Liepāja(seskostāna- Eiropas grants- ceļu muzejs), starptautiskās mafijas tranzītposms

Deputāta un SEZ vadītāja Ulda Seska pērn gūtie ienākumi pārsniedz 90 tūkstošus eiro (17)

Par šo sātanisko Ciānas izdzimteni(atvērt) slepkavu un laupītāju, LRTT ir rakstījis jau daudzas reizes. Viņa pērngada ienākumi nav viss tikai 90 000, bet mērojami daudzos simtos tūkstošos no visām neskaitāmajām darba vietām, kuras viņš ieņem, plus vēl par starptautiskās kontrabandistu bandas tranzīta piesegšanu. Tā nauda pa tiešo aizripo uz ārzemju kontiem Monako & Co.

Praktiski, viņš ir īstais pilsētas galva jau no Atmodas laikiem. Ja pa staru kāds cits gadās, tas ir tāpat kā Putina vietā bija Medveģevs.

Visa Liepājas Domes varza ir Seskam pakārtoti iztapoņas- pretekļ-purni. Viņu nedrīkst nomainīt, jo tad var nākt gaismā visas drausmīgas Latvijas valsts izlaupīšanas shēmas. Liepāju, šis sātaniskais komunistu- cionistu izdzimums, ir novedis līdz ārprāta banāna republikas stāvoklim ! Vai ir uz pasaules vēl kāda valsts, kuras trešā lielākā pilsēta būt pārpilna ar grantētām ielām ? Tādas nav !!!

Ja šim izdzimumam atņemtu visu latviešu tautai nozagto naudu, tad Liepājas ielas varētu sakārtot vienā vasarā, bet tas nenotiks, jo aiz viņa stāv SINAGOGA ar Liepājas Metalurga krievžīdu izlaupītāju bandu priekšgalā !

Šeit jūs redzat vienus vienīgus gara kropļus- izdzimteņus- slepkavas Seska izvadorgānu iemītniekus un laizītājus !

Jūs tikai padomājiet, ka vienu vienīgu Pļavu ielu ir paredzēts pabeigt asfaltēt tikai 2027. gadā, bet kopā neasfaltēto ielu garums sasniedz 60.km. Tātad, darbs pietiks vēl 22. gadsimtā !!! Liepājā, šī nolādēta čekas izdzimuma laikā, nav uzcelta neviena dzīvojamā māja un bērnudārzs ! Tas ir neiedomājams genocīds pret latviešu tautu ! Liepājs Dome,- gara kropļu, izdzimteņu un laupītāju banda, kura visa reiz tiks aizvilkta uz karātavām ! Nav visā Eiropā netīrākas un nolaistākas pilsētas par Liepāju !

04.05.23

Uzsāk Pļavu ielas pārbūvi no Vaiņodes ielas līdz Lauku ielai (3)

Uzsāk Pļavu ielas pārbūvi no Vaiņodes ielas līdz Lauku ielai
Aigars Štāla foto

Autors: irliepaja.lv
Datums: 27.04.2023

Dalies ar šo ziņu:

Birkas: Pļavu iela, ielu remonts, Komunālā pārvalde

Trešdien, 26.aprīlī, ir uzsākta Pļavu ielas pārbūve posmā no Vaiņodes ielas līdz Lauku ielai. Iela būvdarbu zonā netiks pilnībā slēgta, taču ikvienam satiksmes dalībniekam ir jārēķinās ar ierastās kustības izmaiņām. Autovadītājus, velobraucējus un gājējus aicinām sekot ceļazīmēm, vadstatņiem un citām norādēm, informē Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Aigars Štāls.

Pļavu ielā saskaņā ar SIA “Evolution road” un SIA “Current Plus” izstrādātajiem būvprojektiem, celtnieki ierīkos lietus ūdens kanalizāciju, kur tā vēl nav izbūvēta, grants klājumu pārbūvēs uz asfalta segumu, izbūvēs jaunas ietves un velo ceļu, kā arī uzstādīs satiksmi bremzējošus elementus.

Ielas malās būs jaunu koku un krūmu stādījumi.
 
Pļavu ielas pārbūve notiks trīs būvprojektu ietvaros, kas paredz izmaiņas arī Miera ielā – posmā no Pļavu līdz Rāvas ielai. Šeit grants seguma vietā būs asfaltbetona brauktuve, jaunas ietves un lietus ūdens savākšanas sistēma un citas izmaiņas.

Pļavu ielu starp Lauku un Vaiņodes ielu atbilstoši iepirkuma konkursam pārbūvē SIA “A Land”, savukārt Miera ielas posmā starp Pļavu un Rāvas ielu būvdarbus tuvākajā laikā uzsāks SIA CTB.

Pļavu ielas pārbūve ir viens no Grants ielu programmas 2022. – 2027. gadam uzdevumiem – tā īstenošanai deputāti martā ir piešķīruši turpat 1,8 miljonus eiro (1 778 048,71 eiro).

Grants ielu pārbūves programma paredz piecu gadu laikā uz cieto segumu pārbūvēt 11,08 km grants seguma ielas. Programmā ir iekļauta pavisam 31 pilsētas iela, fiksēti pārbūvējamo posmu garumi un termiņi, kad tajās plānoti būvdarbi, kā arī nepieciešamo investīciju apjomi.

Atbilstoši Grants programmas iecerēm būvdarbi šobrīd turpinās Vidusceļa ielā, kur  pagājušajā sezonā ir uzsākta pārbūve posmā no Pļavu līdz Ganību ielai. Tagad, pēc ziemas pārtraukuma, šeit turpinās ietvju izbūve un grants seguma pārbūve uz asfalta segumu, apstādījumu ierīkošana. Būvdarbi Vidusceļa ielā ir jāpabeidz līdz maija beigām.

Šobrīd pašvaldība meklē finansējumu Noliktavas, Ābeļu un Kviešu ielas posmu pārbūvei, kas arī ir iekļautas minētajā programmā. Sākotnēji bija iecere darbus šajās ielās uzsākt pērn – šīm ielām ir izstrādāts un akceptēts būvprojekts, iepirkuma rezultātā noskaidrots būvnieks, taču, lai varētu būvēt, nepieciešams finansējums.

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ventspilī ielas ir sakārtotas un tīri izlaizitas, bet no tām ielām sakārtota jam latviešu bērni dzims vairāk? Kas strādā tajos melnajos darbos? Svešinieki! Pirms kādiem gadiem sēdot Jelgavas stacija sanāca pa muldēt ar kādu ukraini, kas strādā Klaipēdā un jis izsaka, ka virmo tautā runas par Klaipēdas atdalīšanos no Lietuvas, jo Klaipeda dot lielāko peļņu Lietuvai, bet pretī saņem grašus! Ja nu tās galvenās ostu pilsētas atdalītu no Rīgas un Viļņas, tad no Prūsijas izdzītu ievestos ļaudis varētu veidot Jaunu Prūsijas valsti bez lietuviešiem, krieviem, latgaļiem un visādām salašņām un izrādītos, ka visas apkārtējās tautas ekonomiskā ziņā ir nožēlojami luzeri. Ak tu, ka narkotiku kontrobamdas nauda iet cauri? Caur Latviju un ne tikai tiek grozitas daudzas netīras lietas, kas ietekmē visas bijušās Soviet republikas un arī rietumos tās lietas nav ieinteresēti celt augšā. Padomajies ceļi jums slikti!

  2. Rolands saka:

    Seskuja kontrolē ir liepājas policija, liepājas prokuratūra, kurzemes apgabala prokuratūra, liepājas tiesa, kurzemes apgabaltiesa.
    Seskis ir Kurzemes Putlers, tas ir fakts.

  3. santeh saka:

    Latvija ir liels sabiedriskais ķemertiņš,kas sastāv no daudziem maziem ,un katrā mazā ir sava sesku banda.Tās ir apvienotas vienā kopējā bandā.
    Ko darīt? Cilvēki ir apdulluši un pasīvi dēļ varas smirdoņas. Vēsture māca,ka tas tā ilgi neturpinās.

  4. Labrencijs saka:

    Šodien radio balto palagu svētkos ekskrementējās rūdītais Latvijas noziedznieks Puduls.
    Vērtējot notikumus,noziedznieks puduls izteica domu,ka katran vērtētājam ir pirmkārt jāizvirza prasība pret sevi. T.i., norādīja uz nosodītājiem.
    Tur viņam ir taisnība. Jau sen sev izvirzu prasību par to,ka savā laikā viņu nenobrauca auto.
    Atjaunot neatkarību esot bijis pārcilvēciski grūti. Kopā ar Tautisko Fronti cīnījies kā lauva.
    PS.Kā tur bija ar Kirgīzijas,Uzbekijas utml. neatkarībām un frontēm,un cīņām?

  5. tam Labrencijam saka:

    Tomēr jāizsakās konkretāk, precīzāk un drosmīgāk, citādi viss pabailīgi rakstītais teksts vēl ari ilgi minams?! Un top bezjedzīgi, garlaicīgi to lasīt! Varbūt tomēr “pugulis” un runa par tiesājamo lielzagli godmani?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *