Pasaules ļaunums mums līdzās

Pasaules ļaunums mums līdzās, bet visi to CENŠAS neredzēt. Tikai plānprātiņš un PATS ļaunais to neredz. Mēs šodien redzam krievu(krievžīdu- hazāru) ārprāta noziegums Ukrainā. Tādus pašus noziegumus tie veica arī Latvijā 1940. gadā, bet līdz šim vēl neviens no viņiem un kolaboracionistiem nav sodīts, bet tas reiz notiks. Visi komunisti un čekisti(viņu tuvinieki, pēcnācēji un draugi), kuri ārprātā izlaupījuši un laupa vēl šodien, ir jāsoda ar nāvi. Viņi to labi saprot un tāpēc turpina darīt savus asinsdarbus, slepkavot latviešu patriotus un pat aizdomās turētos.

Latvija ir slepkavu pārvaldīts kartelis, kuram ar VALSTI nav nekas kopīgs. To, ka Latvijā nepastāv demokrātija un īstas valsts varas struktūras, kuras pildītu tautas gribu, var pierādīt dažu minūšu laikā. Tātad, šī bandītiskā veidojuma priekšstāvji, ir sodāmi ar nāvi pasaules sabiedrības priekšā ! Tas ir/būs LIKUMĪGI un, ja kāds pret to iebildīs, tiks tiesāts kā līdzdalībnieks !

Kurš būs tas, kas sacīs, ka uz foto redzamie nav jāpakar ?

Ja mēs gribam dzīvot LIKUMĪGĀ un DEMOKRĀTISKĀ VALSTĪ, tad pa visiem 100% ir jāievēro KRIMINĀLLIKUMS !

Un tagad paskatieties, kas notiek Izraēlā ?!

Visi kliedz, kādas šausmas ir veikuši islamisti- HAMAS ! Jā, es arī uzskatu, ka tās ir šausmas, tikai atšķirība, ka man nav bail atklāti sacīt, ka HAMAS ir tikai nožēlojams “darba instruments” Izraēlas cionistu rokās,- šinī gadījumā, tieši Netanjahu rokās. Tikai kādam mērkaķim zoodārzā var iestāstīt, ka Izraēlas armijas un slependienests- MOSSAD to nezināja ! Tieši viņi organizēja šo pašu tautas slepkavošanu ar HAMAS rokām, lai varētu pilnīgi padzīt palestīniešus no viņu vēsturiskajām zemēm ! Mēs taču visi labi zinām, ka tieši Izraēlas slepenie dienesti izveidoja HAMAS, lai veidotu notikumus sev vēlamā gultnē. Tieši tas arī tagad tā notika. Viss pēc MOSSAD plāna !

Un vēl, Erdogana sacītais par Izraēlu bija 100% pareizs. Neaizmirsīsim, kā šie hazāriskie cionistu draņķi ir apmelojuši Latviju un latviešus ! Pierakstījuši mums pašu veiktos noziegumus, kas attiecas uz holokaustu.

Kuri ir Latvijā lielākie nacionālo nesaskaņu kūdītāji ? Visi kā viens jebreji !

Ļoti patīkami, ka šoreiz ANO viņiem neveicās, tik pat kā visas Eiropas valstis, ieskaitot Latviju, atturējās kādā svarīgā balsojumā Izraēlas labā. Laba ziņa arī tā, ka Baidens ierodoties Izraēla nepārprotami pasacīja, lai Netanjahu aizvācas no politikas.

Te tad arī sākas visas “nepatikšanas”, ja viņš vairs nebūs valdībā, tad, par izdarītiem smagiem noziegumiem būs jāsēž, iespējams, ka pat līdz mūža galam. Tas pats attiecas uz visiem Latvijas, pie varas esošajiem, čekistiem.

Vēl mēs redzam, kas notiek ar Ukrainas politisko eliti. Visa tā sastāv no hazāržīdiem un zog uz Velna paraušanu. ASV valdošie pilnīgi norobežojušies no šiem žīdiem un sarunas veic ar Ukrainas militāro vadību ! Ir jāsaprot, ka hazāriskie izdzimumi mierā neliksies, tie ieraus asinspirtī visu pasauli.

Slava Ukrainai, Dievs svēti Latviju !

08.11.23

Atcerēsimies, ko teica cionistu noslepkavotais patriots Uldis Freimanis

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Kas bij pirms kara Vācijā visos varas orgānos? Kas bij noteicēji Latvijas republikas orgānos? Zhidu izdzimteņi! Tā nu paši tai laikā pumpēja augšā to nacistisko ideoloģiju vāciešiem, lai ar viņu rokām panāktu zhidu izvešanu uz svēto zemi un pēc kara tiem vāciešiem jāmaksā konoensacijas par to, ka kara laikā zhidi koncentrācijas nometnes dzīvoja daudz labāk par atpūtniekiem Kemeru sanatorija. Latvieši vienmēr ir bijusi vainīgi! Vainīgi Russijas impērijas sagrāve, vainīgi holokausta, vainīgi Soviet impērijas sagrāve, vainīgi Latvijas izlaupīšana, vainīgi vien tāpēc, ka var kraut virsū tiem visādas samazgas un latviešiem patīk. Kas Soviet laikos kino filmējas vāciešu lomās? Tad nu jājautā vai tev jālien viņu samazgas slavējot to sūda holokaustu? Tomēr tādu vārdu nedzirdēja Soviet laikos, bet latviešu valodas skolotāja stāstīja šausmu stāstus, kā vācieši no nodiratam zhidu sieviešu ādām taisīja modernās somiņas glaunam beibem. Padomajies? Vai vajag ar tādām hujnam nodarboties kara laikā, bet tomēr iz tiem pašiem rietumos dzīvojošiem ļaudīm tie mēdz stāstīt, ka Romas pāvesta sarkanās kurpes tiek taisītas no izdupseto un nogalē to bērnu ādām. Kaut kā jau tas Prigozins ļoti pēc ģīmja vilka uz sava papucisa ģīmi!

  2. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=hbC18S-jam8

    Cik lielā mērā te sacītais atbilst patiesībai un cik daudz atbilst pašā krievijā notiekošajam, var spriest katrs pats, izejot no sava saprāta, informācijas un zināšanu bāzes! Bet ir skaidrs, ka no “zila gaisa” pat kara apstākļos nerodas šāda kvantuma tik konkrēta informācija, kas būtu neloģiski.Jo nav jau šaubu, ka tas pats viss attiecas arī uz krievijas varas kriminālo pasauli, kura arī šodien darbojas un sadarbojas Ukrainā un savus noziegumus piedēvēt pretiniekam ir sena “krievu pasaules” norma, bet ne jau bez jebkāda pamata.

  3. Aelita saka:

    ->10.53
    Cik nu var ticēt tam REN, tie var visādus brīnumus sataisīt. Arī mūsu mikroķirurgi Ukrainā strādāja, glābjot karā ievainotos, un gan jau arī no citām valstīm ārsti, tie visu redz. Varbūt orgānu pārstādīšana vajadzīga turpat uz vietas, lai glābtu karavīru dzīvības, mirušiem vairs nevar palīdzēt.
    Varbūt krievu pusē notiek kādas šeptes kopā ar ķīniešiem, to jau no malas neredz.
    REN tv – tie mediju ļaudis it kā arī skaitās kultūras cilvēki, vajadzētu ievērot kādu ētiku, bet šiem tā sakāpis galvā, ka tie sātanisti iefomājas sevi Dieva vietā, ka var radīt savu “taisnību”.

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Mirušajiem nevar palīdzēt? Kamdēļ skaita lūgšanas un liek svecītes pie Kristus kājām par aizgājušo dvēselēm? Orgānu pārstādīšana šajos laikos tiek pasniegta tā, ka tā būtu normāla parādība un tai pašā Anglijā sabiedrībā ir degradējusies tik tālu, ka šuj klāt cita cilvēka rokas un kājas. Vien rūpnīca – Gift – ieiedams pusdienās pasniedz man pieaugusi sieviete potato biezeni ar cheese kurai roka ir piesūta no bērna. Tā kustās un darbojas, bet ēdot to putru nu gan īpaši labas noskaņas neveidojas. Tā arī degradetiem rietumu izdzimteniem ukraiņi ir vajadzīgi i par lētu darba spēku, i mauku mājas, i orgānu parstadisanai. Latvijas ārsti arī piedalās tādās netīrības un tas pats Zatlers tak studejas Yelas universitāte. Tā runā rietumos, ka tur piekopj visa veida melnos kyltus ar cilvēku upurēšanu ieskaitot. Revolūcijas netīrības arī latvieši līdz darbojas ukraiņu pilsētu attīrīšana no civil iedzīvotājiem. Nu bij tāds dižais Kurzemnieks Jukums Vācietis, kas plosījās tajās pašās teritorijās! Ko tam Jukumam norādīja citi latviešu armijnieki? Skrien izkalpoties komunistiem un izkalpojas, tad nu pienāca 37. gads. Tā arī šodiena tās lietas tiek korigetas, ka notikuma līdzdalībniekiem sapulcētjoties kopējā pasākumā uzlaiz virsū kārtīgu devu lādiņu, ka izejas nav nevienam. Mirušie mēdz palīdzēt dzīvajiem un arī dzīvajiem tie neliek miera pēc nāves, kad ir pienacies saskarties ar kriminālie mēsliem, tad tiem neliek miera tie kurus viņi ir nogalejusi. Staigā pa baznīcām, bet arī nepalīdz bieži vien! Armijniekiem arī tās pagātnes bildes neliek miera un gribās savas dvēseles atirit, bet nav kur! Tie Prussijas noslaktetie nāk veļu laikā murgos un man ta būtu kāds sakars, ja neesmu dzīvojis tajos laikos? Ne tikai! Tas pats Svētais Rīgas Jānis darbojas no tās pasaules par bēdu tiem, kas visādi centās un cenšas vēl jo projām nicināt viņa dzīves darbus. Latvieši nav nekādi debesu nevainības jēriņi!

  5. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=j93WqznQIkA

    Iebruceeji no austrumiem – utainie salashnas no rashkas – parashkas nekad nav bijushi normaali cilveeciibas un taisniiguma zinaa, kaa savaa zemee, taa visur, kur neaicinaati ieperinaajushies. Ne mazaakaas nozelas vai kauna izpausmes nav shiem insektiem. Un shodienas bagaatiigaas informaacijas laukaa izlikties nezinaam savas valsts un savu pagaatni – tautieshu asinaini slepkavniecisko veesturi Baltijaa var tikai divkaajainie krievu cilmes lopi loti maldinoshajaa cilveeku paskataa! Ja sho aciimredzamo patiesiibu gadu desmitiem “nesaredz” valdiibas un Saeimas paarstaavji, tad tie ir taadi pashi nicinaami un sodaami insekti latvieshu cilveeku maldinoshajaa izskataa nomaskejushies.Jo CILVEEKI nevar buut tik akli, tik kurli un tik vienaldziigi pret savas tautas cieshanaam un pazemojumiem gandriiz gadsimta garumaa!
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, krievsalašņas(hazāri-krievžīdi) nav uzskatāmi par cilvēkiem. Viņi ir ļaunāki ne tikai par zvēriem, bet pat ar trakumsērgu aplipušajiem vampīriem ! Viņi ir jānoslauka no zemes virsas.

  6. no Paardaugavas saka:

    Sveiciens visiem tautieshiem Latvijaa un pasaulee Laacpleesha dienaa – muusu tautas varongara cildinaashanas un sho varonu atceres un pieminas dienaa!

  7. Aelita saka:

    Nu nu. Dvēsele jau nepaliek tajā miesā, ko vēlāk apēd tārpi vai baktērijas, Tad jau labāk tās daļas vēl izmantot citādi. Dabā dzīvnieki viens otru apēd, tad arī kāds labums.
    Bet tas, ka karā cilvēki viens otru galina, protams slikti viņu dvēselēm. Bet visvairāk grēkojuši agresori, kas karu uzsāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *