Par kropļiem, par nolādētiem kropļiem, latviešu tautas un Latvijas valsts bendēm !

Par VATŅIKU un slepkavu- čekas oficieri A. Borovkovu !

Šis te DIENAS VATŅIKS bija tas, kurš piedalījās H- 86 grupas arestā 1986. gadā. Pret viņu ir pat grūti pielietot apzīmējumu NOZIEDZNIEKS, viņš drīzāk ir kāds ģenētisks izdzimums, kura izskats pat maz liecina par cilvēku. Visīstākais sadists, kurā nemīt cilvēciskums.

Mana aresta laikā šis deģenerāts bija eiforijā, jo darbības- uzvedība neatbilda normāla cilvēka būtībai, ja salīdzina ar pārējiem čekistiem, kuri bija līdzās. Viņš arī ir tas, kurš stāvēja aiz visiem tiem, kuri vēlējās mani izdabūt uz Latviju tiesāšanai.

Šis deģenerāts ar savu “kolēģi” Rihardu Bunku mani apsūdzēja nacionālā naida kurināšanā un “likumīgās” Latvijas valdības gāšanā, bet tagad pats par to tiek apsūdzēts. Attiecībā uz šo kropli droši var sacīt: ja kāds viņu satiek mežā, tad viņa svēts pienākums šo izdzimumu nosist… , tas būtu Taisnīgi un Likumīgi ! Tik daudz ļaunuma latviešu tautai un Latvijai reti kāds pēcAtmodas laikā ir nodarījis. Viņš bija tas, kurš noslepkavoja bijušo prokurori Birutu Lozi, jo tā par viņu bija uzrakstījusi rakstu, kas bija paredzēts publicēšanai LRTT . Tas viss notika dažās stundas pirms tā nodošanas Viloram Eihmanim.

Agrāk vai vēlāk, bet radīsies situācija, kad visi šie čekas izdzimumi tiks publiski pakārti, ja nebūs jau līdz tam laikam nolinčoti. Viņu vieta nav starp cilvēkiem !

01.11.23

Dienas vatņiks

Vatastānas Hronika

DIENAS VATŅIKS: AIVARS BOROVKOVS (2.DAĻA) 

Pirms neilga laika sagatavojām nelielu uzziņas materiālu par vienu no mūsu valsts lielākajiem neliešiem – Aivaru Borovkovu. Tajā iezīmējām biedra Borovkova darbības “stratēģiskos” virzienus, bet šajā reizē iepazīstināsim mūsu lasītājus jau daudz skaidrāk un detalizētāk kā darbojas Aivara Borovkova labi ieeļļotais „valsts graušanas mehānisms”. Tas, iespējams, vismaz kādam palīdzēs daudz skaidrāk ieraudzīt to, kā krievijas drošības iestādes un to aģenti strādā Latvijā. 

Tātad, plašākai publikai Aivars Borovkovs ir zināms kā jurists, kuram ir savs birojs – SIA „Aivara Borovkova juridiskais birojs, AB grupa”. Tāpat, Borovkovs sabiedrībā ir zināms kā viens no dzīvnieku patversmes „Ulubele” īpašniekiem (kopā ar sievu Ilzi Džonsoni), un viņš ir arī prezidents jau izsenis labi zināmajā VDK nodibinātajā „Latvijas juristu biedrībā”. Šajā reizē papētīsim dziļāk kā Borovkova juridiskā prakse ir savijusies kopā ar it kā „cēlajām” rūpēm par noklīdušajiem dzīvniekiem. Kā jūs tālāk lasot redzēsiet, tad šai personai nepiemīt nekādas „cēlas rūpes” – tikai un vienīgi aprēķins kā vairāk iegūt naudu un kā „shēmot” savu Maskavas priekšnieku labā.  

Pavisam nesen „Latvijas radio” žurnālisti bija izveidojuši diezgan labu materiālu par dzīvnieku patversmi „Ulubele” un tur konstatētajām dažāda rakstura nelikumībām un arī diezgan aizdomīgām darbībām saistībā ar saņemtajiem ziedojumiem. Sāksim ar to, ko konstatēja „Latvijas radio” žurnāliste.  

Pirmkārt, nevar nepamanīt ļoti iespaidīgo ziedojumu apmēru. Pagājušajā gadā, ziedojumos saņemts vairāk kā EUR 580 000 un gads pabeigts ar EUR 800 000 lieliem ienākumiem. Galīgi nav slikti, lielai daļai Latvijas mazo/vidējo uzņēmēju sapņos nerādās tādi cipari. Tālāk varam redzēt jau daudz interesantākas lietas. Izrādās, ka lauvas tiesu no cilvēku saziedotajiem līdzekļiem Borovkovs pārskaita kā ziedojumu pats sev uz nodibinājumu „Dzīvnieku policiju”, it kā par sniegtajiem juridiskajiem pakalpojumiem. Interesanti ir tas, ka nodibinājums „Dzīvnieku policija” šos līdzekļus neuzrāda kā ziedojumus, bet gan kā ieņēmumus. Sanāk, ka šī jau ir tīrākā krāpšanās. Ja mūsu valstī būtu godīgs Valsts ieņēmumu dienests, kas reāli pilda savus pienākumus, nevis nodarbojas ar „pasūtījuma” lietu organizēšanu, tad par šādu naudas plūsmu interpretāciju paņemtu priekšā iesaistītās personas pēc pilnas programmas.  

Nākamā dīvainība „labdara” Borovkova uzkonstruētajā labdarības sistēmā – kāpēc godīgai, nesavtīgai labdarības organizācijai ir jādibina četras dažāda veida juridiskās personas (Biedrība “Dzīvnieku pansija Ulubele”, SIA „ULUBELE”, biedrība „Dzīvnieku policija”, SIA „Sociālais uzņēmums Zoopolicija.lv”)? Atbilde – tieši tāpēc, lai varētu veikt dažāda veida finanšu manipulācijas/mahinācijas.  

Kāpēc Borovkova sieva Džonsone kļuva pilnīgi mēma, kad viņai apvaicājās par izraēliešu izcelsmes biznesmeni Marku Šeinbergu, kurš vairāku pēdējo gadu laikā ziedojis Borovkova biedrībai gandrīz veselu miljonu euro? Varbūt, tāpēc, ka viss šis labi sazarotais un Borovkova vadītais „labdarības bizness” ir tikai jauks piesegs ļoti iespaidīgām naudas atmazgāšanas operācijām? Ja vien mūsu valstī būtu valstij lojāla policija un VID, kam tas interesētu, tad papurinot Borovkova biedrību finanšu dokumentus, mēs uzzinātu tik ļoti interesantas lietas, ka visiem „De facto” un „Nekā personīga” pietiktu veselam gadam ko rādīt un stāstīt.  

Tālāk, vēlos mūsu dārgo publiku iepazīstināt ar dažām interesantām personām, kas strādā Borovkova un viņa saimnieku labā. Sāksim ar nodibinājumu „Dzīvnieku policija”, kuras valdē ir pats Borovkovs, viņa sieva Ilze Džonsone, kā arī kāda Daina Ločmele. Kas ir Daina Ločmele? Viņa ir Borovkovam pietuvināta juriste/advokāte, kura tiek ielikta vajadzīgajās vietās. Nodemonstrēsim uzskatāmu piemēru, kam kalpo Daina Ločmele un kā Borovkovs „strādā” aizkulisēs. Pagājušajā gadā Latvijas mediju vidē notika liels notikums, jo tika pārdots ilggadējais pastarpināti Aivaram Lembergam piederošais uzņēmums SIA „Mediju nams”, kas izdod arī „Neatkarīgo rīta avīzi” (tagad portāls „NRA”). Ilgu laiku tika turēts noslēpumā, kas ir jaunie īpašnieki. Nesen noskaidrojās, ka formāli tā ir prokremliskā Igaunijas oligarha Oļega Osinovska sirdsdāma Anastasija Udalova (iepriekš bija mūsu paša kremlina Andreja Elksniņa sirdsāķītis). Ņemot vērā, ka Oļegs Osinovskis Igaunijā ir kaut kas līdzīgs mūsu pašu kremļa trubadūram „politbiznesmenim” Ainaram Šleseram, tad varam konstatēt, ka SIA „Mediju nams” realitātē kontrolē kremlis, jo Osinovskis ir tikai tāds kremļa naudas administrators. Un kas interesanti, tad tikko kā Udalova iegādājās SIA „Mediju nams”, tad par tā ģenerāldirektori ar Borovkova svētību kļuva Daina Ločmele. Jāatzīst, ka meitene uzreiz aktīvi ķērās pie darba un kā neformāli saka portāla „NRA” darbinieki, tad no Dainas Ločmeles diezgan tieši tiekot norādīts, ko rakstīt, kā rakstīt un par ko rakstīt. Līdz ar to, nevajag būt pārsteigtiem ja ieraugāt, ka šajā portālā parādās intervijas ar Borovkovu, Šleseru un citiem konkrētā kremļa pārstāvētā virziena „viedokļu līderiem”.

Borovkova un Osinovska darbiniece Daina Ločmele

Oļegs Osinovskis – Igaunijas politbiznesmenis, kurš administrē kremļa naudu Igaunijā un Latvijā

 Attiecībā uz Borovkova darbinieci Dainu Ločmeli nevar nepieminēt kādu advokātu biroju, kam ir svarīga loma kremļa interešu pārstāvniecībā Latvijā. Un tas ir advokātu birojs „Lawerton”, kurā labu laiku strādāja Daina Ločmele. „Lawerton” vadošais partneris (advokāts) ir Mārtiņš Zalāns, kurš iepriekš bija „Krājbankas” valdes locekli. Pret Zalānu un pārējiem „Krājbankas” valdes locekļiem (tajā skaitā caurkritušo politiķi un krievu pakalpiņu Mārtiņu Bondaru) ir stājies spēkā tiesa piespriedums par 15,4 miljonus eiro piedziņu, kuri bez pietiekama saimnieciska pamatojuma esot izsnieguši vairākus aizdevumus Seišelu salās un Kiprā reģistrētām komercsabiedrībām.  Kā zināms, tad „Krājbanka” piederēja kremļa „finansistam” Antonovam un banka būtībā tika izmantota dažādām kremļa īstenotām finanšu mahinācijām.

Mātiņš Zalāns (pa kreisi) – advokātu biroja “Lawerton” vadītājs. Izpilda kremļa uzdevumus naudas atmazgāšanas shēmās

 Dažādiem advokātu birojiem ir ļoti būtiska loma dažādu kremļa darbiņu veikšanā Latvijā. „Lawerton” jau ilgstoši izmanto juridiskos pakalpojumu sniegšanu kā legālo piesegu darbībām, kas ir vērstas pret Latvijas valsts drošību. Minēsim tikai vienu piemēru, kas to pārliecinoši parāda. Atminaties, ka 2015.gadā notika liels skandāls – toreizējai Valsts kancelejas vadītājai Elitai Dreimanei un viņas galvenajam palīgam Ivaram Mēkonam tika anulētas pielaides darbam ar valsts noslēpumu. Tika konstatēts, ka abas personas ir nodevušas valsts intereses un strādājušas citu personu (valstu) interesēs.

Elita Dreimane – bijusī Valts kancelejs vadītāja, kurai tika atņemta pielaide valsts noslēpumam. Tagad strādā pie VDK virsnieka Jura Savicka.

Juris Savickis – “bijušais” VDK virsnieks, kurš netraucēti turpina vadīt kremļa aģentūru Latvijā

Trīs reizes miniet, kuras valsts interesēs strādāja abas šīs personas. Tad, kad Mēkonam nācās pamest darbu Valsts kancelejā uzminiet, kur viņš devās strādāt? Kāda sagadīšanās – advokātu birojā “Lawerton”. Interesanta detaļa – gan Dreimani, gan Mēkoni saistībā ar pielaides zaudēšanu tiesā aizstāvēja vispārzināmais kremļa pakalpiņu advokāts – Saulvedis Vārpiņš, kurš vienmēr ir rokas stiepiena attālumā, kad “iekrīt” kāds kremlins. Ļoti interesanti ir pavērot, kur tiek “piezemēti” kremlim svarīgi kadri, kuri ir iekūlušies nepatikšanās. Elitai Dreimanei tika sarūpēta īpaši silta vietiņa – tagad ieņem krievu kontrolētās “Latvijas gāzes” valdes locekles amatu. Priekšnieki viņai ir Aigars Kalvītis un VDK virsnieks Juris Savickis. Tāpat, tagad Dreimane ir arī aktīva šlesera pseidopartijas “Latvija pirmajā vietā!” atbalstītāja. Domājams, ka katram ciema pamuļķim skaidrs kādiem spēkiem turpina strādāt Dreimane.

Juris Savickis un Aigars Kalvītis – “oficiāli” vada kremļa darbu Latvijā

Saulvedis Vārpiņš – kremļa aģentu un pakalpiņu advokāts.

Savukārt Ivaram Mēkonim jāturpina smagi svīst, pildot Maskavas saimnieku uzdevumus, bet nu jau citā kremļa kontrolētā advokātu birojā. Tagad viņš strādā advokātu birojā NOVIUS, kas ar tās vadītāju Kasparu Novicānu ir vēl vieni kremļa finanšu shēmu tamborētāji, bet par šo advokātu biroju nedaudz sīkāk kādu citu reizi.

Ivars Mēkons – atņemta pielaide darbam ar valsts noslēpumu. Tagad pilda kremļa kuratoru norādījumus advokātu birojā “NOVIUS”

Turpināsim analizēt biedra Borovkova “uzticamos kareivjus” un nākamā persona ir ilggadējā Borovkova juridiskā biroja advokāte Inese Bāra. Beigusi mums jau labi zināmo bēdīgi slaveno “Latvijas Policijas akadēmiju” (ilgus gadus vadīja VDK lojālā Ārija Meikališa) un sākusi strādāt pie sava kuratora Borovkova, kur cītīgi pildīja sava darba audzinātāja uzdevumus. Un pildīja ļoti labi, jo vēlāk tika “pārsviesta” uz shēmošanas darbiem Borovkova “labdarības biedrībās” “Ulubele” un “dzivniekupolicija.lv”, kur nodarbojās ar ziedojumu shēmu optimizēšanu. Pats svarīgākais uzdevums Inesei Bārai tika uzdots salīdzinoši nesen. Viņa tika iekārtota par juristi labdarības fondā “Sofi”. Un te nu mēs iepeldam pavisam dziļos ūdeņos … 

Inese Bāra – ilggadēja Borovkova darbiniece, kura tagad atmazgā kremļa naudu fondā “SOFI”

Pieļauju, ka lielākā daļa cilvēku nezina, kas tas ir par fondu un ko tas dara. Labdarības fonds “Sofi” ir labdarības iestāde, kas cieši atbalsta Borovkova vadīto “Ulubele” un iesaistās dažādās noklīdušu dzīvnieciņu atbalsta projektos. It kā ļoti jauks un mīļš piesegs, bet izrādās, ka “Sofi” fonda dibinātājs ir uzņēmums “Sun Finance Group”. Šis uzņēmums nodarbojas ar ātro kredītu izsniegšanu  un parādu piedziņu un tās patiesā labuma guvējs ir plaši pazīstamais uzņēmējs/krāpnieks/krievu naudas atmazgātājs Aigars Kesenfelds. Šī persona ļoti skaļi izgaismojās laikā, kad formāli skaitījās ātro kredītu uzņēmuma “4finance” īpašnieks, bet vēlāk šo uzņēmumu atdeva atpakaļ “patiesajiem” īpašniekiem – Andra Šķēles znotam Edgaram Dupatam un kremļa oligarham Oļegam Boiko. Pa vidu šajā shēmā tika iesaistīti vesela čupa krievijas un Latvijas organizētās noziedzības pārstāvju (Uldis Arnicāns, Māris Martinsons, Iļja Ņikuļins u.c.). 

Aigars Kesenfelds – “uzņēmējs”, kurš caur ātro kredītu uzņēmumiem globālā līmenī atmazgā kremļa naudu

Pēc “4finance” shēmas “atstrādāšanas” Kesenfeldam tika uzticēts nākamais krievu naudas atmazgāšanas projekts, kas saucas “Sun Finance Group”. Jāatzīst, ka kopumā veiksmīgi, jo “strādā” ar vairāku desmitu miljonu peļņu un pateicoties ļoti labu finanšu juristu/mahinatoru spējām apčakarē daudzus cilvēkus Āzijā un arī šur tur Eiropā. Šī gada maijā “Sun Finance Group” darbinieks Aigars Plivčs tika aizturēts Vjetnamā saistībā ar uzņēmuma veiktajām darbībām, kas ir tālu no godīgas uzņēmējdarbības veikšanas. Tad nu lūk, šim “krievu naudas mazgāšanas” projektam, kas saucas “Sun Finance Group” ir labdarības fonds, kas saucas “SOFI” un tur Borovkova skolniece Inese Bāra caur Borovkova “labdarības organizācijām” tālāk jau palīdz atmazgāt Maskavas dolārus. Tieši tāpēc tagad ir ļoti populāri dažāda veida “labdarības fondi”, kurus veido, maigi izsakoties, apšaubāma rakstura uzņēmēji. Pat lielais krievu netīrās naudas atmazgāšanas kantoris “Rietumu banka” ir nodibinājis labdarības fondu “Nākotnes Atbalsta fonds” caur kuru “optimizē” naudas plūsmas.    

Bez visiem Maskavas dolāriem, kas plūst cauri Borovkova cēlsirdīgajam “dzīvnieku glābšanas biznesam” vēl arī biedrs Borovkovs ir sakārtojis visu tā, ka viņa biedrībām ir saslēgti līgumi ar vairākām pašvaldībām: Rīga, Mārupe, Sigulda, Salaspils, Ogre, Ķekava, Ropaži. Visas šīs pašvaldības maksā ļoti labu naudu Borovkova biedrībām. Skumjākais ir tas, ka kontroles pār šīs naudas izlietošanu tikpat kā nav. Līdz ar to, Borovkovs vēl pamanās tā kārtīgi “noslaukt” arī valsts budžetu. Vēl viena dzīvnieku patversme, kura saņem iespaidīgus ziedojumus ir biedrība “Ķepu ķepā” un kāds pārsteigums, ka arī šo biedrību “konsultē” Borovkovs ar savu juridisko komandu.  

Vajadzības gadījumā Borovkovs ir spējīgs arī nomobilizēt veselu čupu dažāda veida dzīvnieku aizsardzības biedrības un uztaisīt arī kādu piketu kā tas notika šī gada septembrī saistībā ar grozījumiem “Dzīvnieku aizsardzības likumā”, kuri ir neizdevīgi Borovkova “labdarības organizācijām”. Biedrs Borovkovs tomēr ir meistars manipulēt ar cilvēkiem un dažādi izmantot viņus savām interesēm. 

Aivars Borovkovs (pa kreisi) septembra beigās piketā pie Saeimas – aktīvi “strādā” ar deputātiem, lai nepieļautu “nepareizās” izmaiņas “Dzīvnieku aizsardzības likumā”

Cerams, ka nedaudz iezīmējām bildi kā strādā labi ieeļļotais “Borovkova labdarības organizāciju mehānisms”. Redzam, ka Borovkova “uztamborētais” tīkls ir plašs un sazarots un aptver ļoti plašas sfēras.  

Secinājumi līdzīgi kā šī stāsta pirmajā daļā. Īstermiņā pārmaiņas nav gaidāmas. Kamēr Borovkova taustekļi kontrolē Valsts ieņēmumu dienestu un Valsts Policiju, tikmēr viss būs pa vecam. Tad, kad kritīs kremļa režīms, tad mums ir cerība, ka mainīsies lietu kārtība arī Latvijā. Bet, lai tas notiktu mums ir jāturpina atbalstīt ukraiņu tauta cīņā pret okupantiem un tā rezultātā cerams kādu dienu kritīs kremļa režīms. Līdz tam, maksimāli izgaismojam vietējo kangaru darbus un visur, kur iespējams, skaļi saucam lietas īstajos vārdos.   

Turpinājums sekos …  

You may also like...

7 komentāru

  1. interesanti saka:

    Vai Andris Guļāns bija muļķis, kad ļāva Viloram Eihmanim strādāt par amatpersonu viņa vadītā tiesā, kā arī viņam deva izcilu raksturojumu studijām Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes dienas nodaļā ?

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Iespējams kaimiņu nr. 13 arī konsultē Borovkovs, ka ielīda sētā agri no rīta un izsita logu ar skaļiem blavieniem māca, ka suns man pareizi jābaro. Suns bij draugs visām vecām tantēm i pats iemācījies līst pāri visiem žogiem skrēja tantēm pakaļ rejot tām slavas rejas pats griezdamies pa apli viņu priekšā. Bleg vasu grjobanuju, ka es savās atriebes fantāzijas tā kaimiņa mati gatavs biju pakārt viņu pašu sētā ar kājām gaisā, kā Grantins savās fantāzijas savus ienaidniekus kar, tad nu arī es tai judasu ģimenītei suņa dēļ vēl šodien gribētu atriebties, bet tas vārds – Atvaino! Suns ta uz krustcelem bij sastapts mazs kroplens ar sačakarētu asti un aci, bet par to tak var arī sēdēt cietumā pēc modernajiem likumiem? Ta nu arī bērneļi raksta sacerējumus, ko es darītu ar 100 atrastajiem eiro? Protams ziedotu suņu un kaķu patversmei, bet ir taču latvieši idioti kuri strādā no agra rīta līdz vēlam vakaram un savu nodotās taras naudu ziedo suņu patversmēm. Tās labdarības mājas saviem cilvēciņiem varētu sabuvet pēc luksa standartiem par tām naudām kuras tiek ziedotas visādām kastēm, bet cilvēkiem vajag, jo patīk sevi izrādīt publiski par labdariti. Labdaritis, ka vajadzētu tādu vārdiņu gada kalendarina ierakstīt! Stulbākais ir jau tas, ka paši latvieši neapjēdz to realitāti, kad suņa saimniekam vienkārši noriebies viss līdz kaklam un ies sist ar mietiem nost tos zvēru tiesību aizstāvjus. Kad runājam ar kgveshniku par šā laika debilismu sabiedrība, tad to Līdaku jis nevarēja ciest visu vairāk par visiem un splaudijas vienā splaudisanas viņa virzienā. Tā nu teikt, ka esiet jūs nolādēti ikviens, kas uzstājās zvēru tiesību vārdā! Suņi slavē savās rejas saimnieka rokas, kas atsviez tiem kaulus un protams suni saož arī īpašas smakas cilvēkos. Tomēr tas vācu aitu sugas kuces rādījums tai otrā pasaules karā bij pats labākais suns kareivjiem. V pizdu komunistu izdzimtenus! A suns ta ierodas arī ciemos no veļu valstības, ka pamodies un atkal tāda sajūta – Te pat jau tu vien ir! Tikai nezin kāpēc man ir jāapsver to idiotu uzvedības, kas ap manu suni taisīja izrādi. Jānovērtē viņi vēl par cilvēkiem, bet tomēr tos zvēru policistus latviešus gan varētu arī nosist un žēl nebūtu! German shephard is holy dog you stupid latvians.

  3. RB saka:

    Vērts izlasīt https://www.kavkazcenter.com/russ/
    .
    .
    .
    Admins

    США подтвердили, что одобряют и поощряют «Израиль» на массовое убийство палестинских детей
    Tas ir krievžīdu- putina varzas feiks. Neko tādu oficiālā ASV neatbalsta. Tieši otrādi, ASV aizliedza Izraēlai momentā uzbrukt, bija pavēle aizvākt privātos…. . Hamas uzbrukums bija Izraēlas organizēts, jo tā radīja šo organizāciju un arī komandē ! Netanjahu ir sātanisks izdzimums… .

  4. Aelita saka:

    Cik es saprotu, tad Kavkazcentrs nav ne kadirovieši, ne putinisti. Un redzēju ukraiņu blogu komentāros, ka musulmaņi atbalstīja Ukrainu, jo ienaidnieks viens. Bet, ja viņi redz, ka “mūsējos sit”, tas ir, palestīniešus, tad nav brīnums, ka viņi kļūst vienoti visā pasaulē. Un Amerika teica, ka atbalstīs gan Ukrainu, gan Izraēlu, tur jau kara kuģi aizgāja, kā zināms.
    Pašlaik lasu Laimas Kotas grāmatu “Mana turku kafija” par savu dzīvi Turcijā. Ja latvieši tā godātu savu senču tikumus kā musulmaņi, rūpētos par ģimenēm, bērniem, cienītu vecos cilvēkus, tad mums tā nedraudētu izmiršana. Kā tagad saka Progresīvie – apmēram 40% bērnu mums dzimst ārlaulībā! Tāpēcarī esot vajadzīgs pieņemt partnerattiecību likumu, ne tikai homoseksuālu pāru dēļ. Tāda bezatbildība un izlaidība nekad agrāk nav pieredzēta.

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Vai paši ir gatavi atbalstīt tos palestiniesus, ja arī ir nepatika pret žīdiem? Lielākā daļa ne nostājas palestīniešu pusē un turku kafijai arī pienāks beigas, ja arī Turcija ir militāri stipra, tad tomēr tās ačgārnās ticības dēļ tie tiks izdzīti no Grieķu zemēm. Viss ļaunākais vēl priekšā! Var jau nepatikt daudz tais zhidos, bet tiem nav kur dēties un karot jau tie prot. Cita problema ir pašu mājās un tiem latviešiem ir bijusi nepareiza audzinasa, ka visur tagad vien mālē to izmirstibas kultu? At bilde – bilding – negrib paši neko veidot cilvēki, kā vien boret smadzenes viens otram tiesības. Problēma vienmēr būs atrodama citos, bet tikai nekādi paši negrib pisties rezultatīvi, kā vien lasīt viens otram morālās lekcijas par dzīves ne izdošanos. Turkiem ir savas problēmas un musulmaņu pasaulē arī nav viss tik brīnišķīgi. Paši jus6dzivot pēc viņu likumiem nespēsiet.

  6. Bargā kundze saka:

    Anonīm! Kā pats esi audzināts, ka raksti ar rupjiem vārdiem? Vajag rakstīt literārā valodā. Kopoties, nevis p…..s. Laika pērienu mazotnē neesi dabūjis?

  7. no malas saka:

    “Bargajai kundzei” taisnība, primitīvas un bezjēgas jēlības rada riebumu pret palagu skribentu, pat ja doma kādreiz pareiza, bet tas visu tekstu padara neuzticamu un “netīru”!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *