J. Zīverts. Krieviskumu Latvijā var mazināt DDD

v-3

Jāņa Zīverta spriedumi par: http://www.diena.lv/lat/politics/sestdiena/vitols-vajag-bernus-eiro-un-atomu

Visu laiku mīcāmies pa “mēsliem”, ar ko domāju “letiņus”, kuri atbraukuši no ārvalstīm mūs mācīt kā vieglāk ļaut krieviem sevi “izdrāzt”. Piem. Muižnieks, Sreips, Kalniņš, Vīķe- Freiberga utt. utjp. Bet zem šīs biežās sūdu kārtas nepamanām arī pa kādam īstam Latvietim, kuram vēl sāp mūsu tautas (un arī viņu) neapskaužamais liktenis. Šī vīra (Vītola) intervija bija žurnālā “SestDiena”, kurā viņš izklāstīja savu redzējumu kas notiek Latvijā.

Stāvoklis bēdīgs.

Viņš ar savu darbību cenšas celt latviešu nacionālo pašapziņu, nodibinājis Vītola fondu, par kura naudu augstskolās mācās 620 studenti. 60 studenti mācās par Vītola personīgo naudu. Neviena svešvaloda nav zemē metama, ja to zina. Arī krievu. Tikai krieviskumu Latvijā var mazināt atjaunojot Tiesiskumu, caur kuru piemērot starptautiskos Likumus un Konvencijas par DDD (dekolonizāciju) Latvijā un viss būs kārtībā. Par šo jautājumu viņš nav iedomājies.

IMGP0914 Bet žēl ! Citādi vīrs uz goda.

Tādi jau mums maz.

 J. Zīverts    05.03.11

You may also like...

12 komentārs

  1. uz fona saka:

    Visi iebraucēji sākumā bija vareni,bet pēc tam ???Kungs taisa daudz
    projektus un liels jautājums ko gan ārzemēs viņi mācās,būs tādi paši kā
    Streips , Freiberga un citi iebraucēji.

  2. A.Balts saka:

    Par līdz šim nesavtīgi izdarīto var tikai Vītola kungam izteikt pateicību un apbrīnu! Maz mūdienās, kurš tik daudz taustāmi un paliekoši darījis Latvijas valsts un tautas labā!

  3. AG saka:

    Mjā, bet vai Vītols grib dekolonizāciju? Vai viņš sniegtu i-ju avīzei DDD?

  4. no malas saka:

    Piekrītu, ka tā ir-

    white joker saka:
    2011. gada 4. marts 21.38

    ..hi, zonneberg, kādas šaubas, mēs i desmitiem tūkstoši, tie niknākie , bet celsies jau visi, ja sāksies un šoreiz vaļā kropļus nepalaidīsim un pie varas ne tik
    ..tici, mūsējie pašpuikas, jūsējie džeki, mēs kopā visi izmēzīsim šitos
    bet, te šamie kremļa ļurinātāji ir viens-divi un viss, kas ko domāt, te tik var rakstot virtuāli pretim stāt, a uz ielas, smirdoši mazi tārpeļi, kas šķirbās un miskastēs slēpsies no tautas
    ..nešaubies, viņi nekad neuzvarēs atklātā cīņā un ja vēl visi mūsējie beigs vibrēt un izies ielās

  5. zonnenbergs saka:

    Vesture katram jaraksta pasam.Viss meli.
    Vajag sakt ar so-EGIPTE-ULMANIS-BRIVIBAS PIEMINEKLIS-OBELISKS.
    Kurs atradis saistibu?

  6. asirietis saka:

    “Der Spiegel” publicējis sensacionālu materiālu par Vācijā izstrādātu plānu, kuru var nodēvēt par “kontrolētu valsts bankrotu kārtību”.

    “Kontrolētā bankrota” plāns ir daļa no Vācijas kanclera Angelas Merkelas izveidotās bankrota procedūras ES dalībvalstīm, kas vairs nebūs spējīgas segt savas kredītsaistītbas starpvalstu līmenī. Kā raksta „Der Spiegel”, tad šī plāna ietvaros paredzēts izveidot „Berlīnes klubu” – valstu apvienību, kas novēros neveiksmīgāko valstu bankrotu un sniegs savadabīgas garantijas investoriem, kas zaudēs ieguldījumus kādā no bankrotējošām valstīm. Predzēts, kas šis „klubs” būs neatkarīgs un nepolitisks.

    Ja „kontrolēto bankrotu” plāns iegūs leģitīmu spēku, tad kreditori zaudēs pusi no valsts obligāciju nominalvērtības. Valsts obligāciju īpašnieki var cerēt uz izmaksām, kas būs puse no emitēto valsts obligāciju vērtības. Domājams, ka šajā restrukturizācijas procesā dalību ņems arī Starptautiskais Valūtas fonds.

    Plānā paredzēts kāds ļoti interesants punkts. Valsts bankrota gadījumā tai vairs nebūs iespēju brīvi rīkoties ar saviem finanšu līdzekļiem. Tie nonāks „cilvēka vai cilvēku grupas rīcībā, kuri pārzinās reģionālās nācijas īpatnības”. Plānots, ka šos „speciālistus” izvēlēsies „Berlīnes klubs”.

    Redakcijas piebilde: Ja šī ziņa jums šķiet zinātniskā fantastika, tad mēģiniet šo ziņu atrast ar google meklētāja starpniecību (angļu, vācu, krievu valoda). Tiesa gan cik negaidīti šī ziņa parādījās, tik negaidīti tā arī no google meklētāja izzuda. Tagad tā lasāma tikai dažās lapās.

    http://www.saulesjosta.lv/modules.php?op=modload…

  7. Eduards saka:

    Navajag nevienu un neko sist,plēst dauzīt!
    Iziesim visi 4.maijā Rīgā, Daugavmalā,parādīsim Pasaulei, kas ir vainīgi Latvijas iznīcināšanā un ATKLĀTI PUBLISKI TEIKSIM, NOST ŠIM REŽIMAM!
    Izvēlēsim RĪCBAS KOMISIJU -tālāk-vainīgo tiesa,konfiskācija-u.tt.
    Latvijas Glābšanas komisija

  8. annamarija saka:

    ATBALSTU EDUARDU!

  9. AMARILLA saka:

    -Jauki,jauki, bet konkrētāk Eduard, konkrētāk?!?

  10. A.Balts saka:

    ..hi,hi, ko piesējās tam eduardam, nu moška naf vinjam nekā konkrētāka

  11. A.Balts saka:

    ..hi, es Balts jums vēl visiem miegamicēm parādīšu, nekāda mierīg pampšan un nekā nedarīšan nesanāks i necer, man neļaus jumsim pamt

  12. white joker saka:

    Jā mes ar tā domāt, kā a.balts un neļaus jums neko nedarīt un mierīgi pamt a urlas tik saimniekos mūsu mājās

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *