L. Grantiņa kārtējā tiesa.(Šodienas Latvija- sarkano izdzimteņu slepkavu banda)

Rīgas pilsētas tiesa <rigas.pilseta@tiesas.lv>

Sie

Tiesas pavēste Nr. 04881598
Krimināllieta Nr. 11840002212 (K77-0964-23/1)

Linard (Linards) Grantins ( Grantiņš)
l.grantins@hotmail.de
2023. gada 14. augustā

Latvijas Republikas Rīgas pilsētas tiesa aicina Jūs ierasties 2023. gada 28. septembrī plkst. 10:00 uz slēgtu tiesas sēdi Abrenes ielā 8, Rīgā, LV-1050 (tiesas zāle Nr. 40V) kā apsūdzēto.

Tiesa iztiesās krimināllietu Nr. 11840002212 pēc KL 78.p.2.d., KL 81.p.

Lūdzu paziņojiet tiesai par pavēstes saņemšanu!

Paziņot par saņemšanuTiesas pavēste Nr:04881598Autorizācijas kods:vFPQLAOD

Lietu izskata tiesnese Anita Moļņika.

Tiesā jāierodas, ņemot līdzi personu apliecinošu dokumentu.
Personai, kas saņēmusi pavēsti sakarā ar aicināmās personas prombūtni, ir pienākums nodot to aicināmajai personai. Pavēste sagatavota elektroniski un ir saistoša bez paraksta.
Tiesas sēžu sekretārs Kristīne Barisa, tālrunis Tālrunis 67077427, kristine.barisa@tiesas.lv.

Neierašanās sekas

Personai, kura traucē kriminālprocesā noteikto kārtību vai pavirši izturas pret savu procesuālo pienākumu izpildi, procesa virzītājs var izteikt brīdinājumu (Kriminālprocesa likuma 291.panta pirmā daļa).

Personai, kura traucē kriminālprocesā noteikto kārtību vai ignorē procesa virzītāja prasības, var uzlikt piespiedu naudu līdz vienas Latvijas Republikā noteiktās minimālās mēnešalgas apmēram, ja Kriminālprocesa likumā nav noteikts citādi (Kriminālprocesa likuma 292.pants).

Apsūdzētā piedalīšanās krimināllietas iztiesāšanā ir obligāta. Ja apsūdzētais nav ieradies uz tiesas sēdi, krimināllietas iztiesāšanu atliek. Ja apsūdzētais nav ieradies uz tiesas sēdi neattaisnojoša iemesla dēļ vai nav paziņojis par neierašanās iemesliem, tiesa var lemt par piespiedu naudas piemērošanu un par viņa atvešanu uz tiesu piespiedu kārtā, par drošības līdzekļa grozīšanu vai piemērošanu (Kriminālprocesa likuma 463.pants).

Krimināllietu par kriminālpārkāpumu un mazāk smagu noziegumu tiesa var iztiesāt bez apsūdzētā piedalīšanās, ja apsūdzētais atkārtoti bez attaisnojoša iemesla neierodas uz tiesas sēdi vai ir iesniedzis tiesai lūgumu par krimināllietas iztiesāšanu bez viņa piedalīšanās. Krimināllietu tiesa var iztiesāt, ja tiesas sēdē piedalās aizstāvis (Kriminālprocesa likuma 464.pants).

Krimināllietu tiesa var iztiesāt apsūdzētā prombūtnē (in absentia) vienā no šādiem gadījumiem: apsūdzētā atrašanās vieta nav zināma un tas norādīts informācijā par meklēšanas rezultātu; apsūdzētais atrodas ārvalstī un viņa ierašanos tiesā nav iespējams nodrošināt. Minētajos gadījumos krimināllietu tiesa var iztiesāt apsūdzētā prombūtnē (in absentia) arī tad, ja iztiesāšanas gaitā prokurors atzīst, ka apsūdzība ir grozāma (Kriminālprocesa likums 465.panta pirmā un pirmā prim daļa).

L. Grantiņš

Nu nekādīgi sarkano izdzimteņu banda nevar rimties pret L. Grantiņa atrašanos brīvībā un interneta vietni www.tautastribunals.eu !

Kāpēc šī tiesas sēde ir slēgta ? Latviešu tautas slepkavas zin ko rijuši un tāpēc viss jādara tumsā !

Protams, ka tas ir briesmīgi, ka kaķim viņa purnu bāž paša sataisītos sūdos. Pret mani nu jau gadu desmitiem ilgi uzstājās tie, kuri mani arestēja par HELSINKI 86 dibināšanu. Visi tie paši sarkanie čekas izdzimteņi, kuri bija pie varas Padomju laikos, ir arī šodien. Šie tautas slepkavas- garīgie izdzimteņi, ir noveduši Latviju jau par izsmieklu objektu no mūsu tuvāko kaimiņu puses- lietuviešiem un igauņiem.

Jaunās valdības sastāvs vairs ne ar ko neatšķiras no Pugo- Vosa LPSR ! Atmodas bendes, latviešu tautas slepkavas(visi čekisti) ir šodienas bagātākie radījumi(par cilvēkiem šos izkārnījumus dēvēt nav iespējams).

LIETU jau sen vēlējās izbeigt, bet to neatļauj tās ierosinātāji- Rihards Bunka & Aivars Borovkovs. Abi vistiešākie slepkavas ! To arī zin tiesnese Moļņika & CO. Bija paredzētas video tiesas, tās izpalika. Laikam tāpēc, ka pieprasīju šajā video tiesā piedalīties apsūdzētājiem un tas jau vairs neatbilda 4. maija kliķes demokrātiskajām normām, jo apsūdzētājiem vajadzēja palikt anonīmiem. Tad solīja tiesu izskatīt bez manas līdzdalības, jo visas iespējas mani dabūt tiesas zālē, esot izsmeltas. Arī tas nedrīkstēja, pēc apsūdzētāju uzskatiem, notikt. Mans priekšlikums tiesu turpināt Hāgā, ar apsūdzētāju piedalīšanos, tika noklusēts.

Vācijā šī apsūdzība jau tika pirms vairākiem gadiem izskatīta un pilnība “izsmieta” !

Tiesnesei Moļņikai un prokurorei būs reiz tiesas priekšā jāatbild par šo teroru, ko viņas veic pret mani, bet var gadīties, ka līdz tiesai var arī nenodzīvot, jo reiz pienāks tāds brīdis, kad visi šie sarkanie izdzimumi tiks uz ielas linčoti ! Par to, ka šie sarkanie Ciānas izdzimumi taps tiesāti kopā ar saviem ģimenes locekļiem un pakalpiņiem, variet nešaubīties.

Kas attiecas uz šo tiesu: tad visi dokumenti lai tā notiktu, ir aizsūtīti jau vairākkārtīgi.

Turpmāk es atsakos jums ar komunicēt, jo uzskatu jūs par teroristiem, un kā tādi arī tiksiet tiesāti.

Lūk, L. Grantiņa LIETAS ierosinātāji un uzturētāji !

24.09.23

You may also like...

8 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Uz ielas nolincoti? Tad nu arī jānorāda to virzienā, kas īpaši bažas virsū ar vakcīnu un ne tikai. Diezgan jau ir latvieši kuri ir piedalījušies un piedalās satanistu rituālos vai apzināti, vai neapzināti, bet tas vairs neinteresēs, kad spiedīs ies ārā tā velna zīme. Iekšā tā jau daudzos ir iedabuta vēl tikai laiks noritēs savu likumīgo stundu un visiem jums būs pimpec!

  2. Jānis saka:

    Grantiņa tiesas process ir ļoti daiļrunīgs,kas parāda tā organizētāju līmeni un būtību.
    Bet ne tikai- arī Latvijas būtīibu,varas būtību- okupantiem draudzīgs sūda mušu spiets,kas ir ieperinājies tautas rētās,un to iznīcina.
    Nav arī dīvaini tas,ka Saimniekam tas patīk.

  3. Pārmaiņas saka:

    (atkārtoti nosūtu)
    Lukjanova doktrīna. Viktora Alkšņa dalība.
    https://youtu.be/3I-XZF2Eu14

    Fašistiskajai krievijai piemērota himna.
    https://youtu.be/kxtAIRibho0

  4. Par 4.maija salašņām un slimajiem vadibā saka:

    Salašņas – visu šķiru un šķirņu kangari un zagļi visvvisādos valsts amatos salīduši, kopā esot 4.maija režīma varturi būs īstie “taisnīguma soģi”, kas tiesās Atmodas varoni L.Grantinu, paši sevi tautai par nicināmiem mēsliem sevi tā parādot!
    Savu nodevīgo “godaprātu” un neslēpto zemiskimu VISI šie 4.maija varas mēsli augstos amatos un masu mēdijos spilgti parādīja “pieminot” latviešu mocekli un godavīru. to izvadot pēdejajā gaitā:

    https://tautastribunals.eu/?p=60995

  5. Maija saka:

    Grantiņa kungs, turaties pa gabalu no šiem Sātana suņiem. Jums, pats galvenais ir veselība, un palikt dzīvam! Pastāv iespēja, ka laiki mainīsies, pēc 10 gadiem, pilnīgi noteikti!
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies !

  6. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=OPKqSAWf750

    Izcila skaidra. pat poētiska saruna ar trulu, ļaunu impēristu un normāli skaidrojoša runa ar kremļa bandas apmāto krievu jaunatni! Un rodas viena atziņa – ir labi zināt naidnieku mēli, lai to pārvaldot varētu smagāk sariebt pretiniekiem visos līmeņos un posteņos, ko arī cītigi dara 4.maija kolaborantu vara, spiežot okupantiem mācities valsts valodu no pirmās klases, nevis tiesiski veikt latviešus glābjošo dekolonizāciju. Un visu rangu neliesi dara to intensīvi, arī mūsu nodevīgajai inteliģencei čakli palīdzot lai maksimāli sariebtu mūsu jau tā varas izputinātajai, izretinātajai un apspiestajai latviešu tautai vinas pašas Tēvzemē!

  7. No mēdījos publicētā saka:

    “no malas” minētajam spilgts piemērs ir “cīnītājai par valsts valodu” L. Langes dedzīgas darbības spiežot okupantus zināt latviešu valodu, nevis godīgi un taisnīgi pieprasīt viņu izvākšanos no reiz viņu un viņu senču okupētās Latvijas! Ja ko tādu publiski prasītu Lange, tad būtu krahs vinas karjerai un caurums makā, ko zina viņa un citi mūsu pseidointeliģences darboņi – būtibā nicināmi kolaboranti un savas tautas gara un valodas nodevēji!

  8. AG saka:

    Ir jau “spravka” dabūta, ka tu neesi pieskaitāms ??? :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *