Antivakcinatoriem vieta ir aiz restēm !

https://www.facebook.com/tamara.grinberg.92/videos/654095750020313

Rūdolfs Bremanis

Ir tikai jāpabrīnas, ka pēc tikko aizvadītās Covid pandēmijas, atkal uzradušies idioti, kuri aicina lētticīgos uz nāves pļauju. Tādiem brēmaņiem vietu vajadzētu sagādāt aiz restēm, nevis ļaut propagandēt noziegumu. Vai valsts iestādēm nevajadzētu par to rūpēties ? Vai nepietika ar Covid, kad Latvija bija pirmajā vietā mirušo skaita ziņā no šīs slimības ? Tagad atkal uzradusies deģenerātu grupa, kura aicina boikotēt potes. Tādi mēsli, kā šis brēmanis, būtu nositami tur, kur satiekami.

Latvijas Brīvvalsts laikā tādus mēslus bāza aiz restēm, arī pēc okupācijas tādi tika iznīdēti, bet šodien… ?

Atgādināšu, ko reiz jau sacīju, kas attiecas uz mani un potēm: Sakarā ar to, ka man tika veikta ķīmiskā terapija un imūnterapija, potēšanai nebija nekādas nozīmēs un tāpēc man potes izpalika. Tad, ka šīs terapijas sekas bija beigušās un es varēju domāt par potēm, “saķēru” OMIKRONU. Mana sieva bija potējusies jau 3 reizes un arī reizē ar mani saslima, viņai tas beidzās pēc pāris dienām ar mazām bronhu problēmām, bet man tas bija tik smagi, domāju, ka vajadzēs sastādīt kompāniju Cimdaram ! Tāpēc, ja valsts drošības orgāni nevēršas pret šiem provokatoriem, tad vismaz paši “draudzējieties ar saprātu” un dariet, ko iesaka ārsti.

22.09.23

You may also like...

11 komentārs

  1. Mīlu gudrību. saka:

    Teorija un prakse ir dažādas lietas,apmēram,kā esošais un vēlamais.Tā var būt,ka dažiem to patīk jaukt,bet dažiem tāds viņa prāts. Vārds,,pandēmija,, ir ļoti nopietni.
    PS. Augšējie portreti ir jauki. Varbūt,pašportreti?

  2. Skeletons saka:

    Viens draugs mīlēja dzert, viņš pats pagatavoja kalvadosu un pārdeva saviem draugiem. Pēc otrās vakcinācijas pret Covid viņam bija insults, un tagad viņš guļ kā līķis, un viņa sieva man iedeva 60 litrus dzēriena, no kuriem tikai 30 litri ir paštaisīts, bet pārējie ir firmas konjaki un vīni par 1200 eiro. Kāpēc pie velna es esmu vakcinēts, ja mēris mani pat neaizved, jo 19. gadsimtā mani senči bija tie dvīņi, kurus atrada uz mēra inficētiem līķiem un sašķiroja ģimenēs. Covid skar tos, kuriem ir 2. asinsgrupa, tāpēc viņiem jāuztraucas. Mūsdienu lētās vakcinācijas pasaules liellopiem satur daudzas bīstamas vielas, īpaši tās, kas sabiezina asinis un izraisa asins recekļu veidošanos. Viņi salīdzināja ēzeli ar pirkstu – kā tika veikta vakcinācija pirms simts gadiem un tagad. PSRS vakcinācijas bija kvalitatīvas, bet tagad tās ir miskaste. Kārtīgu vecāku bērni kļūst invalīdi vai nevar mācīties.
    Pasaules līderi neuztraucas par visu planētas cilvēku turpmāko veselību, bet gan par to, ka neizceļas lielas epidēmijas, kas var inficēt turīgos iedzīvotājus, kuriem ir pieejamas citas kvalitātes zāles.
    .
    .
    .
    Admins
    Un kā ir ar Zemi, ir tā arī plakana ?

  3. Maija saka:

    Visi cilvēki nav liekami vienā groziņā, ir atšķirīgas vecuma grupas, piemēram bērni un jaunieši, kuriem Kovid infekcija ir nieks, bet veci cilvēki, savukārt, no mirst no šīs infekcijas. Kovidpotes ir bīstamas cilvēkiem, kuriem organismā atrodas metāls. Tas pat ir rakstīts Anglijas Vadlīnijās…..Oliņas ir jāsašķiro pēc krāsām, un tad jāliek dažādos groziņos! Agri, vai vēlu, Kovids kļūs par parastu, ikdienišķu vīrusu infekcijas saslimšanu. Katram pašam sevi jāsargā!

  4. Odze. saka:

    Kiploki, sipoli, puravi,medus, karstvins,zalu teja ,maza carcinja – ir latviesu vakcina.

  5. RB saka:

    Grantiņa kunga minētais gadījums ar “omikronu” ir tipisks. RNS vakcīna modificē cilvēka gēnus tā, ka attiecīgais vīrusa štamms tiek ātri pieveikts. Vakcinētais cilvēks ir kļuvis par tā saucamo “ģenētiski modificēto organismu” vai ĢMO. Modificētais organisms ir ieguvis spēju pretoties konkrētam štammam, vai vairākiem štammiem, atkarībā no vakcīnas un vīrusu veida.

    Tagad vakcīnas pret kārtējo vīrusu parādās pirms paša vīrusa, un cilvēkiem piedāvā vakcinēties. Daudzi ir izvēlējušies šo ceļu, palikuši dzīvi, nav ieguvuši invaliditāti vai hronisku kaiti. Jāpiekrīt Grantiņa kungam, tiem vajadzētu turpināt vakcinēties līdz galam. Iegūtā ģenētiskā imunitāte var izrādīties bezspēcīga pret jebkuru nākamo vīrusu.

    Turpretim nevakcinētajiem jārēķinās ar to, ka vīrusa infekcijas slimības var būt smagā formā. Vai organisms uzveiks nākamo vīrusu? Vai laika gaitā izstrādāsies imunitāte pret jaunajām kaitēm? Uz šiem jautājumiem nav atbildes. Situācija varētu būt līdzīga kā ar sintētiskajām narkotikām. Narkomāns, kurš lieto dabiskās narkotikas hašišu vai opiju, var dzīvot gadiem ilgi. Turpretim sintētisko narkotiku lietotājam ir izredzes iet bojā dažu mēnešu laikā. Līdzīga varētu būt organisma reakcija uz jaunajiem (mākslīgajiem, svešajiem) vīrusiem.

    Vakcinēšanās piekritējiem vajadzētu ņemt vērā iespēju, ka tiem būs cits tiesiskais statuss. Kā modificēti organismi, viņi vairs īsti nav “homo sapiens”. Valstu un starptautiskās tiesības attiecas uz cilvēkiem, bet rīcības ar ĢMO regulē īpaši starptautiskie akti. Tas attiecas, piemēram, uz šo organismu izvietošanu, pārvietošanu u.c.

    Lielās farmas kompānijas droši vien ir patentējušas savas vakcīnas. Tas nozīmē, ka viņiem varētu būt kādas tiesības attiecībā uz saražotajiem ĢM organismiem. Vai viņi varētu pieteikt savas īpašuma tiesības uz šiem organismiem? Droši vien tik tālu vēl nav tikuši.

    Jebkurā gadījumā, gribētu aicināt cilvēkus rūpīgi izvērtēt iespējas, pirms vakcinēties. Ne farmas kompānijas, ne valdības, ne mediķi nenes nekādu atbildību par vakcinācijas sekām.

  6. Jā.Žel man tos draugus,radus,paziņas,kuri pec nošpricēšanās ir kluvuši vai nu par daļējiem invalīdiem,vai invalīdiem.Žel tos cilvekus ,kuri ir palikuši bez saviem tuvākajiem.Žel tos,kuri pēc špricēšanās vel līdz šim jūtas slimi,vargi un bez spēka.
    antiglobalisti.org

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Pēc savas būtības Grantins ir pieskaitāms pie tiem pašiem mēsliem, kas pirms kara laikā tās vakcīnas spieda tautai. Grantinam un līdzīgiem nav vērts neko norādīt, kā tikai nedaudzajiem un protams būs ne tikai cietums, bet aizies līdz nāves sodiem tiem, kas negrib potēt huj viņ sazin kādu hujnu. Neviena cilvēka neesmu sastapis kuram būtu kāds apkārtnē nomiris no tā hyjovida, bet tomēr pēc potes saņemšanas ir jaunas skuķes kļuvušas par kroplem. Tomēr medicīnas darbiniekiem vienmēr būs likums. Tad nu arī te visa tava latvietība ir sūda vērta!

  8. Aelita saka:

    Tāda doma – vai jaunā valdība un prezidents nevarētu pielikt pūles, lai atbrīvotu Grantiņu no tās tiesiskās vajāšanas? Tomēr cilvēks ar saslimšanām, galu galā atbalstīja arī tagadējo prezidentu. Vai kādam TT lasītājam, varbūt Skolnieciņam, nav sakari televīzijā, kas arī varētu par to pacīnīties? Ja viņš lietojis skarbākus izteicienus, vecākiem cilvēkiem tas raksturīgi, vai tāpēc vien gadiem jāvajā, viņš taču nevēršas pret pašreiz valdošo t.s. liberālo virzienu…

  9. AG saka:

    Kāpēc tu nerakstu, ka tevi atkal gribēja noindēt? :)))

  10. Par 4.maija upuriem un slimajiem saka:

    AG 2023. gada 21. septembra 20.22
    Normāli, sevi cienoši latvieši nebaidās ne no vārda “nēģeris”, ne “žīds”, un viņiem pohuj, ka kādam tas nepatīk !!!

    Šādi jēli krievlopu lamas skribelē kangari, puslatviešu stulbeņi, kas kā likums ir ar okupantiem milzu draugos un prasti primāti, kas pēc dokumentiem skaitās latvieši, bet ir okupācijas laika saražotās bezrakstura drazas! Vēl vienīgi slimība – šizofrēnija būtu attaisnojums Daugavpils resnim, kas spēj kā hameleons dažādi dažādās vietnes kažoku mest no jēli rupja primāta un lielu, smalku patriotu. Laikam jau tomēr dakteris vajadzīgs tik diametrāli pretējām izpausmēm vienā personā!

  11. AG saka:

    Vecīt, tu nepareizā vietā mani komentē, laikam apdauzītās smadzenes galīgi vairs “neručī”… :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *