Tiesa Minsterē

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ.

TR12 - KopieTā nebija Tiesa mums saprotamā FORMĀ.

Šī Tiesa notika vienā no Minsteres tiesas nama mazajām zālēm, kurā piedalījās tiesnesis un viņa sekretāre. Var teikt, ka tā bija PRIEKŠTIESA. Viss notika nospiedošā, bet korektā gaisotnē. Gļēvajiem aivarveidīgajiem tur nebija ko meklēt, bet tie jau arī visi šodien konsolidējas ap Borovkovu.

Man bija jādod atskaites par diviem šā gada martā Tribunāla i-vietnē ievietotajiem rakstiem.

16.marts. Krievu un žīdu asinsdarbi nekad netiks piedoti

Kur palicis SC ar Urbanoviču priekšgalā

Apsūdzību pret mani ir izvirzījusi Latvijas valsts.

Jānis ReiniksJānis urbanovičsŠo apsūdzību ar treknu parakstu ir apstiprinājis DP fīrers Jānis Reiniks. Tiešie apsūdzības iniciatori ir SC ar Jāni Urbanoviču priekšgalā.

Tika jautāts, vai es sastāvu kādā Vācijas ekstrēmistu organizācijā ?

Atbilde bija, NĒ.

FOTO: Lūk, šie divi PIEKTĀS KOLONNAS fīreri ir tie, kuri atklāti pieprasa likvidēt pēdējo demokrātijas  “ruporu”, LRTT ar Grantiņu priekšgalā. Protams, šī ir tikai šo noziedznieku aisberga spice, zem tās slēpjas tādi paši un vēl lielāka ranga nodevēji, kā E. Rinkēvičs, D. Pavļuts, A. Vilks, R. Kozlovskis, R. Ķīlis, I. Viņķele, A. Ronis, I. Circene, E. Sprūdžs, L. Straujuma, V. Dombrovskis, J. Kažociņš.

LRTT atgādina šiem nodevības drazām:”Jūs savā nodevības apmātībā pret savu tautu akmens vietā esiet izmetuši BUMERANGU !

Jautāja, kas tas tāds Tautastribunāls ? Atbildēju, ka tas ir cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas HELSINKI-86 turpinājums, kas informē noziedzniekus par viņiem pienākošo soda mēru pēc starptautiski pieņemtajiem Likumiem, protams, filozofiskā izpratnē. Norādīju arī, ka Latvijā nav atjaunots Tiesiskums Rietumeiropas GARĀ, bet gan komunistiski boļševistiskajā izpratnē. Ka Latvijā valda neierobežots terors, un, ka es gribu panākt tiesas procesu līdzīgu kāds bija NIRNBERGĀ, kurā tiktu tiesāti Latvijas okupanti- komunisti, kuri veikuši genocīdu pret latviešu tautu. Ļoti sliktais vācu valodas tulkojums sagādāja lielas grūtības teksta izprašanā. Šo tulkojumu varēja uzskatīt par pazemojumu vācu iestādēm, bet tas lai paliek noziedznieku Reinika un Urbanoviča ziņā. Jautāja, ko nozīmē burtu salikums SC un kas ir Urbanovičš ?(ja tulkojums būtu tulkojuma cienīgs, tad tas būtu šos “jēdzienus” izskaidrojis, bet 4. maija kliķes jefiņi, ar Reiniku priekšgalā, domā, ka burtu  salikums SC un Urbanovičs ir jāzin pat Ķīnas ģensekam). Skaidroju, ka burtu salikums SC ir vienas noziedzīgas pro-kremliskas partijas nosaukuma iniciāļi, bet Ubanovičs ir kāda Latvijas reģiona mafijas boss, kurš, aplaupot latviešu tautu, ir kļuvis par miljonāru. Bija arī daudz mazāk svarīgi jautājumi, bet pats svarīgākais bija, ka es krievus un žīdus esmu nosaucis par zvēriem ! Tad tika jautāts, vai es esmu domājis to uz visiem žīdiem, jo tad pēc Vācijas likumiem mani var notiesāt par antisemītismu(interesanti, ka uz krieviem tas neattiecas). “Man esot kārtīgi jāapdomā katrs vārds pirms es atbildu uz šo jautājumu”, sacīja tiesnesis. Es atbildēju tiesnesim: “Pirmkārt, viss manis rakstītais attiecas tikai uz Latviju, tas nekādā gadījumā nav piemērojams uz kādu kurpnieku Izraēlā, bet par noziegumiem, ko pastrādājuši žīdi Latvijā, var ciest visa žīdu tauta. Otrkārt, ir jāņem vērā kādos datumos šie raksti tika publicēti. Tie bija latviešu tautas sēru un sāpju dienās 16. un 28.(par 23. martu) martā publicēti, kad krievu un žīdu noziedzīgie elementi, kuri atrodas Latvijā pretēji 1949. gada Ženēvas Konvencijai, brutāli lamāja latviešus par fašistiem.”

Kurš būs tas, kas sacīs, ka tie izdzimteņi ir uzskatāmi par cilvēkiem ?

Kāpēc pasaules žīdi un krievi neprotestē par šo, viņu tautas brāļu, noziedzīgo uzvedību Latvijā ?

Kāpēc žīdi drīkst paziņot: “Baltieši bija labāki ebreju šāvēji nekā vācieši”.

Vai tas neattiecas pilnīgi uz visu latviešu tautu (arī uz igauņu un lietuviešu) ?

Viss manis sacītais tika pierakstīts un tiks nosūtīts VALSTS PROKURATŪRAI, kura lems, vai mani ir jātiesā par antisemītismu. Šis tiesnesis labi saprata, ko es gribu panākt, panākt to, lai mani tiesā un šīs tiesas laikā “pacelt” jautājumu, lai tiktu izskatīts genocīds pret latviešu tautu, kuru ir veikuši boļševiki, un kuri lielākoties bija krievi un žīdi.

Un viņš arī tā neuzkrītoši “pie sevis norunāja“, ja mani tiesās par antisemītismu, lai neiedomājos, ka tur būšot fotogrāfi un žurnālisti…. .

Tātad, mums visiem zināmā “garā roka” par visu ir padomājusi.

Neko legāli- LIKUMĪGI mēs nevaram panākt.

Tad jau arī nav jābrīnās, ka rodas visādi Viktora Arāja “darba biedri” Bin Lādeni, Breiviki u.c. Vai nebūtu daudz izdevīgāk Krievijai un Izraēlai atzīt savu tautiešu asinsdarbus pret Latvijas Republiku un latviešu tautu ?

Secinājums viens, ja viņi, visiem redzamo noziegumu, negrib atzīt, tad viņu ļaunie nodomi pret Latviju un latviešu tautu nav mainījušies !

Latvijas Republikas tautas tribunāls ir apņēmības pilns turpināt cīņu ar Pasaules Ļaunumu.

Gļēvuļiem un “grīdaslupatām”, aivara prūša izskatā, pie mums nav vietas, ja vēl kāds ir, lai pazūd laicīgi… .

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

L. Grantiņš        12.10.12

You may also like...

15 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    — Uzmanīgi izlasot JŪsu tiesas ,varētu teikt,protokolu, palieku pie tā,ko teicu jau agrāk-vajadzēja iesaistīt VISUS IESPĒJAMOS CILVĒKUS NO LATVIJAS ,LAI PUBLISKI ATBALSTI’TU GRANTIŅU MINSTERĒ.
    -ESMU AR MIERU BRAUKT UZ TIESAS PROCESU,KURŠ VĒL PIETEIKSIES?
    -JĀDARA VISS, LAI ŠIS PROCESS GŪST STARPTAUTISKU REDZE’JUMU!

    Admins
    Ja žīdi piespiedīs Vāciju mani tiesāt par antisemītismu, tad nebūt nav jābrauc uz Minsteri, protestēt var arī Rīgā pie Izraēlas vai Vācijas vēstniecībām.

  2. anna marija circene saka:

    Lai DIEVA SVEETIIBA LRTT un Linardam!

  3. NIKS FONTS TITULS saka:

    Abu minēto rakstu sakarā izvirzīta publiskā apsūdzība antisemītismā. Apsūdzības izvirzītāji Urbanovičs, Reiniks.

    Apsūdzība, cik saprotams, neesmu to lasījis, pamatota ar to, ka Urbanoviča SC nosaukts „žīdu” sakarā.

    Vai Urbanovičš un Reiniks ir pierādījuši un kādā veidā pierādījuši, ka lietotais rakstos termins „žīdi” attiecas uz SC un Urbanoviču? Nekādi to nav iespējams pierādīt jo :

    • termins „žīdi” attiecas un sakaņā ar pastāvošo oficiālo Latvijas valsts terminoloģiju netiek lietots, termins „židi” tika dažkārt lietots līdz Otrā pasaules kara beigām,
    • pēc Otrā pasaules kara beigām saskaņā vispārpieņemto oficiālo LV terminoloģiju tiek lietots vārds „ebreji’,
    • ne vienā, ne otrā rakstā nav minēts vārds „ebreji”,
    • SC, kura vadītājs ir Urbanovičs, nebija reģistrēts līdz Otrā pasaules kara beigām.

    http://lv.wikipedia.org/wiki/Ebreji

    Ebreji (ivritā: יהודים) mūsdienās tiek uzskatīti ne tik daudz par konkrētas etniskas grupas pārstāvjiem, kā par no izraēļiem cēlušos jūdaisma piekritēju pēcnācēji, kā arī tie, kas šo reliģiju pieņēmuši brīvprātīgi. Līdz Otrā pasaules kara beigām ebreji Latvijā parasti tika dēvēti par žīdiem, apzīmējums ebreji tika lietots retāk[1]. Pēc Otrā pasaules kara tiek lietots vārds “ebrejs”, jo “žīds” tika negatīvi izmantots nacistu antisemītiskajā propogandā un Holokaustā.

    No minētā izriet, ka publiskā apsūdzība antisemītismā, ko izvirza Reiniks un URbanovičs ir nepamatota un lieta izbeidzama.

  4. Tālis saka:

    Par antisemītismu vien nevar notiesāt! Es arī esmu antisemīts un man riebjas ebreji. Tāpat esmu antikrievs un antivācietis.

    Var tiesāt tikai un vienīgi par aicinājumu fiziski iznīcināt kādu etnisku grupu. Bet tas, ka kādam riebjas kāda etniska grupa vai tauta – tas nav noziegums. Man riebjas arī Urbanovičs, bet kamēr es nedraudu viņu nogalināt – tikmēr nekāda nozieguma nav.

  5. Labu vēlot saka:

    Nedomāju ,ka 2 pieminetie raksti ko atšķirtos no citiem . Vel vairāk pārsteidz , ka uzbrucējs ir 4.maija režīms. Par ko kangaru režīms uztraucās par latviešiem ,latvijiešiem vai okupantiem ???????? Katra valsts rūpējās par pamatiedzīvotājiem , proti šajā gadījumā būtu latvju tauta.Bet notiek tieši pretējais tas rūpējās par svešajiem žīdiem .Ja būtu kas neatļauts, tad Vācija pati vērstos pret LRTT.Bet Vācija to nedara, jo nekas nav.
    Ne velti žīdi visatļautība 4. maija režīmā ir svētās govis. Ne velti naciķis šindermann un žīdu varza rīkoja referendumu par urlu valodu, ka otro valodu . Nu būs referendums, lai visiem okupantiem uz paplātes iedotu pilsonību. Ne jau velti ir ievēlēti cimdarveidīgie, kas 1 referendumu atļāva un nu no Maskavas un viņu izdzimteņiem prasīs savu vertējumu, kad latviešu eksperti nostājas pret . Ari 16. martā par latviešus lamājot par fašistiem un pat sarkano baronu lamājot žīdiem nekas nedraud. Ari žīdu giļaman Latvijas pazemošana un žīdu skolmeistara naids pret Latviju režīmam ir tukša vieta, jo nevar svētos likt aiz restēm. Ari Brīvības cīnītāja Cukura žīdu MOSSAD nogalinātā apbēdīšana Brāļu kapos tika aizliegta žīdu dēļ.Tas ka žīds kabanov noslaucīja puņķus Latvijas karogā ari ir nieks. Tāpat ,ka rakstā teiktais , latvieši ir labāke žīdu šāvēji ari paliek bez nosodījuma. Kad žīdu vēstniece iejaucās iekšējās lietās uzbrūkot Tēvijas laikmetam ,to slēdza. Tā ir vienas tautas apzināta priveliģēšana, kaut privelēģijas pienāktos tikai pamattautai -LATVIEŠIEM.
    Cik redzams, tad ari Vācijā žīdi tiek priveliģeti.Nožēlojami, ka vienu nāciju tur augstāku par citām un viņi to izmanto ar savu naidu pret citām tautām
    Latvieši būsim vienoti dzimtenes mīlestībā mēs varēsim veikt lielus darbus, nevis pašapkarošanā šķeļot mēs palīdzam okupantiem . Ari 1986. gadā H 86 spēja vienot latvju tautu un uzvarējām .

  6. Dainis saka:

    Un viņš arī tā neuzkrītoši “pie sevis norunāja“, ja mani tiesās par antisemītismu, lai neiedomājos, ka tur būšot fotogrāfi un žurnālisti…. .

    Ja taa, tad prasiet, lai ieveero cilvektiesibas. Tiesa var buut tikai atklaata.

    Vispārējā cilvēktiesību deklarācija

    11. pants

    1. Katram cilvēkam, kam inkriminēts kriminālnoziegums, ir tiesības tikt uzskatītam par nevainīgu, kamēr viņa vaina nebūs pierādīta saskaņā ar likumu atklātā tiesas procesā, kurā viņam tiek nodrošinātas visas iespējas uz aizstāvību.

  7. Eduards Lunis saka:

    CIK DAUDZ IR LABU UN GUDRU PADOMU,BET NEVIENA,IZŅEMOT MANI,KURI GRIBĒTU SNIEGT ARĪ PRAKTISKU PALĪDZĪBU!?

  8. otto skorceni saka:

    noteikti ir jāprotestē pie žīdu un vācu vēstniecībām.mēs nedrīkstam ļaut lai GRANTINU aprij satracināto hiēnu bars.Lai Dievs ir ar Tevi LINARD GRANTIŅ!Latvijas mēdiji arī klusē par šo lietu.ir skaidrs ,kas to visu regulē,žīdkrievu un nodeveju brandža.lai sadeg viņi ellē!

  9. Latviešu tautas patriots saka:

    Šeit nu L.Grantiņš ir parādījis sevi kā drosmīgu godavīru un cīnītāju, stājoties pretim krievžīdu mafijai. “Drosmīgais patriots” A.Gedroics un citi salašņas no Latvijas tagad teiks, kāds “Grantiņš nojūdzies” utt., jo patiesībā šiem “patriotiem” kaut kādā veidā skauž, ka viņi nespēj izteikt publiski patiesību par krievžīdiem un vienkārši kaut tikai vārdiem stāties pretim ATSEVIŠĶU žīdu izcelsmes noziedznieku darbībai! Jo tur nu resnajam PSRS laika stila briļļu nēsētājam A.G. no Daugavpils un dažiem viņa “patriotiskajiem” domubiedriem rociņas ir par īsu un ļipa dreb, ko pierāda arī fakts, ka viņi savus trūkumus (gļēvulību, divkosību, nodevību) agresīvi piedēvē citiem!
    Savukārt, baidos, ka no Grantiņa varētu tagad novērsties VL!, jo baidos, ka par žīdiem viņi runā vai nu labu, vai neko! :)

  10. Kaspars saka:

    Un pienāks laiki…kad tas melno bruņinieku dzelmē grūdīs…tad būs tautai jauni laiki…tad būs tautas svabada!

  11. Garāmgājējs saka:

    Pasaulē tā ir iekārtots, ka pat vistumšākajos laikos atrodas kāds, kurš nebaidās stāties pretīm šai tumsai.Bet tas ir patiešām interesani, ka pat tik patriotiska avīze, kāda ir DDD, par Grantiņu klusē, tāpat kā oficiālā prese ?

  12. Raitis saka:

    Velns lai parauj,un ka lai mes cinamies:(
    Varbut varetu uztaisit peticiju par ……….
    Pat nezinu,daudziem jau laika visam tam ir,bet naudas nav:(

    Dzīve nemīl, ja par daudz tiek skumta. Arī tad, ja rētas slikti dzīst, arī tad, ja mēs zem viena jumta būsim tikai tad, kad ārā līst…

    Lai Dievs sveti jus!!!

  13. otto skorceni saka:

    Pareizi, ka viņiem visiem ļipas dreb, bailes skaļi runāt, jo savādāk žīdi piegriezīs skābekli. Tagad no Grantiņa daudzi atsakās, jo viņš pasaka tieši, kas ir kas, no taisnibas bail pat taisnajiem. Raitis pareizi saka, nav lidzekļu, lai varētu izvērst kampaņu Grantiņa atbalstam.Kas attiecas uz žīdiem,tad viņu monopolam uz genocīdu pienāks gals, jo tas ir laika jautājums…….

  14. NIKS FONTS TITULS saka:

    Secinājums viens, ja viņi, visiem redzamo noziegumu, negrib atzīt, tad viņu ļaunie nodomi pret Latviju un latviešu tautu nav mainījušies !

    =========================================================================

    Vai tad tas jau sen nebija skaidrs? Tikai naivie sevi atklāj šim režīmam ar savu īsto vārdu. Man pietika atklāt, kad prasīju no valsts kompensāciju man nodarītajos zaudējumos, kad pret mani gāžas valsts terora vilnis. Tādēļ es ZINU, AR KO MAN IR DARĪŠANA UN ESMU “MĀCĪTS”.

    Admins
    Jā, kā redzams, tad tu zini ar ko tev darīšana un tāpēc arī salūzi tāpat kā lielais cīnītājs Aivars Prūsis. Ir, protams, vieglāk skatīties kā citi cīnās un iet bojā un piedevām vēl tos noriet, kā tu to dari ar Dzintaru.

  15. Miervaldis saka:

    Turies Grantiņ, lai Dievs ir ar tevi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *