Latvija iejaukta noziegumos pret cilvēci !

Vienpadsmitajā minūtē kā pirmā tiek nosaukta Latvija, kura piegādā putina slepkavu režīmam sastāvdaļas raķetēm ! Vai tas būtu iespējams bez “attiecīgu orgānu” ziņas ?

Protams, ka nē !

Visi šie piegādātāji būtu nekavējoties arestējami, jo praktiski veic VALSTS SABOTĀŽU ! Pienāks brīdis, kad pret šiem uzņēmumiem tiks pielietotas sankcijas, kuru rezultātā attiecīgo ražotni vajadzēs slēgt. Un atkal viens lērums bezdarbnieku ! Iespējams, ka tas arī tiek darīts arī tieši ar tādu nodomu ! Valsts Drošības orgānu uzdevums, ja tie strādātu LR interesēs, būtu izfiltrēt tieši tos, kuri veikuši šo nelegālo darbību- sankciju apiešanu.

Šie sarkanie Ciānas izdzimumi ir salīduši visās iespējamās vietās un dara visu iespējamo, lai sabotētu mūsu valsti ! Un, vai tad jaunā valdība, kura praktiski sastāv tikai un vienīgi no kremļa salašņām, ar Lembergu priekšgalā, nav apliecinājums tam, ka esam visīstākie kremļa satelīti ? Par to pat ir izbrīnījies tāds GLUMEKLIS J. Liepnieks !

Lai dzīvo Latvijas PSR !

26.09.23

Sliktāk par E. Siliņu jau vairs nav iespējams, saka GLUMEKLIS Liepnieks !

You may also like...

3 komentāru

  1. nav jābrīnās saka:

    Protams,ka Latvija kā valsts ir daudz mazākā mērā valsts nekā zem LPSR izkārtnes. Ir tikai atšķirīgas pseidobrīvības izpapausmes.

    Šo L(PS)R pārvalda Krievijas aģentu regulēts mafijas grupējumu tīkls,kuru koloniālais saimnieks līdz šim ir pasaudzējis. Mūsu vēsturē ir bijis ne tas vien. Durvis uz jaunu laikmetu sen vaļā.
    Kā viņš teica:-Bet tie vēl dejo-.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Mūsu valsts? Kuku, ka var vispār ticēt tam, ka ir tāds cilvēks Granrinsh, ja ir, tad vish noteikti ir ibonuta. Tomēr visu drīzāk te ir saskare ar mākslīgo intelektu!

  3. Māris M. saka:

    Ir uzņēmumi, kas nelegāli nodarbina šeit pilnīgi nelegāli iebraukušos Krievijas pilsoņus, kuri arī nelegāli īrē dzīvokļus pārsvarā pie “legālajiem” okupantiem, kas šeit sagrābušies īres namus un dzīvokļus masveidā. Zinot VID, PID un citu iestāžu apbrīnojamo aklumu attiecībā uz okupantu ekonomiskajām un kriminālajām izdarībām Latvijā, varam tikai minēt cik daudz šeit ir sabraukuši visādi krievijas salašņas un kādi ir viņu patiesie mērķi. Nesen tika notiesāts ar smieklīgu sodu viens no 5. kolonas par konspiratīvo dzīvokļu meklēšanu Krievijas uzdevumā. Manuprāt patiesā aina ir vienkārši šausmīga. Nav jau tikai tas viens tāds gadījums, to taču mēs visi labi saprotam. Saprotam arī to, ka varas struktūras to visu piesedz. Zinot policijas etnisko sastāvu un tur valdošo politisko noskaņojumu, esmu pilnīgi pārliecināts, ka Latvijas patrioti tiks masveidā arestēti jau pāris dienas pirms oficiālās okupantu ienākšanas, ja tāda būs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *