Sēru vēsts. No mums “aizgājis” Ģederts Melngailis

No Maarupes 2021. gada 10. oktobris 14.40(Labot)

Lai miers moceklim
10.10.2021 14:20:00

No aculiecinieku informācijas: Bet šodien Rīgas krematorijas Lielajā zālē pēdējajā gaitā pavadīja gan psrs laiku, gan 4.maija režīma sirdsapziņas cietumnieku Ģedertu Melngaili! Ko, kā padomju Latvijas pokuratūra, tā 4.maija eksčekistu režīms, pat “brīvās Latvijas” 2016.gadā, tās darbinieks prok. zvejnieks pasludināja Ģ.Melngaiļa 5.gadus ieslodzījumā Blagoveščenskas psihiatriskajā slimnīcā-cietumā piespriesto termiņu PAR PAMATOTU!!! Pēdējajā gaitā drosmīgo un garīgi nesalauzto Ģ.Melngaili pavadīja viņa māsa un citii radinieki. No sabiedrības pārstāvjiem sirdsapziņas cietumnieku pavadīt pēdējajā aizsaules ceļā redzamākie bija valsts prezidenta padomnieks, deputāti J.Klotoņš,V.Gavars un L.Lasmane-Doroņina, J.Rožkalns, arī NA Rīgas nodaļas senioru grupas pārstāvis A.Balts utt.vēl dažas personas. Vieglas smiltis nesalaužamajam brīvības un latviskuma cīnītājam Ģ.Melngailim!
—-
okupanti ar kangariem noveda kapaa sho drosmiigo un labsirdiigo viiru-mocekli un 4.maija klike vinu piebeidza!

Bet “briivaas”LV masu meediijos par shii pretoshanaas kustiibas daliibnieka naavi NE VAARDA UN NEVIENAA MEEDIJAA!!!

Lai Dieva un LATVIEŠU TAUTAS svētība šim VĪRAM, kura vārds ir Ģederts Melngailis !

Kā redzam no Mārupieša paziņojuma, ka “brīvās Latvijas” masu mēdiji par šī pretošanās kustības dalībnieka nāvi “aizmirsa” paziņot ! Laikam jau saprata, ka nav nekāda vajadzība “muti dzesēt” par kaut kāda tur pretpadomju ELEMENTA “aiziešanu” ! Tas parāda, ka nekas jau nav mainījies ! Tie paši 1940. gada asinssuņi ir pie varas. Ģ. Melngailis nomira nabadzībā, tāpat kā visi iepriekš AIZGĀJUŠIE disidenti, kamēr tie, kuri mūs bāza cietumos un spīdzināja par to, ka pieprasījām PATIESĪBAS AUGŠĀMCELŠANOS, peldas latviešu tautai nozagtajos miljonos ! Vai nav kliedzošs absurds, ka pēc trim dienām(13.10.21) būs kārtējā tiesa L. Grantiņam !!! Un cik drosmīgi šie tiesātāji, ka tas viss tiek darīts pēc 1986. gada  apsūdzības ! Jeb kurā “cilvēku sabiedrībā” DISIDENTI dzīvotu normālā dzīvoklī un saņemtu divtik lielu pensiju, kādu algā saņem deputāti… .

Tāpēc, latviet: Lai nolādēta ir šī 4. maija slepkavu varza ar visiem tās prezidentiem priekšgalā !

Vairāk par nelaiķi šeit:

10.10.21

You may also like...

11 komentārs

  1. goda vīra kpmentārs delfos saka:

    Nabaga nodotais Melngailis

    10.10.2021 21:18:51

    Atdeva veselību un dzīvību par Latvijas valsti, bet tās varturu kangari par nekrologu neveltīja savam brīvības cnītājam, nerunājot par dziļi pelnīto cieņas un goda parādīšanu kaut pēdējajā gaitā! Pretīgu mankurru vara valda LV!

  2. no malas saka:

    Kauns kangaru varzai valdībā un Saeimā, ignorējot par savu šodienas brīvību, labklājību cīnītāja, patiešām mocekļa nāvi, tam postā un nabadzībā eksistējot 4.maija “brīvajā” Latvijā!
    Paldies tiem, kas viņu atbalstīja un neaizmirsa slimībā un vientulībā un arī godam pavadīja senču veļu laukos!

  3. Anonīms saka:

    Admins
    .
    .
    .
    Negribēju “Anonīmu” šeit vairs apstiprināt, bet nenoturējos, jo tik atklātu KRIEVU DVĒSELI reti kad iznāk lasīt. Trīs viņa komentārus saliku kopā. Savi ienaidnieki un viņu iekšējo pasauli mums noteikti ir jāzin, lai vajadzīgā stundā neizplūstu pret viņiem žēlastībā.
    ————————-

    Nu i!? Kas no tā, ka nnomira? Nomirt visi nomirs bez izņēmuma vai viņš tas īstais varonis? Cik tūkstošiem ir aizgājuši kapos no pašu tautiešu nelietīga jiem dakteriem slakteriem un neviens viņus nav publiski cildinajis! Kāda man daļa gar viņa varonību, ja katrs dzīvo un cīnās par savu būtību? Jums varbūt varonis, bet citiem varbūt patiešām garīgi slims bij tāpat, kā shodien Grantins visus, kas negrib vakcinēties sauc par garīgiem kropļiem. Da i tos disidentus Kgbeshniki paši lielāko daļu radīja ar nolūku tām tautām piebarot ausis ar Nacionāliem batoniem. A nabadzība dzīvo lielākā daļa, kam gar to kādas daļas? Jūs zupas bļodas dēļ līdis iet pēc savas judasu vakcīnas, lai tikai nomirtu mazsapigak. Tikai vien Dies zin to īsto patiesību!Ikdienā jūs lielākā daļa paši esat nožēlojami glevas būtības, kad runājat par krieviem, tad jums vēl ja iebāž, ka viņi robežojas ar ķīniešiem un ķīnieši viņus graizis, kā cūkas līdzīgi oktobra revolūcijai, kur letishi arī izcelas ar priekšzīmīgu pavēlu pildīšanu. Tā jūsu mīļā Amerika daudz jums ir laba devuse? Visur ielienot amerikānim līst cilvēku asinis un tautas dzīvo bēdās un tā Psrs pārkārtošana visa ir saskaņota Amerikā. Kur jūs esat viņiem par kāju slauki!

    Jūsu valsts? Vai tak jūs nelesat murgainibas, kas jums nozelojamiem vispār pieder? Jūs paši sev jau vairs ne piederat un esat lielākā daļa sevi injecejusi ar velns sazin ko, bet nu patrioti gan vareni. Lentīti uz krūts piestiprināt varat ar jūdasa krāsām, kur nu tās vēsturiski pat nepieder nevienai no apkārtējām tautām. Cik nožēlojams var būt jūdaisma mērcētais latish! Good bye blue sky!

    Cik jau nu jūs paši vemjat savus riwtymbieciskos hamburgerus, kas pagatavoti no visādām samazgām un vēl jau tas par maz. Jūs anglosaxu prostitūtas bijāt un tādi esat, ka visur jums ir viena bēda krievi un zhidi. Paši jūs vēsturiski esat dūjas nevainīgas un vēl jau jūs sevi parādīsiet visā savā jūdasa spožumā, kad ieslēgs absolūto teroru. Vēl tikai viss sākas. Grantin tev bij labāk nomirt pirms vakcīnas, tad tev vēl būtu kāda cerība kļūt par tautas varoni, bet esi parādījies savos tekstos, ka jūdasa sektas izdzimtenis vien esi. Piesiet uz savu Ameriku maukas nolapitas, lai Dies svētī ieročus ar kuriem jūsu Amerika un jūs tiksiet iznīcināti.

  4. avots saka:

    ,,Jums mirušiem,lai mūžam slava……”

    Mūsu naids kāpj līdz debesīm,lai sabruktu pār jums,latviešu slepkavām-resnām nobarotām žurkām! Lai nolādēti jūs un visi,kas ap jums čupojas,Latvijas izvemtie!

    Tu,Ģedert Melngaili,uz mūžu paliksi latviešos,mūsu sirds siltumā.

  5. AG saka:

    Uz mūža nogali bija sajucis, tāpat ka grantiņš!

  6. Rīdzinieki saka:

    Visu cieņu tiem, kas saprata un izteica līdzjūtību par nesalaustā Melngaiļa dzīvi un nāvi. Kauns salašņām, kas pat cilvēka nāves gadījumā pretīgi gānās un garīgi smirdinās. Kauns jums kangariem un cietsiržiem un jūsu vecākiem!
    Paldies Tribunālam, paldies Grantiņam par šo publisko informāciju, jo patiesi LV informācijas laukā nav ne vārda par L.Doroņinas-Lasmanes sirdsapziņas cietuma līdzgaitnieku, kurš pretēji viņai ir pilnīgi noklusēts.
    .
    .
    .
    Admins
    Lasmane ir “kremļa lakstīgala”.
    https://tautastribunals.eu/?p=53820

  7. koment. no Delfiem saka:

    Precīzi par šitiem un tiem
    Ziņo redaktoram
    12.10.2021 00:45:16
    Miris
    12.10.2021 00:16:44
    kremla okupantu upuris. Moceklis bet valdosie pat ar vardiem nepiemin un ari te muld tik talak savu malamo mietpilsonu bari

    Beidzis mocīties okupantu-mankurtu un kangaru apsēstajā Tēvzemē nabaga Ģ.Melngailis! Drosmīgs un godīgs vīrs, kas mūžu atdeva cīnoties par latvisku savu senču zemi! Bet tiešām, te nav īstu cilvēku, kādu nav arī valdībā un Saeimā, ja pat ar vārdu nepiemin šo, par tiem savu galvu nolikušo cīnītāju!

  8. Māris M. saka:

    Tikai iedomājoties vien par to, kas tikai nebija jāpārdzīvo visa mūža garumā Ģedertam Melngailim, riebums, dziļš pretīgums pret viņa mocītāju sugu simtkāršojas.
    Lai vieglas smiltis un Dieva svētība šim nesalauztajam vīram un lai pilnīgi viss, ko viņam nācās pārciest, nāk tūkstoškārtīgā apmērā pār viņa dzīves un veselības bendētāju galvām.

    Klusums masu medijos par Melngaiļa nāvi mums vēlreiz atgādina, ka cīņa par brīvu un neatkarīgu Latviju nav pabeigta, ka pie varas ir arvien tie paši sarkanie komunistu noziedznieki, tie paši zemiskie meļi un slepkavas.

  9. Kas saka:

    Tu pats esi ,ja ar visiem esi sanīdies un ļoti daudzi Tevi uzskata par stukaču ?.
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc neraksti savā vārdā ?
    Kāpēc kā žurka no pagrīdes uzstājies ?
    Tieši tā jau arī ir STUKAČU darbības pazīme… .
    Ar kuriem VISIEM esmu sanīdies ?
    Vai tik šie nav tie VISI: https://tautastribunals.eu/?p=48475

  10. Herkuss Mants saka:

    Lai Melngailim vismaz tai saulē ir miers dvēselē un lai viņa un mūsu dzīves sapnis – latviska Latvija piepildās! Paldies LRTT un visiem, kas piemin, atceras šo čekas nomocīto, bet garīgi nesalauzto cilvēku!
    Bet par šo mēslu “Anonīms 2021. gada 10. oktobris 22.47″rodas ne tikai pretīgums un dziļš nicinājums,bet arī vēlme tam likt samaksāt par savu pretcilvēcisko un pretlatvisko vemšanu!
    Ja kāds zina, kas ir šis kremļa žurka, šis čekas atkritums,lai paziņo te kaut anonīmi???

  11. Herkuss Mants saka:

    Valdis Freimantāls

     2020. gada 16. marts 15.4

    Atcerēsimies, ka Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo statūtu atjaunotājs ari bija leģendārais cilvēktiesību aizstāvis un mans draugs Ģederts Melngailis! (Kuru arestēja un spīdzināja komunistu un čekistu padomju laika pretlatviski noskaņotie varas “aligātori”).
    ———- ———-
    Patiesi vārdi, no vēl viena aizsaulē aizgājušā mūsu patriota!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *