Jaunā valdība,- kriminālelementu varza, izdzimteņi un čekas vadīti slepkavas !

Evika Siliņa(Эвика Силина) ir augstākās raudzes noziedzniece- cionistu ieliktene. Šī ģenētiskā “kļuda” aicina izvērst genocīdu pret latviešu etnosu.

Genocīds ir nozieguma augstākā pakāpe.

Neviens latvietis viņu nav akceptējis kā politiķi. Vai ir bijis referendums, ka latvieši vēlas ievest Latvija afrikāņus, lai uzlabotu demogrāfiju ? Ne, nav bijis ! Tad kāpēc visi pārējie “saeimisti” to neatgādina šai noziedzniecei ? Tāpēc neatgādina, ka ir no tā paša sātanistu bara ! Ja paskatāmies uz jaunās valdības sastāvu, tad redzam, ka tas sastāv no NODERĪGAJIEM IDIOTIEM un visīstākajiem čekas radītiem slepkavām !

Noderīgie idioti(vienkārši stulbeņi)- Ašenrads, Lībiņa, Čakša, Augulis, Melnis, Krauze,Labsvīrs !

Visīstākie Latvijas valsts bendes- čekas izvirzīti slepkavas- Kozlovskis, Kariņš, Kūtris, Sprūds !

Tā ir vienkārši antidemokrātiska banda, kurai ar demokrātiju un tiesiskumu nav nekas kopīgs !

Gan idioti, gan slepkavas ir Latvijas un latviešu tautas bendes, kuri pelnījuši nāves sodu. Pienāks diena, kad tas arī tiks izpildīts.

Tas ir nepārprotams teksts, kas aicina uz genocīdu pret latviešu tautu un sodāms ar NOŠAUŠANU STARPTAUTISKĀ ARĒNĀ !

Ministre Evika Siliņa (JV), kura sākotnēji izpaudās šādi: “Darbaspēkam no trešajām valstīm jādod iespēja saņemt darba atļauju visā LV, ne tikai pie konkrēta darba devēja. To varam uzlabot, lai cilvēki vispār gribētu braukt uz LV. Mums ir vajadzīgi cilvēki, kas veido darba tirgu un uzlabo demogrāfiju.”

Brigita Smildziņa

Topošā valdība.🫣

Siliņas JV jaunā valdība. Ar komunistiem, kreisi domājošiem polit. spēkiem. Tas Latviju starptautiski ievedīs vēl neredzēti zemā līmenī. Mums kā partneriem neuzticēsies. Līdz ar to nebūs tik ļoti vajadzīgās sadarbības un arī atbalsta. “Ļoti atbildīgi pret valsti.” Spēju vien apbrīnot šādu viedumu. It sevišķi kara situācijā. Laikam beidzot visi “savējie” kopā sanākuši. Kariņš tā plēsās, lai pro beidzot tiktu valdībā. Pēc kā varam vērtēt viņa patiesos nodomus attiecībā uz Latviju. Jeb varbūt nekādu nodomu vispār nav bijis. Viss pa gaisu tik.

Tādēļ es ļoti gribu cerēt, ka šis neprāta veidojums nebūs uz ilgu laiku. Ka arī JV biedri savas partijas iekšienē atjēgsies un nāks pie prāta, nomainot patreizējos savus vadošos priekšstāvjus, kuri ir neprofesionāli, kreisi orientēti, iepretim savas partijas pamatnostādnēm. Nezin, neredz, nesaprot un negrib saprast, kas valstij šodienā ir vajadzīgs.

Un Kariņa kungam, kurš ir izrādījies parasts melis, es Briseli nenovēlu. Ja cilvēks ir spējīgs vest lejupslīdē pats savu tēvu zemi, tad ko tāds spēj sadarīt, iegūdams atbildīgu amatu Eiropā. Nē.

Latvijai ir jāiet uz priekšu, nevis atpakaļ, glaimojot mūsu agresoram austrumu kaimiņam, kurš uzmanīgi vēro katru mūsu soli.

08.09.23

You may also like...

5 komentāru

  1. no malas saka:

    Tik cerīgs letiņiem likās šis valodas cīņu laiks, kad tapa šis un līdzīgi raksti https://tautastribunals.eu/?p=8013
    Vai nav dīvaini, ka būtībā esam turpat, kaut pagājušo jau 12.gadi, kopš tapa šis raksts?! Un atkal valdībā visādu marku un šķiru varaskāru stulbeņu un nodevēju varza, kopīgi ar veco kolaborantu puvekļiem, kuri atkal ir izlīduši no migām naski pieklūpot pie valsts siles! Un atkal, kā visus 33.gadus tie glābj un saudzē okupantu barus tos prettiesiski naturalizējot un nu arī nodevīgi Saeimā balsojot par vēl divgadīgu arī krievijas pilsoņu masas klātbūtnes pagarināšanu mūsu jau tā krievu baru pārpludinātajā valstī!

  2. Par krievu leģionu «Свобода России». saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=hv6k4zyfCME

    Visai interesanti dzirdēt ne navaļnija tipa opozicionārus, bet šķiet cita tipa opozīciju putina kremlim, kā bruņotu, militāra tipa organizācijas pārstāvi, jau kā citas krievu armijas pirmsākums!

  3. izmisums saka:

    Nolasījies viens nolādēts maitu bars un ielasmeitas.Neko vairāk par nosišanu uz vietas,kur tie tiek satikti,tie nav pelnījuši.Gan tā būs.

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Sēdot dzerot kafiju ar pienu pie Dizveikala verodams saulainā dienā cilvēku kustību degunā sitas zivs smarža. Kārtējo reizi nebij plānots, bet atkal jautājums vai vajag man to zivi? Tā nu vien tā zivs smaka raisa skumjas atmiņas par nogremdēto bagātību un zivj kolhozu saimniecisko darbības iznīcināšanu. Ka nu iznicinadami labus zvejnieku kolhozus pārgājuši uz nožēlojamie sik uzņēmumiem, kas cenšas kustināt tas zivis, bet reāli plauktā nonāk zivis no Norvēģijas. Ka nav vērts nodarboties ar ķeršanu, ka vienkāršāk nopirkt sasaldētu Norvēģu zivi un no kūpināt. Ta nu tirgone ar jau pēc savas smakas ir ta īstā renge ēdāju cilts pārstāve un atbalsta pēc vajag vismaz kādu zivs asti nopirkt. Aiziedams no letes tirgone iesaucās, ka nu redz nāk Melnais! Nāk nēģeris ar Bolt kasti nesdams pusdienas un pilna Rīga ar tiem Bolt kastes nēsātājiem dažādas izcelsmes ļaudis, ka i nesaprot, kas tie tādi ir? Kad tam nigeram tas bolts sāk niezēt, tad latvietēm nēģeri ļoti patīk un nevar jau aizliegt tam latvietēm, kad vajag to boltiku ieskrūvēt. Tomēr no Dziesmu svētku tradīcijām skatoties, ka afrolatviesi dziedās – Pūt vējiņi dzen laiviņu? Afrolatviesu dziesmu svētku himnaj ir jābūt – Pappa was a Rolling Stone.

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Kāds akls vīrs aizgāja uz zivju tirgu un teica:
    – Sveikas dāmas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *