Laupītāji. Ko nozīmē būt poļitruka spermas produktam ?!

Jautājums: no kādiem indivīdiem sastāv šī valdība, kura varēja veikt šo GENOCĪDA AKTU pret tautu ? Tas, kas notiek šodienas žīdLatvijā, ir prātam neaptverams… !

Visi šeit redzamie “prezidenti” ir ģenētiski vai ideoloģiski hazāržīdi- cionisti ! Visīstākie cilvēces ģenētiskie atkritumi- ērces uz latviešu tautas miesas !

Komentārs: kurzemnieks 21:16, 29. augusts 2023 tas žids pilnīg kaun pazaudējs,vairāku miljonu īpašnieks bet vel par maz.

Noteikti pienāks diena, kad ne tikai tāds LEVITS tiks “vilkts pie zara”, bet visi tie, ar kuru palīdzību šie “levitiveidīgi” valsts izlaupītāji ir tikuši savos amatos. Vai tad zemāk minētie “sadales tīkla” izdzimumi nav nošaujami ? Tā taču ir atklāta valsts izlaupīšana !

Vecākā paaudze atceras, ko Kambodžā sarkanie khmeri izdarīja ar šeit līdzīgajiem. Turpat vai divus miljonus, kuri tāpat kā šie, dzīvoja uz tautas rēķina, fiziski iznīcināja. Tas bija briesmīgi, bet kurš iedrošināsies sacīt, ka tas nebija pelnīti ?

Un, vai domājat, ka viņu, šo levitistu, spermas produkti būs cilvēciskāki, tad maldāties ! Tie būs vēl asinskārāki par saviem zaglīgajiem vecākiem !

06.09.23

You may also like...

5 komentāru

  1. ES saka:

    Tu, Grantiņ, labāk pastāsti, cik šie spermasprodukti ir atstājuši LATVIEŠUS bez elektrības Latgalē! Cik cilvēkiem ir atņemta izdzīvošana! Mēs nedzīvojam laikmetā, kad no ezera zāģēja ārā ledus klučus, ko lika pagrabos, apklātus ar salmiem un tā līdz nākamiem pavasariem. Nu, nedzīvojam tādā laikmetā. Bet kāda sūda pēc, LATVIEŠIEM tiek uzspiesta krievijas elektrības cena pēc Eiropas biržas cenām? Tas vēl nav viss! Kāda elektrības cena būs LATVIJAS patērētājam, pēc gaidāmā atvienošanos no BREL tīkla pēc 2025.gada? Jau tagad LATVIJAS elektrības cenas pārsniedz Eiropas un Skandināvu elektrības izmaksas. Ceļojot apkārt pa pasauli, es nevienā valstī neesmu redzējis papildus piemaksu par patērēto elektroenerģiju. Ne OIK, ne par piegādātām jaudām, ne pat par fāžu eksistenci. Šitie visi ir surogātvalsts sastrādātie atkritumi, kurus jāizmēž!!!

  2. no malas saka:

    https://neatkariga.nra.lv/izpete/427615-valstiski-parliecinas-ka-latviesu-valodu-latvija-zinat-nevajag/komentari

    Pabaals un pabailiigs, bet tomeer 4.maija klikes laika labaakais raksts par nodeveeju preteklhiem, kas visiem speekiem censhas LV saglabaat okupantu puulhus un loti retie komenti ar normaaliem pilsoniem.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Semenim ir emens i tas ir žīds. Savdabīga īpatnība iz krievu Azbukas vārds žīds ciparos arī izsaka 666 un viņu garīgā būtībā viss ir pildīts ar materiālisma kāri. Caur materiālismu var kļūt par dievu!

  4. Anonīms saka:

    Ебать-копать!

  5. Info no neta sociālajiem tīkliem! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=aTq9MQYdCeQ

    Sarunā par krievijas okupāciju Ukrainā, par cēloņiem un sekām viss pareizi, izņemot tēmu par homoseksuālismu, kurā tika runāts par homoseksuālisma propagandu (nevis par šo indivīdu apspiešanu, kas nav pieļaujams, bet par uzbāzīgo, milzīgo lgbt reklamēšanos)!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *