Čekas cūka L. Muciņš savus “kolēģus” dēvē par cūkām !

Tikai pateicoties sadarbībai ar VDK, šis izdzimums, kura vārds ir Linards Muciņš, ir kļuvis par miljonāru !!! Un, kas tad ir VDK, ja ne cionistu DARBA INSTRUMENTS !

Ir tikai jāpabrīnās par šī deģenerāta(Linarda Muciņa)- laupītāja, nodevēja un slepkavas leksiku ! Virsraksts vien jau izsauc vēmienu: ne VDK pētnieks, bet aktīvs VDK darbonis ! Tādam bija jābūt pareizam virsrakstam !

Šis ģenētiskais atkritums K. Kangera vadībā veica “čekas maisu” selekciju, kas pats par sevi jau skaitās: vismelnākais nodevības akts. Maisu saturs tika filtrēts. Īstie čekas noziedznieki, ieskaitot viņu pašu, palika neatklāti ! Tieši tas ir visīstākais sātanisma eksistences pamatakmens- skaldīt un valdīt !

Šis mēsls centās arī mani taisīt par “čekistu”, bet neizdevās. Tomēr viņš komunistam un provokatoram A. Gardam paziņoja SAVU VIEDOKLI, ka pēc viņa domām uz ārzemēm netika laisti tie, kuri neesot parakstījuši sadarbības “papīru” !

Vēl ir jautājums,- kāpēc šī tēma atkal tika pacelta ? Bez iemesla tas netika darīts !

Nav melnāka un nodevīgāka atkrituma par šo izdzimumu. Visīstākais cionistu- sātanistu izdzimums, kurš savu dzīvi beigs “žogmalē”, kad pasaule iznīcinās cionismu. Ukraiņu uzvara pār hazārisko krieviju šo mērķi tuvinās !

Janis Riekstins Toreiz jau “uzmeta” pilnīgi visus godīgos, ideālu nākotni gribošus visa latviskā atjaunošanas entuziastus, ne tikai Grantiņu vienu vien… Ja toreiz nebiji piederošs pie čekbandītu grupējuma, no Tevis atbrīvojās visādos veidos… ja nokļuvi pie varas, tad Tevi diskreditēja ar ņirgām, rupjiem meliem un apzinātām provokācijām… Es pazīstu godprātīgus patriotus, kuri jau mēnesi pēc janvāra notikumiem tika ar draudiem izspiesti no premjera godmaņa pakļautībā esošas spēka struktūras, lai vietā noliktu sev vajadzīgos elementus…tāpat pazīstu vīrus, kuri izstājās no pirmās Īstās zemessardzes, kad redzēja, ka šis formējums tiek galīgi pārņemts no slēpti naidīgo hameleonu flanga puses… Visu varu, tautas fronti un sabiedriskās organizācijas pārņēma sarkano čekbandītu vilki aitas ādā, kuri tagad ir apvienojušies ar rietumu rafinētoq soroseļu mafiju… Igauņiem labāk, jo viņi jau sākumā nenoticēja visādiem gorbunoviem, godmaņisiem utt., viņi saprata, ka vilks tikumu nemainīs nekad… Un Grantiņš ir liels malacis, ka turpina norādīt mums un vienmēr atgādina svēto indiāņu taisnīgumu…neeksistē divas īstenības… Jā, Grantiņam ir asa mēle, kad jāaizstāv īstenība, un tas daudzām jumpravām😅 var nepatikt… pret provokatīviem un nepatiesiem vārdiem un jēdzieniem viņš ir nesaudzīgs… viņš neļauj novirzīties no taisna ceļa un uzreiz saskata mēğinājumus “izšūpot kuği“… 🌞Kaut kā tā… savējie sapratīs 😅

Par latviešu tautas nodevības smirdoņām vairāk šeit :

28.08.23

VDK pētnieks par sporta cilvēkiem, kas noliedz dalību komitejā: Acīmredzot šīm cūkām patīk melot un vārtīties dubļos

Linards Muciņš

Linards Muciņš | Foto: ekrānšāviņš

Advokāts un Valsts drošības komitejas (VDK) zinātniskās izpētes komisijas loceklis Linards Muciņš sarunā Latvijas Televīzijas raidījumam “Sporta Studija” atklājis, ka sporta vidē iesaistītie cilvēki, kas noliedz savu iesaisti VDK, lai gan viņu vārdi ir pamanāmi “čekas maisos”, melo.

Ja no sporta vides ir bijuši cilvēki, kuri paši vai arī viņu dalība VDK ir publiski apstiprināta, ir arī gadījumi, kuros personas par situāciju izvairās runāt un informāciju noliedz. Muciņš gan apstiprināja, ka tas nav iespējams. “Acīmredzot šīm cūkām patīk melot, un viņas melo – viņām patīk vārtīties dubļos,” teica Muciņš. “Labi, nepasaki, kā tevi savervēja, atnāc pasaki, kurā brīdī tas tika darīts.”

Pētnieks tāpat noliedza faktu, ka cilvēkam var būt VDK kartīte, bet nav veikuši nekādu sadarbību. “Tās visas ir muļķības. Laikam ejot tālāk no Padomju laikiem, mēs neņemam vērā, cik nopietna, birokrātiska, valstiska un pāri visam stāvoša struktūra bija KGB. Protams, var atrast kaut kādas kartītes, kur īsts aģents noslēpts zem rezerves aģenta, bet ja viņi kaut ko darīja, viņi to veica nopietni,” teica VDK zinātniskais pētnieks.

Muciņš tāpat daļēji izkliedēja vēl vienu mītu – ka kartīte cilvēkam varēja būt, pašam to nezinot. “Principā nē, tas vairāk attiecas uz ārzemniekiem, uz ārējo izlūkošanas dienestu,” atklāja Muciņš.

Tikmēr portāla “Delfi” žurnālists Uldis Strautmanis pēc izmaiņām valsts grozījumos no sporta federācijām sagaida kritiskāku izvērtēšanu, apstiprinot amatā nacionālo izlašu treneros. “Klasiskais piemērs –  izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš pēc Krimas okupācijas [tobrīd esot asistents Oļegam Znarokam Krievijas izlasē – aut.] 4. maijā mačā pret Latviju spēlē ar Georga lentīti pie krūtīm – tagad viņš ir valstsvienības treneris.”

Strautmanis tāpat kritiski izteicās par Latvijas sieviešu basketbola izlases galveno treneri Gundaru Vētru, kurš vēl spēlētāja karjeras gaitās atteicās spēlēt neatkarīgās Latvijas izlases rindās, dodot priekšroku pārstāvēt Neatkarīgo Valstu Sadraudzību (NVS). “Šī atbildība ir Basketbola savienībai un basketbola sabiedrībai kā tādai. Viņš var trenēt klubus, bet jebkurā valsts izlases līmenī – persona non grata (nevēlama persona).”

You may also like...

1 Response

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ak tu vai, ka juda Valdis Valters reiz jau Gundaram Vetram uzmetās virsa ar savu īpašo nacionālismu par es dāmas, ka puika izvēlējās iet savu ceļu ar tiem, kas viņam pēc tā laika bij perspektivaki. Sports ir zem žīdu lypas, kā arī jebkura publiskā aktivitāte visur pasaulē un izlaist uz rietumiem arī izlaida ar nolūku. Ja Grantins tai laikā arī nebij čekas sarakstos, tad tomēr uz kopējā Gorbochova Pārkārtošanās teātra tādi demokrātijas cīnītāji bij čekai vajadzīgi, kā blakus izcepies produkts, kas ļoti labi pats cepās dzirdot valodas par taisnīgu nacionālu valsts iekārtu. Nu arī izraidīts tika uz Israelu, bet tomēr līdz norādītajai zemei nav aizbraucis! Tomer kāda futbola spēle Polija poļu izdzimteņi izkarusi plakātus vērstus pret ukraiņiem par otrā pasaules kara laikā ķildu kurā Ukraini esot graizijusi poļus. Tā nu teikt, ka tādi izgājieni no poļu puses ir apzināti vērsti līdzīgi, kā no rietumiem sabiedrotie nemitīgi atrod Latvijā holokausta šausmu nedarbus kuros tiek protams vaina piesieta arī latviešu leģionāriem. Ta nu pirkdams augļus pie kādas Ukrainu sievietes norādu viņai to, ka pret poļiem man īpaši cieņas nav un no viņu laipnības ir jābūt piesardzīgiem. Ne velti svetais Adalberts kļuva par ticības svetmocekli un Prūsijas zemes poļi plosīja tāpat, kā tai līda virsa vāku salašņas. Šodiena parādās atkal tā poļu panu garīgā būtība, kad ukraiņiem iet sūdīgi, tad polis viņu bēdu stāvokli izmanto, lai gūtu sev labuma. Tā arī nacionaliku rejas izpaudās pret Briedi, kad vish vien sāka izteikt savas domas par Soviet times, tad protams atkal nodevējs. Gundars Vētra savā laikā bij viens no spožākajiem puikam un Latvijas tā laika izlase bij pārāk jau par zemu līmeni. Savu līmeni arī tā nav īpaši pacelusi tieši dēļ tā, ka tai sporta industrija ir tādi mēsli, kā Valdis Valters un Kristaps Zutis!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *