Nu melo Stoltenbergs, ka pat nenosarkst !

Pirms vairākām dienā LRTT rākstā:

“apvainoja” vikingu pēctečus skandināvus divkosībā- nodevībā. Nu melo Stoltenbergs, ka tā nav viņa nostāja, ko “samurgoja” viņa biroja darbinieks presei, kas attiecas uz Ukrainu, NATO un okupēto teritoriju atstāšanu krievu izdzimteņiem. Jā tā nebūtu NATO elites nostāja, tad jau pēc stundas šis biroja darbinieks ar lielu troksni būtu izlidināts no “biroja”, bet nekas tāds nenotika. Notika vēl trakākas lietas, ka minētais notikums par teritorijas apmaiņu pret līdzdalību NATO, tika kā piemērs minēta tieši Latvija, bet ne Rietumvācija !

No vienas puses tas ir par labu Latvijai, jo parādīja tikai to, ka NATO spici pārvalda cionisti ! Atcerēsimies, ka VFR pieņēma NATO, kaut tai bija tūkstošreiz lielākas robežproblēmas, nekā Latvijai. Un Igaunija arī ir NATO ar savām robežproblēmām ! Visvairāk šajā nodevības AKTĀ, kas attiecas uz Abreni, atkal ir iesaistīti tieši cionisti, proti, jebreika no tēva puses- Vaira Vīķe Freiberga !

Un šie deģenerāti tiek pieskaitīti latvju inteliģencei ! Nolādētas jūdasa dvēseles !

Atcerāmies taču visi, kā šī čekistu “matrace” uzdevās par “visu tautu robežu zinātāju” un braukāja pa Abrenes nekoptajām Krievijas brikšņām un konstatēja, ka tā nav vajadzīga Latvijai ! Lūk, cionistu divkosība augstākajā līmenī ! Un atkal jājautā, ja tāda VVF un tie, kuri balsoja par Abrenes atdošanu okupantam nav nošaujami, tad kāda vella pēc tika izgudrota šautene ?

Visi šeit nosauktie balsoja arī par “laviešu valodas mīkstināšanu” !

25.08.23

Tautas bende- nodevēja, ar pārējiem civilizācijas “čurkām”, apskata LR robežu pirms nodevības AKTA ! Vai tad viņas māte nemuka no šiem pašiem slepkavām, kuriem šī padauza atdeva daļu no mūsu Dzimtenes ?

Nodevējam nav jāstaigā pa šo pasauli, to arī sacīja Kristus !

You may also like...

11 komentārs

  1. diemžēl saka:

    Jāsaka,ka t.s. mūsu,galvu izbāzusī ,t.s. inteliģence ir ar nodevību un izvirtību nolādēta. Tā ir briesmīgāka par pašiem okupantiem.Ja uz pasaules kaut ko neieredzu,tad tā ir nodevība un viņi.Tie,kopā ar oligarhiem,tautu ir nodevuši.

  2. Anonīms saka:

    Именно! Можно бесконечно разглагольствовать, что Сталин сволочь, устроил охоту на ведьм. Но ведь миллионы доносов не Сталин же ведь написал, верно? Особенно кровавая игра на вылет практиковалась в среде творческой интеллигенции.
    …..
    Судя потому, с каким пиететом изображают Пригожина на BBC и прочих демократических СМИ, кажется, что это бывший уголовник доразвивался не только до касты вайшья, но и дошёл до уровня кшатриев, раз создал частное дело, что срослось с государством. Да и в личной жизни это не жирующий нувораш, а человек даже аскетичный по меркам “новых русских”.

  3. Patiesība par "krievu" karavadoņiem saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=MBN67MG1C_w
     О “ВЕЛИКИХ РУССКИХ” ПОЛКОВОДЦАХ. историк Олександр ПАЛІЙ

  4. Pārmaiņas saka:

    Beidzot moskaļi sāk atzīt savu patieso izcelsmi.
    Мы и есть орда !!!
    https://youtu.be/IuJUGezy85g?si=oYzIl4icJ1Gc-CiR

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Jaltas konference kādos papīros bij norādīts, ka austrumu Eiropas teritorijas būs pēc 50 gadiem jāatdod atpakaļ. Soviet imperija bez anglosaxiem nebūtu spejusi kara laika izlīst ārā no sūdiem un visi Nacionālie projekti visu pirms ir veidoti pēc rietumu kungu norādījumiem. Soviet laiku smalkā inteliģence braukāja uz rietumiem kultūras apmaiņas nolūkos un tur arī kopīgi saskaņoja, ko un kā darīt, lai pārveidotu austrumu Eiropas teritorijas uz Nacionālām izkārtnēm. Tas pats žīds Kavacis bij savos darbos norādījis uz anglosaxu glumumu! Tā arī tā aizgajusi Vācija tika uzbarota abpusēji no anglosaxu pasaules un Soviet Union, lai to arī nokautu, kā Ziemassvētku cūku savam sranijam dievinam. Vārds Prussia tiek pārdēvēts par Russia, ka var būt kreisais pauts būt par labo? Ja zinātne to pierāda, tad var būt arī pipeles gals par pezas atveri, bet tomēr iz dabas likumiem Prussia bij un ir mūžīgi, kā nevar nekādi apslēpt kalnu, kas stāv pasaules centrā – Jānis.

  6. Ёбсель-моксель saka:

    Beidzot moskaļi sāk atzīt savu patieso izcelsmi.

    Какие москали? Сидят на Геббельс-шоу евреи и придумывают историю русским.

  7. Куку saka:

    Какая, разница, что в прошлом у России – орда или Русь, да хоть дикари-каннибалы. Главное, что Россия делает сейчас. К примеру: ещё 3 тыс. лет назад каннибализм практиковался в Европе. В Средние века каннибализм встречался даже во Франции в самые голодные времена. Ну и что? Теперь это страна высочайшее культуры, одна из самых передовых демократий мира.

  8. Odze. saka:

    priekhs KUKUUUU
    Mulkis taksh neezin ,ka vinjhs mulkis…Ja neviens nepasaka.
    Par DEEMONKRATIJU gan var piekrist.
    Tas zemesplekis ir pilns ar DEEMONIEM.
    Kultuura . Pec labieriiciibam ( kas briivdabaa) un meeslu izgaztuveem,kuras nenovac gadiem,var noveerteet Taas ,,augstumu,,.
    UN narcisistu parastaa ieraza – riet uz citu, un kost,kaut pasam bail.
    JUS ESAT APSUDZEJUSHI NEVAINIGOS – TIESAS PAR TO,TAGAD … JUS PASHUS !

  9. Saruna ar krievu disidentu-profesoru J.Pivovarovu saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=eomVHK3Y5_A

    Корни ненависти россиян к Украине. Вина русской интеллигенции.

  10. Māris M. saka:

    Nemaz nezināju, ka tagad atmodas līderis skaitās čekists Vulfsons.

    ” …Latvijas Atmodas līdera Mavrika Vulfsona… ”

    Izskatās, ka drīz jau par tādu sauks arī Suharenko, Ždanoku un Godmani.

    https://jauns.lv/raksts/izklaide/574084-mavriks-un-emma-vulfsoni-milas-stasts-paliek-katram-sava-kapseta

  11. Dixi saka:

    Vēsturnieks Paļij neredz atšķirību starp etnisko nāciju un politisko. Krievi ir politiska tauta, tāpat kā amerikāņi, tāpēc dzejnieks Ļermontovs ir krievs, neskatoties uz skotu gēniem. Ukraiņi principā arī ir politiska nācija, jo ir stipri sajaukti ar poļiem, turkiem un maskaviešiem. Ja mēs to uzskatām par etnisku, tad izrādās, ka Ukrainas valdībā bija un sēž tikai ebreji un viens čaulu satriekts Kļičko. Akadēmisko kultūru un zinātni gandrīz pilnībā virzīja ebreji, poļi un austrieši.
    Zīmīgi, ka vecos laikos “russkie” bija kopejais pareizticīgo apzīmējums. Kāda ticība? Krievu ticība. Russkaja vera, kuru izvēlējās kņazi, kas nāca no varangiešiem. Ja katoļu ticība – tad poļi. Tāpēc Kijevas Rus’ dienējušais Iļja Muromets ir krievs, lai gan pēc izcelsmes tiek uzskatīts par somugru muromu cilts pārstāvi. Arī it variants, ka viņš ir ebrejs, jo saukts par Dēlu Židovinu. Zīmīgi, ka eposi par Kijevas Rus’ tika saglabāti Krievijas ziemeļos starp pomoriem, Sibīrijā, maskaviešu provincēs – jebkur, bet ne pašu ukraiņu vidū! Kāpēc tas notika? 1) Jo pareizi (demokrātiskāk) attīstās sabiedrībā visi kultūras pieminekļi mainās un jaunas zīmes pārraksta oriģinālo? 2) Vai arī tāpēc, ka Kijevas Krievzemē dzīvoja arī tagadējo krievu senči, un tatāru-mongoļu uzbrukumā visi iedzīvotāji no Kijevas un tai pietuvinātām pilsētām un ciemiem atkāpās uz ziemeļiem, tur atkāpās pat Kijevas metropolīts, bet Rietumukrainas gucuļu ciltis ieradās tukšajās zemēs un šī mala kolonizējās? Lai nu kā, patiesība ir nevis asinīs (gēnos un hromosomās), bet gan atbilstībā/neatbilstībai starptautiskajām tiesībām. Un tas attiecas uz pilnīgi visiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *