L. Muciņš uzticīgs KGB darbinieks līdz kaulu smadzenēm

Izlasīsim, ko jautā DDD “rakstniece” Liene Apine un ko atbild LPSR VDK zinātniskās izpētes komisijas loceklis Mag. iur. Linards Muciņš un tad paanalizēsim šo divu personu dialogu.




Saruna ar LPSR VDK zinātniskās izpētes komisijas locekli, Mag. iur. Linardu Muciņu

DDD: Sarunas noslēgumā vēlējos pajautāt par astoņdesmito gadu disidentiem, piemēram, Helsinki-86 dibinātājiem, – kāpēc viņi aizbrauca no Latvijas?

Linards Muciņš: Runa ir par Liepāju… interesanti, bet čekas arhīvos ir ļoti daudz materiālu par Liepāju – pat par Rīgu nav tik daudz. Grantiņam un viņa domubiedriem bija jāaizbrauc – viņus piespieda aizbraukt. Viņam parādīja, ka viņus tiesās, ja vajadzēs, pat vairākkārt.

DDD: …bet Grantiņam ļāva aizbraukt!

L.M.: Domāju, ka viņam nevis ļāva, bet viņu piespieda aizbraukt. Pirmkārt, viņam cietumā salauza ribas; otrkārt, manuprāt, čeka viņu piespieda parakstīt dokumentu par sadarbošanos; treškārt, viņš uzstājās ar runu televīzijā. Bet aizbrauca ne tikai Grantiņš. Esmu runājis ar vīru, kurš arī aizbrauca dzīvot Vācijā. Viņš uzreiz pateica, ka bija jāparaksta papīrs par sadarbošanos ar čeku – citādi nemaz ārā no Latvijas netika. Jautājums, kas notiek pēc tam, kad esi aizbraucis – vai pakļaujies spiedienam, kad tev, dzīvojot ārzemēs, nāk klāt čekists, vai tomēr ne. Droši vien tas bija atkarīgs no tā, kādi čekai bija kompromitējoši materiāli pret konkrēto cilvēku, cik tuvi cilvēki viņam bija palikuši Latvijā. Galu galā – noteicošais bija tas, cik tev stiprs mugurkauls.

DDD: Paldies par sarunu! Ceru, ka čekas maisi drīzumā beidzot tiks atvērti.

Tarakāna- pistkomunista Linarda Muciņa uztraukums




Un tā:

Kāpēc visai šai trīsdaļīgajai “ČEKAS MAISI NEMELO”, bija vajadzīgs tāds neadekvāts nobeigums ? Un vai tad pats nosaukums- “čekas maisi nemelo”- ir adekvāts šim rakstam, it sevišķi jau tad, ja tas nav “ierāmēts” pēdiņās ?

Bet, ja jau viņi izvēlējās tādu virsrakstu, tad jau laikam tam ir pamats… .

Čekas maisi, protams, ka nemelo, bet kā ir ar šo “maisu” pētnieku LPSR VDK zinātniskās izpētes komisijas locekli Mag. iur. Linardu Muciņu un “Gardas meiteni” Lieni Apini ?

Liene Apine jau sen ir LRTT i- vietnes stabila “iemītniece”, jo neko citu nav savā dzīvē darījusi- kā melojusi.

Bet tāds jau arī ir DDD laikraksta(ja šo lapeli par tādu var dēvēt) pamatuzdevums, kuru vada komunists Aivars Garda. Ja kāds nezina par šī laikraksta dāmām, tad ierakstāt šo dāmu vārdus www.tautastribunals.eu vietnes meklētājā un viss nostāsies jūsu priekša. Visus viņu darbus jūs redzēsiet viņu pašu izpildījumā, protams, ar manām piebildēm un atgādinājumiem. Es atļāvu šim kolektīvam pašam sevi atmaskot.

Arī dižais VDK izpētes “loceklis” L. Muciņš ir pastāvīgs viesis LRTT i- vietnē.

Arī viņam es atļāvu pašam par sevi visu pasacīt bez sava “viedokļa”.





Tā kā dusmas uz mani šim “duetam” ir pietiekošas, bet tas nenozīmē, ka viņiem ir tiesības runāt VDK MAISU vārdā.

Es iekrāsoju atbildes katru savā krāsā, lai vieglāk būtu  katru atsevišķi uztvert un pēc tam salīdzināt.

Lienei Apinei pēkšņi uzrodas drausmīga vēlme uzzināt par Grantiņa izbraukšanu. Izlasot ar zili iekrāsoto, katram ir skaidrs, ka teksts norāda uz pilnīgi izsmeļošu atbildi, pēc kuras jebkurš jautājums ir lieks. L. Muciņs taču pasaka, ka piespieda izbraukt !!! Ko vēl var visam tam piebilst ?

Bet Lienīte nerimstas, viņa vēlreiz uzdod gramatikai/lingvistikai pilnīgi neadekvātu jautājumu: “bet Grantiņam ļāva izbraukt !” Rodas jautājums: vai Lienei Apinei latviešu valoda ir dzimtā ?

Ja tiek pasacīts, ka spieda izbraukt, tad kāpēc tāda kliedzoša(ievērojāt, ka izsaukuma zīme pielikta) piebilde/jautājums ? (Tā ir nožēla…kas izlauzās Lienītei no viņas melnās dvēseles dziļumiem, ka viņas “tautieši” čekisti mani neaizraidīja “pie senčiem”, tad viņiem šodien nebūtu tāds traucēklis kā es, kas viņus var aizvest pie karātavām… .)

Tālāk rodas jautājums: vai ar lillā iekrāsoto ir teicis L. Muciņš, vai tas ir DDD “specpielikums” ? Tādās lietās jebreju(krievžīdu) pārvaldītais DDD ir meistars. Šajā vietnē bija publicēts, kā DDD viltoja Ulda Freimaņa tekstu…(atvērt) .

Es divas reizes Feisbukā jautāju Muciņam: vai abas atbildes nāk no viņa(līdz mani uz mēnesi “padzina” no šī soc-tīkla) ? Viņš netikai neatbildēja, bet izdzēsa manu jautājumu. Tāpēc ir jāuzskata, ka teiktais pieder viņam. Un, ja tas pieder viņam, tad lieta “iegrozās” kriminālās sliedēs. Viņš saka:manuprāt, čeka viņu piespieda parakstīt dokumentu par sadarbošanos”.

Valsts amatpersona, kura tikusi klāt pie visiem VDK dokumentiem(un ir zināms, ka viņš speciāli skatīja H- 86 VDK dokumentāciju, lai man kaut kur piekasītos, bet neatrada pilnīgi neko. Uz to norāda ar zili iekrāsotā atbilde), pēkšņi, kā tirgus tante paziņo, ka “viņaprāt”(laikam jau visa čekas maisu izpēte balstās uz Muciņa minējumiem, bet ne dokumentāliem faktiem) Grantiņš ir parakstījis sadarbību ar VDK ! Vai tad tas neatbilst Ciānas Gudro Protokolu garam: “Apvaino, lai goja taisnojas !”

Taisnošanās ir vainas izziņas process, kas vienmēr cilvēka apziņā atstāj negatīvu iespaidu !

Ja to būtu sacījis kāds apstulbināts ierindas pilsonis(tādi ir bijuši un būs), varētu to visu “laist pār galvu”…, bet to saka LPSR VDK zinātniskās izpētes komisijas loceklis Mag. iur. Linards Muciņš, kurš ir par visu 100% informēts, tad tas jau ir apzināts noziegums ne tikai pret mani, bet pret visu latviešu tautu !





Un tagad es vēršos ar šeit sacīto pie LPSR VDK zinātniskās izpētes komisija locekļa Mag. iur. L. Muciņa: “Tu mani esi pataisījis par nodevēju manas tautas, tuvinieku, bērnu un mazbērnu acīs. Tu saņemsi savu “vampīram” pienākošos, tu tiksi kādā žogmalē nosists. Tavi bērni un mazbērni tiks nicināti tevis dēļ. Tu un tavi bērni caur tevi tiek nolādēti un es tev to arī vēlu. Tu neesi cilvēku rasei piederīgs… !”





(Tas netiks atstāts bez ievērības ! Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tas tiks izskatīts tiesā. Savu dzīvi L. Muciņš nobeigs aiz restēm kā parašas “uzraugs”, ja ne daudz ļaunāk. Nelikumīgi iegūtie miljoni tiks atsavināti un bērni iespundēti darba nometnē !)

Kuram vēlme uzzināt vairāk par šo tautfrontieti- Godmaņa kolēģi un pirmo “čekas maisu” revidentu:

LRTT. Vēl par čekas prusaku L. Muciņu

L. Muciņš: Pētīšu Helsinki- 86 !

Un vēl: Šis teikums ir diezgan savāds un man tas izraisa ziņkāri:” Esmu runājis ar vīru, kurš arī aizbrauca dzīvot Vācijā. Viņš uzreiz pateica, ka bija jāparaksta papīrs par sadarbošanos ar čeku – citādi nemaz ārā no Latvijas netika.”

Kurš tad nu būtu varējis būt tas vīrs ? Rožkalns tas nav, jo ir tiešais VDK darbinieks.

Par VDK darbinieku Rožkalnu:

Nepārprotami, ka tiek gatavota slepkavība

Ar kuru gan citu, kā ar Raimondu Bitenieku viņš ir runājis. Un ja tas tā, tad nāk atmiņā viņa teiktais par “Emses kanālu(sīkāk neteikšu) ” !  

Ja es būtu tam piekritis, tad būtu aiz restēm, bet vairāk ticams, ka viņsaulē  ! Kādi tik “ārprāti” top zināmi… !

Tagad sacīšu R. Biteniekam(patreiz dzīvo Liepājā un ir Muciņam sasniedzams), kurš jau mani ir nodevis citā jautājumā: Tavs uzdevums, Raimond Biteniek, ir uzzināt no L. Muciņa, kurš ir tas vīrs, kas to sacīja, jo savādāk es par viņu uzskatu tevi !

Pašam to neapjēdzot, Muciņš ir atklājis vēl vienu nelieti !!!

Cik gan bieži man pēdējā laikā ir jāsaka:

“Nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms !”

Par varoni Bitenieku:

LRTT. Vai Dace Kokareviča ir Ciānas “blakts” ?

03.01.19                            L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. ... saka:

    Sodienas Delfi mums uzsauc ,,patikamu,, rakstu par Valsts kases skerdesanas vienu no kartejiem paveidiem!
    ,,Valsts GALVENIE ierednji apguvushi……tadus un tadus kursus pie aferistiem,alkatigiem tautas apzadzejiem-
    Tumsas Speku Priestera un Liepajas bijusaa arhitekta,kurhs pilsetas zemi un namus ir ,,sabaazis sev personiskajaas
    kabataas,,. – par 6000 eiro! Siem DIVIEM un vinju duudinjaam…. pieder Integralais Instituuts -13. !
    Un vinji ( paskat tik!) ,,pasniedz,, U TEORIJU !
    U teorija ir satanisma torija,kaa apmaunot mulkus ( gojas) var saglabat siltaas vietas , miikstajos kreslos…
    U burts ir Satanas Ragu simbols rakstu ,burtu formulaas.

    Bet ,ja vecs virs ( Uz bildes un dabaa) izskataas kaa puiselis vai precizak – vecs puiselis,tad…. Kaut kas ir skersaam…
    https://www.delfi.lv/news/national/politics/valsts-galvenie-ieredni-par-6000-eiro-apguvusi-pamosanos-un-kermena-skenesanas-meditaciju.d?id=50710729

  2. AGedroics saka:

    Nedos tev Liene, jefiņ, orālo seksu, nesagaidīsi to no viņas! :)) Būs vien šim nolūkam kāda prostitūta jānolīgst…
    Bet par Muciņu izlem, ko īsti ar viņu darīt – sētmalē nosist vai cietumā sapūdēt, abi pasākumi reizē nesanāks… :)

  3. to seksu, Gedroic saka:

    tu jau esi aizņēmis ?
    Nadzīgs gan …

  4. mēģināju no pietieka pumpēt saka:

    to garo sarakstu, bet pagaidām čuši vien sanāca…
    Laikam kāds tura trešo kāju priekšā…
    Vai nu briesmīgi daudz to pumpētāju sākumā…
    Redzēs, kas būs pēc kāda laiciņa…
    Tauta zina stāstīt, ka tur esot briesmīgi daudz
    “krievu” un ž iekšā …

  5. RSU students saka:

    Šitas padla mācīt nemāk
    Šitam čekas tarakānam pensijā jāiet, lai beidz jaunos čakarēt

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *