LRTT brīdinājums kolaborantiem

H-86-2Latvijas Republikas tautas tribunāls vēlreiz brīdina visus kolaboracionistus, ka “brāļošanās” ar starptautiskajiem noziedzniekiem un vietējo piekto kolonnu SC, viņus novedīs uz karātavām.

Vārds: karātavas, jāsaprot tiešā nozīmē.

V. Zatlera rīcība ir prettiesiska, no cilvēcīgā viedokļa ņemot, pretīga, jo šis uzpirktais parazīts ir bezkaunīgi melojis latviskajam vēlētājam. Par šādu rīcību demokrātiskā sabiedrībā viņam būtu jāstājas tiesas priekšā.

It sevišķi melīgs izrādījās viņa padomnieks un “lokomotīve” Valdis Liepiņš, kura solījumi latviešiem noveda tos pat līdz prieka asarām, bet tas izrādījās ļauns triks, lai sazvejotu vēlētāju balsis.

Visa šī Zatlera “banda” darbojas žīdu cionistu un krievu šovinistu uzraudzībā.

Zatlers nosoda latviešu oligarhus, bet zemiski izdabā krievu un žīdu oligarhiem-noziedzniekiem. Kā ir kļuvis zināms, tad ASV cionistu barvede Latvijā vēstniece Džūdita Gārbere(žīdiete) un Krievijas vēstnieks Latvijā, šovinistu barvedis Aleksandrs Vešņakovs, bija ieradušies Latgalē, lai pārrunātu Latvijas iznīcināšanas plānu ar Latgales mafijas bosu, slepkavu Jāni Urbanoviču.

Tā ir rupja iejaukšanās neatkarīgas valsts iekšējās lietās.

Mēsls - KopieGovno VišņakCionistu barvede Latvijā Dž. GārbereKarikatūraNodevējs - Kopie

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Šeit redzami “CIĀNAS GUDRO PROTOKOLU” īstenotāji. Kā jau mēs zinām, tad boļševisms, komunisms, cionisms ir jūdaisma radīti. Nav taču arī nekāds noslēpums, ka jūdaisms ir nekas cits, kā ANTIKRISTS. Šeit redzamie ir Latvijas ienaidnieki, kuri kalpo Ļaunajam- Antikristam. Visi ir miljonāri, kuri savus miljonus ir ieguvuši noziedzīgā ceļā. Tie, kuri ies kopā ar šiem noziedzniekiem, tiks bargi sodīti. Šie civilizācijas mēsli drīz tiks iemesti “Elles zaņķī”, un arī tie, kuri ar viņiem kopā līksmojušies.

Žīdu cionisti un krievu šovinisti Latvijā atklāti var īstenot savus noziedzīgos plānus pret latviešu tautu, jo Tiesībsargājošās iestādēs ir “sabāzti” Maskavas aģenti Reiniks un Kažociņš. Informatīvo telpu pārrauga žīdu cionists, komunists, slepkava, Maskavas ieliktenis Ābrams Kļockins. Visiem “aizmugurē” atrodas divi galvenie cionisma plāna īstenotāji Latvijā- žīdi, slepkavas, komunisti, multimiljonāri Godmanis un Borovkovs.

Visus šos noziedzniekus vienmēr un visur cenšas aizstāvēt iepriekšējie LR “prezidenti”, miljonāri VVF un Guntis Ulmanis.

Neaizmirsīsism, ka visi šeit pieminētie noziedznieki ir miljonāri, kuri sarausuši šos miljonus uz latviešu tautas rēķina !

Pēc visiem starptautiskajiem Likumiem viņiem pienākas nāves sods, tāpat kā Sadamam Huseīnam. Viņiem arī latviešu tauta šo sodu “izpildīs”. To šie noziedznieki arī saprot, un tāpēc tik neatlaidīgi, ar meliem un dažāda citāda veida manipulācijām, cenšas noturēties pie varas.

Sods par genocīda veikšanu pret savu tautu būs augstākais- ASM.

Latvieti, pirms pacel roku pret savu tautu, APDOMĀ, APDOMĀ un vēlreiz APDOMĀ.

http://www.gulag.ipvnews.org/article20070122.php

=========================================

Slepkava BorovkovsSlepkava GodmanisFOTO: Žīdi, kuri bija un ir Latvijas valsts bendes.

Abi ir pagrīdes KP CK locekļi. Uz šo zīdu cionistu sirdsapziņas ir neskaitāmas latviešu dzīvības.

Abi ir augstas pākāpes KGB oficieri, komunisti un multimiljonāri.

Apdomā latvieti, kāpēc tu ļauj šiem žīdu noziedzniekiem valdīt pār savu tautu !?

 

=================================================

Slepkava ReiniksKrievijas aģents KažociņšFOTO: Nožēlojami latviešu tautas nodevēji, Krievijas izlūkdienesta aģenti.

Abiem rokas aptraipītas ar latviešu asinīm.

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā ASM viņiem tiks izpildīts visas tautas priekšā.

===========================================

Slepkava Kononovs

FOTO: Kononovs- kara noziedznieks, komunists, sadistisks slepkava, kuram SC vāc naudu, lai “uzslietu” pieminekli.

Viņa “georga driska” pie krūtīm norāda uz to, ka viņš bija Krievijas impērijas piekritējs.

Visi, kuri ies kopā ar SC, ir pieskaitāmi pie NOZIEDZNIEKIEM PRET CILVĒCI, un tiks tiesāti pēc visas Likuma bardzības.

LRTT 09.10.11

You may also like...

25 komentāru

  1. AG saka:

    VL biedrus arī kārsi?

  2. Krievs-pilsonis saka:

    Saki AG, kas tu īsti ir, kurā pusē, jo cik lasu, tu vislaik lamā savējos nacionaļus? A vari tad te tautai nosaukt pretējos, tos pareizos patriotus, ceru, ka ne tikai sevi vien nosauksi?

  3. Krievs-pilsonis saka:

    Man piemeram liekas, ka publiski zināmus un oficiālus nac. partijas biedrus nezinu, kā vienīgi uz momentu VLTB, kas varbut nav idejāli, bet vot citu uz vēlēsanām nebija, a ko AG vari dot alternativu?

  4. info saka:

    Kas bija Bruno Kalniņš, tas ir tas pats Valdis Liepiņš.
    Augusts Kirhenšteins = Valdis Zatlers un tā tālāk.
    PBLA + PSKP = Latvijas ceļš ar daudzām frakcijām, tas ir LC; TB un LNNK; SC; ZZS; LKP; JL utt. Visās partijās salīduši godmaņi un borovkovi, kas izēd no tām ārā godīgus latviešus. Latvieši, tāpat kā Padomju laikos, tiek izēsti ārā arī no darba vietām, augstskolām, sabiedriskās un politiskās dzīves. Tikai Padomju laikos par to skaļi runāja Amerikas valdība, radiostacijas Amerikas balss, Svoboda. Šobrīd Amerika ir pati pārplūdināta ar PSRS emigrantiem, kas, tāpat kā Boriss Berezovskis un Vilis Krištopāns, apzaguši savu tautu un vēl ņirgājas par to kā par reņģēdājiem.

  5. dzimtā valoda saka:

    nodevējs biedrs Linard Granting, atstrādākjot saviem saimniekiem, par katru cenu mēģina diskreditēt Latviju, cerot to izdarīt ar divu lielvalstu vēstnieku personisku aizskāršanu.
    Tādi nelieši kā Grantingi vienmēr ir bijuši, tikai žēl, ka šo slimnieku neviens neaptur.

  6. Ernis Purnis saka:

    Nu tevi salašņu “dzimtkremļa valoda” jau tiešām gaida karātavas, vienalga vai esi maskavijas krievžīds, žīdkrievs vai latviskas cilmes komunistu izperēts gļēvs kangarelis!
    Bet muldoņam AG gan ATKĀŖTOŠU sen un vairākkārt no daudziem te komentatoriem uzdoto jautājumu, no kura esi izmucis visas reizes-kā, kādā veidā un uz kādiem nosacījumiem ir jāveic tava visur nosauktā dekolonizācija? Un nepļerini gļēvi atkal atbildes vietā citu darbus, grāmatas utt. bet pats ar savu AG vārdu sarieb saviem kremļa saimniekiem un dod realizējamu un saprotamu skaidrojumu civilizētas dekolonizācijas veikšanai šodienu apstākļos Latvijā??!

  7. A-G saka:

    Esmu jau pateicis un 100 reižu neatkārtošu. Tajā grāmatā ir arī mans darbs!

  8. Miervaldis saka:

    Nu tu Grantiņ dod.Man neprasi, kādēļ es ļauju tiem sūda kangaru kuņām valdīt pār manu tautu, bet citam neprasi!Valdībā īstu Latviešu nav, ir tikai pieblīduši kangaru mopši, kuri tā vien prasās pēc kāviena…..īstie Latvieši tagad ir apspiesti un pazemoti, starp viņiem nav, tas ir, starp viņiem ir savas tautas līderi taču tev Grantiņ būtu pa spēkam tos atrast!Bet ne tagad, nāks laiks, tad!

  9. Eduards saka:

    Krieviem ir tāds teiciens-bej svoih,čtobi čužije bojaļis!
    Vislabāk tas darbojas tribunālā-DIEMŽĒL!
    –Pēteris Pirmais-Krievijas imperators 1672-1725. g.
    Es labāk redzētu savā valstī muhamedāņus un pagānus,nekā ebrejus.Pēdējie ir viltnieki un blēži.Viņi nesaņems atļauju ne uzturēties valstī,ne kārtot savas lietas.Neskatoties uz maniem rīkojumiem,viņi,piekukuļojot manus ierēdņus,cenšas īstenot savus nodomus,ar mērķi-kļūt līdztiesīgiem.
    Tomēr VIŅI salīda KRIEVIJĀ-un TĀ TIKA IZNĪCINĀTA…

  10. dzimtā valoda saka:

    Erni Purni – tevi jau ari tās gaida. ko neba jau vienmēr tu runāsi vienādi ar granting – beigās, kad visus būsit apkāruši, pakārsiet viens otru.
    Tāda ir jūsu vieta vēstures mēslainē.

  11. annamarija saka:

    Vai “dzimtā valoda” dreb par savu ādu un murgos jau redz sevi karājamies?

  12. dzimtā valoda saka:

    man nav jādreb, bet cerams, ka tuvākā laikā beidzot jūsu pretīgo lapeli aizklapēs ciet, bet pašiem būs jāsniedz paskaidrojumi policijā.
    tā kā, vienīgais , kas var glābt – psihiatra izziņa. Bet, tad nevisai tīkamas sarunas būs ar medpersonālu.

  13. Miervaldis saka:

    “dzimtā valoda” – Grantiņš drīzāk tevi pakārtu, ne savu līdzinieku!

  14. dzimtā valoda saka:

    Miervaldi, tam gan es ļoti labprāt ticu. Tas ir vienīgais, par ko šis tips murgo un sapņo. Tādu viņš redz Latvijas nākotni – viens pats karātavu laukā.

  15. Ernis Purnis saka:

    Katru reizi, kad tu “kremļvaloda” te smirdēsi pret latviskas Latvijas atjaunotni, vai pret mūsu tautas centieniem un ideāliem ceļā uz tādu-patiesi neatkarīgu un brīvu mūsu Dzimteni, tu celsi sev šīs pagaidām virtuālās karātavas, pa posmam vien, pa detaļai un uzcelsi. Tā muldēja nacisti, ticot tūkstošgadu reiham, tā sevi uzmundrināja komunisti un čekisti, arī akli ticot krievu Ļaunuma impērijas nesatricināmībai, bet Liktenis, jeb Providence īsā mirklī sagrāva šīs “mūžīgās” impērijas un šo muļķu pārliecību un jau citi sodīja šos soģus, tirānus un okupantus. Un arī vēl nesodītie tiks sodīti, tā vai citādi, šajā vai tajā saulē.
    Viss notiek pēkšņi – to iegaumē kolaborant vai svešo marionete, jo esi tumsas un zemisku dzīvnieku- agresoru pusē!

  16. Ernim pa purnim saka:

    Tev, idiņ, ar kāds purnu apčurāja, vai psihenē dienisķās tabletes neiedeva? Vienā palātā ar psihgrantiņu sēžat, ne? Providence, tu, no atejas. Ar trīs klašu izglītību sagrābstās kaut kādus svešvārdus, tad nu vemstās, patriots izdirstais!

  17. Eduards saka:

    -Nu Erni-MALACIS!Tas kretīns,kurš TEVI apsaukā-vismaz vienu dienu rīs savu žulti!

  18. Miervaldis saka:

    Erni Purni – stipri vārdi!Bet tu dzimtā kremļa valoda, no tēvzemes mīlestības saproti tik vien, cik āzis no ugunsgrēka, jo pat šeit pļerini savas gļotas – kremļa gļotas!

  19. Miervaldis saka:

    Dzimtā kremļa valoda – beidz muldēt!Ja esi visu līdz galam izlasijis, ko Grantiņs raksta, tad tevi vienkārši nomoka vainas apziņa, bet ja ne, tad velti te savu pļerināmo pļerini!

  20. pilsonis saka:

    Tā urlu dzimtvaloda vienkarsi ir pretiga, ka jau visi nodeveju gnidas!

  21. Miervaldis saka:

    dzimtā valoda – labi kad iemācijies runāt cilvēku valodā, jo tas tev pašam nāks par skādi, tava muļķība nāks par skādi!Tu nezini kuru apvaino, bet mēs tevi sameklēsim, un rokas salauzīsim, lai tu vairs nerakstītu lieku, kādu laiku, bet ilgtermiņā varam pa ķobi iegāzt, tā lai tu mazliet paguli slimnīcā, saprati tu žīda tārps, par velti apvainoji Erni Puni, jo tev viņu nesaprast!Tu tik vien to dari, kā lobi sūdus krieva pakaļā, un kad esi visu izgrauzis, tad nu lien citās pakaļās, bet citas pakaļas krieva var arī nebūt, jo tās būs cilveku pakaļas, un tanī sakarā, kad tu domā kad Purnis un Grantiņš, sēž psihenē, varu piebilst, kad esi tik pieradis lobīt krievam sūdus pakaļā, un par citiem tev ir ļoti slims priekšstats, un tu dzīvo tanī krievu pakaļā, bet uzmanies, kad tik tev lienot godīga cilvēka pakaļā, tev nenospārda un tevi nenomīda, takā uzmanies, tu žīda resnais tārps!

  22. Miervaldis saka:

    “dzimtā kremļa valoda” – daudz Latviešu tevi savā dirsā nelaidīs!Un man par to prieks!Man prieks par to, kad Latviešu tautas lielākā daļa vēl ir vesela sava būtībā, un dzīvības pilla!

  23. liktenis saka:

    Interesanta saruna te veidojas: Miervaldis slavē “dzimto valodu” par pareizu latviešu valodas lietošanu, bet pašam gan tik raiti nevedas.
    Pārāk daudz kļūdu rakstītajā cilvēkam, kurš atļaujas saukt sevi par latvieti, bet nepiedodami daudz – ja uzdodas par Latvijas patriotu.
    Nepiedodami daudz kļūdu, kas robežojas ar dziļu necieņu pret latviešu valodu.

  24. Miervaldis saka:

    Liktenis – es starp citu savējos, ar pareizrakstību man pieklibo, taču es pūlos cik varu!

  25. Miervaldis saka:

    Likteni – es starp citu aizstāvu savējos, ja kas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *