Varbūt Stukāna kungs tomēr sniegs atbildi ?

LR Ģenerālprokuratūrai(Speciāli Stukāna kungam)

   LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86: KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

Latvijas CTAG H- 86: L.Grantiņš. I. Aparnieks. V. Freimantāls. O. Migla

16.03.19

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

P.S.

Šis jautājums tika uzdots Iekšlietu ministram, Tieslietu ministram un bijušam Ģenerālprokuroram, bet atbilde netika saņemta. Maz ticams, ka pašreizējais Ģen- prokurors būs runīgāks. Pats svarīgākais ir- šo jautājumu neatstāt “atvilknē”. Vienreiz būs jāatbild un pienāks diena, kad šie noziedznieki, par kuriem tiek jautāts ministriem un prokuroriem, stāsies TIESAS priekšā ar noslēgumu karātavās !

03.12.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Eva Ādamsone saka:

    Aivars Borovkovs izmantoja “zelta piecīti”. Viņa firmā tapa priHvatizācijas likumi par Latvijas kuģniecību, banka Olimpija, krimināllikumi. Aivara Borovkova meita Baiba Borovkova cieta autoavārijā 1994. gada 27. novembrī. lūk tā Dievs soda varenos… Lai ir nolādēti sprāgoņa Aivars Borovkovs, viņa bērni un mazbērni.

  2. Anonīms saka:

    Pirms kādiem gadiem bij kaut kādā krievu avīzē raksts – monstri v Jelgavskom detskom dome. Tad nu vien šai pilsētā ir tās pašas ģermāņu smakas saglabājušās, ja arī viņu pašu nav ikdienā klāt esošu, tad tomēr ir apkalpojošais personāls. Pazūd tie bērni tak pārsvarā uz vāku pasauli, bet policijas darbinieki nekad nespēj neko atrisināt, ja arī ir 100 %pierādījumi pret neliešiem. Ja tās lietas visas sākt cilāt dienas gaismā, tad parādīsies sausaliga aina par Latvijā notiekošo. Ieinteresēto ir ļoti daudz kam gribās ātri nopelnīt lielu naudu. Cilvēku tirdzniecība ir bijusi gadu simtenos un nekur nav izudusi.

  3. Pārmaiņas saka:

    Pasaules psihopātu sektas stratēģiskais plāns uzskatāmi īstenojas.
    https://youtu.be/UfBmW0CqK1c

  4. Katrīne saka:

    Reizēm arī mūsdienu latviešu literatūrā gadās ko sakarīgu izlasīt. Lūk:
    “Mūsu valstī pa burbuli aizgāja viena banka, un daudzi mākslinieki sēroja, ka nu vairs nebūs kas ceļ modernās mākslas muzeju, neviens nepirks viņu darbus….neredzēt, ka viņu darbi tiks karināti uz izpostīto dzīvju kauliem…ka muzejs celts par naudu, kuras izcelsme saistāma ar simtiem cilvēktirdzniecībā pārdotu sieviešu, narkotiku postā iestigušiem cilvēkiem un izlaupītiem trešo pasaules valstu budžetiem.” (autoru neminēšu)

  5. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Latvijas Republikas Ģenerālprokuroram Rīgā, 2020.gada 29.oktobrī Jurim Stukāna kungam e-pasts: gen@lrp.gov.lv
    Iesniegums.

    Augsti godātais J. Stukāna kungs!
    Es, kā biedrības pilnvarotais par parakstīšanās iniciatīvu “Saeimas atsaukšanas ierosināšanu”, nosūtīju ar e-pasta pielikumā uz Jūsu adresi iesniegumu par Policijas un Valsts drošības departamenta (VDD) darbu, kas pārkāpjot Satversmi, likumu par Policiju un citus likums, līdz ar to piesedz un veicina korupciju valstī.
    Mani uztrauc arī Jūsu vadītās iestādes: Dokumentu un arhīva pārvaldības nodaļas 27.oktobra atsūtītā atbilde, jo minētās nodaļas darbinieki nav lasījuši Iesnieguma likumu un likumu par Trauksmes cēlājiem.
    No minētās atbildes es saprotu, ka Jūs, kā Ģenerālprokuratūras vadītājs neesat nemaz iepazīstināts ar manu iesniegumu.
    Neierosinot krimināllietu, likuma pārkāpumi parakstu vākšanas gaitā, kurus veic Centrālā Vēlēšanu Komisija (CVK) netiks izmeklēti.

    Pamatojoties uz iepriekšējiem iesniegumiem es vēlos tikšanos ar Jums. Jā tas nav iespējams, tad
    Lūdzam
    sniegt rakstisku atbildi pēc būtības uz mūsu iesniegumiem par atteikumu izmeklēt noziedzīgus darījumus, kas izpaužas dokumentu viltošanā, parakstu skaita samazināšanā un nelietderīgi naudas iztērēšanā.
    Atgādinu, ka veci lauku cilvēki ir parakstījušies, maksājuši par parakstu dzīves vietās, pie notāra, maksājuši pasta izdevumus, bet CVK , kas atbildīga par likuma izpildi veic pārkāpumus, jūtoties drošu atbalstu no Tiesību sargājošām iestādēm.

    Plāt pievienoju pielikumā:
    1. Iesniegumu no 20. 10 1 lapa;
    2. Iesniegumu no 22.10. 1 lapa;
    3. Iesniegums Valsts Policijas priekšniekam no 13. 02. 2020. kopija 1 lapa.
    4. Atbildi no Dokumentu un arhīva pārvaldības nodaļas, 27.oktobra 1 lapa;
    5. Atbildi no Dokumentu un arhīva pārvaldības nodaļas, 22.oktobra 1 lapa;
    6. Iesniegums VDD no 26.06. 2 lapas;
    7. VDD atbilde no 2107 saņemta 5.augustā 2.lapas.
    Patiesā cieņā,

    Artūrs Malta,
    Valdes loceklis,
    pilnvarotais parakstu vākšanā, tel.: 26 34 77 83

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *