Bandīts J. Kedmi ir Izraēlas “oficiālais viedoklis”

Nost ar cionistu- hazāru smirdīgo bandu ! Cionisma beigas, miers virs zemes, saka semītiskie jūdi !

Kādas “valsts” pilsonis ir šīs “kedmi” ? Un, kā izrādās, nekāds Kedmi viņš nav, bet Яков Иосифович Казаков ! Izraēlas pārstāvis un tik dedzīgi aizstāv Putinu un viņa slepkavu bandu ! ? Turpina dzīvot “demokrātiskajā Izraēlā” un saņem tās pensiju ! Viņa izteikumus un piedalīšanos putiniskajos propagandas šovos Krievijā Izraēlas valdība “neredz” ?! Protams, to visu redz Izraēlas varas pārstāvji. Vēl jo vairāk, tieši šis “kedmis” jau arī ir IZRAĒLAS VALSTS VIEDOKLIS. Tikai stulbenis un cilvēces ienaidnieks neapjēdz, ka šis tarakāns(kedmi) ir vistiešākais cionisma ideoloģijas īstenotājs. Tāpēc ir smieklīgi klausīties kā cienījami politologi neredz šo īstenību !

Neredz tāpēc, ka kalpo šim sātanismam. Arī tādi politiskie dūži kā Jurijs Švets un Igors Jakovenko, par sīkākiem polit- kakām jau nemaz nerunājot. Es nu nekādi nenoticēšu, ka viņi neizprot politiskos proces pēc to īstenās būtības.

Mēs arī redzam, kādus noziegumus šodien veic Ukrainas politiskā kliķe, kura pilnībā sastāv no jebrejiem, pret ukraiņu tautu. Tādi paši noziegumi tiek veikti arī pret latviešu tautu, jo politisko eliti pārstāv tieši komunisi- jebreji. Viss latviskais tiek nīdēts jau pašā saknē ! Un, iegaumē, latviet, tikai vienu, ka KONTU ārzemēs var atvērt tikai tas, kurš saistīts un kalpo cionismam- sātanismam !

Kāmēr Krievija nebūs fiziski iznīcināta, asins plūdi pasaulē nerimsies. Krievija ir tā, kura subsidē Izraēlu ! Nebūs Krievija, nebūs arī Izraēla, jo viņu taču izveidoja tieši Krievija ! Anglija, arābu valstis un ASV bija kategoriski pret tādas valsts izveidošanu.

Pienāks diena, kad šo veidojumu pēcteči latviešu tautai maksās reparācijas par veikto genocīdu.

Krievijas un Izraēlas ģenētiskais fonds ir identisks, proti, hazārisks, kam ar semītiskajiem izraēļiem nav nekas kopīgs.

Deģenerāts, brutāls slepkava, kurš Krievijas politiskajos “šovos” aicina iznīcināt tautas, kuras ir pret krieviem !

30.08.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Āmurs saka:

    Viss ir pateikts pareizi kā naglai uz galvas,gan par Izraēli,gan Ukrainu,gan Latviju. Ukrainas valdība ir uzkrītoši žīdiska,bet ļoti,ļoti slikta.Tā,nu, ir sanācis. Tas diskreditē.
    Kedmi ir maitasgabals,etnonoziedznieks,jo neieredz visus latviešus,bez izņēmuma.
    Latvijas ts.politologi,pareizāk,pļūtologi ir vietējās smilškastes zēniņi,vai nu zēniņi,vai nelieši,kam arī gribas ņam,ņam.
    Kas bija pirmie un galvenie nemieru taisītāji starp tautām Latvijā? Vieni un tie paši hazārnieki,gan iekšienē,gan no ārpuses. To viņi dara arī šodien,kopā ar Krieviju,bet ne tikai tie vien.Tā dara visi varenie.
    Krievija arī mums ir ļoti nodarījusi pāri,un tam nav piedošanas.Tas ir mūža ienaidnieks.Bet tā nav vienīgā.Vācieši,skandināvu bandīti u.c. gadu simtiem mūs postīja.
    Viss,pilnīgi viss,kas nāk uz Latviju no ārpuses ir postošs spēks,pilnīgi viss,un visi vietējie siekalotājies ir tā sabiedrotie un latviešu ienaidnieki. Nav draugu ārpus Lavijas,bet Latvijā to ir maz,jo ļoti maz ir latviešu.Tomēr,ceru,tie var izcelt Latviju.
    Kas ir latvietis?
    Mūsu uzdevums Nr.1 ir nolikvidēt daudznacionālo 5.kolonu. Tad ,varbūt,izdzīvotum.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! No Izraēlas līdz Latvijai lielā Hazarija? Nu tak ir tie okeāna viļņi, kas atnesa uz Latviju liela daudzuma militāro tehniku, lai sargātu Latviju? Jurijs Svecs līdzīgi daudziem Soviet laiku sportistiem un māksliniekiem Gorbocova periodā tika jau gatavoti parsviesanai uz Rietumu civilizāciju. Ģīmis viņam nu tāds eiropeisks un vēl arī liels jautājums, kas jis ir pēc izcelsmes patiesībā? Tak tais Soviet impērijas telpā izplūda tautības kuri sajaucas ar…….? Nu iespējams, ka kāda strelka šāviens bij tas, kas arī izlipnaja to Svecu, bet kulturāli audzinatiem ir sarežģīti dzīvot Krievijā un uz pārmaiņu procesiem daudzi tak meklēja iespējas strādāt rietumos. Tie paši sportisti bez žīdu galiem Amerikā nevarētu iekārtoties! Ja reiz sanāca klausīties no Aloiza Brenča lekciju par kino vēsturi un Ameriku, tad vish norādīja, ka Amerikā mūsu kino nav vajadzīgs pilnībā! Ja arī tur iekustināt kādu filmu no Eiropas, tad vajadzīgi ir savi žīdu gali. Citās sfērās ir pilnīgi tas pats un R. Pauls uz rietumiem arī varēja nonākt tikai tāpēc, ka pats ir žīds. Tā nu tie platās cepures nēsātāji staigā pa Rīgu ar jaunajām atvasēm un visādi pēta vēsturiskās celtnes ar ielām, kā pārdēvēt Maskavas ielu par Holokausta ielu? Labāk būtu būvēt ta super Highway ar nosaukumu – Holokaust-no Baltijas jūras līdz Izraēlai, kā Anglijā ir Highway 666.

  3. Izgaismojas pasaulei krieviskie atkritumi saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=RcqUpsyx7k8&t=1203s  – АНЕКДОТ ПРО ПУТИНА В ЧАТРУЛЕТКЕ

    https://www.youtube.com/watch?v=wwyILE2zSa8  –  РАЗБОР ПОМЁТА

  4. Anonīms saka:

    “Noslaucīt no zemes virsas!” Solovjovs draud iznīcināt Baltijas valstis.
    Diez vai Ukrainai bumba tiks nomesta derīgās zemes dēļ. Baltijas valstis nenožēlos. Šeit viņiem nav neviena, ko žēlot. Visi šeit dabūs to pašu.

  5. Iluta saka:

    Kariņam nu ir izdevies viņa veidotais apvērsums – nacionāļi, tie, kam vēl daudzmaz rūpēja Latvijas demogrāfija, nu ir prom no valdības. Tie “progresīvie” viņam svarīgāki.
    Un kultūras darbinieki, tie aktierīši, arī būs priecīgi tikt vaļā no nacionāla ministra. To viņi jau atklāti parādīja Kristapa balvas ceremonijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *