Sarkanai hidrai (šleseri, krapānes, krištopāni) jau ģenētiski uzradies Liānas Langas “sindroms” !

https://www.facebook.com/liga.krapane.5/videos/816762553414458

Noskatoties šeit sniegto video, nerodas nekādas šaubas vai pārpratums, ka tiek reanimēts 1940 gads.

Atklāta realitātes sagrozīšana, kad runātāja katrs sacītais vārds izstaroja naidu, naidu pret visu latvisko un Latvijas valsti. It sevišķi jau izceļas Krapāne ! Nu neviens viņas sacītais vārds neatbilst tēmai, kuru viņa “risina”. Mēs visi jau vēsturiski zinām, kas par ELEMENTIEM ir Šlesers un Krištopāns. Viņu vieta, par veiktajiem noziegumiem pret tautu un valsti, sen jau bija RCC vai pat “pie sienas”. Bet 4. maija “drošības iestāde” uz visu to,- uz to, ko viņi šodien dara, ir pievērusi savas “modrās acis”.

Mēs zinām, kas ir noticis ar tiem patriotiem, kuri ir centušies aizstāvēt valsti. Viņi visi jau atrodas “labākajos medību laukos”, bet šie čekas mēsli gadu desmitiem piesmirdina pasauli un nekas ar viņiem nenotiek. Nenotiek tāpēc, ka patriz ir vēl viņu laiks- sātanisma kulminācija. Nav šaubu, ka visu šo antilatvisko histēriju no šo izdzimumu puses, piesedz un pat organizē Mežvieta slepakavu banda ar R. Bunku & A. Borovkovu priekšgalā.

Šeit šie trīs(borovkovs, bunka, mežviets) pieminētie ir tik daudz asinsdarbus pret latviešu tautu sastrādājuši, ka viņiem nekāda tiesa vairs nav vajadzīga. Viņi vienkārši jāsavāc un jāpakar !

Šodien bīstamības augstākajā punktā atrodas Liāna Langa ! Lai visi labie Gari viņai stāv blakus !

Un vēl, cik tad ir to kultūras darbinieku, kas viņu aktīvi aizstāv ?

Šis deģenerāts ir sākums visam.

Nekas jau nav no tiem laikiem mainījies, visi šie kropļi šodien pārvalda mūsu Tēvzemi !

Kurš būs tas, kas iebildīs, ka viņi visi nav nositami bez tiesas ?

Dievs, svēti Latviju !

11.07.23

You may also like...

7 komentāru

  1. no malas saka:

    Apskats tieši par šāda tipa kangaru smerdeļiem, kuri pamatoti atmaskoti LRTT un kuri ir jebkuras tautas brīvības naidnieki! Un kuri biezos slāņos ir visur, kur vien ir ielīduši krievu barbaru okupanti un tiem pielīdēji un kremļa radīto idiotu-zombiju masa krievijā, kas redzami un saklausāmi šajā video. Viņi nav labojami, viņi ir stulbi,ļauni, agresīvi zombiji, kas tikai guļot nedarīs nelietības un ļaundarības! Un tādi nedrīkst pamosties, lai cilvēce atlabtu!

    https://www.youtube.com/watch?v=DIy_mNqfGVc

  2. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=VpZ-tDlMkuI

    Vēl intresanta saruna ar ļaunu,viltīgu žīdu, kas ir krievu bandītu pusē (pēc sarunas ar divām krievu zombijaitām)!

  3. Maija saka:

    Vēl vajag krietni pameklēt kādu partiju, kur vienkopus novākušās tik daudz Sarkanās dēles un patoloģiski slimi morālie kropļi, kā Latvija Pēdējā vietā. Vien atliek apbrīnot, tos latviešu izcelsmes pamuļķus, kuri par viņiem gāja balsot. Tas ir tāpat, kā atdot savu balsi par Latvijas izlaupīšanu, un pievienošanu Kremlim.

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Tomēr spilgts nacionālā izkarnijuma smerdeligums izpaužas Ogre,ka taisnīgi ir uzlikts piemiņas tēls kolhoza Lāčplēsis vadītājam Kaulinam un parādās nacionālo īpatņu kārtējās rejas virsū tiem, kas vērtē Kauliņa darbus. Tā pat bij ar Albertu Kaulu, bet tomēr laikos kuros viņi paši nav dzīvojuši tie liek augstāk par realitāti kurā dzīvo šodien. Ko ir ieguvusi latvieši iznicinadami labus Soviet laikos veidotus kolhozus? Tie nebij pareizi! Šodiena Latvijas zeme lielākoties pieder sveštautiešiem, ko tie paši parkrasojusies nacionālās nokrāsas komunistu izdzimteņi ir iz pārdevusi rietumu tirgoņiem. Tomēr latvietim patīk modernie lielveikali un darbs no agra rīta līdz vakaram par nožēlojamu minimālo algu. Slava Dizveikaliem!

  5. AG saka:

    Liāna, protams, daudz drosmīgāka par gļēvo lupatu Grantiņu un viņa draudziņu Bordāneli, kas savu partijas biedreni nekādi neaizstāv un neatbalsta! :(((

  6. Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! saka:

    Maija 2023. gada 12. jūlija 6.46
    Vēl vajag krietni pameklēt kādu partiju, kur vienkopus novākušās tik daudz Sarkanās dēles un patoloģiski slimi morālie kropļi, kā Latvija Pēdējā vietā. Vien atliek apbrīnot, tos latviešu izcelsmes pamuļķus, kuri par viņiem gāja balsot. Tas ir tāpat, kā atdot savu balsi par Latvijas izlaupīšanu, un pievienošanu Kremlim.
    =================
    Jums 100% taisnība, bet atkritumi bija un būs katrā tautā, tikai krievu primāti-salašnu režīms un garie okupācijas gadi darījuši savu un šo smerdeļu-kangaru bars savairojies, jo nav VĒL PAGAIDĀM sodīti! Visi labākie, drosmīgākie krita kaujās, tika čekas sadistu izķerti visu krievu barbru okupācijas 50.gadu garumā, jo šo nezināmo varoņu, Latvijas patriotu saraksts būtu garš, ja tos izdotos no čekistu arhīviem krievijā iegūt. Praktiski, mēs publiski zinām tikai par diviem kremļa bandas masveida genocīda noziegumiem – izvešanām, bet ikdienas patriotu izķeršana, to aresti un to pazušana bez vēsts latviešu tautai palikuši nezināmi! Būtu godalieta šos faktus piefiksēt no tiem, kas vēl dzīvi un kas atceras, kas piemin šos mūsu drosmīgos tautiešus – krievu okupantu upurus! Un šo nogalēto varoņu iznīcinātās dzīves vaininieki tepat daudzi vēl parazitē Latvijā un netraucēti bauda mierīgas un pārtikušas vecumdienas, joprojām uz mūsu tautas, viņu upuru rēkina!

  7. Skolnieciņš saka:

    Путин хуйло! Воистену хуйло!!!
    Хуйло вонючий. Путин вонючий. И смердит он издалека, прямо из кремля. Воистену!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *