Izraēla & Krievija “izgoji”(civilizācijas atkritumi)

Beidzot ir pienācis tas brīdis, par kuru šī vietne runā jau gadiem ilgi,- Izraēla un Krievija ir atzītas par teroristiskiem veidojumiem un pret šo “valstu(ne valstis, bet noziedznieku karteļi)” “prezidentiem(ne prezidenti, bet mafijas bosi) izdoti aresta orderi !

Un, skat’ tikai, kādas gaudas no vairāku valstu galvām dzirdam, ka izraēla esot demokrātiska valsts un aizstāvot “savas tiesības uz pastāvēšanu” !!! To, ka izraēla jau pilnībā ir okupējusi ANO palestīniešiem paredzēto teritoriju, to šie bļāvēji aizmirsa pieminēt ! Krievžīdiskā raša(pareizāk tomēr paraša) arī aizstāv savas “tiesības” uz pastāvēšanu Ukrainā !

Kāda neiedomājama sakritība ar izraēlu ! Bet, ja nopietni, kāda tur sakritība, jo izraēla ir rašas metastāze Tuvajos austrumos. Abām krievu ir sadzīves valoda, jo izraēla sastāv no 80% ieceļotāju no krievijas. Viņām viena mentalitāte. Abas ir hazāru pēcteces, kurām nav nekāds sakars semīt ebrejiem. Semīti viņiem ir visnāvīgākais ienaidnieks.

Būtu smieklīgi domāt, ka abām šīm “valstīm” ir kādas cerības uz nākotni. Krieviju saplosīs apspiestās tautas, bet izraēlu arābi !

Latvijā viss rāda uz to, ka tiek gatavota izraēlas žīdu invāzijai, jo kaut kur jau patvērums būs jāatrod, kad būs jāatbild par noziegumiem pret cilvēci, ko viņi veikuši !

Cerēsim, ka Latvijā šie kriminālelementi netiks ielaisti.

Dievs, svēti Latviju !

02.06.24

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu tas pats prezi Rinkevics audzis ir Soviet times blakus criminalam restorānam – Couborg, tad nu kurā valstī nedarbojas tās criminalas zhidu struktūras? Visa Russijas impērijas vēsture ir viens vienīgs criminalo organizāciju veidojums, kas protams nekad sevi ne identificē īstena vārdā. Nu tā Couborg izdzimtiba sēd tronos un prezi amatos. Tie mēdz būt mūziķu un aktieru tēlos iemiesojusies, ka izist viņu reālo pēctecību ir sarežģīti, bet viņi zina viens otra neaizskaramību. Putins arī 90 tajos tikās ar viņa Mahestati un paskatoties tais video ierakstos rodas jautājums, ka lielvalsts galva nespēj pieklājīgi apģērbties. Mētelis trīs izmērus lielāks, ko izvilkuši būtu no kāda humpalu bodes. Vai tā ir revolūcija un Perestroika, ka visas pārmaiņu procesos vienmēr iesaista criminalas, bet tas scenārijs ir rakstīts Rietumos =Vākos! Latvijā to ir bijis daudz un ir daudz arī šodien, ka Latvija tiem ir razmenaja moneta. Vietējie tikai maisās pa kājām un vajag aizsūtīt uz karinu, lai tur arī izkūp Tēvzemes mīlestības vārdā. Šahs ir okylta spēle un parasti to visu biežāk spēlē žīdi, ka tos vilktin velk spēlēt šahu. Sarkanie un baltie vai sarkanā roze un baltā? Tās Ēģiptes tematikas tiem tiek pārnestas no gadu simteņiem, bet jāpiezīmē, ka tie pirmie Faraoni bij baltie cilvēki. Pats vārds Baltais nams arī ir Faraon! Ka nu tās senās pasaules mistiku piekopj cilvēciņi ar lielām garīgām problēmām un visādi tas izpaužas vēlme būt par Keizariem. Paši visu biežāk ir cilvēki nespēji un ar alkohola vai narkotisko atkarību. Vēl jau ir arī cilvēku ēšanas kults un chuljiem vēsturiski tur tā bēda, ka tai 19.gadsimta tie līda zhidu pizdas kuras audzināja jaunos latvietības pārstāvjus.

  2. Par 4.maija salašņām vadibā un masmēdijos saka:

    “Cerēsim, ka Latvijā šie kriminālelementi netiks ielaisti.”

    Švakas cerības, jo tie jau sen ir LV augstos amatos salikuši sev vajadzīgos līdējus un stulbeņus!

  3. Pārmaiņas saka:

    Pārkrievotās Latvijas KGB/FSB – 2024
    https://youtu.be/6IhefhACYhw

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *