Nu kur rodas tādi sūdi kā pudņiki(Kaspars Pudniks)

https://www.facebook.com/100003056569345/videos/pcb.6173729929405498/6793047434039566

Nu kur rodas tādi atkritumi kā pudniki, krapānes, žemaiši… it kā tīrā vietā. Laikam jau materializējas no citām dimensijām. Tiek runāts par Dziesmu svētkiem, bet pašā pirmajā rindā tiek uzbrukts jaunajam prezidentam. Viņš, lūk, neatzīstot viņu un tas mums visiem ir jāzina ! Arī tas, ka viņam esot kauns, ka tādu Saeima ievēlējusi ! Tas arī esot spļāviens “sabiedrības” dvēselē, saka šīs sabiedrības dvēseļu speciālists K. Pudniks.

Jājautā: un kurš tad ir tas viņa īstais prezidents ? Vai tik ne Šlesers vai Krištopāns ? Un vēl, viņš domājot, ka šie, iespējams, esot pēdējie Dziesmu svētki ! Vai tikai šeit nav izteikta 1940tā gada hazāržidisko okupantu vēlme ? Mēs visi zinām, ka pēc okupācijas tādi “pudniki” ir savairojušies kā mēra baciļi, bet visus, latviešu tautas DZIESMU SVĒTKI, ir iemetuši atkritumu sūdu bedrē. Tiks iemesti arī pēdējie Kremļa gaudoņas kopā ar viņu saimniekiem no Maskavas un Telavivas. Latviešu Dziesmu svētki BIJA, IR UN BŪS, bet tādi pudniki savā naidā sapūs ! Bet iespējams, ka nākošos Dziesmu svētkus viņam iznāks skatīt caur RCC restoto logu.

Ja palasa šī raksta komentārus, tad redzam, kāds naids(protams, ka tā ir skaudība) pret Dziesmu svētkiem un Rinkēviču. Visīstākie okupācijas atkritumi, kuri savu naidu pret Latviju un latviešiem cenšas “ietērpt” augstākās morāles formā, bet sūds jau vienmēr paliks sūds, lai arī kādā iesaiņojumā tu to vīstītu. Un Pudniks ir viens no šiem sūdiem !

Nu nav nevienai tautai tādas DZIESMU VARENĪBAS kā latviešiem un tas patiešām ir sirdsdēsts visiem šiem okupantiem un viņu spermas produktiem !!!

Nobeigšu šo tēmu ar kādu pavisam saprātīgu komentāru:

kaķa lāasti debesīs nekāpj 12.07.2023. 04:08 Neatzītais tautas trubadūrs iedziedājās, jo viņa atbalstītais prezidents- Kā viņu tur sauca, netika pat izvirzīts par prezidenta amata kandidātu.
Pirms gaudot uz mēnesi varbūt vajag izvērtēt, kādu pienesumu jaunievēlētais prezidents var nest Latvijas sabiedrībai. Katrā ziņā ārlietās viņš sevi ir pierādījis spīdoši.
Arī es esmu par tradicionālo ģimeni, bet tāpēc jau neieciklējos tikai uz vienu aspektu- uz varavīkšņotā karoga noliegumu.

12.07.23

Foto

Kad aizvadīti, iespējams, pēdējie Dziesmu svētki…

Kaspars Pudniks
11.07.2023.
Komentāri (118)

Edgars Rinkēvičs NAV un NEKAD nebūs TAUTAS prezidents pēc būtības. Es NEATZĪSTU viņu šajā amatā. Esmu kategoriski pret! Kauns un negods pērkamajai Saeimai par šo spļāvienu sabiedrībai dvēselē!  Kauns!

Es ilgi domāju… kā sabiedrībai izstāstīt un uzskatāmi parādīt, kas ir tās personas, kuras ir PRET savu Tautu. Pret Latviju un tās būtību saknē. Kuras ir tās personas, kas ar saviem ļaunajiem darbiem un dažkārt rupju bezdarbību veic noziegumus pret manā Tēvzemē dzīvojošo Tautu. Un nu viņi visi sevi ir ATKLĀJUŠI!

Pirms četriem gadiem šis vēl būtu nepilnīgs informācijas apkopojums par personām. Bet uz šodienu…  kad aizvadīti, iespējams, pēdējie Dziesmu svētki… kad pārdzīvoti krīzes pazemojumi… kad pārdzīvoti pandēmijas pazemojumi un ņirgāšanās par cilvēkiem… kad dubultmorāle un alkatība iedzīvoties uz ļaužu ciešanām blakus esošā kara fonā ir jo spilgti redzama… kad svešas konvencijas ir svarīgākas par ĢIMENI un BĒRNU dzīvībām… kad nekrietnība un meli gavilē pārākumā pār mācītāju sirdsapziņām… kad velni Aglonā no kanceles spļaudās, bet gaismas dvēseles aiz žoga uz ceļiem Dievu lūdz… kad māte savus bērnus apglabā, kas  narkotiku gūstā lūst… kad “indēt” cilvēkus ir tikai bizness… lai tās zāles, vai veca desa… kad dabisku ģimeni un tās vērtības aizstāvēt ir NOZIEGUMS… Šis ir brīdis lustrēt viņus! Un tas ir jādara! 

Tā var turpināt un turpināt… Vienkārši ļoti sāp sirds par manas Tautas vairākuma aklumu un nevēlēšanos redzēt, saprast un izprast to, cik ļoti nepareizā virzienā tie soļo dancājot un dziedot… Dziesmu svētku estrādē izvietotā masonu simbolika ne tikai pazemoja mūsu Tautu, bet visu enerģiju novirzīja tumšo spēku virzienā… Vai kāds no dalībniekiem uzdeva sev jautājumu, kādēļ tā? Kādēļ virsdiriģentu “cietoksni” nevarēja izveidot LATVISKU!? Baseinu ozollapas formā un pāri tam JUMI! Bet nē… izliekamies neredzam…

Ehhh … Ievelkam elpu…

Vai Jūs zināt, kas vieno mani un Edgaru Rinkēviču?  Es biju nepatīkami pārsteigts… un tomēr fakts paliek fakts… Bet par to mazliet vēlāk…

Divreiz pērkons Dižozolā  spēra… zeme drebēja, satrūkās jūra… tas mirkli turējās… tad krītot Tautu satricināja… 

Visi, visi ļaunie gari sanāca vienā pilī… iepriekš eņģeļu dedzinātā, vai arī Dievs zina kur ļaunums pulcējas un kā to svēpēt… 

Mana tauta, mana mīļā LATVJU TAUTA… 08.07.23. visi kangari un raganas pulcējās uz rituālu, lai apliecinātu savu piederību tumsas spēkiem. 
Prezidenta inaugurācijā bija VISI, kurus vaigā der zināt un no savas Tēvzemes pa gabalu turēt. Bildes un saraksti ir publiski pieejami! 

Ikviens, kurš šajā saietā piedalījās, ir nodevis mūsu Tautu. Ikviens! Viņu atrunas nedarbojas! Viņi izdarīja izvēli! 

Tomēr Jūs centīsies samulsināt un mānīt! Un te viens Ainārs, tas, kurš Šlesers, publiski stāstīja, ka ielūgums palika neizmantots. Bet viņš nepastāsta, ka viņa DĒLS gan tādu ielūgumu izmantoja…  Pēctecība…

Mana dārgā Tauta… ir jāspēj atšķirt patiesību no meliem! Ir jāspēj!!!

Tad kas ir tas, kas mani vieno ar Edgaru Rinkēviču… Izrādās, ka mēs abi esam absolvējuši Jūrmalas Pumpuru VSK. Brīnišķīga skola, fantastiski skolotāji. Arī spēcīgas koru tradīcijas un sporta saknes daudziem liktas šeit. Un tomēr skola ir tikai pakāpiens cilvēka dzīvē… Tikai cilvēks PATS izdara vienu vai otru izvēli dzīvē. 

Es šo rakstu tādēļ, ka ir svarīgi parādīt savu attieksmi un cilvēcisko stāju šajā jautājumā. Ir svarīgi neklusēt, ja redzi klaju netaisnību vai noziegumu pret savu Tautu. Nedrīkst noziegumā līdzdarboties, vienkārši nedrīkst! 

Lai “ļaunie gari” nedomā un nemaz necer, ka daļas Tautas klusēšana ir piekrišana viņu noziegumiem. Arī es aicinu neklusēt un skaļi paust savu nostāju šajā jautājumā un citos, kuros klaji tiek ignorēts  Tēvzemē Latvijā dzīvojošās Tautas viedoklis un intereses. 

Es iestājos par Tautas vēlētu prezidentu un viņa kundzi! Par viņu bērniem, mazbērniem un mazmazbērniņiem! Par ko iestājaties Jūs? 

“Mans zelts ir mana tauta,

Mans gods ir viņas gods!

Kas postīdams, viņu šausta, 

Uz pekli lai rauj to jods!”

/R.Blaumanis/

You may also like...

10 komentārs

  1. Maija saka:

    Viņi visi ir Sarkano bērni….Labi ir bijis dzīvot soviet laikā, kad mēs, mūsu vecvecāki cīnījās ar nabadzību….. Siltas vietiņas, no nabadzīgās Latgolas Rīgā tikuši, no padibenēm izmācījušies par baltu velti. Viņi pat neizprot elementāras, katram latvim svētas lietas!…Lācēnu ferma!

  2. špiķeris saka:

    Tas ir sagaidāms –
    Gaismas pils arī slēpj sevī masonu simbolus.

  3. AG saka:

    Pidarevičs ir labs, viņš ļoti patīk nolaistajam gailim Linardelim.. :)))

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Vai viņš ir pateicis nepereizi par pastāvošā laika būtību? Rinkevics ir jau izlīdis no masonu pizdas un skolas laikā viņš izcēlās no visiem ar īpatnēju gaitu, kad staigāja pa gaiteņiem, tad viņa uzvalks nebij, kā visiem pirkts veikalā, bet ar individuālu spīdumu. Kā latviets!? Kad Grantins noliek Bordanu par īsto latgalieti, kas nozadzis likuma vārdā 40 miljonus tas nav nepareizi. Kad aicina vakcinēties perversa likuma vārdā, tad tas arī Grantinam ir pareizi un protams viņš spēj saredzēt nepilnības citos, bet par prezidentu iecelt pidorastu Grantinam ir augstākā goda sajūta. Ne tikai pidars, bet arī masons iz savas būtibas tāpat arī tavs apjusnotajs Ulmanis bij tāds pats. Vāciešu izdzimtenis un pedorasts, jo masonisma Grantin pieņem tikai caur pedorastijas kulta slavēšanu. Komunisms!? Tikai vien ir jānorāda tā vēsturiskā patiesiba, ka komunisms Krievijā gāzās caur Baltijas zemēm no Vāciešiem un nevis tas tika dzemdets Krievijā. Tā arī tavs apjusnotajs Rinkevics ir atbilstos šā laika debilismam, ka Latvija alkohola patēriņa ieņem 3 vietu pasaulē. Kāpēc pēc tādas ziņas netika pasludināta brīvdiena? Ko novēlēt latviešiem? Protams iegūt alkohola patēriņa galveno goda algu =Grand Prix! Dziesmu svētki notiek tikai Rīgā un lielākajai daļai gar tiem nekādas darīšanas. Par jums smej, ka jūs pastalās staigajat dziedādami, bet elementāras sadzīviskās lietas apmaksāt pat nespējat. Pat sabiedriskajā tolete jums naudas nepietiek, bet dziesmu svētki jums protams ir svarīgāki par Saimniecisko darba būtību. V pizdu jūs ar visu Rinkevicu! Šī valsts ir noladejama uz mūžīgiem laikiem, lai arī tā būtu, ka Rinkevics ir pēdējais šis kroplas zidpidary masonu valsts prezidents. Slava gondoniem – Maukām slava!

  5. Jūlijs saka:

    Kāda ir jaunā Latvijas prezidenta tautība?

  6. doma saka:

    Kuri tad ir,izņemot rietumu,tie konkrētie darbi Latvijas un latviešu labā,Rinkēvič?

  7. Doširaks saka:

    “Tikai vien ir jānorāda tā vēsturiskā patiesiba, ka komunisms Krievijā gāzās caur Baltijas zemēm no Vāciešiem un nevis tas tika dzemdets Krievijā.”

    Markss ir tikai ekonomists.
    Protams, jūs varat veidot sociālismu, taču šim nolūkam jums ir jāizvēlas valsts, kuras jums nav žēl.” – Otto fon Bismarks.
    Freids 1928. gadā rakstīja par “eksperimentu, kas tagad tiek veidots Krievijā”.
    Pēc Andropova nāves masoni nolēma, ka eksperiments ir jābeidz.

  8. Bēdīgi, jo tas aktuāli ir tieši šodien! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=DIy_mNqfGVc

    Labi atmaskota “krievu pasaules” būtība! Tik nožēlojami, tik bezgala stulbi ļautiņi saražoti sadistu čekistu. trulo postkomunistu rašķā, ka pat bēdīgi paliek, pat smiekli caur asarām, tik briesmīgi ir šie gara invalīdi!

  9. AG saka:

    Pederastiem nav tautības, ir orientācija! :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Vai par sevi runā ?

  10. AG saka:

    Par tevi, jefiņ!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *