Ja neesi redzējis izkārnījumu(Roberts Žemaitis) cilvēkveidīgā fasējumā, tad lūk

Linard Grantins

L. Grantiņa komentārs Feisbukā: “Latvija pirmā vietā !” Video vīrs, Robertas Žemaitis, pilnīgs jefiņš. Ko viņš ar to gribēja pasacīt ? Ka Latvijā ir divvalodība atbalstāma ? Un stulbā pateicība krieviski Artura vecvecākiem ? Viņi taču būtu sapratuši arī latviski ! Bet, glumais cermiskais gars izlīda kā īlens no maisa. Šim sūdam der atgādināt, ka krievu šeit neieredz kā krievu, bet kā okupantu, kurš uzbāzīgi cenšas uzspiest savu jobt….maķ valodu.

Varat būt 100% pārliecināti, ja šeit ienāktu putinisti, šis-Arturas Žemaitis, būtu pirmais kurš šautu latviešuem mugurā, vai čekas kambaros “mauktu nagus” ! Šis ir tas no mēsliem, kurš sagriež lietas būtību ar kājām gaisā ! Mēs no vēstures zinām, ka visu asinsdarbu pirmsākumi meklējami tieši melos. Paskatījos viņa Feisbuka PROFILU. Visi viņa veidotie video ir tendenciozi- LIETAS BŪTĪBAS izkropļoti. Padomājiet, nu kāda vajadzība bija veidot šo video tādā stilā, iejaucot L. Langu un J. Dombravu ? Tātad, šis nelatviskais mēsls nelietīgi izmantoja Arturu Silovu savu zemisko mērķu īstenošanā- noniecināt LATVIEŠU VALODU un, protams, arī Latviju kā valsti ! Informācija tiek pasniegta pakārtoti Šlesera partijas politikai, kas ir uzkrītoši pro-Kremliska.

Šlesers, kā mēs zinām, ir ārprāta slepkavas dēls, tātad, ģenētisks atkritums. Pats arī treniņa laikā esot nogalinājis savu partneri. Atmodas pirmsākumos bijis Maskavas geju kluba inkasators. Tā reiz teica kāds krievu politiķis, kurš ciemojās Latvijā. Padomju laikos visi geju KLUBI bija KGB pakļautībā. Pats Šlesers Atmodas pirmsākumos atradās Norvēģijā, kur ATMAZGĀJA KGB naudu. Tāds Šlesers bez čekas atļaujas pat UZ PODA nesēžas. Šlesera partija ir nekas vairāk kā KREMĻA AĢENTŪRAS MIDZENIS LATVIJĀ ! Šlesera partija nav tikai patriecama, bet pilnā sastāvā arestējama un vadoņi pat tiesājami ar ASM !

Un kāds tad ir SAUSAIS ATLIKUMS šī pretīgā pabiras rakstam ? Viņš pats un daudzie klausītāji neapjēdza, ka viņš būtība A. Silova vecvecākus nodēvēja par okupantiem un nožēlojamiem Kremļa impēristiem, kuri nodzīvojot visu mūžu Latvijā ir uzspļāvuši tās pamattautai, latviešiem, ignorējot pašu cilvēcisko, cieņu pret mītnes zemes valodu. Tagad sapratāt, kā darbojas hazāru propagandas naida “mašinērija“. Vai tādam ģenētiskam atkritumam, kāds ir šis žemaitis, nebūtu vieta aiz restēm ?

07.06.23

You may also like...

13 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Kārtējo reizi paskaties uz to, ko tu izliec par pedorastiem šinī rakstā un savelc tās slavas dziesmas kopā ar Rinkevicu. Ta nu visa tā maucibas industrijas sistēma Soviet laikos bij zem viņu uzraudzības un savējos kultūras pārstāvjus sūtīja uz rietumiem kultūras apmaiņas konferences saņēma norādījumus Pārkārtošanās procesiem. Nu tās sejas īpatnības un atkal Zemaitis un Zemgalietis ir kopīgi brāļi zhidgaliesi. Tak vai tādas lietas nevar nesaprast iz vēstures? Tikai par to valodas no nicināšanu ir jānorāda arī jūsu virzienā, ka jūs pret Latgaļu valodu izturaties ar nicinājumu līdz saj dienai, kā arī Latgales interesēm esat paši splavusi virsa lizdami caurumos tiem pašiem zidgaliesiem. Kur ir tie pareizie lietas virzītāji? Nu tas pats nožēlojamais hokejs, ka paskat uz tām sejām un jāsaprot elementāra būšana bez savas sektas ļaudīm nevienos procesos nekas nekustējās. Harijs Vītoliņš un Sandis Ozoliņš arī zhidu jaukteni!

  2. Uzmanību! saka:

    Tādam ģenētiskam atkritumam, kāds ir šis okupētās Latvijas Valsts Drošības komitejas oficiera Gunta Indriksona aģenta Aināra Šļešera kabatas partijas biedrs žemaitis, būtu vieta aiz restēm ? Bet viņu piesedz viņa draugs Ivars Godmanis, Ivara Godmaņa draugs, milicijas pulkvedis, vecs čekists Andris Bunka, Andra Bunkas dēls, Latvijas Juristu apvienības šefs Rihards Bunka, Latvijas Juristu biedrības šefs Aivars Borovkovs un vēl daudzi lielāki un mazāki nelieši tajā netīrajā varzā.

  3. AG saka:

    JKP toties gan bija ļoti latviska partija! :))

  4. Laima saka:

    Sāc ar Raivi Dzintaru no NA. Kas viņam bija Jānis Dzintars, čekas priekšnieks 1949. gadā, kuru pēc nāves nacionāļi atļāva atvest no Maskavas un pārabedīd LV?

  5. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=bmnNuFXWXUU

    Tomēr, jā…arī viens ir cīnītājs, kādi ir gan nelokāmais L.Grantiņš, gan L.Lapsa, gan G.Kalme un vēl citi, tautā nezināmi vienpatņi! Kāpēc vienpatņi? Tāpēc, ka tauta stulbi klusē, gļēvi noskatās, kā pa vienam apstrādā, apmelo vai iznīcina tos, kas tieši viņu – tautas labā pretojas postkomunistu un okupantu dienderu mafijai, kas sagrābusi varu valstī un nekaunīgi izmanto varas resursus savas privātkarjeras, pašlabuma un savējo pakalpiņu drošības un mantisko interešu nodrošināšanai!

  6. AG-Laimai saka:

    Miesas radinieki viņi nav, gara gan varbūt! :)))

  7. Pārmaiņas saka:

    Sagadīšanās vai likumsakarība ?
    https://youtu.be/_QPpnINjDNQ

  8. smerdelim Aivaram Gedroicam saka:

    AG-Laimai 2023. gada 9. jūnija 15.58
    Miesas radinieki viņi nav, gara gan varbūt! :)))

    Tāds pats radinieks esi tu, Aivar Gedroic un tavs nolādētais izdzimtenis Kremļa kalps komunists Aivars Garda.

  9. tam no malas saka:

    Jūs esat muļķītis . Viņi necīnās pret sistēmu , bet gan piedalās nacionālas valsts iznīcināšanā .

  10. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=uKTSgXYTSF0    –  ОН АЖ ЗАКИПЕЛ – Андрей Луганский

    Labi un saprotami atmaskoti krievu okupantu zemiskie mērķi un iemesli krievu tautas supermelīgumam, verdziskumam un izcilajam stulbumam!

  11. Par 4.maija salašņām mēdijos un vadibā saka:

    tam no malas 2023. gada 10. jūnija 7.27
    Jūs esat muļķītis . Viņi necīnās pret sistēmu , bet gan piedalās nacionālas valsts iznīcināšanā .
    ============================= tava primitīvā apsaukāšanās lieliski raksturo tev pašu un tukšā muldoņa par “cīņu pret sistēmu”, nekādi nenozīmē nacionāls valsts iznīcināšanu! Bet gan otrādi, to darbi un vārdi parāda naidniekus, kas cenšas jau 30.gadus iznīcināt visu latvisko, kas ir pamats nacionālai latviešu valstij!

  12. Anonīms saka:

    Nūja! Visu latvisko? Kas liek latvietim tirgonim uz sava veikala rakstīt angliski, ja vish to veikalu ir atvēris Latvijā? Kas liek latvietim sevi notetovet no galvas līdz kājām? Kas latvietēm liek staigāt pa ielu nepiedienigas drēbes, ka to drēbju gandrīz nav? Kad ieej pie chulja tirgotava, tad viņa valodā mēdz skanēt tāds tonis, ka viņš ir pasaules Ķeizars un vispār priekš kam tu esi pie viņa veikalā ienācis traucējot ar jautājumiem, ja visu var izlasīt interneta? Padomajies latvieši iznīkst!? Kas tev liek uz daikta maukt maucibas gumiju, ja tavā priekšā stāv sieva un nevis mauka?

  13. IQ saka:

    Спросил как-то комар 🦟 муху:
    — Есть ли здесь в окрестности цветы?
    — Насчет цветов ничего не знаю, — ответила ему муха. — А вот консервных банок, навоза, нечистот в канавах полным-полно.
    И муха 🪰 начала перечислять комару все окрестные помойки, на которых ему непременно нужно побывать.
    Полетел комар в указанном направлении и встретил по пути пчелу🐝.
    Не видела ли ты в окрестностях какие-нибудь помойки? — спросил он у нее.
    — Помойки? Нечистоты? Нет, нигде не видела, — удивилась пчела. — Зато здесь повсюду так много благоуханных цветов.
    …Если ты способен видеть прекрасное, то только потому, что носишь прекрасное внутри себя. Ибо мир подобен зеркалу, в котором каждый видит собственное отражение.
    Пауло Коэльо

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *