Kāda studenta bīstamais lūgums

Krimināltiesiskā prakse- lūgums

Labdien !

Esmu Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Tiesību zinātnes Profesionālās augstākās izglītības maģistra ?. kursa students.

Šajā semestrī ir noteikta krimināltiesiskā prakse.

Lūdzu iespēju krimināltiesisko praksi iziet Jūsu birojā !

 Loti gaidot atbildi, vai pie Jums ir iespēja šādai sadarbībai ?

Ar cieņu,

Aivars Kalniņš(vārds izmanīts šī studenta drošības dēļ)

Admins

Tādus un līdzīgus lūgumus esmu saņēmis vairākas reizes. No sākuma centos kontaktēties, bet pēc tam interesents ir pēkšņi pazudis. Droši vien ne jau no šīs zemes, bet vienkārši, kad paziņojis to biedriem vai savam pasniedzējam un tie “apskaidrojuši” tam: kas ir L. Grantiņš un LRTT. Pāris pēdējās reizes esmu apskaidrojis, ka ar mani kontaktēties ir bīstami un esmu novēlējis palikt godīgiem pēc diploma saņemšanas. To novēlu arī šoreiz, jo brīdī, kad to uzzinās pasniedzēji vai kolēģis izpļāpāsies, šis students jau nonāk drošības orgānu redzes lokā.

Tas nu nevienam jau šodien vairs nav noslēpums, ka šodienas valdošās kliķes VDD ir tautas ienaidnieks- pasūtījumu slepkavību izpildītājs. N. Mežviets ir ierindojams masu slepkavu kategorijā. VDD paspārnē darbojas tādi izdzimumi kā R. Bunka un A. Borovkovs. Par šiem ģenētiskajiem atkritumiem LRTT informēja atbildīgos ministrus, bet atbildi tā arī nesaņēma:

Tieslietu ministram Jānim Bordānam

Iekšlietu ministram Sandim Ģirģenam

LR Ģenerālprokuratūrai

                                              LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86: KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

Latvijas CTAG H- 86: L.Grantiņš. I. Aparnieks. V. Freimantāls. O. Migla

16.03.19

Tā kā, Aivar Kalniņ, aizmirsti par “praksi manā birojā”. Izdzēs šo aicinājumu no sava e- pasta, pat no dzēsto vēstuļu sadaļas, jo savādāk Tev tas viss var traģiski beigties. Visi, kuri ir bijuši kopā ar mani un cīnījušies par Taisnību, ir noslepkavoti ! Paliec godīgs un gaidi vajadzīgo brīdi, lai atriebtu šiem slepkavām. Tāds brīdis noteikti pienāks un Godīgi tiesneši – juristi būs vajadzīgi ! Lasi, Aivar, LRTT vietni, tas palīdzēs Tev palikt godīgam…

Ar cieņu, L. Grantiņš

28.02.23

You may also like...

8 komentāru

  1. Manda saka:

    Neviens savus sūdus nevar apslēp tā, lai tie neuzpeldētu. Un nekas nav mūžīgs, arī viņu Valdīšana tuvojas noslēgumam. Iespējams, pēc Putina Krievijas sabrukuma, mēs dabūsim vairāk informācijas, un pierādījumus par šiem Kretīniem, kuri slepkavo latviešus, un iznīcina viņu ģimenes!…Ir jāturas! Lai Dievs mums visiem palīdz!

  2. AG saka:

    Kopš kura laika Minsteres gailim – Linardelim eksistē juridiskais birojs??? :)))

  3. Skolnieciņš saka:

    Nu, kad policija veic kratīšanu, tad skatās arī cilvēka e-pastu. Vienkārši ielien Tavā datorā un rokās kā grib, varbūt ko ”jauku” un ”foršu” no Tava vārda izdara pa to brīdi. Dievi vien zina, kas un kā ir patiesībā. Šāds policejiskums nav labs. Tas atgādina krieviju un Baltkrieviju (de facto Baltkrievija ir krievijas okupēta, sovjetizēta un baltkrievu etnoss ir uz garīgās izmiršanas robežas).
    Padoms ir super!
    Izturību. Pacietību. Lai Latvju Dievi ir ar mums!

  4. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=5sjLWZiqVq4

    Interesants materiāls no Gordona un Bacmanes par esošo situaciju krievijā, Ukrainā ar humoru un sarkasmu!

  5. Tauta, paliidziet slimniekam atguuties! saka:

    AG 2023. gada 28. februāra 20.30
    Kopš kura laika Minsteres gailim – Linardelim eksistē juridiskais birojs??? :)))

    Nu, protams, lops nevar nebuut lopisks, meesli, strutas nevar nesmirdeet un zilais defekts a.g. nevar nereklameet savu smago novirzu fobiju! Hmm,vai nu zagars vai dakteris vareetu to trekni izaarsteet?!

  6. pikselis saka:

    Tagad datorā var ielīst , neesot klāt dzīvesvietā. Pa manējo jau sen to ir izdarījuši un ,droši ,ka dara ,kad vajag.

  7. Beidzot kas necenzēts pasprucis LA.LV saka:

    https://www.la.lv/ta-ir-neiedomajama-gadsimta-izmera-tuvredziba/komentari

    Jā lv 22:57, 1. marts 2023
    tas ir jau 30.gadus turpinošs pērkamo neliešu un cilvēknīdēju bandas uzņemts kurss uz neatkarīgas, latviskas Latvijas piebeigšanu. Tikai naidnieks un akls, stulbs neredz šo mērķtiecīgo virzību uz latviešu nācijas sistemātisko visu veidu demoralizāciju un iznīcību! Un sim nelietīgajam plānam labi der nodevēju saglabātā okupantu varza, bijušie kremļa pakalpiņi-nodevēji, kampēji, rausēji-zagļi un protams amorālie, dzīvnieciskās dabas subjekti, smagu noviržu māktie ar tādiem pašiem algotņiem savas amorālas sīkās saujiņas plašai aizstāvībai un uzbrukumiem latviešu tautas morālei un veselajam saprātam!

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Bīstami ir tēvam savu dēlu audzināt ar siksnu un visādi pirms starptautisko mauku dienas svētkiem pilsētas auto pieturās izliktas kārtējās šausmu bildes, ka tēvs ar siksnu rokās ir ļaundaris, bet māte palaistyle ir svētā, kas zvana uz pidarastu uzticības tālruni. Diemžēl realitāte ir tāda, ka bīstami ir nospļauties policistu virzienā. Gedroicu izarstes reiz kāds smags trieciens un tas noteikti būs, bet pats viņš to nezin, kad un kādā veidā, lai tik krāj sev bonusus un dabūs pats sev tai vietā slotas kātu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *