L. Grantiņš kā mūžīgais noziedznieks (tiesāšot bez viņa klātbūtnes)

Labdien,

Informēju, ka šodien tiesa nolēma atjaunot kriminālprocesa iztiesāšanu un nozīmēja tiesas sēdi uz 13.03.2023 pl.10:00.

Būtiski atzīmēt, ka tiesa nolēma iztiesāt krimināllietu bez Jūsu līdzdalības tajā, pamatojoties uz Latvijas Republikas Kriminālprocesa likuma 465.panta pirmās daļas otro punktu, kas skan šādi:

465.pants. Krimināllietas iztiesāšana apsūdzētā prombūtnē (in absentia)
(1) Krimināllietu tiesa var iztiesāt apsūdzētā prombūtnē (in absentia) vienā no šādiem gadījumiem:
2) apsūdzētais atrodas ārvalstī un viņa ierašanos tiesā nav iespējams nodrošināt.

Tiesa izskaidroja, ka šāds lēmums ir pieņemts, jo ir izsmeltas visas tiesas iespējas nodrošināt Jūsu piedalīšanos tiesas procesā, taču bez rezultāta. No savas puses lūdzu turpināt kriminālprocesa apturēšanu, taču šis lūgums tika noraidīts.

Līdz ar ko nākamajā tiesas sēdē plānots, ka prokurors nolasīs un uzturēs apsūdzību, notiks pierādījumu pārbaude un tiks lemts vai var pabeigt tiesas izmeklēšanu, lai pārietu pie tiesas debatēm.

No savas puses plānoju iepazīties tiesā vēlreiz ar visas lietas 3 sējumu materiāliem, lai gatavotos nākamai tiesas sēdei.

Ar cieņu,

Jānis Vilders

L. Grantiņš

Ir vienkārši apbrīnas vērta šīs sarkanās varzas neatlaidīgā “cīņa” pret to, kurš bija Padomju impērijas aktīvākais grāvējs un aktīvās Atmodas aizsācējs Latvijā. Lai notiesātu L. Grantiņu, tiek iesaistīti neiedomājams skaits dažnedažādu iestāžu “speciālisti”, kuri jāapmaksā no nodokļu maksātāju, proti, no vienkāršā Latvijas pilsoņu, kabatām. Cik iegūtu medicīna, ja visi šie līdzekļi tiktu pārskaitīti tai ?

Visi šie censoņi ir pieskaitāmi tā saucamajiem ĢENĒTISKAJIEM ATKRITUMIEM. Ar cilvēku un cilvēcību viņiem nav nekas kopīgs. Piem: nu kas kopīgs ar cilvēcību var būt tādam E. Levitam, kurš vienpersonīgi, atrodoties Briseles “koridoros”, izrakstīja pretlikumīgo mana aresta pavēli, kura pēc šī zvērīgā aresta nekad, nekur un nevienam netika uzrādīta ? Netika uzrādīta tāpēc, ka uz politiskajiem “noziedzniekiem” tāds PUNKTS neattiecas. Tātad, E. Levits veica kārtējo noziegumu !

Kas attiecas uz tiesu, tad tā centās mani pierunāt uz neklātienes sēdi ar VIDEOTILTA starpniecību. Es tai piekritu tikai tādā gadījumā, ka šajā tiesā piedalītos Latvijas televīzija ar tiešraidi, arī apsūdzības cēlēji un tie eksperti, kuri savās ekspertīzēs mani nodēvēja par noziedznieku- nacionālā naida kurinātāju un darboni pastāvošās varas varmācīgai likvidēšanai. Tiesa, protams, manus noteikumus “aizmirsa” izskatīt, jo tad latviešu tautas priekšā paskaidrojumi būtu jāsniedz tādiem izdzimumiem kā Rihards Bunka un Aivars Borovkovs, kā arī ekspertiem Ērikam Treļam un Ilonai Kronbergai !

E. Treļa secinājums, sakarā ar karu Ukrainā, ir pilnīgi sevi apstiprinājis. Šodien visi saprot, ka krievi ir ne tikai zvēri, bet pilnīgi izdzimumi. Un, kas attiecas uz ebrejiem ? Vai tad telešova favorīts Solovjovs un Kedmi no Izraēlas, nav ebreji ? Vai viņi neaicina fiziski iznīcināt ukraiņus ? Un, vai dižais apsūdzībās cēlējs Rihards Bunka neapsveica V. Putinu par Krimas aneksiju ?

Jautājums tiesnesei Moļņikai, kad L. Grantiņš ir aicinājis iznīcināt krievus un ebrejus ?

Paradoks visā tajā ir tas, ka neviens no viņiem nav latvietis ! Visa šī varza kalpo starptautiskajam cionismam. Ja mēs skatāmies pēc uzvārdiem, tad tāds pats jautājums rodas arī par tiesas sastāvu,- tiesnesi un prokurori ?

Šodien visi šie Latvijas bendes ir palikuši tramīgi, jo kāda cita banda- ar Lato Lapsu priekšgalā, ir pieteikusi bezkompromisa cīņu pret L. Levita vadīto varzu ! Tas, protams, ir apsveicami, ka noziedznieki izkaujas, jo nāk gaismā neiedomājams skaits noziegumu, kuri līdz šim ir glabājušies šo bandītu “šūplādēs” !

Mēs arī zinām, ka gan L. Lapsas, gan E. Levita bandai L. Grantiņš H- 86 & LRTT un latviešu tauta ir ienaidnieki nr- 1 ! Abi ir pataloģiski meļi, kas ir sātanisma pamatu pamats !

Kam interesē, tad šeit par šiem deģenerātiem vairāk:

02.03.23

You may also like...

12 komentārs

  1. No galerijas saka:

    Ak,vai,kā nu viņi tiesās,kā tiesās! Pa lēkdami,pa purkšķēdami, un priecīgi kā rīta saulīte.

    Asiņaino klaunu bars!

  2. Trāpīgi par necenzēts rupuci ag saka:

    Anonīms 2023. gada 2. marta 17.05
    Nūja! Bīstami ir tēvam savu dēlu audzināt ar siksnu un visādi pirms starptautisko mauku dienas svētkiem pilsētas auto pieturās izliktas kārtējās šausmu bildes, ka tēvs ar siksnu rokās ir ļaundaris, bet māte palaistyle ir svētā, kas zvana uz pidarastu uzticības tālruni. Diemžēl realitāte ir tāda, ka bīstami ir nospļauties policistu virzienā. Gedroicu izarstes reiz kāds smags trieciens un tas noteikti būs,bet pats viņš to nezin,kad un kādā veidā, lai tik krāj bonusus un dabūs pats sev tai vietā slotas kātu.

    Traki ironisks teksts, bet par mīksto, vienveidīgo rupjību triepēju a.gedrocu trāpīgi

  3. ... saka:

    CIANAS GUDRO PROTOKOLI…… katrs teikums no shitaa varonjgabala atsit visus ,, Experta,, nodraztos ,muzigos gadsimtenu ilgos
    goju apsaukasanas sablonveida verbalos stancejumus. Nekaaaaaa jauna. Pashi jau esat par ,, Pleesigiem Zveriem ,, CILVECI nosaukushi.

    eksperti ebanijie

  4. Шалом saka:

    Любишь кататься – люби и саночки возить.

  5. tam ... saka:

    … 2023. gada 2. marta 23.51
    CIANAS GUDRO PROTOKOLI…… katrs teikums no shitaa varonjgabala atsit visus ,, Experta,, nodraztos ,muzigos gadsimtenu ilgos
    goju apsaukasanas sablonveida verbalos stancejumus. Nekaaaaaa jauna. Pashi jau esat par ,, Pleesigiem Zveriem ,, CILVECI nosaukushi.

    eksperti ebanijie

    Veel viens vaardu taupiitaajs, paargudrelis, kas domaa, ka vina fantaaziju un faktu parodijas kokteila domele te kaadam jaauzmin un jaasaprot!

  6. AG saka:

    Notiesāt jau notiesās, bet atbrīvos no k-atbildības nepieskaitāmības dēļ! :))

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Ta nu redz, ka paši viņi izliek sevi uz apskati ļaudīm noliekot Grantinu par nacionālā naida kurinātāju. Nu vien jau paši ar to apliecina, ka viņi nav piederīgi nevienai no vietējām tautām, kas ir Latvijas pamatautas veidojums. Svešo izdzimteņi, kas lielākoties ir maucibas rezultātā vai mākslīgās apaugļošanas procesa izlīdusi pasaulē. Tiem ir riebums pret visu, kas ir Svēts un nekādi dzīvot nespēj bez nelietībām. Meli ir teātris un teātri visu biežāk pulcējas garīgi slimie, kam visādi gribas būt par svētiem pūļa priekšā. Dirst netīrības virsū citas tautas svetvietai tā ir viņu īpatnība un jāpiemin, ka anglo saxi no urlam ne ar ko neatšķiras, kad tie atbrauc uz Latviju, tad viņu īpatnībaa ir piedirst vietu, kur tautai ir goda vieta.

  8. Klusais debilikis. saka:

    Dzordzijas cetrakmens (kas uzspridzinats ,iznicinats).
    Uz taa bija pretigi likumi iekalti.
    Tam satansimbolu kuskim bij jaapalliek un grezzni jaasmird .
    Ar vienvardsakot KAA AKMENII KALTAM uz muziem … kaa taam ritualzaimu piramiidaam.

    Tikai ASTONAS VALODAS bus Pasaules …. ,, kartibaa,,.
    Anglu Spanu Swahili Hindi Arabu Hebrew Russian Kinas.

    Viena berna POLICIJA… ctus beernus nositiis vai vecakus… un UCP.

    KAS tad TAS <JA NE NACISMS, FASISMS ,RASISMS ,SATANISMS, SADISMS,EGOISMS,NARCISISMS, un bailes no Istaa Likuma .

    un taa ,, pieeminekla,, pasutitaji ir zinami un vinu velmes tiks izpilditas elles kambaru siltaakajaojs apartamentos.

  9. Skatoties patiesības gaismā saka:

    Vai tas nebija tieslietu ministrs Jānis Bordāns, kurš veicināja Egila Levita ievēlēšanu par Valsts prezidentu, samaksu četrdesmit miljonus euro it kā kompensāciju ebrejiem par īpašumiem Vladimira Putina drauga Suharenko vadītai organizācijai un izmaiņas likumos, ļaujot sodīt un skatīt lietas aizmuguriski?

  10. Grantiņ saka:

    Tu esi mīzējs …

  11. kvekšķim, Grantiņa aprējējam saka:

    Tu gan esi īsts mīzējs …tāds gļēvs kangaršlakas mīzējs, žurcīgi iespiedzies te un aizmucis…

  12. fakts saka:

    Smagos noziegumos apsūdzētais Aivars Lembergs vēl šodien staigā uz brīvām kājām. Tas arī raksturo Latvijas tiesu sistēmu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *