Helsinki-86 paziņojums latviski

dok-3dok-4

You may also like...

10 komentārs

  1. skorceni saka:

    BEIDZOT!varbut tas tos eiropas kretinus iekustinaas…..

  2. Raitis saka:

    Dzīve nemīl, ja par daudz tiek skumta. Arī tad, ja rētas slikti dzīst, arī tad, ja mēs zem viena jumta būsim tikai tad, kad ārā līst…

    Lai Dievs sveti jus!!!

  3. Dāvis saka:

    Grantiņa kungs, Latvijā taču regulāri notiek demokrātiskas vēlēšanas, deputāti Saeimā un Eiropas Parlamentā ir tautas vēlēti, tādēļ es domāju, ka Jūs cenšaties saskatīt sazvērestības tur, kur to gluži vienkārši nav un nevar būt.

    Varbūt drīzāk jautājums ir sekojošs – kas notiek ar mūsu izglītības sistēmu un kas notiek ar mūsu garīgajām vērtībām? Kādēļ mūsu sabiedrībā pieklibo vispārējā inteliģence, kādēļ esam apātiski un vienaldzīgi pret apkārt notiekošo?

  4. Karlis saka:

    Atkal mēs meklējam kas mums palīdzes, bet pati neko nedaram. Ļoti žēli tas izskatas!.

  5. Buda saka:

    Kad Latvijas nodevējus un izzadzējus tiesās, bet tiesās uz ielas ar lodi un virvi. Kad beigsies valsts izpostīšana. Kad latvieši sacelsies pret idiotismu, kurš valda? Kad? Ir laiks. Kad būs revolūcija? Ar tukšo salmu kulšanu nekas nebūs līdzēts.

  6. Buda saka:

    Atbildešu pats – nekad, jo vergi baidās cīnīties…

  7. Buda saka:

    Es tev atbildēšu Dāvi – mums tagad no Eiropas uzspiež viendzimuma laulības caur Saeimas pedukiem. Izglītības sistēma tiek mērķtiecīgi grauta, lai cilvēki būtu tumsonīgi un manipulējami. Ar to var cīnīties un mērķtiecīgi, sitot apakaļ cionistu marionetēm. Ir jāveido organizācija vai darba grupa kādas adekvātas organizācijas paspārnē, ir jabūt resursam, jaunajiem ir jāiet politikā, nedrīkst malā sēdēt. Informācijas kampaņu var izvērst, tikai ir vajadzīgs resurss. PIETIEK.COM grabina kapeikas lai Vienotību atmaskotu. Bet tas būs pārbaudījums pasam Lato vai vārdi iet kopā ar darbiem un kas viņš ir par fruktu.
    Mīnus arī tas,ka ārzemju latvieši neatbalsta patriotus. VL nav arī nekā ar ko dižoties,ja nu vienīgi, ka izgāzās – pagūlās zem ienotības. Skumīgi.

    Admins
    Nu tad nekul tukšus salmus un nāc barā.
    Nāc ārā ar savu vārdu.

  8. Buda saka:

    Jaiet ara ar planu, tas ir tāpat ka zem ložmetēja skriet.
    Par to VL. tur nevajag cepties, ir dīvainas lietas, kuras rada ar pirkstu Krievijas virzienā. Pienāks laiks, iznākšu.

  9. Ja saka:

    Nepārspīlētu, varbūt būtu ticamāk. Sociālistiskā kolhozu lauksaimniecība ir iznīcināta, bat tas ka lauksaimniecība Latvijā iznīcināta- nav patiesi. No kurienes tad tas graudu eksports rodas? No lauksaimniecības, kas ražo. Tas gan nav iespējams bez kolonistu naudas un tehnoloģijām. Bet visbēdīgākais ir tas ka latviešiem zeme pieder arvien mazāk un mazāk. Kolonizācija rullē.

  10. Pùcīte. saka:

    Dievs Svētì Latviju !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *