Pārmaiņas. Nekādas žēlastības putinistiem un vienaldzīgajiem

Putina lozungs denacizācija (nacionālā iznīcināšana) cik noprotams ir nākamais etaps pēc okupantu naturalizācijas. Tikai šoreiz izskatās, kas tas pie jebkura scenārija, atgriezīsies kā bumerangs pret pašiem krieviem. Iedomājos tos krievu lidotājus, kas bombardēja Ukrainas pilsētas. Vai tiešām nevarēja bumbas nomest pļavās vai mežos, pirms vai pēc pilsētas, bet nē….
Tā kā nekādas žēlastības ne pret vienu, ne tikai pret tiem, kas bijuši PAR putinu, bet arī pret visiem, kas bija vienaldzīgi. Citi savukārt skandināja dogmas – nejauciet sportu, ticību, mūziku ar politiku, tādu pretekļu visus šos gadus bijis gana daudz un te jābūt kolektīvai atbildībai.
Par to nejaukšanu ar politiku, varbūt bija viegli iestāstīt naivam eiropietim vai amerikānim, bet tikai ne tiem, kas dzīvojuši krievu okupācijā un drēbi pazina no iekšpuses.
Pievienojos katram Aydera Muzhdabaeva vārdam.

Atsaucoties uz komentāru par NA nostāju, izkopēts no raksta:
“Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei bija paredzēts pienākums vispusīgi izskatīt katru iesniegumu, “nodrošinot individuālu pieeju katras situācijas izvērtēšanai”.

Man piemēram to lasot šausmas pārņem, vai tas nozīmē, ka sāksies galvas kausu uzmērīšana, naudas maka biezums jeb vēl kādu citu pazīmju piemeklēšana ? Nodevīgie mankurti vairs nezin kā izlocīties. Latvijas Satversmē bija skaidri noteikts, kas iegūst Latvijas pilsoņa statusu, kuru reģistrāciju uzsāka (1989-1990) Pilsoņu Komiteja . Tātad pēc 1940. gada okupācijas iebraukušajiem ir cits status, kas noteikts 1949.gada Ženēvas Konvencijā.

1990.gada sākumā Pilsoņu Kongress paziņoja, ka “jaunievēlētā LPSR Augstākā Padome ir 1940. gadā nelikumīgi izveidotās LPSR varas orgāns un tāpēc tā nav atzīstama par LR likumīgo valsts varas pārstāvi”, vienlaikus atzīstot par iespējamu sadarboties ar LPSR AP tādu jautājumu risināšanā, kas vērsti uz LR likumīgās valsts varas atjaunošanu un neatkarības atgūšanu.
https://lv.wikipedia.org/wiki/Latvijas_Republikas_Pilso%C5%86u_Kongress

Pašreizējā situācija Ukrainā

03.03.22

LRTT

Ir interesanti pavērot, kā ierāvušies, sakarā ar slepkavas Putina agresiju Ukrainā, visi šie antivakseri, šleseri, gobzemi, Satversmes “mainītāji”…un daudzi citi no šī mēslu kaudzes. Ja ir kas dzirdams, tad tikai atsevišķu indivīdu purkšķi apašbiksēs. Slava Ukrainai !

You may also like...

12 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Bet kā šie purkšķinātāji apkārušies ar Latvijas un latviskiem simboliem. Ja nepazītu varētu padomāt ka īstens latviešu patriots.

  2. ... saka:

    Svets naids,pret netaisnibu, ir LIELS SPEKS.

    Ukrainas karavira izteikums pie nospragusha okupanta likja- JA TEBE GOVORIL ! NE PRIJEZAI, SUk-…a- NA UKRAINU, TUT TI BLJ::: I OSTANESHJA !

  3. To der atcerēties saka:

    Padomju Savienības okupētā Latvijā septiņi procenti iedzīvotāju, tajā skaitā Aivars Garda, Aivars Borovkovs, Aldis Plaudis, Guntis Indriksons, Andris Guļāns bija Komunistiskās partijas biedri, savukārt Valsts drošības komitejā darbojās vairāk nekā 30 tūkstoši aģentu, neskaitot tos, kas vienkārši sniedza kādu informāciju. Vienlaikus divarpus miljonus iedzīvotāju kontrolēja vismaz tūkstotis VDK darbinieku. Tagad, kad Krievija veikusi agresiju Ukrainā un gatava arī karam Latvijā, Lietuvā un Igaunijā mūsu svēts pienākums ir Aivaru Gardu, Aivaru Borovkovu, Aldi Plaudi, Gunti Indriksonu, Andri Guļānu iznīcināt pie pirmās iespējamās Krievijas agresijas dienas te Baltijas valstīs.

  4. sašutums par nodevību saka:

    Bet,lielo “patriotu “NA nereaģē un okupantu pieminekli saudzē un cilveku prasību beidzot nojaukt šo kaunu Lv sirdī ,nereagē!

  5. Auce saka:

    Rīt, 5.martā notiks gājiens Par Ukrainu, Pret Putinu. Es arī varētu aiziet, bet…
    Dalībniekus uzrunās Zatlers, Īvāns un daži nepazīstami. Zatlers ir nodomājis apvienot tautu, tas ir, dažādas tautības, sakarā ar Ukrainas karu.
    Un tad varbūt tā vienotā tauta varēs arī 9.maijā kopā aiziet pie attiecīgā pieminekļa?
    Nē, nu lai iet jauniņie, viņi vismaz nezin, kas tie par fruktiem. Bet atbalstīt Ukrainu vajag.

  6. Aborigens saka:

    Es esmu arī antivakseris un nekur neslēpjos ,atšķirībā no Tevis ! :D

  7. 85 saka:

    Nav tādu antivakceru, šāds jēdziens bija nebūtībā zūdošā parazītmehānisma slimību ļaunpiedāvāšanas un pieņemšanas kā normas debīlpropoganda. Trīspunktnieks pareizi min, naids pret netaisnību ir liels spēks, un tas dabīgi iet pret kaitniekpsiholoģijas sērgas parpiesārņotos masu dezinformācijas portālos nelietīgi uzburto rusofobijas sūdu ar nelietīgi uzburtām kaut kādām mākslīgām agresijām un neeksistējošiem datorgrafikas kariem lai virspretlikumīgi mēģinātu zombēt pamatdzīvotāju cilvēku oriģinālapziņas pasaulē uz mākslīgo naidu programmām. Gājiens par Ukrainu? Kādu Ukrainu? Kur tiek zīmēti scenāriji ar tēlotājākstu – aktieri un komiķi? Gājiens pret putinu? Kādu putinu? Mākslīgi konstruētu datorgrafikas tēlu, kas reāli neeksistē kādus pārdesmit gadus? Gājiens ir pret masu mēdijiem, kas cenšas uzturēt nebūtībā zūdošā parazītmehānisma melu struktūras.
    .
    .
    .
    Admins
    Tevī pamodās īstā “krievu pasaules” cīnītāja dvēsele ?
    Krievijas impērija ir uzsākusi savu BĒRU GĀJIENU.
    KF ir paredzēts utilizēt. Sadalīt pa nacionāliem apgabaliem, atomieročus nodot starptautiskām organizācijām…
    Krievu armiju likvidēt.Krievijas impērija vairs nav paredzēta “uz globusa”.
    Var sacīt: tas viss reiz bija un tas ir sāpīgi priekš visiem sumpurņiem.
    Arī KF “kapteinis”- Izraēla tiks demontēta.
    Abi šie politiskie veidojumi ir prettiesiski, anticilvēciski ļaunuma iemiesojumi.
    Visam reiz pienāk gals !
    Slava Ukrainai, Dievs, svēti Latviju !

  8. Pārmaiņas saka:

    šoiga un putina telefonsaruna – mēs esam fašisti.
    https://youtu.be/v14SnRtMffo

  9. 85 saka:

    Padomju savienībai varbūt ir daudz mīnusu dēļ parazītapziņas infekcijām tās pārvaldē, bet iekārtai kā tādai saknē ir jēga cilvēku sugas kolektīvai eksistencei, kā, piemēram, iedvesmā – no katra indivīda pēc iespējām un katram indivīdam pēc vajadzībām. Sātanisma uzbūvei, kā no meliem lipinātai īstenībai, nākotnes nav un parazītmehānisms zūd nebūtībā jau tagadnē.

    Varbūt te komentāros, dalot pasauli, atstājam Izraēlu, nu, kā ģeotelpisku vietni, kur, bez agresijas, deportēt prom no pasaules žīdu izcelsmes indivīdu kopumu, lai pārējām tautām netraucē dzīvot.

    Vispār jau atomieroči pieder pamatdzīvotājiem cilvēkiem, tos jāaktivizē ar apzinātības kā izvēles brīvības palīdzību, un jāvērš pret “starptautiskajām organizācijām”
    ( nosaukums laikam nosaukts ar domu organizēt tautas ).

    Nezinu saukļa – slava Ukrainai! izcelsmi un nozīmi, neesmu interesējies, līdzīgi latviešu skaņdarba vārdiem “Dievs, svētī Latviju!” ( laikam autors mēģinājis kaut kā komunicēt ar, nu, sauksim to par Dievu, un kaut kādā pavēles izteiksmē ).

  10. 1965 saka:

    Varbūt,katram pēc padarītā darba.Atliek tikai to novērtēt.Cik un kādi kritēriji?

  11. viena diena manā mūžā saka:

    Svetdienā,kā vienmēr šajā dienā,informatīvā telpa neizpaliek bez liekulīgās internacionālo latviešu melnsvārču propogandas par barbarisko tuksneša kazu un kamieļu ganu ,,vēstures,, pamācošiem notikumiem.Klausaties un mācaties.
    Turpinās cīņa starp krievu un ukrainu nacionālismu. Krievu nacionālisms,kā visi impēriskie nacionālismi, ir agresīvs,nacionālšovinistisks.
    Kopsim latviešu nacionālismu,audzēsim un daiļosim cilvēcības rāmjos,veidosim par tautas izdzīvošanas Ābeci,par cīņas ābeci pret svešiem agresīviem nacionālismiem un to sludinātājiem mūsu zemē-Latvijā=Latvietī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *