“Kriminālelementa” L Grantiņa vēstījums 4. maija kliķes tiesai

Es, Linards Grantiņš, Latvijas Cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas HELSINKI- 86 dibinātājs, II šķiras TZO īpašnieks, Latvijas Republikas tautas TRIBUNĀLA dibinātājs, aktīvās Atmodas aizsācējs atkārtoti paziņoju: Visi tie, kuri jel kad piedalījušies L. Grantiņa tiesas procesa organizēšanā, tiks tiesāti ar ASM, jo veikuši genocīdu pret latviešu tautu. Neviens no viņiem nav uzskatāms par cilvēka rasei piederīgo, jo kalpo cionistiem- sātanistiem. Šeit sacītie vārdi nav tikai tukši draudi, kas balstīti uz izdomām. Tas viss tiek apliecināts šajā VIDEO:

19.10.20

You may also like...

2 komentāru

  1. Armands saka:

    Nu i viegli dzīvot, ja visur apkārt ir šie tumsas pielūdzēji cilvēkam, kurš grib vienkārši godīgu dzīvi nodzīvot? Ja russkije ir brutāli nekaunīgi, tad rietumos brutalitate ir pieņēmusi smalkuma un elegances stilu. Glancēta žurnāla vāks ir modernās paaudzes pielūgsme. Kā kļūt par Zvaigzni? Vajag iziet cauri nelaimes labirintiem, tad gala rezultātā tiksi aprakstīts glancētā žurnālā par varoni. Pilnīgi visas industrijas tiek viņu kontrolētas un tādi maestro, kā Raimonds Pauls ir tikai redzamā āksta seja aiz kura stāv milzīga melus, slepkavu, zagļu darbība.

  2. patiesība saka:

    Paldies Grantiņam, kā pie viņa var uzrakstīt par pāridarījumiem, kad citur to nevar. Ienaidnieks ir viltīgs, ir sataisíti tādi likumi, vienkāršam cilvēkam grūti cīnīties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *