Pārmaiņas. Iezīmējas Latvijas ienaidnieki

Latvijas ienaidnieki sāk publiski demonstrēt kas ir kurš.

«Не верь, не бойся, не проси» — (uzraksts uz Lato Lapsas T-krekla) тюремная поговорка, получившая известность благодаря писателям Варламу Шаламову и Александру Солженицыну.

P.S. ruskij mir kā vienmēr visu apgriež ar kājām gaisā, tā arī šajā uzrakstā uz krekliņa, tie izmanto savu upuru saukli gulagā.

komentārs zem video:
gatis kalnins
<>

P.S. gati kalņin, sarkanās komunistu gnīdas ir nozaguši latviešiem Latviju, bet krievu okupantus pieskaitīja pie okupācijā cietušajiem, izkārtojot nelikumīgu pilsonību un piedalīšanos prihvatizācijas dzīrēs, tā nozogot tiem pienākošos krievijas pilsonību.
—-
Un tagad par tiem, kas stāv aiz L. Lapsas.

Tas jau bija gaidāms, ka pie jebkura iznākuma, būtu notikusi fiziska izrēķināšanās un, ka kremlim ir likvidējamo cilvēku saraksti. Tādi saraksti bija ne tikai Ukrainā, bet ir visā postpadomju telpā, kuras kremlis un vietējie okupanti, joprojām uzskata par savām kolonijām.
Vismaz zināsim, ka mūsu dzīvības maksā no 3000 – 5000€

Attiecībā uz ķīnas ambīcijām, vairāk nosliecos ticēt Portņikovam, nevis Švecam, kurš iespējams, vienlaicīgi lobē lielo korporāciju intereses.

26.02.23

You may also like...

8 komentāru

  1. Par šo tēmu LL ir ļoti jūtīgs. saka:

    Tādi saraksti bija ne tikai Ukrainā, bet ir visā postpadomju telpā, kuras kremlis un vietējie okupanti, joprojām uzskata par savām kolonijām.

  2. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=81xySFjQGLk

    https://www.youtube.com/watch?v=w4KL-_-t-vc

    Interesanti, faktoloģiski informatīvi raidījumi par “latvju dižvadoni” – karjeristu, liekuli un latviskuma nodevēju!

  3. Un ,kur vinjiem deeties? saka:

    Пленный танкист 125-го полка армии рФ попросил помощи у Украины заявив, что был изнасилован кадыровцем.
    Кадыровцы время не теряют среди одноразового мобилизованного Путиным российского пушечного мяса.

  4. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=3uWOio9s1Zg

    Atklaata, reti godiigi skaidrojosha teema par kremla noziedzinieku buutiibu, riiciibu un shodienas realitaati krievu masas praatos gan Ukrainaa, Latvijaa un citur. Un logisks secinaajums – okupaacijaas, genociidaa, masu represijaas, slepkaviibaas un kremla vadiibas organizeetajaas laupiishanaas vainiiga ir visa krievvalodiigaa masa, nevis tikai atdevishki nelieshi kremla, valsts vadiibaa!

  5. No LRTT arhīva, tomēr īsti mūsdienīgi! saka:

    Skumji, ka tik daudz gadu pagājis, bet principiāli nekas Latvijā nav mainījies uz labo pusi, kā to rāda šis jau pasenais, bet aktuālais izcili patriotiskā LRTT teksts un aktīvistu komentāri. Vienīgi prieks, ka te rakstošie nacionāļi ir pareizi prognozējuši kremļa zemisko bandīta dabu un rīcību, bet dziļi nicināmie ru vergi smagi izgāzušies muldot par kremļa bandas militāro varenību, verdziski cerot uz viņu neģēlīgo saimnieku solīto virsvaras diženo perspektīvu visā pasaulē! Lasiet un cieniet LRTT politisko gaišredzību un drosmi to paust

    https://tautastribunals.eu/?p=5987

  6. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Atradām vēstules fragm. kur kaut kāds okupants – kremlinu nekauņa o. sisoļatins bija sūdzējies e. levitam:

    Atskatoties Latvijas jaunlaiku vēsturē, mēs atrodam daudz skarbu etniskās diskriminācijas gadījumu. Piemēram, diktatora Kārļa Ulmaņa valdīšanas laikā tika pieņemti lēmumi, ar kuriem tika noteikti nopietni ierobežojumi etniskajām minoritātēm – krieviem, vāciešiem, baltkrieviem, poļiem, ebrejiem. Tiem tika ierobežotas tiesības saņemt izglītību dzimtajā valodā un izmantot savas valodas publiskajā apritē. Etniskajām minoritātēm tika noteikti ierobežojumi kalpošanai valsts iestādēs un darbam valsts uzņēmumos. Ebrejiem tika ierobežotas tiesības veikt uzņēmējdarbību.
    Pirms kara Ulmaņa valdība pilnībā atņēma vāciešiem tiesības uz izglītības iegūšanu, kultūras biedrību darbību un preses izdevumu izdošanu vācu valodā. Pēc tam visiem vāciešiem tika atņemta arī pilsonība un tie tika deportēti no valsts. Vāciešu nekustamais īpašums tika konfiscēts, kustamās mantas un naudas līdzvešanu regulēja stingri noteikumi. Kā lai vēl vērtē toreizējās varas elites darbības K. Ulmaņa vadībā, ja ne kā rasistiskas?

    Mums bija liels prieks izlasīt šī okupantu atkrituma sūdzības muldoņu par maz zināmo mūsu valsts prezidenta, cienījamā Dr. K. Ulmaņa konsekvento rīcību! Par valstiski svarīgu Prezidenta darbību to laiku tik politiski kritiskajā Latvijas brīvvalsts vēstures laika posmā, kuras tā pietrūkst šodienas gļēvajām 4.maija marionetēm – latviešu valdības imitācijai!

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Iespējams, ka Svecs lobē korporatīvo pasauli? Kas ir Latvijas republika, ka tik ne tā pati korporāciju būšana un īpaši jau nevar neredzēt, kad visādi sadziedas ar Ukrainas žīdiem Latvijas nacionālie patrioti. Tāds Svecs arī jau bij apzināti Soviet times izkomondets uz rietumiem līdzīgi latviešiem un arī noteikti ykraini, kas apguva rietumu militārās augstskolas zināšanas. Savlaicīgi par kārtojas, jo pie visiem Pārkārtošanās procesiem daudziem augsti izglitotajiem armijniekiem nebij vairs darba un tie sagajas ar kriminālo pasauli kurai bij uzkratas jau Soviet laikos lielas naudas un tās vajadzēja pārveidot uz valūtas kontiiem. Rietumus pazina tikai augsti izglītotie Kgbeshniki, kas tur viesojās ne vienu vien reizi. Viebkarsam darba vecim nekādas sapratnes par rietumu pasauli Soviet times, bet šodienas netīrības ir visas ievazatas no rietumiem. Īpaši tas tiek spiests virsū uz veca būtību – Darba rūķis ir tautas ienaidnieks! Grantina valodā arī ir augsti prātīga attieksme pret tiem, kas ikdienā rokās sūdos.

  8. man domājas saka:

    viss ir vienkārši. Globālisti plānoja kariņu , piuķenam tika dots uzdevums ar aprēķinu , ka uzvarētājus netiesā … , bet plāns nobruka un pa ceļam vēl pastrādāja kara noziegumus …, kas gan neizbrīna. Tagad tiesās , jo zaudēs …

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *