Vai A. Cimdars “komandējumā” devās brīvprātīgi ?

LRTT

Ir stingri jāšaubās, vai putinists un jaundibinātās Šlesera partijas LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ ģenerālsekretārs A. Cimdars būtu brīvprātīgi devies šajā “komandējumā” ?! Viņa bijušie kolēģi no Centrālās vēlēšanu komisijas(CVK) Līgotnis un Kramiņš “izdarīja pašnāvības” ! Cimdars bija iedomājies, ka varēs šo TRADĪCIJU lauzt…, nu jā, bet TRADICIJA tāpat kā KARMA, ir nepielūdzama. Arnītis daudz zināja un tad vēl “ielīda” Šlesera šļurā, kur savas “zināšanas” varēja “nelietīgi” izmantot,- šantažējot savus iepriekšējos DARBA DEVĒJUS. Tādas lietas bijušie DARBA DEVĒJI nepiedod. Nu nemira viņš no Covida ! Viņam “iekārtoja” Covidu… .

Iegaumēsim vienu PATIESĪBU: tikai savējie novāc SAVĒJOS. Tā sacīt,- ATSRĀDĀTS MATERIĀLS ! Tas ir BOĻŠEVIKU PAMATLIKUMS !

Jauns.lv Pēc saslimšanas ar Covid-19 miris bijušais CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars

Trešdien, 20. oktobrī, 59 gadu vecumā miris bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētājs Arnis Cimdars. Pēc Latvijas Televīzijas rīcībā esošās informācijas, viņš miris pēc inficēšanās ar Covid-19. Cimdars bija Latvijas politiķis un sabiedrisks darbinieks, bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs (1997—2019). Cimdars šovasar bija starp partijas “Latvija pirmajā vietā” dibinātājiem un ģenerālsekretārs. Viņa pārstāvētā partija iestājās pret obligāto vakcināciju.

20.10.21

You may also like...

4 komentāru

  1. K.U. saka:

    Nemaz nav slikti.Beidzot arī kāda laba ziņa.Esmu vienisprātis ar Adminu,ka tas vīruss nav varenāks par saviem pavēlniekiem.

  2. AG saka:

    Viņš tak neklausīja tevi un nevakcinējās…ko tad tu gribi? :)))

  3. Jā ... saka:

    par spīti ādmiņam ņēma un nolika karoti.

  4. Skolnieciņš no svētmeža saka:

    Lapas krīt. Līst lietus. Nakts salnas mūs pavada ikrītu. Nesteidzīgi ir pienācis oktobris – veļu mēnesis. Ir iesācies veļu laiks. Veļu laiks ir svētīgs laiks, katram kurš pielūdz Sentēvu Dievus. Šajā laikā godina veļus un Sentēvu Dievus. Lai spēcinātu savu dzimtu, aicinu ikvienu godāt veļus (savu mūžībā aizgājušo tuvinieku dvēselītes). Sakopsim dzimtas kapus. Uzvilksim kaklā Māras krustu. Iedegsim savās mājās trīs svecītes. Vienu melnu, otru baltu, bet trešo pelēku. Lūgsim nāves un dzīvības Dievieti Māru. Izcepsim rupjmaizes kukuli par godu Dievietei Mārai, uzzīmēsim uz tā Māras krustu. Ziedosim šo rupjmaizes kukuli uz svētakmeņa savā privātajā mežiņa par godu Dievietei Mārai. Dieviete Māra uzklausīs mūsu lūgšanas. Māra – Veļu Māte pasargās mūsu tuvinieku dvēselītes Veļu valstībā. Māra – Zemes Māte dāvās mūsu dzimtai labklājību. Sentēvu Dievi vienmēr ir mums līdzās. Godāsim Sentēvu Dievus! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna!
    Svētīgi, Skolnieciņš no svētmeža
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #veļi #VeļuLaiks #dievturība #tradīcijas #ticība #LatvjuDievi #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #Māraskrusts #ZalkšaZīme #MārasLīklocis #MārasŪdeņi #LatvjuDievuSvētība #paragāni #rituāli #lūgšanās #buršanās #Skolnieciņš #svētmežs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *