Kārtējie sarkanās miglas rēgi

H-86-2Ja cilvēki patiešām zinātu kāds Patiesībai ir spēks, viņi runātu tikai PATIESĪBU. Viņi to aizstāvētu un mīlētu. Viņi dzīvotu patiesībā un nekad vairs nemirtu. Tas ir Mūžīgās Dzīvības noslēpums un tādā veidā Pastarā /pēdējā/ diena kļūst par Sākumu jaunai Dienai.
====================================================

DombravaFoto: Jānis Dombrava. Jāni ! LRTT saka Tev paldies.

Kārtējo reizi mēs varējām televīzijā 100. pantā noskatīties 4. maija kliķes pagrīdes kompartijas organizēto “šovu” krievu valodas aizstāvībai.

Ievadam nesvarīgi un garlaicīgi tika runāts par desmitās Saeimas darbību. Šīs pārraides pamatuzdevums bija diskreditēt VL!, un parakstu vākšanu par izglītību latviešu valodā krievu skolās. Bija kopā “salasīti” bijušo VDK savervētie latvju tautas pabiras, kuru pamatuzdevums bija “noriet” VL! pārstāvi Jāni Dombravu. Ja būtu vēl šodien mūsu vidū Eduards Pāvuls, tad viņš noteikti sacītu:”Tas taču ir īsts mērkaķu bars (Baiba Strautmane, Lolita Čigāne, Kārlis Seržants, Eduards Liniņš, Ivo Leitāns).”

Jā, tas patiešām bija latviešu valodā runājošs mērkaķu bars. Ar kādu naidu šie DP(vdk) savervētie pabiras uzbruka Dombravam !!! Bez pārspīlēšanas var teikt, ka Strautmanes un Čīgānes “pamperi” bija pārpildīti. Garā apdalītais Seržants sāka murgot par krekliem…. !!! Tie pieci, nebija cilvēki, bet gan lopi vistiešākajā veidā, kuri uzspļāva latviešiem, Tiesiskumam un Dzimtenei.

 

Šie atkritumi bija ar mieru ielīst krieviem “vispretīgākajā” vietā !

Diskusijai bija jābūt nosvērtai un lēnprātīgai, jo tauta šo jautājumu lems, bet ne jūs, histēriskie lemberga un šķēles “asteskaula” iemītnieki.

Un kā lai neālējas, jo argumenti “ta”nebija.

Gods, kam gods Jānis Dombrava, atšķirībā no šī lopu bara, izturējās vēsi, līdzsvaroti un galvenais, ARGUMENTĒTI. Var droši teikt: Jānim Dombravam šis LAIKS ir lielās politikas sākums, bet pārējiem ākstiem beigas, un cietums par genocīdu, ko viņi veikuši pret latviešu tautu. 

LRTT-!Pēc telefona aptaujas varēja redzēt, ka tautas lielum-lielais vairums vēlējās šo, VIENOTĪBAS pārstāvēto parazītu un nodevēju brandžu, padzīt.

L. Grantiņš LRTT

=====================================================

MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

Šeit mēs varam noskatīties uz pieciem okupantu valodas atbalstītājiem un vienu, kurš cenšas aizstāvēt latviešu valodu- Dombravu. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā visi šie Maskavas iznireļi, ar Strautmani priekšgalā, atbildēs tautas Tiesas priekšā par saviem noziegumiem. Šie pieci āksti, 3 tā saucamie žurnalis-teļi un 2 dputā-teļi neievēroja tautas telefonisko balsojumu, kurš skaidri norādīja:aizverieties, mēs jūs atlaižam, nožēlojamie nelieši !!!  http://www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1156319532

strautmaneseržantsivo leitānseduards liniņščigāne 1

 

Baiba Strautmane,        Kārlis Seržants,           Ivo Leitāns,          Eduards Liniņš,        Lolita Čigāne

Foto: Šeit jūs redziet piecus DP(vdk) “ietekmes aģentus“. Okupācijas laikā viņus dēvēja par STUKAČIEM. Viņu galvenais uzdevums ir kavēt Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, lai netiktu tiesāti komunistiskie noziedznieki, kuri veikuši genocīdu pret paša tautu. Aizkavēt Tiesiskuma atjaunošanu var tikai tad, ja patur šeit okupantus- latviešu tautas slepkavas. 

Bet Liktenis daudzkārt izspēlē neparedzētu “kārti”.   

TR12 Skatieties, lai jūs nebūtu pirmie okupantu upuri.

Nodevējus neieredz neviens !

Uz redzēšanos Tiesas Dienā, nožēlojamie civilizācijas pabiras !

17.04.2011     LRTT

Ivo Leitāns

You may also like...

25 komentāru

  1. Ernis Purnis saka:

    Šī 100 panta intervija bija īpaši atbaidoša ar to,ka tanī Latvijas tautas domas paudošo J.Dombravu neaprēja svešo sarkanie atkritumi no SC, bet gan šķietamie latviešu cilmes “inteliģences” pārstāvji – žurnālistu “zvaigznes”! Ar īpašu pretīgu pretlatvisko apriešanu izcēlās nobarotais karluha seržants un baba strautmane, kura vairs nepūlējās izlikties par latviešu tautas intrešu aizstāvi, bet nejaunīgi un ciniski aprēja jauno, bet mierīgo un pārliecināto VL pārstāvi. arī pārējie “žurnaļigas” nebija daudz labāki un TAISNĪBU par šo situāciju netaica neviens no viņiem!

  2. Talmuds saka:

    problēma nav valodas jautājumos, problēma ir ekonomikā, dēļ referendumiem zemē tiks izmesta liela nauda – 4 miljoni nodokļu maksātāju naudas

    tas ka par latviešu valodu nenobalsos tas jau ir skaidrs un tāpat ir skaidrs ka par krievu valodu nobalsos – tāpēc otrā valsts valoda būs krievu, pateicoties VL

  3. Vladimirs saka:

    es par krievu valodu kā otro, latviešu nacisti neko nedabūš, mi bolshe, krievi uzvarēs jūs latvijāņus, once for all

  4. Edgars Dambītis H-86 saka:

    Tikai plašām tautas masām atbalstot nacionāli domājošus tautas kalpus varēsim sākt īstenu cīņu pret mūsu apspiedējiem un izkalpinātājiem,krievžīdu šovinistiem,pasaules organizāciju cionistiem-iluminātiem.Viņu ,,ciemošanos,,jāsagaida ar pareizi formulētām prasībām ka saimnieki savā zemē būsim paši un neļausim iznīcināt mūsu tautsaimniecības atlikumu,bet atjaunosim zaudēto un nelikumīgi iznicināto.,,Jauno Pasaules Kārtību,,nesējus pavadīsim atpakaļ uz nākošo reisu.Savus varoņus cienīsim kā pienākas,ignorēsim pasaules bļaustekļus,naivi neiedomasimies ka viņi mums iedevuši ,,brīvību,,,tā nebija brīvība un neatkarība uz ko cerēja latviešu tauta,bet gan cionistu pasaules pakļaušanas daļa.Mūs izmantoja kā sīkus aktierus lielā pasaules iekarotāju teātrī.Cīņa nebūs viegla, bez upuriem neiztiks,bet mums ir jāpierāda ka neiesim kā aitas uz lopkautuvi.
    Par šiem pieciem varu teikt, vai nu pakalpiņi jeb naivais bariņš kuriem rūp savs pašlabums,visiem šiem Latvijas izlaupītājiem, nodevējiem jāsaņem pelnītais augstākais sods,bez noilguma termiņa zaudējumi jāatlīdzina valstij un privati cietušiem.

  5. annamarija saka:

    Maldās tie, kas tos piecus uzskata par latviešiem. Tie ir mankurti ar latviskiem uzvārdiem.(Mankurts – radījums, kas zaudējis vēsturisko atmiņu un suniskā pateicībā laiza roku tam, kas viņu “atbrīvojis”, atņemot dzimteni un nacionālo piederību.)
    Jānim Dombravam jāizsaka atzinība par nelokāmi stingo nacionālo stāju. Apbrīnojama bija viņa izturība šo rejošo šakāļu barā. Tas bija briesmīgāks raidījums par to, kāds bieži vērojams “narkomānu” kanālā, nu tajā ar piecām krāsainām tabletēm. :b
    Un nedomāju, ka “pie vainas” raidījuma autori. Gan jau bija rīkojums pēc iespējas vairāk pazemot un nonievāt Jāni Dombravu. NEIZDEVĀS! Novēlu Jānim saglabāt tik pat stingru mugurkaulu arī turpmāk.

  6. Miervaldis saka:

    Par Seržantu nepiekritīšu, bet vispārībā, par Dombravu jūs pareizi uzrakstijāt!Turies Jāni!

  7. annamarija saka:

    Un vēl. Ieskatieties vērīgi tais piecos viepļos! strautmanei uz vecumu laužas laukā mongoloīdās rases piederība, šaurās, saknibtā lūpiņas norāda uz nežēlību; seržanta nošļukušie lūpu kaktiņi un paģiru aizmiglotais skatiens skaidri liecina par problēmām ar zaļo pūķi, bet alkohols, kā zināms, iznīcina smadzeņu šūnas, tālab īpaši bīstam tiem, kam to ir maz; leitāna nez no kurienes izlīdušais zirgaģīmis liecina par cietsirdību (droši, ka bērnībā kaķus kāris); liniņš, šī izblīdusī blakts, taču nespēj par ar popa bārdu maskēt savu alkatīgo rijību, kas nosaka visu viņa rīcību; čigāne? tirgussieva, kas sevi jau pieskaitījusi politiskajai elitei (hā-hā-hā) Taisnība jau ir tiem, kas apgalvo: ģīmis par cilvēku pasaka gandrīz visu.

  8. Filips Bobinskis saka:

    Šī visnotaļ apsveicamā VL! ierosinājuma sakarā neizpratni raisa nereti, tai skaitā arī pieminētajā LTV raidījumā, dzirdētais uzskats, ka bērnus latviešu valodu mācīties nevajag spiest ar varu. Ja ir tāda nostāja, tad grozām valsts valodas likumu un Satversmi un nevienu ar varu nespiežam latviski runāt. Tad redzēsim, cik okupanteļu un viņu pēcnācēju latviešu valodu mācītos.
    Atbilde ir skaidra – ja ļautu viņiem vaļu, gandrīz neviens no viņiem to nedarītu. Līdz ar to nav ko ar viņiem te auklēties!

  9. Baiba saka:

    Pilnīgi piekrītu autoram un visiem komentētājiem, izņemot protams Talmudvladimiru, kas divu vietā sarakstījis savus pretlatviskos maksas rējienus! Tik zemiskus un izteikti pretlatviskus uzbrukumus latviešu valodai, tautas pašcieņai un tās aiztāvim J.Dombravam nebiju redzējis, kopš 80.gadu beigām un 90.sākuma. Toreiz interfrontes latviski muldošie salašņas arī līdzīgi uzbruka gaišākajiem Atmodas ļaudīm. Bet tie bija izteikti kompartijas defekti, mūsu neatkarības neslēpti naidnieki, bet šie pērkamie mēsli ilgi izlikās par ceturtās varas gaismas nesējiem savai tautai! Tautas nicinājumu un spļāvienu purnā tie ir godam pelnijuši, īpaši seržants, strautmane un čigāne!

  10. Tā domā Latv. tauta: saka:

    Te tik dažas no simtiem izteiktām tautas domām par “sc” b.cilēviča uzbrukumu pret mācībām valsts skolās valsts valodā:

    Doma, 17.04.2011 12:24
    Noriebusies krievu nekaunīgums un bezgodīgums ! Krievu zeme – 1000 reižu lielāka par Latviju , nu nedraud krieveļu valodai iznīcība ! Gribi vervelēt savā krievu valodā – darba , tusiņos ar kaimiņos , brauc uz Krievzemi un dzīvi , bet Tu Boriss nenāc mūsu ” izbā ” ar savu sūda ” uzstavu ” brauc uz Krieviju un vervelē sava valoda kamēr mēle stīva – piegriezies jūsu bezkaunīgums un nekaunīgums ! Krievu laiki Latvijā – ir beigušies ! Vai tiešam nejēdz tu !?

    Tal – Doma, 17.04.2011 13:56
    Nu nebrauks tas žīds ne uz Krieviju, ne uz Izraēlu, jo tur viņš būs pēdējais sūds, tik daudz viņš saprot, bet ne vairāk. Šeit viņš var muļķoties cik patīkas un par to saņemt labu naudu.

    pensionars, 17.04.2011 16:43
    1.Ciļevičam vajadzētu orientēties jēdzienos,ar kuriem viņš figurē:”cilvēktiesības”,&quo t;minoritātes” (mazākumtautības);
    2.Neskatoties uz to,ka PSRS jau sen sabrukusi,”vienotā padomju tauta”,tai skaitā krievvalodīgie ebreji,turpina cīnīties par savām tiesībām uzkundzēties citām tautām.
    Par “cilvēktiesībām”tās traktēt var tikai šovinisti;
    3.Ne “vienotā padomju tauta”,ne krievi,kuri cīnās par privilēģijām Latvijā,nav mazākumtautības,jo pārstāv lielvalsts-Krievijas intereses,kura bija okupējusi Latviju,un joprojām nav atteikusies no Latvijas pārkrievošanas;
    4.Ja Ciļevičs to nesaprot,vai negrib saprast,viņš ir tautas ienaidnieks,kurš jāsauc pie atbildības par tautas šķelšanu pēc nacionālās izcelsmes!

    janis.r, 17.04.2011 20:17
    Protams, Cilēvičš ir ļoti gudrs un ar ļoti augstu intelektu. Un viņa vēlātāji ir tādi paši. Brīnums, ka to nav pamanījuši Izraēlā un Krievijā, kur viņš noteiki būtu pieprasīts politiķis.
    Kad iznāks Cilvēviča memuāri ar padomiem kā risināt nacionālos jautājumus Krievijā, Kaukāzā, Izraēlā, Beļģijā, Kosovā, Piedņestras republikā, Tibetā, Gruzijā, kurdu (kas ir 11 miljoni) apdzīvotajās zemēs un galu galā kad viņš iestāsies par romu(čigānu) tiesībām uz savu valsti ?
    Ebrejs Cilēvičs zin savu valodu – ivritu ? Nu vismaz jidišu ? Nezin ? Kā tā ?! Tas ir mulsinoši. Esmu apjucis, kā savu valodu nezinošs, savas nacionālās saknes zeudējušai var un zin kā cīnīties par citu lielu tautu gribu mazāku tautu zemēs, lielo krievvalodīgo tautu ? Cilevičs apmeklē sinagogu, zin Toru ? Apameklē Izraēlu, ziedo ebreju tautas vajadzībām ?
    Cilēvičs ir definējis, kas tas tāda krievvalodīgā tauta un kur ir viņas Tēvzeme, valsts, kultūra, kad tā dzimusi un kādos apstākļos pagājušā gadsimta 20 – tajos gados dižā Staļina vadībā ?

    Rīgas ebreju dievnama atjaunošanas darbos pazuda aptuveni 200 000 latu, ko neviens nespēja izskaidrot. Ko lietas labā darīja Cilēviča kungs ? Bija aizņemts ar krievvalodīgās tautas kreņķiem Latvijā ?

    Ernis Purnis, 17.04.2011 23:22
    Nu un kas tad viņš ir -pretīgs zirnekļveidīgs izdzimtenis, kas izmanto prātu nelietību organizēšanai pret latv. tautu, lai izdabātu krievu kremlim! Pazemīgi un lišķīgi izdabā tiem, kuri viņu un viņa tautību dziļi nicina, bet pagaidām izmanto! Pēc būtības – smagi sodāms atkritums, kas ļaunprātīgi manipulē ar vārdiem, tā maskējot savu mantkārību, varaskāri un zemiskumu, kas gļotaini apvienots ar alkatību un cilvēknīdēju dabu. Un smīnot gatavo uz latviešu tautas grūtību un problēmu radīšanas fona izsist sev labumiņu, ļauni priecājoties par savu nelietību!

    1940 baigais gads, 17.04.2011 23:31
    Novikam ,Šustinam un Citronam arī bija jautri http://www.parks.lv/home/leonards/baigaisgads

  11. Latvietis saka:

    Es ari noskatījs šo raidījumu.Protams liels paldies Dombravas kungam. Bet ļoti pretīgi,tā ka maitas ērgļi bija sarkanais zemnieķelis seržants un V sarosa jūdase sieviešu somiņu kontrandiste čigāniete.Pretgi bija ne jau urlu preses jūdasi, bet pieminētie nolādētie latvijiešu žurnaļūgas.Protams ar 5 VL un 2 TB un Lāča balsīm jau nevar daudz ko panākt, bt viņi dara ko var ari ar Darba likumu, lai latviešiem būtu priekšrocības , kuru atkal ZZS un V nelieši neatbastīja.Cerams ka pēc 4.gadiem visi atbalstīsim lielāko latviešu partiju VL, nevis sēdēsim mājās vai balsosim par jūdām.

  12. Filips Bobinskis saka:

    Strautmane šajā raidījumā mēģināja vainot VL!, ka to ierosinājums izraisījis okupantu aktivitātes divvalodības pieprasīšanā.
    Bet tieši viņas un pārējo klātesošo vāvuļošana, ka valodu nevajag spiest mācīties, vistiešāk atbilst divvalodības situācijai – tā teikt, ja kāds ļoti gribēs, latviešu valodu iemācīsies.

  13. murgi saka:

    Šitie ne tikai Latviju sakārto,bet arī kārto visu pasauli.

  14. AG saka:

    Ja Dombrava ir labs cilvēks, ko meklē pie smerdeļiem no VL!

  15. Sigurds Graudiņš saka:

    Biju RD – saņēmu APSTIPRINĀJUMU pasākumam Bastejkalnā …VISS PA VECAM! 4.Maijs plkst 12.00 , Gājiens 14.00 MOTO – DARBU un MAIZI !

  16. Kādā valstī dzīvojam, tāda ir arī kārtība.Par to lasīt -www.na-apvieniba.lv

  17. Miervaldis saka:

    Seržants pārāk maz izteicās, lai ko varētu no viņa izlobīt!Es tā domāju!Bet visu cieņu Jānim Dombravam, par viņu var teikt tik to labāko, paldies!

  18. Sigurds Graudiņš saka:

    Rosija vietā liekam – Latvija…
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BcqPXKwcKRQ

  19. Latvietis LV saka:

    Miervaldi, beidz….tas uzblīdušais seržantjefreitors TIK PRETĪGI SMIRDĒJA pret latviešu valodu , ka ja dabūtu ar beņķi par savu trekno mūli no kāda normāla latvieša, būtu baigi nopelnīts

  20. Miervaldis saka:

    Latvieti LV – iesaku klausīties vien uzticamos cilvēkos, taču arī tie mēdz kļūdīties!

  21. Miervaldis saka:

    Sargieties no provokātoriem!Ir jāredz kuri ir provokātori, un kuri runa patiesību, bet ja mūs valsts neatbalsta, tad ko?

  22. white joker saka:

    ..hi, nu tu dod miervaldi, kādas kļūdas, kāda ieklausīšanās, tas resnis bija viens no pretīgākajiemn jāna dombravas apņirdzējiem
    ..tā nav kļūda, tās bija 100 proču krievu pielīdēju šovs, hi,hi
    ..nu moins, vai tev šaubas, ka valsts neko latvisku neatbalstīja un neatbalstīs, vēl irrrrrr šššaubas tev

  23. asirietis saka:

    Nacionālu valstu likvidēšana un tautu apzināta un speciāla masveida sajaukšana (arī pateicoties darbaspēka un studējošo jauniešu brīvai migrēšanas iespējai) nav nekas jauns. Šis plāns jau bija dzimis aprindās, kuras 19.gds. veidoja Internacionāles. Tagad tas tiek turpināts izmantojot citas formas, nosaukumus, bet gan būtība ir tā pati, gan aprindas (režisori) ir tie paši. Informācija no pirmajām rokām! Viņi paši par to stāsta!
    Interesanta informācija:
    Tā mirst nācijas (David Duke)
    http://antiglobalisti.lv/?p=1180

    Иудейская мафия правит миром?
    http://antiglobalisti.lv/?p=1091

    Hodoss:

    http://antiglobalisti.lv/?p=1054

    Berlīnes klubs

    http://antiglobalisti.lv/?p=568

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *