Cilvēkēdāji Latvijā: LJA(Bunka) & LJB(Borovkovs)

Pret visu šo milzīgo KGB- MOSSAD bandu ir nostājies Jānis Bordāns ar savu partiju. Šī nav vienkārša Latvijas banda. Šie izdzimteņi darbojas internacionālā- starptautiskā līmenī ! Viņi nodarbojas ar cilvēku un narkotikas tranzītu un tirgošanu. Kalnmeiers, Levits, Bičkovičs, Ziemele & co, ir šo noziedznieku piesedzēji ! Viena daļa no viņiem ir sātanistu sektas pārstāvji- cilvēkēdēji vārda tiešajā nozīmē ! Raksta beigās skatāmie video ir attiecināmi arī uz Latvijas “eliti”!
FOTO: Skat’ tikai, kāda varza salāsījusies pie Borovkova !?! Disidentu “advokāts” Aliks, čekists- komunists Jundzis, čekas darbinieks Plīčs & co ! Jundzis taču ir Levita “labā roka” !!!

No LRTT arhīva

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Plīčs, Godmanis, Bunka, Borovkovs

Un tā: Helsinki-86 uzsāka šo(pašlaik ieilgušo) atmodu, bet LRTT to pabeigs ar NIRNBERGA-2.

Pēc pirmā „Šausmu foto“ http://tautastribunals.eu/?p=10624 publicēšanas LRTT saņēma ļoti svarīgu informāciju par kādu uz foto(nr.4) redzamu tipu.

Un tā, šeit īsa informācija par katru no redzamajiem:

Foto: Lasītāj, uz foto redzamie izdzimteņi nekad nedziedās par „SAVU TĒVU ZEMI“, jo viņi ir šīs ZEMES bendes.

Viņi nekad NEATDUSĒSIES TĀS atmatā, jo pēc šo lopu nosprāgšanas viņi tiks iesviesti CIVILIZĀCIJAS kloākā.

Nr. 1. Krievu izcelsmes latviski runājošais Rihards Bunka, Andra Bunkas audžudēls. Aktīvi, pretēji Satversmei, aģitēja par krievu valodas statusa paaugstināšanu līdz valsts valodas statusam. Šim krievu čekistenes pēcnācējam pat esot jau noorganizēta izpildītāju banda, kuru viņš nosauc par „apkalpojošo aparātu“. Konkrētāk to var pateikt: pasūtīto slepkavību izpildītāji- 5. kolonna. Par šo kustoni var sacīt: īsts Šustina mazdēls.

Nr. 2. Andris Bunka, komunists, KGB darbonis. Laikā, kad Godmanis veica grandiozo latviešu tautas un Latvijas valsts izzagšanu, bija šī žīda  palīgs un arī apsardzes brigādes komandieris. Tātad: augstākās raudzes slepkava- latviešu tautas bende.

Nr. 3. Tālavs Jundzis, komunists, čekists, bezierunu žīda Godmaņa pavēļu pildītājs, latviešu tautas nīdējs un krieviskā dzīves veida atbalstītājs.

Nr. 4. Šeit jūs redziet īstu Sātana iemiesojumu, komunistu Imantu Plīču, kurš padomju laikos bija atbildīgs par cilvēku pazušanu ! Vai viņš šodien ir  pārvērties par eņģeli ? Nekādā gadījuma. Viņa dāsnos „pakalpojumus“ turpina izmantot Borovkova- Godmaņa banda.

Nr. 5. Šis „sprands“ pieder pašam sātanistu fīreram Ivaram Godmanim. Godmanis: komunists, slepkava, čekists, padomju laikos kā spiegs pildīja uzdevumu Austrijā. Latviešu tautu un Latvijas valsti apzadzis vairāku miljardu apmēros. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks publiski pakārts, par prātam neiedomājamām zvērībām pret latviešu tautu un cilvēci kopumā.*

Nr. 6. Tas ir šī foto „knipsētājs“ žīds Aivars Borovkovs. Par šo izdzimteni var sacīt tikai vienu- nolādēts latviešu tautas slepkava. Padomju laika augsta ranga KGB oficieris, kurš bija aktīvs H-86 iznīcinātājs. Borovkovs, tāpat kā Godmanis, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks publiski pakārts !

Tikai tad, kad šie komunistiskie čekas noziedznieki tiks iznīcināti, varēs sākties Latvijas valsts uzplaukums.

Latvijas juristu apvienības valdes pārstāvji Rihards Bunka un Armands Logins 29.martā piedalījās Igaunijas juristu savienības 30 gadu svinīgajā pasākumā.

Šeit redzam, kā šiem mūsu tautas slepkavām L. Grantiņš iesprūdis kā upura kauls viņu asinssuņu rijīgajās rīklēs !

2019.29.janvārī notika LJA pārstāvju tikšanās ar LR Prokuratūras ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru. Pārrunāta darbība starpaugstskolu profesoru padomē. Ē.Treļs un R.Bunka izklāstīja viedokli par par prokuroru dalību VAS rīkotajās mācībās. Ģenerālprokurors pauda nožēlu, ka jaunās valdības deklarācijā vairs nav ietverts LJA rosinātais punkts par studiju programmas izveidi operatīvo darbinieku un izmeklētāju apmācībai. V.Krams sniedza informāciju par atsevišķiem kriminālprocesuālās darbības jautājumiem. Ē.Treļs sniedza viedokli par Linarda Grantiņa darbībām, ar kurām Grantiņš aicina nosist ģenerālprokuroru un vairākus LJA biedrus, uz ko ģenerēalprokurors pauda cerību par drīzu kriminālprocesuālo rezultātu L.Grantiņa lietā.

2019. 27.martā tieslietu ministrs J.Bordāns ar LJA biedriem pārrunāja plašu jautājumu loku. Ministrs uzklausīja LJA iniciatīvas: par meklēšanā esošo personu aizturēšanu vēlēšanu laikā, par administratīvās aizturēšanas (4 stundas) tiesību iekļaušanu perspektīvajā regulējumā, par tiesību samazināšanu ministram (dot mutisku rīkojumu šaut uz ieslodzītām personām). Ministrs vaicāja klātesošo viedokļus par iespējām veidot jaunu Nacionālās drošības augstskolu, šādu nepieciešamību ministram uzsvēra Imants Pličs. Aigars Evardsons izskaidroja ekspertu kriminālistu profesijas saglabāšanas apstākļus. Kristaps Zariņš sniedza skatījumu par tiesību normu pārprodukciju. Tikšanās laikā, kā piemērs tiesu ilgai norisei, tika aplūkota L.Grantiņa krimināllieta. Šobrīd L.Grantiņš ir piesolījis fiziski izrēķināties kopskaitā ar 22 dažādiem LJA biedriem. Sēdē piedalījās “Lietuvos tiesininku draugija” pārstāvis Dalius Gintautas. Pēc D.Gintauta vārdiem, Lietuvā L.Grantiņš jau sen būtu saņēmis sankciju par savām darbībām.

4. marts , 2011 13.27 Pret direktoru Evardsonu ierosināta disciplinārlieta par līdzekļu izlietojumu koledžā … ! Valsts policijas (VP) koledžas direktors Aigars Evardsons uz laiku atstādināts no amata pienākumu pildīšanas, žurnālistiem piektdien pavēstīja VP priekšnieks Artis Velšs, vēsta aģentūra LETA.

https://ir.lv/2011/03/04/uz-laiku-atstadinats-policijas-koledzas-direktors/

L. Grantiņš: Ja šo LETAs sacīto “pārtulko” sadzīves leksikā, tad tas skan šādi: Aigars Evardsons tika atstādināts no amata par valsts līdzekļu izlaupīšanu !!! Un “skelets“, lai nebūtu jāsēž ilgus gadus RCC pie parašas, automātiski iekrita slepkavas R. Bunkas “skapī” !!! Viņš vienmēr darīs to, ko viņam liks !!! A. Borovkova & R. Bunkas “iestādes” ir visīstākie noziedznieku perēkļi !!!

Šie video attiecas arī uz Latvijas čekistu- komunistu represīvajiem orgāniem un to “komandieriem” ! Visi tie, kuri šajā rakstā ir pieminēti, tiks arī tiesāti par cilvēku- laupīšanu un tirgošanu !

16.04.20

You may also like...

8 komentāru

  1. zombētie un vervētie saka:

    centīgi zombē tālāk, lai katrs pats lien kanibālu rīklēs. Gan jau ka paši zombētie un vervētie arī tajās nokļūst un nokļūs, bet tas jau ir alkašu mērķis – pierīties. Vai tiešām neviens no tiem nav aizrijies? Vai beidzot neaizrīsies?

    https://www.youtube.com/watch?v=CiN7AGW3984

  2. ``atkārtošana saka:

    ..zināšanu māte“. Nopietni, nopietni. Atkal un atkal laiku pa laikam paklausieties istočņikus) klausiet. Vismaz saprašanai, ka līdzās mudž no falša. Un ka pārslavinātais progress ar džīkungiem ir ar stobru pret nacionālajām valstīm.

    https://www.youtube.com/watch?v=oaKLlqgIbOI

  3. wikipedia saka:

    https://lv.wikipedia.org/wiki/Linards_Granti%C5%86%C5%A1

    Konflikti

    2012. gadā pret Grantiņu sāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma panta par darbībām, kas apzināti vērstas uz nacionālā naida un nesaticības izraisīšanu. 2013. gadā Saeimas deputāts Valērijs Agešins vērsies Ģenerālprokuratūrā un Drošības policijā, aicinot izvērtēt Grantiņa interneta vietnē rakstīto un no Grantiņa saņemtos elektroniskā pasta vēstījumus. Drošības policija nolēma kriminālprocesu neuzsākt.[5][6]

    2015. gada jūlijā Grantiņš tika aizturēts, viņa aizstāvis Pāvels Rebenoks aicināja Ģenerālprokuratūru sākt kriminālprocesu, norādot, ka Drošības policijas darbinieki piemērojuši pārmērīgu spēku, kam neesot bijusi objektīva nepieciešamība, jo Grantiņš nepretojās. Tiesībsargs Juris Jansons sakarā ar šo lietu paziņoja, ka “savas kompetences ietvaros veiks darbības situācijas izzināšanai”.[7]

    Grantiņš ir mājaslapas Tautastribunals.eu dibinātājs, kurā nereti izplatījis skandalozus paziņojumus, asi kritizējot Latvijas politiķus un citas pazīstamas personas un draudot tiem.[8][9][10]

    Latvijas juristu apvienības vadītājs R. Bunka 2018. gadā lūdzis ģenerālprokuroru sākt kriminālprocesu par neslavas celšanu un valsts varas piesavināšanos, kuru esot veicis Grantiņš, kā arī lūdzis Ordeņu kapitulu izvērtēt Linarda Grantiņa valsts apbalvojuma anulāciju.[11]

    Saeimas deputāta Valērija Agešina (S) ienākumi pagājušajā gadā pieauguši trīs reizes, liecina Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā publicētā amatpersonas deklarācija.

    2019. gadā Agešins par darbu Saeimā un Baltijas Starptautiskajā akadēmijā, kā arī apdrošināšanas atlīdzībā kopumā saņēmis 49 653,55 eiro. Salīdzinot ar 2018. gadu, Agešina kopējie ienākumi trīskāršojušies, togad kopumā saņemot 15 740,15 eiro. Agešins par Saeimas deputātu kļuva 2018. gada rudenī, pirms tam strādājot Liepājas domē.

  4. Anonīms saka:

    “… nekad nedziedās par „SAVU TĒVU ZEMI“… ”

    Mankurtiem ir “tēvu zeme” ?!!

  5. Armands saka:

    I vai tas Bordans spēs visus likvidēt, ja ar viņa partija būs Latvijas teritorijā absolūts varas pārsvars? Adrenohroms ir par pildījis i – netu, bet ticēt tam, ka kāds pret tiem cilvēku ēdājiem ir sācis globālā mērogā cīnīties? Vien nav zināma Bordana aizmugure i pie šā laika situācijas vispār nav sapratnes, kurp doties, jo lielāka daļa ir kaut kādi svešo mistrojumi. Bordans ar čukča ar žīdu jaukts i aizejot kaut visai Latvijai par viņu vēlēt vai atslegsies elektro energija un 5G?

  6. no zila gaisa saka:

    Kamēr cilvēkiem šeit (NEATKARĪGI NO TAUTĪBAS) prioritāte būs kotlete ,kodiens ,p*siens un kaut kāds darbs , kurš to nodrošina , nekas nemainīsies. Bet plašais zirnekļu tīkls sākot no 4. maija deklarācijas dienas dzīvos zaļi , un domās ,ka tā būs mūžīgi … , bet dzīve ir tik negaidīti mainīga …. parazītu radījumiem pastāv visai reāla iespēja par to pārliecināties=== un ko neteiksi , pilnīgi ne no tās puses polārlapsis var piezagzties ! :D

  7. info saka:

    Noteikti jāmin arī vecais čekists Andris Bunka, kurš, kā mīl par savoem kolēģiem izteikties otrs vecais čekists Guntis Indriksons, “ir vienā laivā”. Sprāgoņa Rihards Bunka ir šo nolādēto čekas izdzimteņu “jaunā maiņa”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *