Nos—ga vai nomira “goda liepājnieks” A. Remess ?

Atvadu vārdi bendem: 2019. gadā Remesam par mūža ieguldījumu un par ilggadēju un kvalitatīvu Liepājas pilsētas iedzīvotāju un ar Liepāju saistītu panākumu sportā, kultūrā un sadzīvē popularizēšanu grāmatās, žurnālos, laikrakstos un citos uzrakstītajos materiālos piešķirts tituls “Goda liepājnieks”. Lai viegla, Tev, spalva debesīs, Andžil. Skumst visa Latvijas žurnālistu saime…” kolēģu vārdā saka izdevniecības vadītājs.

Pie kādiem cilvēces atkritumiem ir jāpieskaita šie “kolēģi”, kuri rakstīja šos atvadu vārdus latviešu tautas bendem ? Varēja taču paklusēt, publicējot vienkāršu nāves paziņojumu.

Vai taisnība, ka skumst visa Latvijas žurnālistu saime ???

Vai tā ir tikai šodienas čekistu ielikteņa Inta Graša skumšana ? Būtu bijis jāsaka paldies ragainajam, ka viņš savāca pie sevis šo sarkano noziedznieku, kurš vainojams smagos noziegumos ne tikai pret latviešu tautu, bet pat cilvēci ! Šeit zemāk variet lasīt dažus izvilkumus no LRTT, kur rakstīts par šo sarkano izdzimumu.

Var tikai ar sarkasmu piebilst: vai tikai nedabūja infarktu sakarā ar dižā “uzvaras monumenta” iegāšanu Elles zaņķī ?

Šeit no LRTT arhīva:

Kad visi melnie latviešu tautas īpašumu iznīcināšanas darbi bija padarīti un “kaitīgie” elementi likvidēti, tika likvidēts ar uzticamais darbonis Dubrovenko ! Liepājas SEZ bija pilnībā pakļauts Latvijas mafijai, caur kuru notika narkotiku tranzīts. Pašvaldību un Valsts policija tika komplektēti tikai no bandītiem. Šodien šīs POLICIJAS  pārstāv vienīgi Krievijas narko tranzīta- kontrabandas intereses. Žurnālists G. Matīsa slepkavība gulstas tieši uz Seska vadītās un kontrolētās SEZ sirdsapziņas. G. Matīs bija nofotografējis kā Liepājas Laivu piestātnē tika glabāts narkotikas. Fotogrāfijas parādīja savam šefam, Kurzemes Vārda redaktoram, komunistam Remesam(atveriet un izlasiet un sapratīsiet, kāda ir sātaniskā realitāte). Līdz ar to G. Matīss sev parakstīja nāves spriedumu. Ne cik senā policista Dīķa “pakāršanās”, arī piederēja pie liecinieku “iluminēšanas problēmas”. Aivars Prūsis, kurš vēlējās ko iebilst, knapi paspēja “azlaisties” un Angliju. Par Liepājas mafiju varam runāt daudz. Tas kurš grib zināt vairāk, lai ieliek LRTT meklētājā atslēgas vārdus… . Seska konti atrodas ārzemēs- Monako, kurus viņam palīdz apkalpot un atmazgāt abi znoti. Verpakovski šis bandīts ir pat Liepājas Domē ievilcis- viss kā Ziemeļkorejā, radinieks radinieka galā !

https://irliepaja.lv/lv/raksti/liepajnieki/top-liepajnieku-balta-gramata-jeb-atmaskosim-demagogus/

29.08.22

Viņa vārds nu Mūžībā. Miris “Kurzemes Vārda” Goda redaktors, Goda liepājnieks Andžils Remess

Šorīt Mūža miegam acis aizvēra ilggadējais Liepājas laikraksta redaktors, daudzu grāmatu autors, žurnālists, publicists, Goda liepājnieks Andžils Remess, portālam apliecināja izdevniecības ”Kurzemes Vārds” vadītājs Ints Grasis.

Viņa vārds nu Mūžībā. Miris “Kurzemes Vārda” Goda redaktors, Goda liepājnieks Andžils Remess

26.08.2022 11:16

”Viņa pēdējā publikācija – nedēļas politikas apskats – laikrakstā publicēta vēl šo otrdien – 23. augustā – divas dienas pēc Andžila 84. dzimšanas dienas. Svētdien sazvanījos ar jubilāru, apsveicu šūpļa svētkos. Viņš kā allaž bija možu balsi, ne par ko nesūdzējās, paplēsām jokus…”

Digital Matter icon
Digital Matter icon
Digital Matter icon

Līdz ar Andžila Remesa aiziešanu beigusies vesela ēra Liepājas žurnālistikā.

”Lai viegla, Tev, spalva debesīs, Andžil. Skumst visa Latvijas žurnālistu saime…” kolēģu vārdā saka izdevniecības vadītājs.

Remess dzimis Liepājā 1938. gada 21.augustā.

Kopš 1960. gada Remesa darba mūžs bijis saistīts ar Liepājas pilsētas laikrakstu. Savulaik “Komunistu”, tad “Kurzemes Vārdu”, kura redaktora godā viņš bija daudzus gadus, izaudzinot ne vienu vien žurnālistu paaudzi.

Remesa stāstnieka talantu apliecina vairākas viņa sarakstītas un izdotas grāmatas, proti, Liepājas futbola vēstures apkopojums “Liepājas futbola spožums un ēnas”, autobiogrāfisks darbs “Liepājā, Pasta ielas namiņā”, stāsts par diviem rokasbumbas tiesnešiem Jāni Ķuzuli un Andri Vītolu “Koncerts divām svilpēm ar orķestri. 15 gadi pasaules handbola elitē”, Raimonda Paula dzīves un daiļrades apkopojums “Dzīve kā ziņģe”, kopā ar Dinu Beltu sarakstītā grāmata par Liepājas populārās mūzikas vēsturi “Liepājas populārās mūzikas stāsti” un vēl citas, ko autors sarakstījis.

2019. gadā Remesam par mūža ieguldījumu un par ilggadēju un kvalitatīvu Liepājas pilsētas iedzīvotāju un ar Liepāju saistītu panākumu sportā, kultūrā un sadzīvē popularizēšanu grāmatās, žurnālos, laikrakstos un citos uzrakstītajos materiālos piešķirts tituls “Goda liepājnieks”.

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i lūk, kā sports ir saistīts ar netīrām lietām un paši vien kārtējo reizi apliecināt, ka ejot meklēt taisnības valsts varas koridoros visu drīzāk atradīsi kapa krustu. Tādi tie Kurzemnieki? Vai tajā pirms kara Latvijā nedzīvoja viņu senči, kas dziedāja slavas dziesmas pēcāk komunistiem? Latvijā visās pašvaldības ir tādas pašas problēmas būtība, ka glymuki uz glumijiem sēd i tādās valstīs, kā Krievija ar Ukrainu vēl vairāk izdzimtenu. Bez viņu ponatijam nekas nav iespējams un normāls lietiņš viņu pasaules uztveri nespēj pieņemt, kā tikai Gedroicam līdzīgi.

  2. Vismants saka:

    Kāds cilvēks, kurš jau ir miris, man teica par Andžilu Remesu, ka pēckara gados viņš ir nodevis nacionālos partizānus. Diemžēl par šo faktu neko vairāk nezinu.

  3. Anonīms saka:

    Andžils Remess. Tāds svešatnieciskuma pilns vārdu komplekts,gluži līdzīgi kā Aijo Beness izklausās! Vai nav tautasbrāļi?

  4. spēcīgi vārdi saka:

    30. augustā miris (nonācis ellē) Padomju Savienības komunistiskās partijas CK ģenerālsekretārs Mihails Gorbačovs (1931-2022). Lai ellē līdz ar Gorbačovu aiziet Aivars Borovkovs, Aivars Garda, Aivars Lembergs, Ivars Godmanis, Aldis Plaudis, Juris Savickis, Guntis Indriksons un pārējie vecie čekisti.

  5. Anonīms saka:

    Nu Gorbačovs arī ir beigts,aiznesot līdzi tumšos noslēpumus. Tāpat Moiše esot bijis.

  6. kolēģis saka:

    Bija glums,tāpat kā Ulbergs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *