L. Grantiņa vārds ir aizliegts(4. maija banda) !

Mūžībā devies viens no cilvēktiesību aizstāvības grupas “Helsinki 86” dibinātājiem Raimonds Bitenieks

No mums aizgājis viens no H-86 grupas dibinātājiem, bet pareizāk tomēr būtu sacīts- LĪDZDIBINĀTĀJIEM un, lai Dievs Viņam dod saulaino Paradīzi saulainās Magadanas vietā.—————–(L.Grantiņš)

“Aizgājis viens no dibinātājiem…” Tiktāl jau nu viss vēl būtu pieņemams, bet, kad presē ne vienu reizi vien tiek sacīts un pat uzsvērts: “”Laimīgs, jo brīvs cilvēks,” – tā par sevi grupas ”Helsinki 86” dibinātājs R. Bitenieks sacīja intervijā žurnālam ”Liepājas Vēstules”. Sarunas temats toreiz bija bēgšana no Padomju Savienības.“—– tad jāsaka, ka tā ir 4. maija žīdsātaniskās kliķes apzināta provokācija. Un, tas nepatīkamākais, ka tas viss notika vēl R. Biteniekam dzīvam esot un viņš pret to neiebilda. Bitenieks ne ar pūš plestu vārdu mani neaizstāvēja mana zvērīgā aresta gadījumā Liepājā… !

Bitenieks, pēc atgriešanās no Vācijas, kļuva par upuri čekas radītajiem patriotiem ar V. Birzi priekšgalā. V. Birze & co(atvērt) aktīvi centās Bitenieku noskaņot pret Grantiņu ! Vienmēr un vienmēr atgādinot, ka LRTT i- vietne ir melīga ar latviešiem nepieņemamu leksiku. Bitenieks tika ievilkts fiktīvās čekas dibinātās partijās, lai neļautu Liepājas Domē iekļūt “nevēlamiem elementiem” ! Par Birzes uzbāzību, tā sākuma posmā, mani informēja pats Bitenieks. Šodien, lasot garo R. Bitenieka nekrologu, mēs neatrodam L. Grantiņa vārdu, kaut gan tam, ja jau veidoja tik garu aprakstu, vajadzēja parādīties vairākkārtīgi, jo bez Grantiņa tāds Bitenieks, politiskā izpratnē, nebūtu nekas. Pat tik smieklīgi: “Taču jau 1986. gada 21. augustā abus arestēja – R. Bitenieks stāstījis intervijā „Latvijas Vēstnesim””.———–, ka Grantiņa uzvārds tiek aizstāts ar “abus” !!!!

Šie izdzimteņi, kuriem L. Grantiņa vārds ir pielīdzināms CIANKĀLIJAM , šodien valda pār mūsu Dzimteni un izzog to !

Pretīgi, ka R. Bitenieka vārds pat viņa NĀVES ZIŅĀ(Kurzemes vārds), no dažāda kalibra “v. birzēm un a. remesiem”, tiek izmantots pret L. Grantiņu un latviešu tautu !

Mēs redzam, ka žīds A. Remess, kurš nodeva “likvidēšanai” žurnālistu G. Matīsu(atvert), ir kopā ar Liepājas Metalurga bendi Zaharjinu(atvērt) ! Cik saprotams, tad Metalurga likvidētājs un 19 000 pensijas saņēmējs būs Liepājas “Baltās grāmatas” goda CILVĒKS !

Protams, ka šim puveklim L. Grantiņš un Latvija ir kā augonis uz viņa pretīgo nodevības sēžvietu !!!

No arhīva

Visai(lasīt visu) šai noziedznieku bandai par nāves draudu kļuva žurnālists Gudars Matīss, kurš bija atklājis narkotikas kontrabandu. Par saviem atklājumiem viņš dalījās ar Viktoru Ulbertu, Edgaru Lūsēnu un Andžilu Remesi. Ar ko tas beidzās Gundaram, mums visiem zināms. Edgars Lūsēns arī izrādījās nevēlams liecinieks, tāpēc „saslima“ ar leikēmiju un šodien jau medī plašajos aizsaules laukos un mežos. Leikēmija, kā zināms, ir visvieglāk „pielaižamā“ slimība. Arī „likumīgais zaglis“Dubrovenko, ar kuru cieši kādreiz sadarbojās Sesks, Vaiteiks, Aizezers un citi, pazuda kā cirvis āliņģī.

Top liepājnieku “Baltā grāmata” jeb atmaskosim demagogus

Divi komunisti- divi jebreji !

“Kurzemes Vārda” galvenais redaktors Andžils Remess intervē Sergeju Zaharjinu (foto no “Liepājas Vēstulēm”). Datums: 1.04.2014

https://irliepaja.lv/lv/raksti/liepajnieki/top-liepajnieku-balta-gramata-jeb-atmaskosim-demagogus/

Būt Patiesam un aizstāvēt PATIESĪBU ir ļoti vienkārši: NEMELO- nesaki to, kas nav bijis ! Neņem to, kas nepieder tev… !

15.01.20 L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Armands saka:

    Jebkurā gadījumā ir saprotams, ka Grsntins ir uz pareizā ceļa, bet vai ir daudzi, kuriem ir ejams līdzi viņa ceļš? Lielākā tautas daļa no šķiras no negatīvisma izpausmēm un vien gaida, kad piepildīsies Finka pareģojums? Tad nu dzersim un ēdīsim, kad tā diena pienāks!
    .
    .
    .
    Admins
    Tev taisnība, lielākā daļa bailīgi glūn, nogaida, ka kāds attīrīs ceļu un tad ar bravūru izlīst un uzdoties par cīnītāju ! Tā jau reiz ar maniem daudziem pazīņām H-86 dibināšanais laikā notika.Bet, lai Finka pareģojumi piepildītos, kāda ir jāiznes visas grūtības un labi ja vēl dzīvs paliek…. Pēc tam vēl no šiem glūnekļiem bija jāpiedzīvo “vērtīga pamācīšana”, ka ne visu esot pareizi darījis…

  2. AGedroics saka:

    Bitenieks gan saprata, ka tu esi psihiski slims! :)

  3. Armands saka:

    Kas jau nu ir ar citplanētiešu novirzēm, tad tie ir DDD veidotāji. Tais grāmatnīcās, ko tirgo vien ir lasām vielu, lai kļūtu par antikristu. Da i tava valoda ir krimināla Gedroics ar pervetsijam, kur nu vēl tev spējas dirst kakas pa muti ir uz vecākiem cilvēkiem. Žīds tevī sit cauri ar visiem jūs DDDirshanas laikrakstu.

  4. ES saka:

    Es nezinu, kā tas viss izskatīsies un kā tas viss notiksies, bet es zvēru- viss izzagtais, 4.maija kliķes izlaupītais tiks atgriezts nozagtai Latviešu tautai atpakaļ. Tiks izpildīti nāves sodi, kuros šos izdzimteņus pakārs. Eiropas Savienība izjuks un šie izdzimteņi to jutīs.

  5. H-86 dibināšanais laikā saka:

    organizācijā “filtrējās” iekšā boļševiku “boici”.
    Tas pats notika ar LNNK, Pilsoņu Kongresu, VAK …
    Vadībā, sīkākos postenīšos… Galvenais – sagrābt
    varu, degradēt patriotu centienus, paslepeni sēt
    kašķi dalībnieku starpā, novirzīt uz “cīņu” ar
    otršķirīgām, mākslīgi radītām problēmiņām…
    Vai arī izdevību saodušie pašlabuma meklētāji,
    kuriem sauklis “Brīvu Latviju !” bija/ir tikai maska.

    Cīņa vēl turpinās – brīvvalsts(sevišķi K.Ulmaņa)
    laika veikumu apriešana masu mēdekļos,
    “komentāros”, skolās, iestādēs un uzņēmumos
    (tiklīdz pamana, ka esi patriotiski, pret pasaules
    ļaunumu noskaņots).
    Atklātā tekstā tevi pat atbalsta, tikai… iebāž
    sprunguļus spieķos(ar pārmetošu tekstiņu:
    -Nu, kā tad tu tā !), “piespēlējot” neizdevīgākos
    darbus un pienākumus, neveicamus uzdevumus…
    Vārdu sakot – Cionas gudro protokoli pēc
    pilnas programmas. Nostāda tevi idiota, kurš
    ar sietu nes ūdeni, lomā…
    Atrod pret tevi “noderīgos idiotus”, tukšpaurus…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *