Arī Latvijā šis sātanistu perēklis(“krievu pareiz(i)ticīgie”) jālikvidē

Ukraina slēdz krievu parez(i)ticīgos sātanistu perēkļus. Visi viņi kalpojuši putinistu okupantu bandām. Mitinājuši un slēpuši provokatorus un tiešos okupantus. No šiem “perēkļiem” esot koordinēta okupantu artilērija. Kāpēc šos midzeņus nelikvidēja jau 2014. gadā ? Tāpēc, ka darbojās neiedomājami liels un labi organizēts Kremļa provokatoru tīkls.

Latvijā notiek tas pats, jo visu varu pie mums vada cionistu ideoloģiskie darboņi,- bijušie VDK darbinieki un komunisti. Visās svarīgākajās vietās sabāzti tiešie okupanti, viņu pēcteči un vietējie sarkanie padibenes ar latviskiem uzvārdiem. Pie mums nekavējoties, ja valdītu LIKUMĪBA un TIESISKUMS, būtu jāaizliedz šie sātaniskie “augoņi” Latvijas miesā. Viņu baznīcas jānolīdzina ar zemi un paši pilnībā jāpatriec no Latvijas. Kā teica TOREIZ Kristus uz sinagogām:“Akmens uz akmeņa no viņām nepaliks pāri !”

Lai piepildās Kristus teiktais !

Viņu vieta nav starp cilvēkiem !

Slava Ukrainai, JAUNĀ LAIKMETA virzītājai !

Pareiz(i)ticīgās draudzes īstenā seja !

07.12.22

You may also like...

17 komentārs

  1. Pie valodas stūrīša saka:

    Interesanti,ka tas mums ir maldinošs tulkojums: “pareizticīgie”! Un,vai tad katram negribas ticēt pareizi :)))
    “Pravoslavnie” – “Pravo” taču nozīmē tiesības,un “slavnie”,vai nu slavenie,vai slāvu. Andrejs Pumpurs vēl rakstīja: “slavoņi”.
    Tātad,varbūt: “tiesību slavenie”,vai “paštaisnībnieki”,bet nekādā gadījumā “pareizticīgie”! Lai kāds izlabo,ja to var!

  2. Valodas stūrītis saka:

    Slavassaule ukraiņiem un viņu dzimtaskokam!

  3. ××× saka:

    Trešdien, 7. decembrī, ellē parauts čekists, ilggadējais ar Kremli saustītais “Itera Latvija” prezidents Juris Savickis. Rindā nākamie ir Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Aigars Kalvītis, Vinets Veldre, Ilze Pētersone Godmanei un citi čekisti. Runā, ka Kremlis likvidē savējos, kas par daudz zina.

  4. Atis Priedītis saka:

    Bijušie pilnībā kontrolē arī Latvijas informatīvo telpu. Joprojām neviens lielais masu medijs nav uzdrošinājies kaut ko publicēt par VDK visslepenāko ieroci – cilvēku psiholoģiskā terora metodi Zersetzung, kura kā izrādās tiek lietota arī pašlaik. Latvijā ar šo metodi okupācijas laikā tika vajāti apmēram 500 cilvēku. Daļa no viņiem izdarīja pašnāvību, daļa gāja bojā “nelaimes gadījumos” daļa nonāca psihiatriskajās slimnīcās. 30 cilvēki uzrakstīja savus iesniegumus Kangera komisijai bet tos pavēlēja noklusēt. Arī es tiku šādi vajāts un par notikušo esmu izdevis divas grāmatas – “Gan jau rīts mūs atradīs” un “Kristaps – slepenie protokoli”. Diemžēl. masu mediji arī šo grāmatu eksistenci ignorē. Un ir tikai daži teikumi Latvijas Nacionālās Enciklopēdijas weblapā, kuri visu apliecina – “Šo taktiku Štāzi leksikā sāka dēvēt par “sadalīšanos” (vācu Zersetzung). Apzīmējums bija aizgūts no ķīmijas nozares, kur šādi sauca vielu iepriekšējā stāvokļa sabrukšanu. Metode pierādīja savu efektivitāti, un to sāka plaši izmantot arī PSRS, tās satelītvalstīs; to joprojām izmanto Krievijas Federālajā drošības dienestā (Федеральная служба безопасности Российской Федерации).”

  5. Anonīms saka:

    Psihotrõnie ieroči priekš vairuma saprasšanas ir “Sazvērestības teorija”. Neviena antena tiem neko nenozīmē!

  6. Korekcija saka:

    Pravoslavnie – Tiesībslavoņi

  7. Direktors saka:

    Jā,ja “pareizticīgie” iztulko krieviski,tad sanāk “praviļnoverujuščie”.*

  8. nekā personīga,tikai bizness ... :) saka:

    Настоящие агенты Кремля в Риге. Как криминальные российские олигархи, получающие подряды от Минобороны, ведут бизнес в Латвии.
    https://theins.ru/korrupciya/257621

  9. Livonia saka:

    Pravoslavnie-maskavīti-tiesībuslavoņi. Kas viņiem tās tiesības tādas ir piešķīris?

  10. Anonīms saka:

    Nūja! Ja nolīdzina līdz ar zemi Pareizticīgo baznīcas? Tipiska chulju garīgā samazga un vēsturiski jūs takšu ar žīdiem tajās lietās esat piedalījušies, kad izkalpojaties rietumu korporāciju interesēm. Pareizticīgo baznīcas visā iz bijušā Soviet telpā ir pilnas ar Kgbeshniku izdzimteņiem, bet citas baznīcas ir savādāk? Tad nu Grantins un viņam līdzīgie personības kulta tēlu liek augstāk par ticību – Ulmanisms. Tomēr būtu chuljiem jābāž degunā viņu vēsturiskā kaka, ka tieši Ulmaniesi ir līdz darbojusies ar komunistiem Latvijas Pareizticīgo baznīcas galvas no slepkavošana un visādi centās uzkārt birku latviešu pareizticīgajiem, ka viņi nav īstie latvieši. Šodiena nekas nav mainījies un Nacionālisms tiek nolikts augstāk par Ticības tīrību! Šeit arī jūs chulju kantainās dvēseles atduraties pret to sturakmeni līdzīgi jūdu rabiniem, kad norāda uz jūsu pašu līdzdarbošanos ar satanistiem, tad apkārt visur ir nepareizie patrioti. Tomēr notiksies ne pēc jūsu prāta un būs tā, kā vajag Dievam. Baznīcas nav Dievam, bet cilvēkiem vajadzīgas, kur to Dievu lūgt un skaitīt paterus? Krūmos un pakalnos? Pareizticīgo baznīca nav tempļos, bet gara būtībā un baznīcas ceļ tikai cilvēks no garīgās iedvesmas,ko tam dāvā Dievs. Ne tu sevi veidojis, ne pasauli! Vien māla kiegeli tu vari pielikt klāt, ko savā garā esi izlipinajis vai klāt Bābeles tornim, vai tīrai ticībai bez augu tauku piejaukumiem.

  11. :))) saka:

    Man Dievs mīt Sirdī , bet baznīca ir DABA.

  12. Iesvētīšana - 1 ,utt., tur ir daudz turpinājumu ... ja ir interese. saka:

    http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=746

  13. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=TuBfEQzduuI

    Sergejs Aleksašenko viedoklis par Dodž un Baltijas, Latvijas viedokli kremļa, Ukrainas kara situacijā.

  14. Anonīms saka:

    Maskavijas tiesībslavoņus prom! Un to īpašumus pagaidām nodot ukraiņiem!

  15. ekumenī saka:

    (PRAVO-s-lavniju) un (katoļu-“īstenu ticīgo”) baznīcas pūšana no galvas! Abas baznīcas ir vienotras spoguļattēls. Un abas ir kļuvušas par Sātana un ļauno garu mājokļiem. Sātana sinagogas! Vatikāns brīvmūrniecības un Sātana perēklis un maskavijas tiesībslavoņu tāpat! Ticīgos,abas šo baznīcu vadības vazā aiz deguna,kā kaujamas aitas! Jā! Havahs,havahs ir tas,kas viņu brīvmūrniekiem un žīdiem vajadzīgs!

  16. Skolnieciņš saka:

    Kristiešu Ziemassvētki nav latviešu svētki. Ziemassvētku laikā, t.i., pirms kristieši rabīna Jēzus Kristus piedzimšanu pārnesa no marta uz decembri (daļa kristiešu domā, ka rabīns Jēzus Kristus piedzima kaut kad rudenī), senie romieši svinēja Saturnālijas jeb svētkus par godu Dievam Saturnam. Un šajos svētkos bija dāvināšanas prieks, protams, bez Coca-Colas popkultūras tēla Santa Klausa jeb katoļu svētā Nika. Latviešiem ir Latvju Dievi un Ziemas saulstāvju svētki.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  17. Skolnieciņš saka:

    Latvieši ir pagāni, kas tic Sentēvu Dieviem — Latvju Dieviem. Ar cieņu, Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *