Prokurore I. Saulīte pieprasa dzēst informāciju par viņu

Lūdzu dzēst manus personas datus

Di 30.01, 14:05Sie

http://188.68.49.144/?p=31374

NEKAVĒJOTIES DZĒSIET MANA BĒRNA PERSONAS DATUS (FOTOGRĀFIJU UN CITUS) JUMS NAV TIESĪBU UZGLABĀT MANU BĒRNU UN MANUS PERSONAS DATUS!

Iluta Saulīte

http://188.68.49.144/?p=29023

Domāju, ka neviens,- ne jūs, ne es, ne viņi” neticētu savām acīm, ja saņemtu šāda veida “lūgumu” no prokurores, kura jūs apsūdz nacionālā naida kurināšanā un varmācīgā valsts gāšanā.

Un apsūdzēts tiek neviens cits kā H- 86 dibinātājs un aktīvās Atmodas aizsācējs LINARDS GRANTIŅŠ.

Tiem, kuri ir šīs i- vietnes jaunie lasītāji vai tādi, kuri ierodas šeit reti, pacentīšos īsi apskaidrot lietas būtību:

Ja paanalizējam sīkāk šīs skopās prokurores(īstenībā ne prokurore, bet noziedzniece) rakstītās rindiņas, tad nonākam pie secinājuma, ka viņas prāts darbojas pēc pavisam citiem apziņas principiem, kuriem ar reālās LAIK- TELPAS LIKUMIEM ir maz saskare.

Medicīnas leksikā to dēvē par šizofrēniju, bet īstenībā to sauc par velna apsēstību. Senāk to ārstēja ar eksorcismu(velna izdzīšanu no ķermeņa). Panākumi esot bijuši 80 % gadījumos. Protams, ka panākumi nevarēja attiekties uz tiem, kuri bija Sātana tiešie kalpi.

Domāju, ka šī prokurore nav “apsēstā”, bet vistiešākā viņa(Sātana) kalps. Viņi ir drausmīgi, un tieši šie drausmoņi šodien ir sabāzti visās valsts pārvaldes noteicošajās vietās.

Es to nesaku nekontrolētā dusmu izvirduma brīdī, bet pilnīgi nosvērti pēc viņas pašas rakstītā teksta.

Lai tikai atceramies, ko necik sen vēl sacīja prokurors- sātanists Sandis Zvejnieks par Ģedertu Melngaili: http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/625581-leni_noritosa_sizofrenija

Mārtiņš Raudevs09.08.2016. 09:15

Prokurors S. Zvejnieks ir naturāls tumsonis un Krievu koloniālā (padomju ) imperiālisma līdzskrējējs , jo personu psihiatriskajā klīnikā, piespiedus kārtībā var ievietot tikai tad, ja persona apdraudējusi savu dzīvību vai apdraudējusi citu personu dzīvību un to garantē Latvijas likumdošana un Starptautiskie dokumenti.
Ar cieņu / sincerely

LPCK- CCHR Latvia padomes priekšsēdētājs / the Chairman of the council,

Mārtiņš Raudevs

No tādiem sātanistiem kā saulīte un zvejnieks, sastāv visa mūsu valdība. Saviem “spēkiem” šie noziedznieki nekad neatstās valdības gaiteņus. Viņi noslepkavos jebkuru, kurš viņiem traucēs.

Prokurore Iluta Saulīte & Co ir visīstākā, kā saka Mārtiņš Raudevs:

“Krievu koloniālā imperiālisma līdzskrējēja !”

Un krievu imperiālisms ir nekas cits kā aizsegs jūdaisma asiņainajam totalitārismam.

Kad iepazinos ar savu apsūdzību, kuru man atsūtīja advokāts Pāvels Rebenoks, neticēju savām acīm. Nodomāju, ka viņš ko sajaucis un ne no tā arhīva manu apsūdzību nokopējis, jo lasīju 1986. g. rakstīto VDK sastādīto apsūdzību, bet nekā, advokāts neko nebija sajaucis !!! Tātad, mani grib notiesāt un desmit gadus piespriest par H- 86 dibināšanu, ar nodomu gāzt Padomju valdību. Tāpēc jau arī raksta sākumā pieminēju, ka šī “saulīte” stingri nobīdījusies LAIK- TELPĀ, kas ir izteikta šizofrēnijas parādība.

Un tagad uzmanību ! Viņa pieprasa no manas LAPAS  izņemt viņas personas datus: vārdu, uzvārdu, ieņemamo amatu un foto !

Tad jau es varu pieprasīt izņemt manus personas datus no viņas safabricētās krimināllietas. Tas būtu tik pat loģiski kā viņas lūgums.

Tiek iets vēl tālāk, pieprasa dzēst viņas vārdu no mana ARHĪVA(LRTT noziedznieku kartotēka) ! Pat ļaunākajos murgos nevar iedomāties tādu nekaunību ! Bet, kad izlasīju šo absurdo prasību, man pilnībā sastellējās kāds PUZLIS, kuram viena daļiņa bija iekritusi laika iedobē(neloģismā).

Vai sapratāt, cik svarīga viņiem ir šī noziedznieku kartotēka ?

Un tagad par PUŽĻA trūkstošo daļiņu.

Vai atceraties pagājušā gada 11. jūliju, kad Jānis Rožkalns slepeni kartografēja- http://188.68.49.144/?p=39964  fotografēja manu dzīves vietu ?

Sapratu, ka man tas neko labu nevēsta, tikai nesapratu, ja mani grib likvidēt, vai tad tas vajadzīgs darīt manā mājā… .

Toties tagad man ir viss skaidrs, viņiem vajadzīgs ARHĪVS(Rožkalna darbība bija gatavošānās iebrukt manā dzīvoklī).

Tas nozīmē, ka par upuri varēja kļūt arī mana sieva.

(Mazliet no garīgās Pasaules. Nervu sasprindzinājumu un dažādu pārdzīvojumu rezultātā es daudzas reizes esmu redzējis lietas ne no šīs pasaules. Divas reizes ļoti reāli(protams, tas bija astrālā dimensijā) pie manis ieradās trīs melni vīri un lūdza viņiem atdot KARTOTĒKU, jo Latvija tagad esot brīva un tas esot vajadzīgs valsts arhīvam… .)

Ne jau šī “saulīte” pati nonāca pie tāda secinājuma par ARHĪVU un tā “kaitīgumu”. Tā lieta tiek plaši apspriesta Borovkova & Bunkas slepkavu kantorī, par kuru liecināja Astrīda Babāne.

Cik var spriest pēc rakstītā ar lielajiem burtiem, tad uz foto redzamā ir viņas bērns, kura teicami iekārtota pie čekista Plauža, kurš, apzogot tautu, kļuvis miljonārs.

Kā redzams, tad: roka roku mazgā !

Atkārtoti vēlos norādīt, ka uz foto redzama(skatot pielikumu) ir arī eksperte Šarlote Bērziņa, kuru Saulīte nelietīgi ievilka šajā krimināllietā. Šarlote Bērziņa, neskatoties uz draudīgo pieprasījumu, atsacījās veikt noziedzīgo ekspertīzi pret Linardu Grantiņu. Esmu viņai pateicīgs par to, bet datus par viņu nevēlos dzēst, jo tā būs liecība par 4. maija krievžīdu kliķes genocīdu pret latviešu tautu.

“būšu spiesta vērsties Datu valsts inspekcijā ar iesniegumu par prettiesisku personas datu lietošanu.”

Redzi, latviet, to, ko es darot, esot prettiesiski, bet sodīt mani pēc krimināllietas, kuru sastādījuši PSRS okupācijas represīvie slepkavu orgāni, esot TIESISKI, pārliecināta Iluta Saulīte !
Nobeigumā jāpasmejas par šīs noziedznieces “personīgajiem” datiem, kurus es ņēmu no viņas pašas safabricētās apsūdzības pret mani… pēc būtības taču pati man tos atsūtīja.

Varu sarūgtināt visus tos, kuri domā, ka likvidējot mani un patreizējo serveri, var izdzēst vēsturi. Ievērojāt, ka pašlaik atrodos uz jauna servera, kurš ir uzlabotāks un drošāks un iespējas arī citas. Un pats galvenais, ka vecais serveris ar visiem datiem ir “kādas valsts” drošības struktūru īpašumā. Kopijas arī noņemtas. Bet pats nepatīkamākais, ka paralēls LRTT serveris esot uzstādīts DP. Tas nav nekāds manis izgudrots blefs, bet balts uz melna rakstīts manā krimināllietā. Tā kā būs vien Saulītes “kundzei” jāsamierinās ar to, ka priekšā stāv HĀGAS TRIBUNĀLS.

Iluta, un tās  ir KARĀTAVAS !

Bez mazākās cieņas pret noziedzniekiem,

Latvijas Cilvēktiesību grupas HELSINKI- 86 dibinātājs un patreizējais vadītājs,

Latvijas Republikas Tautas tribunāla dibinātājs un priekšēdis,

TZO lielvirsnieks Linards Grantiņš(dažreiz ir jāparakstās arī šādi)

04.02.18    

http://188.68.49.144/?p=35227

You may also like...

4 komentāru

  1. Tālivaldis saka:

    Genocīds pret latviešiem turpinās. Latvieši iet ar kājām, bet krievi brauc. Uz Rīgas Satiksmes transporta līdzekļiem būtu jāraksta – latviešiem ieeja aizliegta.Īsts aparteīds.

    https://www.diena.lv/raksts/latvija/riga/krievu-ukrainu-un-baltkrievu-pensionari-riga-bez-maksas-brauc-jau-no-55-gadu-vecuma-14190350

  2. Tālivaldis saka:

    Un kā būtu, ja tagad Gludi Ķemmētais – Anatolijs Gorbunovs uzrakstītu – sakarā ar to, ka esmu pārtraucis aktīvo politisko darbību, lūdzu izdzēst manus personas datus (vārds, uzvārds, ieņemamais amats, fotogrāfija) no visiem interneta resursiem, bibliotēkām un mājas bibliotēkām?

  3. Jānis saka:

    Protams ka Aparteīds. Noziegums pret Cilvēci,kam nav noilguma termiņa. Saskaņā ar Konvenciju ANO par Aparteīda izskaušanu. Bet,kamēr Latvija būs okupēta ar Krievijas okupantiem,aparteīds turpināsies pret latviešu tautu.
    Savukārt prokurore “koleģiāli” ar DP taisa augšā vēl vienu krim.lietu pret L.Grantiņu. No Datu inspekcijas būs atzinums,pamats ierosināt. Vispār okupētās Latvijas vara DP un SAB izkatā,izplānojuši ir L.Grantiņu “apkarināt” ar krim.likuma pantiem kā “jaungada eglīti”. Lai šausmīgāk izskatās lieta,arī strptautiskā arēnā.
    .
    .
    .
    Admins
    Labi pasacīji,kā JAUNGADA EGLĪTI.Tieši tas ir viņu, šo sātanisko kropļu, latviešu tautas slepkavu uzdevums. Turpmāk vēl būs šīs sugas ārprāta izstrādājumi, par kuriem rakstīšu.

  4. Raivis saka:

    Labdien!

    Vai Jūs domājat, ka Latvijā eksistē tikai viena persona, kuras iniciāļi ir I. Saulīte?
    Iesaku pārliecināties, vai jau ilgstoši nepatiesi nenomelnojat cilvēku! Attēlā redzamā persona nav prokurore I. Saulīte.
    Pārliecinaties un publiskojat atvainošanās rakstu. Diez gan muļķīgi interneta meklētājā atrast pirmo “I. Saulīti” un domāt, ka šī arī ir persona, kas sagatavoja Jums nosūtīto dokumentu.
    .
    .
    .
    Admins
    Jautājums ir atklāts: pie kā strādā uz foto redzamā Iluta Saulīte ? Pie čekista un valsts izzadzēja milzu apmēroros ! Par, ko tad man šai prokurorei, kuras vārds ir Iluta Saulīte, būtu publiski jāatvainojas ? Viņa, pēc citas prokurores sacītā, kuras vārds arī ir Iluta Saulīte, skaitās viņas bērns… .Lai tad “īstā” Iluta Saulīte, kura kalpo 4. maija čekistu bandai un apsūdz mani valsta varas gāšanā, atsūta man savu foto…. . Šis jautājums noteikti reiz tiks izskatīts….un domāju, ka abas tiks iespundētas līdz mūža begām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *