Gribi vai negribi, par šo “mēslu”(Edgaru Kramiņu) ir jārunā

Tuvojas vēlēšanas un tāpēc, gribi vai negribi, par šiem ģenētiskajiem atkritumiem, kuri varen makteni pēdējā laikā ir sasparojušies, ir jārunā. Jācenšas “parastajam”, ne ar sevišķi propagandas uztveri apveltītajam, iedarbināt iesūbējušo prātu, lai viņš neatdotu savu balsi tam, kurš viņu vēlāk “pievilks pie zara“… ! Mēs jau šajā vietnē 22.08.22 par šo provokatoru runājām.

Mēs palaidām garām vienu ļoti nopietnu viņa izvirzīto TĒZI, proti, ka baltieši, baltkrievi un slāvi, tā visa esot viena liela tauta. Un tagad uzmanīgi paanalizējiet viņa sacīto- baltieši, baltkrievi un slāvi ? Viņš nepiemin atsevišķi ukraiņus un krievus, bet baltkrievus gan !!! Iznāk, ka baltkrievi nav slāvi, bet tādi ir tikai ukraiņi un krievi(viņa zināšanai, krievi nav slāvi).

Šeit pat būtu smieklīgi apspriest to viņa sacīto, ka mēs visi kopā esam viena liela tauta ! Pat kultūra mums esot līdzīga, saka šis dižais “starptautiskais kultūras eksperts” ! Kaut cik ar veselo saprātu apveltītais paraidītu viņu uz vienu vietu. Nelaime Latvijai ir tā, ka ar prātu apveltītie ir ļoti maz. Otra nelaime tā, ka gan idiotam, gan tam, kurš ir ar šo deficītu, ko sauc par prātu, apveltīts, ir katram pa vienai BALSIJ.

Nedomāju, ka šis noziedznieks ir tik stulbs, ka visu to nesaprot. Viņa sacītais ir simtreiz apsvērts, pirms to sacīt šajā raidījumā. Manis sacītais būs saprotams tiem, kuri regulāri lasa un klausās putiniskās Krievijas propagandu. Vai atceraties pirms gada publicēto Putina “garadarbu”, ka krievi, baltkrievi un ukraiņi ir viena tauta !!! Vai tagad sapratāt, ko pasacīja šis, ar nolādētības zīmogu apzīmogotais jūda ? Viņš papildināja Putina sacīto ar to, ka baltieši arī jāpieskaita slāviem, tātad, pasakot, ka laiks ir arī Baltijā sākt SPECOPERĀCIJU ! Tas ir maskēts aicinājums sākt atklātu genocīdu pret latviešiem un lietuviešiem.

Domāju, ka neviens, kurš noklausījies šeit ievietoto video, mani nenosodīs ja sacīšu, ka šis izdzimums ir pelnījis karātavas. Tāpēc, latviet, pirms dodies vēlēt, apdomā visu ar GALVU !

Slava Ukrainai un nāve nodevējiem !

31.08.22

You may also like...

11 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Slavēt i Slav Jane. Senčiem nebij tādas sapratnes, ka viņi ir kaut kādi Baltieši. Ģenētiski asinis – Osenj – As in – krievs, bet nevis Russkijs ir bijis tuvākais brālis. Ukraini ir sajaukušies ar tādiem Kraminu asins brāļiem tāpat, kā baltkrievi un iz bijuse kaimiņiene dzīvoja zem poļu panu verdzības, kas šodien ir Baltkrievijas teritorija. Pēc ārienes vienkārši čigāniete, bet meita seksīga skuķe aizbrauca pastrādāt uz Ameriku, kur viņu apprecēja Portirikanis armijnieks. Pati dzīvo Amerikā, bet no Latvijas saņem vēl bērnam pabalstu, kā viņi to spēj? Slavēja senči Dievu uz pakalniem un nevis tumšos pagrabos, bet tā problēma ir tais vidus laikos, kad sāka īpaši intensīvi līst iekšā tā svešā struta, kas pateicoties tieši Maskavijas valstij izdarīja izšķirošo triecienu tai Lielvalstij kura apturēja Ģermāņu spiedienu. Nekas nav jauns un tie paši izdzimteņi spēlē savu netīro kārti cenšoties raustīt aiz cilvēcīgam jūtām. Cik jau nu vēsturiski ir bijis, kad brālim jāšauj brālis dēļ pidorastu Nacionālām i intwrnacuinalam izkārtnēm? Lietuvieši tipa mums brāļi? Es viņiem pa kaklu dotu ar smagu rīksti par to, ko viņi atļaujas darīt i letiniem, i tiem pašiem savējiem. Šodienā nav vairs tādas sapratnes, kā asins brālis, jo paši savā radu būšana latvieši pārkāpj senču svētības. Negrib dzīvot tā, kā norāda Kanoni, jo dzīve ir īsa un vajag izbaudīt visu, ko tā piedāvā. Ko tā piedāvā? Co6a Cola, Hashish Kebabish, Night Society club, MMA, Fast Love, Criminal Youth, Negativus koncertus un pašā nobeigumā Nirvanas dziesmu Kurta Kobeina izpildījumā……

  2. Odze. saka:

    Jo vairak to glumekli paklausaas ,jo riebiigak paliek ap dushu…
    Nu ,te arii absoluuti stereotips piemers,kaa velnaservants tipiski deklare savu jahvestoras dogmu- Taisniba ir Netaisniba un Netaisniba ir Taisniba.
    Krievi slepkavo ukrainus vinu neatkarigaa valsti, un kraaaminshs- kameras prieksaa viniem iesaka nedemolet savus veikalus un miilet
    savus slepkavas ! Bernu izvarotajus un podu zaglus.
    Un mums arii ,taksh, kaimins MANIAKS SADISTS jaalolo un ko grib,lai tik dara… !
    Vispar jau sitiem ar ,, lielumu apmaatiem,, ( bez pamatojuma)ir ,ja TADI TIPI nonaak kadaa miikstaa pirzamkreeslaa,tad var notikt lieli meesli gan
    naudaa,graudaa vai podaa.

  3. Skolnieciņš saka:

    Русские – народ, который ненавидит волю, обожествляет рабство, любит оковы на своих руках и ногах, любит своих кровавых деспотов, не чувствует никакой красоты, грязный физически и морально, столетиями живёт в темноте, мракобесии, и пальцем не пошевелил к чему-то человеческому, но готовый всегда неволить, угнетать всех и вся, весь мир. Это не народ, а историческое проклятие человечества.

  4. AG saka:

    Mjā, šiziķu k-rus Plāngrantiņš labprāt apstiprina!

  5. berta saka:

    Baltkrievi jau arī nav slāvi

  6. Cilvēks saka:

    Grantiņ , krievi nav slāvi ,bet somugru un mordviešu u.c. krustojums , bet ukraiņi sarmati . Tā Tu te muldi aplami.
    Baltkrievi ir slāvi + balti . Ir taču ģenētiskie pētījumi šajā jomā , kurus Krievija mēģina noklusēt.
    Es balsošu par Kramiņu , bet JKP un pārējas vecās partijbandas ir jānolaiž kanalizācijā , tikai diemžēl ,par tām arī būs kas balsos …labumu guvēji no šīs parazītu sistēmas.Grantiņ Tu laikam domā ,ka esi tīrs latvietis,ko? :))))))))))))))
    Raksts par ģenētiku:
    https://timpul.md/language/ru/articol/%d0%b8%d1%81%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%bd%d0%ba-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d1%87%d1%82%d0%be-%d1%80%d1%83%d1%81%d1%81%d0%ba%d0%b8.html
    .
    .
    .
    Admins
    Visu pirms tev jābeidz lietot alkohols, Eg…. . Nekad un nekur neesmu sacījis, ka krievi ir slāvi. Ukraiņi gan pieder slāvu “ciltij”, to norāda viņu valoda.

  7. Cilvēks saka:

    Jā , atvaino , bez brilles uz ātro lasīju un ,palaidu garām Tevis teikto iekavās!
    Valoda pieder ciltij , bet ģenētika ne.Tas par ukraiņiem.Krieviem jau arī slāviska valoda …
    Un vēl , pastāv tāda lieta kā Baltā rase … izskatās stipri bēdīgi …
    Ezoteriski visi Zemes iedzīvotāji ir 5. rase ,neatkarīgi no tautības ,domāju ,Tu to zini.

  8. ;) saka:

    Liekas tu tikai sēdi dārzā un vēro kokus.

    Vējš purina zaļos vainagus, un nu jau

    Iedziedās sienāzis, tuvojas vakars, un debesīs iedegās pirmās zvaigznes.

    No malas daudzi domā, ka tā ir pavisam parasta un garlaicīga glezna, bet tā nav.

    Viss atkarīgs no tā, ar kādu prātu tas viss tiek uztverts.

    Ja prāta paradumi ir pārstājuši piesaistīt apziņas uzmanību, tad ikdiena pārvēršas par īstu, sakrālu noslēpumu.

    Bezgalīgs Tukšums tavā priekšā, un tāda pati Bezgalība tava prāta iekšienē.

    Tad ne jau sienāzis, bet Tukšums dzied, nevis vējš, bet pats dižais Atmans šūpo kokus.

    Tu daudz ko sāc aizmirst, bet tā nav vājprātīga atmiņa, vienkārši nav vairāk vajadzības spriedelēt.

    Un tad rodas neticami svaiga uztvere un tu aizmirsti, kas ir garlaicība.

    Garām paiet mūžīgi drūms kaimiņš, kaut ko drūmi noburkšķēdams uz sveicienu, viņš dodas projām.

    “Tavs” Atmans klusi uzsmaida “drūmajam” kaimiņa Atmanam.

    Atšķirība ir tāda, ka viņš to neapzinās… līdz brīdim, kad sapratīs.

    Pašā Absolūtajā Patiesībā nav nekādu privilēģiju, nekādu “izredzēto” un “avatāru”, jebkura būtne ir vienlīdz vērtīga Visumam, vienkārši visam ir savs laiks.

    Un, ja tu esi nobriedis un gatavs, tad droši dodies Mūžībā.

    Viņa nav “kaut kur”, viņa ir tavā paša apziņā un vēl vairāk – tā ir tava apziņa, tikai to vajag atpazīt…

    – Do Son –

  9. Odze. saka:

    do son- vai -do soon ?

    PATS DODIES MUZIIBA, JA TEV TAADA VAJADZIIBA .

  10. Zalktis saka:

    Sektant , paliec savā atejā un turpini maģiski žagoties !

  11. Par rupjo liekuli saka:

    AG 2022. gada 1. septembris 14.17
    Mjā, šiziķu k-rus Plāngrantiņš labprāt apstiprina!

    Nu, beidzot kas objektīvi arī par sevi teikts, malacis tauku pika!
    Kaut divkosis tikpat riebīgs palicis, muldot te jēli, bet citur intelbeņķi tēlojot!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *