R. Bruners. Informācija lasītājiem

Maniem rakstiem ir ne tikai informatīva un virzoša loma, bet arī svarīga izglītojošā sastāvdaļa. Tāpēc īsi par to, ko varam mācīties no tikko publicētās rakstu sērijas “Militāra tautas pašpārvalde”.

Rakstu par jauno realitāti jau vairāk kā 3 gadus. Šai realitātei ir savas likumsakarības kuras jāsaprot. Pretējā gadījumā cilvēks var nonākt pretrunās ar savu apkārtni. Tas savukārt novedīs pie smagām sekām pašam cilvēkam un apkārt esošajiem.

Viena no svarīgām likumsakarībām skan tā “idejai ir vienalga kurš to paņem”. Esmu atkārtojis sevišķi bieži, tomēr saprasts vēl nav. Minētās rakstu sērijas komentētāji bieži atzīst, ka latviešu tautai tādi pārkārtojumi nav pa spēkam. Man personiski ir grūti par to spriest.

Kam tas ir pa spēkam ?

Varbūt Latvijai naidīgajiem spēkiem ?

Palūkosimies, kas notiks, ja šo ideju paņems mūsu pretinieki. Viņi varētu darīt tā.

– Ieliek Mairi Briedi par valsts prezidentu, un viņam apkārt saliek krievu čekistus un ugolovņikus.

– Viņi veic valstī pārkārtojumus, kā aprakstīts 3. daļā

zem virsraksta “Valsts prezidenta rīcības”; izņemot tautas apbruņošanu, un pašvaldības pārkārto pa savam.

Latvija izstājas no NATO, bet var palikt Eiropas Savienībā.

Ja Krievijai ir nodoms anektēt Latviju, tad šajā situācijā nekādas militāras aktivitātes nav vajadzīgas. Var paturēt valsts atribūtus, karogu, himnu, ..

29.07.22

You may also like...

16 komentārs

  1. naivums ... saka:

    Ja tas nebūs pretrunā sistēmas interesēm , tad tā var notikt .

  2. Pārmaiņas saka:

    Pat putins cenšas Donbasā un Mariopolē organizēt “referendumus”, lai radītu ilūziju par tiesiskumu, bet Latvijas KGBisti un komunisti bez kāda referenduma, uzsāka naturalizēt krievu okupantus, tā atzīstot viņu tiesības Latvijas teritorijā. Vai R.Bruners atzīst arī Ukrainā iebrukušo okupantu tiesības uz pilsonību un pašnoteikšanos. Ja nē, tad kāpēc Latvijā okupantu naturalizācija jāuzskata par likumīgu un jārēķinās ar naturalizēto okupantu tiesībām ? Daudzi okupanti kā argumentu piesauc nodokļu maksāšanu Latvijā, bet to taču iekasēja okupācijas režīms, tā kā jautājumu lūdzu pāradresējiet okupētājvalstij krievijai. Viss teiktais ir tukša skaņa, ja vietējie juristi nevēlas tiesisku ceļu okupācijas izbeigšanai un prettiesiski naturalizēto okupantu repatriācijai, tad otrais ceļš var izvērsties asiņains un ilgs tik ilgi, kamēr pastāvēs krievija un russkij mir.

  3. Odze. saka:

    Kievijas nodoms ?! Jeeeeeee….. No Meness nogazies? Bruner!
    Visi ,,nodomi,, piestaas tikai vienaa pieturas punktaa,kad nebuus ko RIIT.
    Vaaa. Tur jau taa lieta,ka
    adepti,servanti un stipendiaati citu dziesmu, savaa muuzinjaa , nedzied .
    Ka – krievijas domas,krievijas nodomi,krievijas klatbutne,krievijas varenumi,krievijas plashumi,krievijas naudinja,krievijas draudzinji… FU !!!

  4. Pārmaiņas saka:

    Esiet nolādēti visi 140 miljoni ar visiem saviem līdzskrējējiem.
    https://censor.net/ru/photo_news/3357244/rossiyiskie_okkupanty_kastrirovali_ukrainskogo_plennogo_voina_i_opublikovali_zapis_palacha_uje_identifitsirovali
    .
    .
    .
    Admins
    Tas samazgu bars, kuri sevi dēvē par krieviem, ir vienkārši jānosit !

  5. RB saka:

    Manuprāt spilgtākais komentārs par šo tēmu :

    KOMENTĀRA SĀKUMS

    Autors: kļimoviča aita

    Es, kas vienmēr esmu bijis optimists, nu vismaz šajā jautājumā esmu kļuvis par pesimistu.

    Nav vairs nekādas latviešu tautas. Diemžēl. Ir atsevišķi Cilvēki, bet ar to ir par maz.

    Un pat ja notiktu kaut kāda pašorganizēšanās, zināmi spēki to nepieļautu, pretspēks būtu nesalīdzināmi pārāks.

    Ja 1945. gadā Kurzemes katlā būtu bijusi nevis tikai viena, 19. latviešu divīzija + ap 30 vācu divīzijām, bet gan veselas 30 latviešu divīzijas, kuras cīnītos ne uz dzīvību, bet nāvi – arī tad Latviju nebūtu izdevies nosargāt. Tas būtu bijis tikai laika jautājums, jo ienaidnieka pārspēks bija nesamērojami lielāks.

    Kādi ir spēku samēri šodien?

    Kāda ir tauta (tās atliekas) šodien?

    Vēl pirms gadiem 50, ja kaut kur pasaulē kāds upurēja sevi idejas vārdā – teiksim, pašsadedzinājās – tad par to cilvēki vismaz kādu brīdi runāja…

    Ja kāds nestu līdzīgu upuri šodien, morāli degradētās tautas atliekas to pat nepamanītu. Žīdiem ir veiksmīgi izdevies realizēt savu tautas sašķelšanas un debilizācijas programmu… ne jau tikai pie mums. Bet diemžēl pie mums tai skaitā.

    KOMENTĀRA BEIGAS

    Vai tam var piekrist ?

  6. Odze. saka:

    Pec bildes, taa kaa pruusis. Russia -Prussia…
    Varna un zurka.
    Domu un stila koleges.
    Es par Bruners.

    Un ta,luk, Musu Mazaa ,miiljaa Dieva dotaa Zemiite- krustu skersu zobeniem graizita,lodem un bumbaam sasperta,
    gadsimteniem interesejusi visa paskata parazitiem un maitrijejiem. Par kungiem tie… sevi saukushi ! Kaut suuda cenaa saadi ,,kungi,,.
    Bet VINIEM viens jautajums karaajas vienmeer- KAPEC LATVIJAA VEEL JOPROJAM MIIT LATVIESI !!!???
    Visu tie vekushi,darijushi un plaanojushi… KAAPEEC !?

    Patiesi- LAI DIEVS MUMS PALIDZ !

  7. Heute rezumē: saka:

    Pavisam neuzkrītoši Krievijas vadīšanu nodod čingizīdu pārvaldīšanā,saprotams; žīdu ‘Visu redzošās acs’ kontrõlē. Tad,kad čūskai ar žākli būs piespiesta galva pie zemes,izrādīsies,ka tās aizbildnis ir drakons. Visa tā stīvēšanās ap Putina režīmu ir kā piedalīšanās marionešu teātrī. Čingizīdiem būs tikai viens solis un jūs attapsieties Ķīnai kaimiņos. Ir Krievijā nupat radīti īpašie ministri. Viņu uzdevums ir izveidot baļļu sistēmu,kāda Ķīnā jau ir,un arī @ kontrõli,kas reģistrēs visu iedzīvotāju paklausību un iesaistību baļļu sistēmā. Citiem jaunajiem ministriem jānodrošina @ nano tehnolõģiju iestrādi pārtikā. Un tas vēl nav viss. Iepazīstiet jauno kaimiņu,vēl zem vecā nosaukuma: Krievija!

  8. Aelita saka:

    Tik traki nav, ka visa tauta būtu samaitāta. Bēdīgāk ir ar kultūras (vai postkultūras) darbinieku pienesumu, amoralitātes sludināšanu. Arī valdošo zaglīgums un korumpētība…Un tie ir tie spilgtākie, medijos slavinātie, no kā rodas iespaids par vispārīgu noskaņu.
    Kaut arī zivs pūst no galvas, varbūt pārējā daļa vēl lietojama, ja to galvu nocērt.

  9. Tā daži te sevi izgaismo! saka:

    Mjā, dīvains tips tas Bruners, interesanti būtu uzzināt, kādus spēkus viņš pārstāv, bet viens skaidrs, ka ne latviskas Latvijas ideālus un mērķus. No viņa šādu tekstu citēšanas -“Nav vairs nekādas latviešu tautas.”,
    dvešs sakāvnieciskums un padošanās melnajiem pretlatviskajiem spēkiem! Bet…tad rodas jautājums, ja tāda ir Brunera pozīcija un šādus uzskatus tas te proponē, tad kam bija viņa cītīgi te drukātās prezidentūras un valsts pārvaldes programmas domātas? Kuras gan, ja vērtē rāmu garu, neatbilda Latvijas politiskajam un sadzīviski realizējamajam stāvoklim, jo nekādu patiesi kopīgu valsts pārvaldes modeli neieviest un visiem cienījamu prezidentu neievēlēt, ja reāli okupācija nav pārtraukta, ja puse valsts ir svešā informācijas telpā dzīvojoša, būtībā svešinieku masa un otra puse ir no pirmīt pieminētajiem apdalīta, apzagta un slepkavota pamatiedzīvotāju daļa. Pie tam, esot patiesie zemes saimnieki, tomēr svešo iebrucēju dēļ vēl šodien to liela dala eksistē zem iztikas minimuma un tas viss minētās svešo, nekulturālo iebrucēju milzu masas dēl Latvijā! Kā šos diametrāli pretējos spēkus gribēja Bruners apvienot un kāpēc nu pats citē garīgumu graujošu komentāru, kas vispār noliedz latviešu tautas cerības uz patstāvību un uz brīvu latviešu valsti?

  10. No malas saka:

    “No kurienes tu uzzināji par Čitauri?”
    – “Es nezinu,kas ir Čitauri!”
    “Kā?! Tu nezini???! Bet tu taču par viņu visu laiku runā.”

  11. TAUTAS TRIBŪNS saka:

    Latvijas žīdu prezident Levīt! Kur ir lielās,pieaugošās pensijas visiem Latvijas pensionāriem,kuras tu,jau sen solīji ātrā laikā? Paagstināto pensiju vietā tiek desmitkāršotas cenas. Vismaz latvieši nesaņem tevis solītās augstās pensijas. Ja tu būtu latvietis,tad vismaz zinātu GODA VĀRDU.

  12. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=tqtm8cH2log – Удар по колонии в Еленовке. Журналисты Reuters

    https://www.youtube.com/watch?v=BxFBlPSKN78 Трагедия в колонии в Еленовке: подробности. Новые «иноагенты» и возможный визит Пелоси на Тайвань

  13. Labietis saka:

    “Tolerēt” < === TĀDA VĀRDA NAV LATVIEŠU VALODĀ! Bet ir žīdi un garīgi kropļi,kuri šādu sprāgonīgu vārdu grib ieviest latviešu valodā un lieto! Tas ir "genocīds"! Un latviešu valodā "genocīda" vietā ir labāk skaidri saprotami sacīt: "Latviešu valodas iznīcināšana ir apzināta ļaunprātīga rīcība,ar nolūku iznīcināt rāsu un tautas saknes."

  14. Valodas stūrītis saka:

    “Latvijas tauta”: Tā saka visi iebīdītie Saeimas deputāti!
    — Nav tādas tautas! Var būt latviešu tauta,žīdu tauta,ukraiņu tauta,vai kāda cita tauta,kas ir vēsturisks asinssaišu kopums. Vārdu: “latviešu”,apzināti izmet no dzīvās latviešu valodas aprites!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *