A. Gobzems,- veco čekistu pēdējā cerība

Kas ir A. Gobzems un kuri ir viņa bīdītāji ?

Gobzems ir sens “viesis” LRTT i- vietē www.tautastribunals.eu Nerunāšu plaši, jo to visu plašāk var uzzināt LRTT i- vietnē ierakstot meklētājā šo abu darboņu vārdus. Aiz A. Gobzema muguras stāv čekas virsnieks Aivars Borovkovs(Saskaņas atbalstītājs). Aivars Borovkovs 1986 gadā veica H- 86 grupas arestu- tās fizisku iznīcināšanu… Viņš arī veica “čekas maisu” atfiltrēšanu no ATTIECĪGĀM PERSONĀM… . Pirms desmit gadiem kopā ar Aldi Gobzemu pieprasīja Vācijas valdībai izdot L. Grantiņu tiesāšanai Latvijā !!! Šodienas A. Gobzema izdarības norāda 100%tīgi uz to, ka viņš ir putiniskais PROVOKATORS- “zaļais mcilvēciņš” ! Viņa uzdevums ir valstī radīt haosu un tas, protams, ka ir viegli panākams, jo pirmās divas valsts svarīgākās personas: Kariņš & Levits ir visīstākie kriminālelementi, kuri apzogot tautu ir kļuvuši par miljonāriem un galvenais, ka viņiem abiem ir garīgi atpalikušu personu pazīmes… .

Bet tagad par Gobzemu un to, kas norāda, ka viņš provokators: Gobzems ir Saeimas deputāts, tad uzrodas jautājums, kāpēc viņš to visu nesaka no SAEIMAS TRIBĪNES ? Ja viņš uzskata, ka viņam ir taisnība, tad nākošajās vēlēšanās taču gūtu pārliecinošu uzvaru,- varētu veidot valdību un vadīt valsti !

Tad, kāpēc viņš neiet šo TIESISKO CEĻU ?

Pavisam vienkārši, zina, ka TIESISKĀ CEĻĀ neko nesasniegs, jo kļuvis par apsmieklu visai Latvijai ! Vienīgā cerība ir HAOSS un “Doņeckas Repubkikas” variants !

08.12.21

You may also like...

6 komentāru

  1. Ne no malas saka:

    4.maija čekistu-okupantu kliķe sen pielieto totālu cenzūru, kas īpaši labi redzams varas iztapoņu – zilo Delfu portāla prostituēto pakalpiņu rīcībā, dzēsot jebko patiesu, bet kliķei kaitīgu! Delfi cenzē neatkarīgi no pašu melīgi pasludinātajiem noteikumiem, kad tie nekādi netiek pārkāpti! Piem. šos koment. dzēsa jau pēc mirkļa, arī otreiz ar citu virsrakstu:

    Kāpēc,kur pazuda šie kom.?
    09.12.2021 00:05:58
    Par smagu valsts nodevību:
    1:33, 8. decembris 2021
    Jautājums ir pavisam CITS! 1:18, 8. decembris 2021 saprāts 22:45, 7. decembris 2021 Neviena valsts nesagaidīs gaišu nākotni ja ļaus iebraucējiem no visām malām, dzīvot kā savās sādžās no kurām nākuši. Ja viņi Latvijā vēlās dzīvot, tad viņiem jārunā mūsu VALSTS VALODĀ ! —————————— Kāpēc mums vajag svešo, pamatā mums nedraudzīgo, pat bieži naidīgo pūļus mācīt runāt latviski un pie tam masveidīgi, nevis ar pamatotu milzu atlasi? Un nevis darīt visu vajadzīgo, lai šis kremļa naidīgās apstrādes darbarīks – iebrucēju-migrantu, okupantu latviskai Latvijai nelojālo 5.kolonna dodas beidzot mājās? Beidzot prom, uz savu, tiek tik mīļo 9.maija svinību vietu- dzimto zemi, kur viņus tā mīl un gaida visa valsts vadība?!E.P.

    Par smagu valsts nodevību:
    1:34, 8. decembris 2021
    Jautājums ir pavisam CITS! 1:29, 8. decembris 2021 Jeb mums ir vājprātigo valdība un vājprātīga tauta, kas nesaprot, ka svešie , kremļa pastāvīgajā neidpilnajā informācijā dzīvojošie okupantu pūļi, ar tiem uzspiestām mūsu valodas zināšanām ieņem svarīgus valstij amatus un visas militārajās, ekonomiskajās un masu mēdiju sfērās, kā arī citās svarīgās dzīves jomās. Un kas ir bīstami jebkurai nacionālai valstij, kur nu vēl ar tik iznīcinātu genofondu, tik masveidīgi izdzītu pasaulē un ar tik zemu dzimstību, kāda ir mūsu tautai?! Valsts vara ,to visu labi zinot veic noziegumu, masveidīgi naturalizējot okupantui masas, pie tam, bez tiesiski pamatotā referenduma par šo latviešu tautai tik svarīgo jautājumu?!!E.P.

  2. AG saka:

    Gobzems pie tevis uz durku neies, Plāngrantiņ! :)

  3. Andris un draugi saka:

    Precīzi. Valsti pārvalda nodevēji ar tādām pašām kremlinu un kangaru partijām, no kurām neviena neprotestē pret okupantu naturalizāciju dekolonizācijas vietā

  4. Trūkst vārdu saka:

    Zina perveso slimnieku portālā Delfos:

    Sabiedrība
    09.12.2021 16:18
    Leo Hiršsonu atzīst par nacionālās pretošanās kustības dalībnieku …un jau 2018.g. apbalvo ar Viestura ordeni!!!

  5. Tauta par "drosmīgo" Leo saka:

    000% taisniiba
    09.12.2021 20:52:22
    Par to pašu leo
    09.12.2021 20:47:01
    “Varonis”, kurš nekad un ne reizi nav manīts NEVIENĀ VALSTS PARTIOTU sanākšanā vismaz pāri 25.gadu garumā! Nekad nav protestējis pret 4.maija bandas noziegumiem(kā visi lielie “disidenti”)! Ne 16.martā, ne 14.jūnijā, ne 1;jūlijā,ne 23.augustā,ne citos tautas sanākšanas reizēs?! Un PAR TO kliķe tādus apbalvo – par netraucētu tautas un valsts apzagšan

  6. Varb.beidzot sagaidiisim atbildi no AG? saka:

    ebregejs saka:
    2011. gada 17. maijs 10.15

    Atbilde uz G. meiteņu jautājumu, kā kad un kas var veikt un veiks dekolonizāciju, nepārvēršot Latviju Čečenijā, bet izpelnoties visu starptautisko labējo spēku atbalstu, ļoti interesē arī mani. Un ne tikai AG atbilde, bet daudzu citu šā foruma rakstītāju atbildes.

    G. meitenes saka:
    2011. gada 18. maijs 14.03

    Nu ir tas AG sprukās,jo bļaut par abstraktu dekolonizāciju, tā atbaidot svārstīgos un nedomājošos ir viena lieta, bet dot konstruktīvu pamatojumu nepieciešamās un krietni novilcinātās dekolonizācijas veikšanai ir pavisam kas cits! Tā var nonākt naidā ar saviem kremļa šefiem, ja viss šis obligātais un likumīgais process tiek patiesi loģiski un galvenais īstenojami pamatots!

    JAUTĀJUMS AG -kāpēc esi izvairījies no šiem komentētāju uzdotajiem būtiskajiem jautājumiem un ne ar vārdu neesi atbildējis par savu dekolonizācijas īstenošanas reāli izpildāmo variantu??!!!
    ========= =========
    cik gadu jau pagaajis,bet lielais “nacionaalists” AG taa arii nav devis skaidru atbildi?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *