M. Briedis- nožēlojams preteklis, sātanisma pielūdzējs- PAREIZI TICĪGAIS guņģājevists !

Ne jau bez attiecīgo “orgānu” ieteikuma šis anālās atveres iemītnieks nonāca pie tāda secinājuma !

https://jauns.lv/raksts/zinas/511073-ltv-mairis-briedis-kandides-saeimas-velesanas-no-partijas-saskana

Mairis Briedis- patriots vai patrijods ?

Kādai “nodevības masai” ir jāatrodas galvā smadzeņu vietā, lai pieslietos SASKAŅAI un nenosodītu putiniskās Krievijas uzbrukumu Ukrainai ?! Vai šim izdzimumam ir vietas starp cilvēkiem ? Nē, viņam nav vietas Latvijā, kur nu vēl Saeimā. Īstā viet viņam būtu AIZ RESTĒM, bet vishumānāk tomēr būtu, ja šo nodevības viepli izraidītu uz “Doņeckas Republiku”, lai ar kalašņikovu dodas “denacificēt” ukraiņus.

Ar šī nodevības mēsla palīdzību pie varas var nākt 5. kolonna, kura tik to vien gaida, lai fiziski izrēķinātos ar latviešiem, praktiski, mūs iznīcinātu. Ja redzot visas tās zvērības, ko pastrādā krievu okupanti 21. gadsimtā Ukrainā, to kā pašu minimālāko- nenosoda, tad tādam nav tiesības atrasties starp cilvēkiem. Tādam mēslam ir jāiespļauj sejā !

Slava Ukrainai- nāvi okupantiem !

28.07.22

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu patriotiem īpaši netīk, ka Briedis uzsplava virsū viņiem, jo gribēja iz mālēt no viņa patriotu i apzinīgo Latvijas republikas mentu. Ja arī viņu ir dabūjuši tie Saskaniesi savā pusē, tad taisnīgi. Vai viņam būtu jālien Ukrainas attiecības ar krieviem? Vai ta tās lietas jau nav priekšlaicīgi kulstitas i gatavotas? Kas ir tiesīgs nosodīt viņa izvēli, ja viņam ar tiem cilvēkiem saskan labāk nekā ar patriotiem. Jūs dabūjāt no Maira to, ko gribējāt, bet viņš izvēlējās iet savu ceļu. Ukrainā savu satanistu arī pietiekami daudz.
    .
    .
    .
    Admins
    Viņš neizvēlējās SAVU, bet gan nodevības ceļu, tāpat kā tu.

  2. Anonīms saka:

    Fakts ir tāds,ka žīdu un sātanistu partijas putiniskais režīms ir iebrucis Ukrainā. Par “lielgabalu gaļu” izmantojot krievus un dzelteno rasi,piedevām sevišķai nežēlībai varasdarbos izmantojot žīdiskas izcelsmes kaukāziešus. Tāda pat “lielgabalu gaļa” pretojas-pati ukraiņu tauta. Ja senāk kas bija atkarīgs no karotāja prasmes,izveicības,zināšanām,tad tagad izšķirošās bezdvēseliskās @ tehnolõģijas,un cilvēks karā ir padots gadījuma laimei,ka @ ierocis viņu par upuri nebūs izvēlējies. Tāda izdzīvošana tur,kas atkarīga no @ “žēlastības” ir īslaicīga. Žīdu kantoris ar Zeļenski izbīdījumā savai “lielgabalu gaļai” liek darīt gluži to pašu,ko putins. Vieniem nāve pašu mājā,citiem svešā zemē. Kad jārunā par lietām šādā šķērsgriezumā,tad,kas ir,kaut kāds tur Briedis? Nu otram purnu viņš var izdauzīt,un tas viss ir no tā vīra. Tā tikai novērš uzmanību no svarīgām lietām.

  3. AG saka:

    Bordāns toties ļoti labs, pidarus baigi mīl, Grantiņam savu dirsu iedeva.. :)))

  4. TO>>>Anonīms 2022. gada 29. jūlijs 1.22 saka:

    Un ,kas cits ukraiņiem atliek,kā karot pret!? Ja ienāktu orki un tevi izdrāztu pakaļā , tu viņiem roku paspiestu?

  5. Odze. saka:

    Anonomam.

    No viena graavja otraa graavii… Un pat te, pamanijies iebazt savus sesiniekus-@@@.
    Satanisti , zimeem vairs nav nekadas varas… Jusu pules ir veltas.
    Pasi sevi tikai izgaismojat.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *