Aizmirsti, ka ir arī LABIE krievi…

LRTT: Vienreiz pa visām reizēm vajadzētu aizmirst, ka ir arī “kādi tur” labie krievi. Tādu nav ! Viņi visi ir vienādi,- visi ļaunuma 100%tīgs iemiesojums. Ja šodien kādi uzstājas pret Putinu, tas nenozīmē, ka viņi nav Krievijas impērijas atbalstītāji. Un tieši šie IMPĒRISTI ir daudz asiņaināki par Putina hazāristiem(krievžīdiem). Mēs redzam, ka impērists Girkins(viņš arī Strelkovs), aicina uz daudz lielāku vardarbību, kādu šodien veic putiniskie krievžīdi. Un ar šausmām jāatceras “disidents” Navaļnijs, kuram prasīja par Krimu…un ko viņš atbildēja: “Krima nav nekāda sviestmaize ar kuru var tirgoties !” Neaizmirsīsim arī to, ka Grūzijas kara laikā viņš izsacījās: vajag bombardēt galvaspilsētu Tbilisi !

Pašlaik Krievijas varas gaiteņos notiek cīņa starp krievžīdiem un krievu IMPĒRISTIEM ! Kā vieni, tā arī otri ir nekas vairāk kā cilvēces ĢENĒTISKIE ATKRITUMI, bet ar dažādu ļaunuma kapacitāti ! Ja Putins tiks “novākts” un pie teikšanas nāks mokšas(purva un meža ļaudis- tā saucamie krievi) Girkina -Strelkova vadībā, tad notiks prātam neaptveramais:

Tiks mobilizēti miljoni, kuri tiks raidīti ne tikai pret Ukrainu, bet visu Rietumu fronti, ieskaitot Latviju ! Tas radīs neiedomājamas jukas un savstarpēju asins izliešanu !

Latvijā, kur ir liels daudzums šo civilizācijas atkritumu, var nokļūt savas eksistences KRUSTCELĒS.

It kā jau “mierīgos civiliedzīvotājus” būtu noziegums TOTĀLI REPRESĒT(sadzīt slēgtā nometnē), bet ja tas netiks darīts, viņi iznīcinās mūs. Ja pat šodien vēl 83 % atbalsta Putinu, tad gaidīt no viņiem kādu cilvēcīgu izpratni pret CILVĒKA DZĪVĪBU, ir nenopietni.

Un redziet, ko viņi šodien izdarīja ar ukraiņu gūstekņiem ? Pretīgais akts par kāda ukraiņu gūstekņa kastrēšanu un tā publicēšanu soc-tīklos tikai norāda, ka šie kropļi patiešam ir evolūcijas atkritumi ! Tāpēc visi krievi no Latvijas ir jāpatriec uz mūžīgiem VĒSTURISKIEM LAIKIEM, jo viņi ir toksiski- zombiji, kuri piesātināti ar līķu-indi !

Slava Ukrainai !

Slava Tās varoņiem !

Nu noteikti šīs izdzimums nāks pie varas, jo neviens no putinistiem viņam par muldēšanu pret Putinu nav pat spējīgs kādu zilbi iebilst !

Visi šie “dožģi” un “svobodas” no Latvijas ir jāpatriec ar sūdainu koku !

31.07.22

You may also like...

15 komentārs

  1. Cilvēks saka:

    100% tīgi visi ? Tā nekad un nekur nav! Starp citu ,tas kastrētājs bija kalmiks un tagad viņu medīs.
    .
    .
    .
    Admins
    Kastrētais bija kalmiks, kurš dien vāgneristos, kurus vada putina “labā roka”- Prigožins. Kalmiks bija tikai darba instruments krievu rokās, tāpat kā visi jakuti un čečeni.

  2. Odze. saka:

    O! Vecaa blondiine riktigi atveezeejusies uz Musu Zemes savakshanu un ,,sakartoshanu,, -purva raganas stilaa…!
    ,,Ja njebajus,,- skan pasulsparvaldiitaaja arogantais tonis.
    Skaistaas ,tiiraas, zaljaas pilseetas ir sagribeejusies SEV – un TIEM,kam meeslu kaudzes un suudu smaka 1 metra attalumaa apkart majai.
    Kultuura ir jauka,taa patiik visiem,bet to vajag CELT un kopt !
    Bet shitie … gremdee un lauz, bojaa un iznicina.
    Bet TAA IEDOMIIBA !!! AKDIES !

    MES SAVU ZEMI NEATDODAM NEVIENAM !!! NEKAD ! LATVIJA PIEDER LATVIESIEM . IENAIDNIEKS ,KAS MUUS IENIIST BEZ PAMATA-
    atradiis savu naavi Latvijaa.
    Kristus Vardaa.

  3. Pārmaiņas saka:

    Ne tikai meļi, slepkavas un marodieri, bet arī bērnu zagļi. Ja kāds vēl stāstīs, ka šie naturalizētie okupanti ir mūsējie, tad visticāmāk ir līdzīgs viņiem.
    https://youtu.be/uI2Kk1my9F4
    —-
    Aizsardzības ministrija atkārtoti uzsver, ka Latvija ir drošas mājas visiem iedzīvotājiem – gan latviešiem, gan krieviem. Latvijas krievvalodīgie nav atbildīgi par Putina karu pret Ukrainu.
    http://www.mod.gov.lv/en/node/10358

    P.S. kā var nebūt atbildīgi, ja daļa no krievu okupantiem pa tiešo balsoja par Putinu, bet otrā daļa, kas pieņēmuši prettiesiski doto Latvijas pilsonību, darbojas kā 5.kolonna un turpina okupācijas iesākto pārkrievošanu un Latvijas ekonomisko iznīcināšanu, Krievijas vampīru interesēs.

  4. Anonīms saka:

    “Svoboda”,kopš sākta laika ir žīdu cionistu rādiostacija,un uzcītīgi spēlē sev atvēlēto krievu lomu. “Svoboda” darbības oficiālais pasūtītājs un nodrošinātājs ir AMERIKAS SAVIENOTO VALSTU KONGRESS. Tā ir katram brīvi pieejama informācija. Žīdi spēlē opozīciju dažādās pusēs. Un gaisu jaukt viņi ir īsti meistari.

  5. Nevienaldzigie saka:

    NA atsevišķi cilvēki kaut ko reizēm iepikstas,bet ne partijas vadības līmenī un tas ir nodevīgi un bezgala tuvredzīgi domājot par tieši latviešu nākotni esot psrs krievu,4.maija krievu, krievijas un Ukrainas krievvalodīgo ielenkuma

  6. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Neceriet uz brīnumiem, 4.maija kangaru kliķe sastāv no komunistu padauzu atvasēm – nodevējiem, no zaglīgiem stulbeņiem, no maskētiem un neslēptiem okupantiem, kuri maskēti veic pārkrievošanu un arī daži reti normāli cilvēki, iemaldījušies dažādās latviskajās partijās un nespējīgi saņemties ko mainīt. Bet paša nozīmīguma status un milzīgā alga, salīdzinot ar tautas vairākumu, tos notur amatos, kur citi, godīgi ļaudis publiski izkliegtu visu, kas nav pieņemams šādas valdības, Saeimas deputātiem un godavīriem! Arī nacionālis E. Šnore iepīkstas epizodiski, paldies arī par to, bet nenoved lietu līdz galam! Nerīko skaļu protesta pasākumu, neaicina partijas biedrus, savus kolēģus piedalīties, neaicina visus godīgos pilsoņus tam pievienoties, ja nodevēji valsts un partijas vadībā ignorē savu deputātu, savu pilsoņu protestus, ignorē savas absurdās, kaitnieciskās rīcības izskaidrojumus un godīgos aicinājumus to pārtraukt un pieļautās kļūdas neatliekami izlabot! Jo šobrīd atkal notiek demokrātiska, legāla Latvijas pārkrievošana un tikai idiots vai nodevējs to ignorē!

  7. Māris M. saka:

    https://www.la.lv/video-zane-daudzina-berniba-gandriz-samainita-ar-citu-bernu-mammite-ar-sausmam-konstatejusi-bet-tas-tacu-nav-mans-berns

    Bieži dzirdēts stāsts. Vai nejaušība? It kā..

    Bet par to jau tribunāls ir rakstījis.

  8. Anonīms saka:

    nuja! Tev Grantin patiesham smadzenes ir saspiestas pamatigi,kad pats savos rakstos tu nesaredzi judasa bud’tibu un noželojamu tirānu Ulmana kulta pieludzēju.Pidarastu atbalstitaju un ikvienu esi gatavs sodīt ar navi, ja viņš splauj tavai nacionalai hujnai virsū.Tev esmu norādijis tavu garīgo problēmu un tev lidzīgiem un tici man, ka neizpaliks seit pat vietejā ciema merogā slaktini,jo jusos pasos ir pietiekami daudz sūdu,ko esat sastrādājuši.SLAVA CHEMPIONAM !!!!NĀVI GNIDAM -ELLES DZELMI LATVIJAI !!!

  9. AG saka:

    Tavs draugs Bordāns padzīs visus okupantus, vai ne? :))

  10. Tikai fakts saka:

    “DOŽD” Krievijas žīdu tv. kanāls. Spēlē opozīcijas lomu. Pat nav vērts skatīties.

  11. Par vatņiku recekli "Anonīms"! saka:

    Tam svešo smerdelim “Anonīms 2022. gada 1. augusts 14.49”, kā jau gļēvam pretlatviskam lopam būs daudz “jautrības” jāpiedzīvo, jo tādus kremļa saceptus bastardus, 5.kolonnas iznireļus gan paziņas, gan darba biedri un kaimiņi mēdz piefiksēt, jo muti turēt šādi lopi neprot un labi ka tā! Un tiek un tiks visi kremļa vergi un kangaru-bastardu izperētie nelieši ne tikai fiksēti, bet arī reāli neitralizēti! Un cienījamā tauta, kaitiniet stulbos, ļaunos kremļa lūzerus maximāli, lai tie lopi reaģē un verbāli smirdinās, tā sevi atklājot, jo tos visus vajag apzināt. Šie parazīti uz Latvijas zemes sen ir lieki, prettautisko tranu izperētiem bezjēgas insektveidīgas divkājainas infuzorijas, kas pamatā būdami paputējuši komunistu atvases, pie zagļu galda netikušie, tāpēc tapuši indīgi lūzeri, visā vaino godīgos Latvijas pilsoņus, savas zemes patriotus. Aklā naidā vāroties, šie garīgi un mentāli izputējušie kretīni savus līdzbiedrus, kremlim pielīdējus, stulbas komunistu atliekas, to atvases vainot tiem ir bail, jo tie viņiem liekas vēl vareni esam un atriebties spējīgi. Tāpēc savas riebeklības kladzina, visur, kur domā esam neatrodami. Un kā trīcoši kvekši, droši tik pagultē juzdamies, te portālā indīgi slienājas un žurciski spiedz. Nē, velti droši jūties tu kremlin un citi tev līdzīgie augoņi uz Latvijas zemes, velti un drīz to sajēgsiet nekļūdīgi!

  12. novērotājs saka:

    Kad sniega lavīna sākusies,kas to spēj apturēt? 4.maija režīms viss ir sprukās. Atskaitot ekonomiskās problēmas 4.maija režīmam nav dotību vadīt pavalstniekus. Krieviski runājošā masa,okupantu pēcteči savā vairumā ir parputiniski un kaujinieciski noskaņoti. Lielais bēgļu daudzums no Ukrainas; ukraiņi un krievi,savukārt ir pilni lielām dusmām pret Krieviju un Putinu. Kāds pieminēja lokālu,iespējamu kariņu. Lūk,tad Ukrainas bēgļi un parputinisti var iedot 4.maija režīmam piepīpot. Tas ir kā asinsnaids,un līdzās miermīlīgi,tas ilgi pastāvēt neprot. No latviešiem,protams,4.maija režīms nepatikšanas nesagaidīs.

  13. Cilvēks saka:

    Tramps mētelīti virina !:))) Kad beidzot pieleks ,ka visi ,kuri atbalsta vardarbību ir jau zaudētāji ,jo enerģijas jaunās viņi izturēt nespēs. Grantīīīņ!!!! Vēl jau dzirnakmeņi maļ … un cilvji pieslienas vienam ,vai otram …
    https://inforesist.org/tramp-vo-izbezhanie-vojny-ukraina-dolzhna-byla-otkazatsya-ot-kryma-i-nato/

  14. no malas saka:

    SLAVA CHEMPIONAM !!!!NĀVI GNIDAM -ELLES DZELMI LATVIJAI !!!

    Šo sitama pretekļa tekstu vajag piefiksēt un tādus anonōmos kremļa spiegu izvēmienus izmantot pret visu šo krievu okupantu, spiegu un kangaru pūzni!
    Padomājiet, ko šis kremlinu gļēvulis te ir piepīkstējis ar čempiona pieminēšanu? Jo ar šo teksteli šis lops ir vienlaikus slavējis kangaru briedi un idiotiski ļauni nolādējis visu Latviju par kremļa uzpirktā brieža saņemto pelnīto publisko Latvijas pilsoņu nicinājumu!

  15. Anonīms saka:

    Zane Zhi dina ir tipiska zhidu problēma visās tautās, ka gribās uzkāpt uz veselīgas vīra pipeles, bet normāls vecis nelien virsa zhidenei, kā tikai visādi luzeri kuriem gribas karjeras izaugsmes korporatīvajā zhid masonu pasaulē. Latvieši neizpaliek i vēsturiskā bēda ir tieši tanī, ka tie luzerisi, kas devās studēt 19. gadsimta universitātes arī sapisas ar aktrisēm beatrisem. Bērnu zagšana ir rietumos normāla parādība i tomēr Soviet times viņiem pienācās daudz kur bīties, bet atkal atvērās rietumu pasaule un sāka plaukt cilvēku tirdzniecības lietas. Maucība tiek kultivēta it visur un Rīga kļūst arvien melnaka, bet nēģeru pipeles pārspēj balto ļaužu 5 reizes un tādām Zanulam ir brīnišķīgas iespējas dzemdēt afro latviešus, kas dziesmu svētkos dejos Vooooodo kulta dejas. Hari krishna Latvieši! Indiešu gudrie ciemojas arvien biežāk Rīgā un kebabish hashish vairojas visos proletariesu rajonos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *