Kā divi “zemes tārpi”(Veidemane- Pabriks) lokās kā zuši uz pannas !

Par čekas duetu- Pabriku & Veidemani

Parastajam patērētājam šī Pabrika & Veidemanes intervija neko anti-latvisku neizsaka. Tā vairāk domāta jaunajai paaudzei, kura maz pazīst abus šos neliešus- algotus čekas darbiniekus. Šodien, UZ UKRAINAS FONA, viņi iekšēji- savos sirds dziļumos jūt, ka, ja uzvarēs Ukraina(un Viņa uzvarēs), var arī tikt “celti gaismā” arī viņu noziegumi pret latviešu tautu un tie ir prātam neaptverami. Abiem šiem anticilvēkiem pienākas: īss process un nekavējoša soda(ASM) izpilde visas tautas priekšā. Tiek darīts viss, lai tas nenotiktu. Visi šie drazas sāk “spēlēt” patriotus, bet neskatoties uz to, visam tam cauri spīd viņu SAIMNIEKU vēlmes. Vai dzirdējāt, ka šis jebrejiskās izcelsmes(arī Veidemane ir hazāriskas izcelsmes) latviec izsacījās par okupantiem sakarā ar okupācijas simbola nojaukšanu– 27. min. Tautas spiediena rezultātā šīs “zutis” ir spiests runāt citu valodu, bet neaizmirst atgādināt, ka pēc šī asins-simbola(latviešu tautas slepkavu) nojaukšanas mums jārūpējas, lai tā slavinātājiem- okupantiem, nebūtu jāvazājas apkārt kā bomžiem.

Viņš saprotot(redzot tautas noskaņojumu), ka šim monstram ir jāpazūd !!!

Jautājums šim deģenerātam: kāpēc viņš tikai tagad to saprot ? Kāpēc pirms notikumiem Ukrainā un tautas masu gājiena pret šo “atribūtu” viņam viss bija OK ? Atbilde ir vienkārša- naktīs sāk bieži sapņos redzēt karātavas… ! Un vēl: viņš, lūk, negribētu redzēt, ka notiekot “medības uz visu padomisko” !

Par nelikumīgo okupāciju un tāpat arī par tik pat nelikumīgi neveikto deokupāciju, šis Izraēlai padotais sadarbonis, neieminas ne ar pūš plestu zilbi !

Un pats galvenais, ka šis CILVĒCES ATKRITUMS(kopā ar Kristovski) pēcAtmodas periodā veica Latvijas Armijas degradāciju un Zemeessardzes de-nacionalizāciju, proti, likvidēšanu un abu šo VEIDOJUMU pārkrievošanu. Savā naidā pret visu latvisko un Atmodu, viņš, tāpat kā L. Lapsa, skolniekiem stāstīja, ka L. Grantiņš esot slikts cilvēks !

P.S.

Kad sajūti, latviet, šo mēslu smirdoņu, vienmēr uzrodas jautājums: kur šie rodas un, kas viņus laidis pasaulē ? To dokumentāli ir pētījis čekistu noslepkavotais vēsturnieks Indulis Ronis. Viņi visi ir mākslīgi radīti ar dažādām manipulācijām Latvijas dzemdību namos. Dzemdētājām tika mainīti bērni un daudz kas cits…..te lūk izvilkums no LRTT arhīva:

Indulis Ronis taču stāstīja, ka tieši latviešu bērnu pēcdzemdību mirstība izvērsās par pandēmiju ! Iemesli tam varēja būt dažādi.Vācu nacistiem bija programma kā savu tautu ģenētiski uzlabot. Tika atlasītas veselīgas nordiska izskata vācietes. Izvietotas viņas tika sanatorijveidīgās “nometnēs”, kur pie viņām savus frontes atvaļinājumus pavadīja tādi paši nordiska izskata veselīgi SSieši ar varoņgēnu, kuri kaujās sevi bija pierādījuši kā varoņi. Tā rezultātā dzima tūkstošiem bērnu. Pēc kara šos bērnus savāca amerikāņi un ievietoja priviliģētos bērnu namos. Pēc tam it kā viss tika aizmirsts. Kad par viņiem sāka interesēties, izrādījās, ka viņus visus pievākusi Izraēla… !!! Un tagad, latviet, klausies ļoti uzmanīgi: ” Tāda pati anomālija padomju okupācijas gados bijusi vērojamā arī statistikā par dzemdībās mirušo zīdaiņu skaitu, kur latviešu tautības zīdaiņu mirstība brīžiem sasniegusi pandēmijas līmeni.I. Ronis: http://tautastribunals.eu/?p=32423 Viņš taču stāstīja arī par Jāni Stradiņu un Kārli Kangeri !!! Un, vai tagad vēl tev nav skaidrs, kas ir Lato Lapsa, kurš savā grāmatā Vara – bailes 2 jau ar pirmo rindkopu nodēvē I. Roni par garā vāju un arī L. Grantiņu, kurš vienīgais viņu publicēja savā i- vietnē www.tautastribunals.eu , par tādu pašu !!!

Kādam ārprāta naidam ir jābūt, lai aktīvās ATMODAS aizsācēju, aiz kura pacēlās visa latviešu tauta, pat komunistus ieskaitot, nodēvētu par garā vāju ? Tikai tāds, kurš kalpo sātanismam un nīst latviešu tautu, ir spējīgs ko tādu gvelzt !!!

Vai tagad tu, garīgi un fiziski nomocītais latvieti, saproti, kas stāv aiz Lato Lapsas ? !

Lato Lapsa ir sātanistu sektas pārstāvis- Izraēlas algots darbinieks. Vai tad viņš nav tas, kas aizstāv E. Kalnmeieru, kurš ir iesaistīts drausmīgās slepkavībās, kuras veic Riharda Bunkas & Aivara Borovkova “juristu brandžas”(Astrīdas Babānes liecības) ? Vai tad viņš nav tas, kas uzbrūk un noķengā Jāni Bordānu, kurš ir pieteicis karu šiem latviešu tautas slepkavām- komunistiem un čekistiem ?

26.05.22

You may also like...

14 komentārs

  1. Andrejs saka:

    Šobrīd pa LVR.-3 var dzirdēt retransilāciju no Saeimas. Ņirgāšanās par latviešu valodu. Ar Kabanovu priekšgalā deģeneratīva,kroplīga,izsmejoša pļerkstēšana. Par latviešu valodas publisku pazemošanu būtu jebkuru jāizraida no valsts. Bet,vai tad mums ir latviešu valsts?!

  2. novērotājs saka:

    Pēc šās dienas uzstāšanām Saeimā,deputāts Gobzems nekad vairs negūs atbalstu latviešu novados.

  3. No Maarupes saka:

    “No tiesas izved Bunkus slepkavībā apcietināto Uļmanu”! Bet kas ir miška uļmans, tas ir praidistu-zilo mafijas balsts un sponsors, izcili pretīgs paiderasts un izvirtulis,kas garus gadus darija ko grib un izsaimniekoja valsti, shemoja ,bledijas un kriminali darbojas netrauceti, jo labi visur maksaja,bet kur nevareja pirkt, tur kileri palidzeja. Un to visu labi zina prokuraturas un policijas darbinieki,Ko soreiz nesadalija mafija, to uzzinasim daudz velak, jo aresateja ne jau par noziegumu,bet vai nu par nedalIsanos vai savejo krimiku apdallisanu! Nekads sakars ar tiesiskumu vai taisnigumu -i neceriet!

  4. S. saka:

    es jau sen par to runāju ….
    Франция, Германия, Италия, Венгрия фактически приняли путинский ультиматум от 15.12.21 и своим предательством парализуют НАТО и ЕС. Настало время исторических решений для США, Украины Великобритании. Только они могут предотвратить торжество руZZкого фашизма в Европе.

  5. 85 saka:

    Tas viss, protams, ir interesanti, bet nav. Varbūt LRTT jēga ir uztaisīt kā apzināt un publicēt pilnu sarakstu, kuri ( kuras ) ir likvidējamie parazīti, bez šīs kaitniekpsiholoģijas sērgas lirikas? Savukārt, Padomju Latvijā dzīvojošiem dzīvotājiem jātaisa kā jāapzin likvidējamo saraksts, kuri ( kuras ) parazīti pretlikumīgi lauza PSRS zvērestu, un apzināti uzsāka savu dzīvību nodevības.
    Aktīvās atmodas aizsācēj, un kas konkrēti tev te liek programmēt kā ļaunpiedāvāt latviešiem fizisku un garīgu nomocītību kā pieņemamu normu? Vari atteikties no šīs ( sadarbības ar sātanu ) programmas, turpmāk vienojot cilvēkus nost no nebūtībā zūdošā parazītmehānisma – rakstot kā labosi savus, šajā vietnē veiktos noziegumus pret cilvēci, piemēram, iestājoties pret virspretlikumīgo pasaules slimību organizāciju un tās noziegumiem, pret dēmonkrātijas organizēto rasisma naidu pret slāviem, pret kaitniekuzņēmējdarbību kā cilvēku indēšanu ar kofeīnu, alkoholu un tā tālāk.

  6. Maiss ir caurs. saka:

    Pabriks un visi,kas no vina ,,plaukta,, ,saprot tikai vienu- nedrigst iziet no REGLAMENTA ne par soli… Vini visi seez ,,plauktaa,, ,jo ieveero
    Savas Kompanijas uzvedibas noteikumus.
    Bet… Podu armijas aizstaavesana un krievijas iperialistu agentu gluma piesegsana caur baabisku ljurinaasanu ,kad ,,kads man vakaraa
    nepiezvanija un nepateica,,… Golubiene tik nevainiga…
    Kad Podu armija marodieree visu kam tiek klat, – KA TU , SUDABRALI PABRIK;TAGAD IZSKATIES CILVEKU SABIEDRIBAA ! Tie zog graudus,
    metalu, velasmasinas, ievarijumus,apaksbikses,zeltu,kapostus,burkanus,televizorus,speljmantinas,mebeles,velosipedus, datorus,muzikas centrus,
    smartfonus
    un…un…un… KLOZETPODUS !!!
    Algoti cekas agenti ir nacisti -imperialisti. Stradaa, ar zurkas centibu,alkatigi, savai adai par labu, viss parejais svarigs ,pakartoti tikai sev un adai. Ceriba uz nemainigu aizsardzibu , vitiga kare uz – VARU DARIT VISU KO ES GRIBU… UN MAN NEKAD PAR TO NEKAS NEDRAUD !

    Vini ir saistiti ar ASINIM. Shie,kas ir uz Tada Plaukta , ir izdarijushi smagu ,kopeju Noziegumu,kas viniem visiem liek -vienam otru glabt.

    Atcerieties KRISTUS teikto-

    Un,kad jus dzirdat par kariem un dumpjiem,nebaidieties! Jo visam tam vajag pa prieksu nakt,bet tulinj vel nav gals!
    Viss tas naks,lai jus nodotu LIECIBU.
    Es jums dosu vardus un gudribu,kam visi jusu ienaidnieki nevares preti stavet.
    Bet,kad jus Jeruzalemi redzat ,karaspeka ielenktu, tad zinait,kad vinas izpostisanas bridis ir pienacis.
    Vai grutajaam un ziidiitaajaam tajaas dienaas!
    Jo lielas briesmas naks paar zemi un DUSMAS PAAR SHO TAUTU !
    Un tautas samiis Jeruzalemi- tiekams (PIRMS) VINJU LAIKI BUS PIEPILDITI !
    Un cilvekiem sirds pamirs izbailees,gaidot lietas,kas naks visaa Pasaulee: jo debesu stiprumi sakustesies.

    Un tad redzes CILVEKA DELU NAKAM padebesii ,lielaa speekaa un Godiibaa !

    Kad tas saak piepildities,tad stiprinaities un celiet uz augshu savas galvas, jo jusu pestisana tuvojas!

  7. Labietis saka:

    Man bija jādomā; kāpēc Hitlers aizliedza beidzot kaujās lidot labākajam “asam” Hansam Ulriham Rūdelam. Bet viņš vadoni nepaklausīja.
    Hitlers noteikti gribēja saglabāt Rūdela ģenētiku nākamajām audzēm,jo jauna,pilnvērtīga nācija,tas nacionālsociālismam bija viss. Taisnība arī tā,ka žīdu sabiedroto valstu okupanti Vācijā nolaupīja visus tos bērnus,ko vācu valsts tik ļoti vēlējās izaudzēt labai cilvēces nākotnei.
    .
    .
    .
    Admins
    Par vācu un latviešu bērniem ir ne tikai kāda subjekta taisnība, bet gan Patiesība.

  8. Sābrs saka:

    “Cik izmaksās” okupācijas pieminekļa demontāža Rīgas pārdaugavā? Godīgi sakot: es nezinu. Bet,kā sacīja mācītājs Kārlis Zuika: “Ir jāatbrīvo no cietuma pērkonkrustieši,lai tie to varētu izdarīt.” Viņi to.ticams izdarītu ātri,un pilnīgi par brīvu. Kur ir tie puiši?

  9. Ziedonis Leišmalnieks saka:

    Latviešu jaunieši zaudēja noslēpumaini dzīvības,lai to negantības monstru novāktu. Vēl sabāza cietumos šā vara. Tas jūdu midzenis Saeimā,tač nekad nerimsies savas intereses aizstāvēt. Viens pats Iesalnieks pret viņu varzu. Kauns un negods ukraiņu priekšā tiem tūļām! “Nezina”,kā darīt,ko iesākt. Jūdu šakāļu pavadā. Vēlētājus novērtē tik īsi pirms vēlēšanām!
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši Iesalnieks ir tas vislielākais jūda & provokators, kuram vieta ne tikai aiz restēm, bet “pie laternas” !

  10. Ruslans Straķis saka:

    Bildes tapšanas laiks ir 8.maija svētki 2022.gadā.

    Gudras tautas kopienas līderis Grigorijs Krupņikovs (Jaunais laiks valdes loceklis ar paraksttiesībām atsevišķi līdzās Edgaram Jaunupam, Valdim Dombrovskim, tad Kariņam, Reiram un citiem), VDK aģents ar pseidonīmu Ivanovs un viens no Latvijas reāliem aizkulišu pārvaldniekiem. Bija Sorosa (Rokfelleru, Rotšildu, Morganu, Varburgu = dolārus drukā) fonda valdes loceklis līdzās Egilam Levitam (VDK vervēja Savickis 1972.gadā). Brālis Dmitrijs Krupņikovs kopā ar Putina bērnības draugu Rotenbergu darbiniekiem un uzticības personām (Vladimirs Fogels un Leonīds Kiļs) Latvijā pārvalda “restitūcijas fondu”, kuram latvieši ieskaitīs 40 milj. eiro.

    Jānis Bordāns (FDD aģents) teica, ka neieskaitīt viņiem 40 miljonu eiro ir tikai un vienīgi Vladimira Putina interesēs. Publiski pasaka uz 180 grādiem pretēji nekā ir patiesībā. Bordāns iepriekš bija strādājis Suharenko (Krupņikova kolēģis) labā, Norvik bankas īpašnieku labā, VDK priekšnieku labā (kopīgi SIA). Un bija Dombrovska padomnieks un parlamnetārais sekretārs (Valdis bija Krupņikova/Suharenko/Savicka padotais). Interesanti, ka VDK Dombrovskis un VDK Zīle tagad atrodas augstākajos ES amatos. Viens ES komisārs = līdzīgi kā MK ministrs valstīs, otrs ES parlamenta viceprezidents = līdzīgi kā Saeimas spīkera vietnieks. Zīles kolēģi virzīja UralVagonZavod intereses Latvijā un piesedza Kremļa naudas pārvešanu uz rietumu bankām. Praktiski izsūcot Krievijas resursus/finanses. Un tie paši cilvēki kopā ar Zeļenska sponsoriem/saimniekiem Rīgā veidoja kopīgus projektus (es piedalījos vienā no šādām tikšanām). Sanāk viena komanda atmazgāja Ukrainas un Krievijas naudas miljardus. Praktiski izsūca abas valstis tukšas.

    Visi Latvijas Iekšlietu ministri ir Kremļa kontrolēti. Biroja vadītāja Daiga Holma, vadīja Zatlera reformu partijas biroju līdzās Krievijas FDD cilvēkiem. Tā pati Sandra Sondore Kukule (vīrs vairākos uzņēmumos kopā ar VDK vadību, kuri deva atļauju Repšem kļūt par premjeru, un ir Aināra partneris arī) tagad darbojas partijas “Latvija pirmajā vietā” birojā, bet iepriekš Zatlera reformu partiju un bija Zatlera padomniece juridiskajos jautājumos.

    Nu un bildē mēs redzam Dombrovski (Sorosa fonda ex-valdes locekli) līdzās Krupņikovam, kurš savam favorītam atrada vietu vienā no saviem politprojektiem A/Par. Krupņikovs bija Jaunā laika patiesais priekšnieks līdzās VDK un Valmieras grupējuma krusttēvam Šķēles kungam, jo paraksttiesības atsevišķi bija tikai viņam un Eināram Repšei, kuram VDK virsnieks Jurijs Šabašovs deva zaļo gaismu kļūt par Latvijas premjeru. Tad arī izveidoja OIK (Savickis kūrē), tad arī Kariņš bija Ekonomikas ministrs. Tas arī izskaidro 6.37 milj. saņemšanu no Gazprom pārstāvja Vladimira Silkina (Maskavas ex-vicemērs) utt. Savukārt Jurijs Šabašovs ar Igoru Rapoportu (gudras tautas kopienas līderis, Kremļa elites partneris, Latvijas reālais pārvaldnieks, Parex/ABLV grupa) velk cigārus Monterroso restorāna cigāru istabā, kur dažas dienas iepriekš Reirs, Jaunups un Pūce dalīja atkritumu biznesu. Tieši cigāru istabā nāca atskaitīties par darbu augsta ranga VDD, SAB amatpersonas. Atskaitīties priekšniekiem. Nāca atskaitīties tie cilvēki, kuri viņu uzdevumā veidoja Magņitska tīklu caur kuru atmazgāja Timošenko, Janukoviča, Kremļa elites miljardus, izveidoja Tukuma OIK staciju “DH Tukums” SIA utt. Magņitska figuranti mūs novedīs līdz ABLV/Parex grupai, Savickim un Krievijas FDD.

    Viss ir viens. Latviju pārvalda viena maza ietekmīga grupa. Visas partijas. Saeimu. Valdību. Vēlēšanas. Visus novadus. Es zinu daudz vairāk, atklāju ļoti ļoti nelielu daļu. Mēs diemžēl neko nevaram ietekmēt. Ir tikai viens veids, bet es to neminēšu, savādāk Facebook mani nobanos un VDD pievērsīs uzmanību.
    .
    .
    .
    Admins
    “Es zinu daudz vairāk, atklāju ļoti ļoti nelielu daļu. Mēs diemžēl neko nevaram ietekmēt. Ir tikai viens veids, bet es to neminēšu, savādāk Facebook mani nobanos un VDD pievērsīs uzmanību”.
    Šie trīs teikumi parāda, ka esi PROVOKATORS ! Bet Tu pasaki šajā vietnē. Šeit Tevi neviens NEBĀNOS. VDD uzmanību jau esi pievērsis, tā kā tā ir tāda tukša muldēšana… .

  11. Skolnieciņš saka:

    Komunistiskā partija konsekventi meloja visu savu pastāvēšanas laiku. Meli, meli un meli. Tad kāpēc man šoreiz būtu jātic šiem meļiem? Pobedas kults balstās uz ciniskiem meliem un puspatiesībām. Pobedas kults tā ir sekta. Tā ir sekta pareizticīgo baznīcas paspārnē.
    Krievvalodīgie komunisti šo lielgabalu uzstādīja blakām kultūras namam, lai vietējos latviešus turētu paklausībā un bailēs. Tā teikt: ′′Možem povtoric!′. Un lai turētu okupēto zemju tautas paklausībā un bailēs, Padomju Krievija meloja kā vien mācēja. Melu straumes plūda upēm un tērcītēm. Un vietējie Kangari, stāvēdami kājās, aplaudēja un gavilēja.
    Ir laiks atmaskot Pobedas kultu. Mūsdienu zinātne piedāvā teju vai bezgalīgas iespējas kriminālistikā. Eksperti, apsekodami notikuma vietu un veikdami lietišķo pierādījumu analīzi laboratorijās, var pateikt ļoti daudz. Meliem ir īsas kājas. Melus var viegli atmaskot ar zinātnē balstītām metodēm. Un misticisma plīvurs taps norauts. Un komunisma smārds izgaisīs.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība mūžam dzīva.

  12. Skolnieciņš saka:

    Šo komentāru es nepārlaboju, šis komentārs bija bija domāts citam rakstam par Jēkabpils lielgabalu. Tāpēc komentārs var izskatīties nedaudz neloģisks.

  13. ... saka:

    O! Ja. Magija buksee,ja taisnibu piesauc. Logisks tavs koments- magijas skolniek.
    Tavam skolotajam GAME IS OVER…
    Skolniekiem ari.
    Un lielgabali aizvaksies uz to vietu,kur smird pec sera un mesliem.

  14. Skolnieciņš saka:

    http://jekabpilslaiks.lv/index.php?mod=1&op=out&id=32418&r=Jekabpils
    Komentāra origināls ir skatāms šeit. Pirms publicēšas es nenodzēsu dažus teikumus, bet gan vienkārši pārkopēju. Tāpēc tāda loģikas kļūda.
    Taču tas nemaina to, ka komunisms ir utopija, kura celtniecība vienmēr cieta neveiksmi un nesa daudzu cilvēku nāvi. Vārdu sakot, komunisti ir meļi, kas melos vien dzīvo.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *