I.Ronis. Prezidents R. Vējonis un sirdskaite…

Zaļš, tautastribunals.euI.Ronis. L.Grantiņš.LRTT. Helsinki- 86. RīgaVai Valsts prezidentam R. Vējonim patiesi ir iedzimta sirdskaite ?

Jau reproducētā valsts amatpersonas un soda psihiatra Oskara Velmera ar čekistisku visatļautības pārliecību sacerētā 1997. gada vēstulē par nereģistrētajiem zīdaiņu nolaupītājiem un Latvijā nereģistrētajiem psihotronajiem ieročiem- profesionālam juristam, profesionālam vēsturniekam un profesionālam politiķim nedod citu iespēju, kā atzīties, ka neatkarīgajā Latvijas valstī, domājams, tiek turpināta, kā dzīvas preces tirdzniecība ar mātēm dzemdību namos nozagtajiem vai samainītiem zīdaiņiem, tā soda medicīnas pielietošana.

Kā redzams, tad šīs noziedzīgās nodarbes arī ir privatizētas.

Cik ir izdevies noskaidrot atklātās vēstules autoram, tad cilvēk tirdzniecībā tomēr peļņas lauvas tiesa tiekot gūta no tirdzniecības ar cilvēku orgāniem, lai veiktu ārkārtīgi dārgāsOskars Velmers, Linards Grantiņš. Indulis Ronis transplantācijas operācijas.

Pa lielākai daļai šī biznesa nozare ir nelegāla ar pieaugošu tirgus pieprasījumu.

Lokālie kari un civiliedzīvotāju bombardēšana no gaisa un apšaudīšana ar artilēriju ir nepietiekoša, lai militārās izlūkošanas un pretizlūkošanas darbinieki un kara mediķi nelegālā veidā spētu apmierināt tirgus pieprasījumu. Piemēram, pēc jaunām aknām rindā gaida 1,5 miljoni personu. Šim biznesam aktīvi esot pieslēgušies arī policisti. Ik gadu dažādās pasaules valstīs bez pēdām pazūd desmitiem un simtiem tūkstošu cilvēku.

Cik izdevies aprunāties par šīm lietām ar vecajiem padomju miličiem un prokuroriem, tad pazudušo vidū dominē jauni un veselīgi cilvēki, bet veco un slimo cilvēku īpatsvars pazudušo vidū esot pārsteidzoši zems.

Tāda pati anomālija padomju okupācijas gados bijusi vērojamā arī statistikā par dzemdībās mirušo zīdaiņu skaitu, kur latviešu tautības zīdaiņu mirstība brīžiem sasnigusi pandēmijas līmeni.

Atklātās vēstules autors jutās ārkārtīgi pārsteigts, ieraugot, ka padomju cilvēku valstī- Padomju Savienībā, par katru jaundzimušo jau dzemdību iestādē tika sastādīta detalizēta Vissavienības anketa par jaundzimušā vecāku etnisko un sociālo izcelsmi un statusu.

Šādu anketu par Pāvila(Paula) Brūvera piedzimšanu autors atklāja brāļu Paula un Olafa Brūveru represēšanas lietā Rīgas KGB arhīvā. Viņam jau tobrīd palika kaut kā pavisam neomulīgi par Iļjiča(Vladimira Iļjiča Ļeņina) ceļa patieso gala mērķi… . Taču autora lūgumu atļaut šīs lietas izpētīt pēc medicīnisko iestāžu dokumentiem noraidīja, kā toreizējais Ārstniecības departaments direktors O. Velmers, tā veselības ministrs Juris Viņķelis. Oskara Velmera krogus plenča līmeņa asprātības par nereģistrētajiem zīdaiņu laupītājiem un psihotronajiem ieročiem juridiski pierāda, ka O. Velmers zināja par šiem noziegumiem pret cilvēci un cilvēcību un tos apzināti ļaunprātīgi slēpa.

Proti, O. VelmJuris Viņķelis.Ronis.Grantiņšera, kā valsts oficiālas amatpersonas pienākums bija informēt autoru un viņam izskaidrot, ka ir vairāki starptautiski nolīgumi, kas ne tikai aizliedz pielietot pašus šos ieročus, bet aizliedz šajā jomā veikt jebkādu pētniecību.

FOTO: Nu kur nu, bez šīs čekas gnīdas nekas nedrīkst notikt !

Tāpat O. Velmera pirmais pienākums bija informēt par autora pieteikumu Ģenerālprokuratūru un kompetenti pārbaudīt, vai LPSR VDK nav veikusi šādas aizliegtas darbības.

Likumīgas rīcības vietā O. Velmers nodemonstrēja, ka ir zaudējis garīgo līdzsvaru, sagatavodams rupjo un apvainojošo 1997. gada vēstuli.

No Imanta Daudiša atklātās vēstules arī uzzināja šādas brutālas O. Velmera (ne)uzvedības cēloni, ka psihotrono ieroču izstrādei veikti arī noziedzīgi eksperimenti ar psihoneiroloģisko slimnīcu pacientiem, kādus esot veicis arī Oskars Velmers.

Atgādināsim sev, ka okupācijas laikā O. Velmers bija Psihoneiroloģiskās slimnīcas galvenais ārsts Tvaika ielā, tautā sauktu par Sarkankalnu.

Autoram šķiet, ka par atslēgas vārdu soda medicīnai pret prezidentu R. Vējoni atmaskošanai un pierādīšanai var kļūt viņa it kā iedzimtā sirds kaite. Visi objektīvie fakti liecina, ka līdz š.g. 19.janvārim Prezidentam R. Vējonim nekādas iedzimtas sirdskaites nebija un viņš nav pārkāpis ne Latvijas likumus, ne Satversmi dodot nepatiesu Valsts prezidenta zvērestu, jo hroniskā sirdskaite viņam liegtu iespēju ziedot visus savus spēkus Latvijas labumam.

Andrejs Ērglis. Indulis Ronis. L. GrantiņšPaula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Kardioloģijas centra vadītājs Andrejs Ērglis šos smagos apvainojumus var atspēkot tikai un vienīgi ar konkrētiem dokumentiem- kas un kad šo it kā iedzimto sirdskaiti sportojošam Raimondam Vējonim ir konstatējis un kādu ārstniecības kursu nozīmējis !

Lietas būtība ir tā, ka arī atklātās vēstules autors iepazinās ar prezidenta R. Vējoņa š.g. 2. februāra audio interviju un viņam radās iespaids, ka prezidenta R. Vējoņa psihe bija ietekmēta un viņš atradās labi maskētā milzīgā emocionālā pārslodzē un kā zombijs ar savādu lepnumu balsī atkārtoja- man ir iedzimta sirdskaite !

Proti, vienīgi ar iedzimto sirdskaiti, Kardioloģijas centra vadītājs Andrejs Ērglis varēja vismaz mēģināt kādi attaisnoties, lai izvairītos ko kriminālvajāšanas par diagnozes uzstādīšanu prezidentam R. Vējonim bez obligātā starptautiskā konsīlija.

Tā nu lēmumu par sirds operāciju Valsts prezidentam dažu stundu laikā š.g. 19. janvārī ļoti šaurā ārstu lokā, Paula Stradiņa mazdēla un Jāņa Stradiņa māsas dēla, Kardioloģijas centra vadītāja Andreja Ērgļa vadībā.

Operāciju asistēja Jāņa Stradiņa dēls Pēteris. Tas, protams, ir nopietns pamats aizdomām par soda medicīnas pielietošanu pret Valsts prezidentu Raimondu Vējoni. Taču pieprasīt veiktās sirds operācijas pamatotības pārbaudi ir tiesīgs vienīgi ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers un Valsts prezidents R. Vējonis pats.

Lai nerastos pārpratumi, atklātās vēstules autors atgādina, ka visu informāciju par reālajiem un domājamiem padomju mediķu un zinātnieku kara noziegumiem pret cilvēci un cilvēcību viņš nodeva piekritīgajām iestādēm un institūcijām. Daļēji šī informācija jau ir citēta un reproducēta. Taču to ignorēja , tajā skaitā arī aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis.

Saucēja balss tuksnesī !

06.06.16.

You may also like...

8 komentāru

  1. Pēteris saka:

    Profesors Pauls Stradiņš, studējot Pēterburgā, apprecēja Volgas-Kamas bankas īpašnieka meitu.(Informācija no Latvijas radio 1)

  2. čuguns saka:

    Paveras šokējoša aina.

  3. tomēr saka:

    Vispirms Vējonim konstatēja sepsi Austrumu slimnīcā. No sepses bija visas iespējas nomirt…

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Pēc tam, kad 1993.gada 18.februāra naktī BRUTĀLI, varmācīgi, komunisti un čekisti,baidoties no LATVIEŠU VIENOTĪBAS, iznīcināja atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību, es griezos pie Jāņa Stradiņa.

    Izstāstīju viņam par nakts uzbrukumu un biedrības visu dokumentu iznīcināšanu, par to, ka likumīgos 1938.gada statūtus aizlieguši iebrucēji. Par to, ka mūs – Rīgas Latviešu Biedrības biedrus vairs nelaiž Māmuļā. Akadēmiķis no sarunas izvairījās.

    Pazinu viņa māti Paula Stradiņa sievu, no kuras pirku Paula Stradiņa gleznas savai kolekcijai. Viņa bija laipna, ļoti inteliģenta sieviete. Viņa smagi pārdzīvoja savas meitas Irēnas pašnāvību. Talantīgās gleznotājas pašnāvības cēloņi nav man zināmi.

    Protams, skumji, ka sabiedrībā pazīstams kultūras cilvēks Jānis Stradiņs apkaro latviskās kultūras tradīcijas un nepieļauj atjaunotās Rīgas latviešu Biedrības likumīgo statūtu atzīšanu un cienīšanu.

    Viņa tēvs, domāju bija pavisam citās domās par Latvijas galvenajām vērtībām.

    Atceros kā notika atvadas no Paula Stradiņa. Mājas vārtiņi bija atvērti. Milzīgs skaits cilvēku nāca atvadīties no profesora Paula Stradiņa, pēdējo reizi viņu vēl redzēt. Visa Ventspils iela tajā dienā bija kļuvusi par Latvijas centru. Ziedi un vaiņagi liecināja par latviešu cieņu un pateicību Paulim Stradiņam!

    Ka man teica akadēmiķis Indulis Ronis, kopš tā laika, kad Doroņina atmaskoja Jāņa Stradiņa darbošanos KGB, viņš vairs nerunā un nekontaktējās ar viņu.

    Tā kā Jānis Stradiņš ir nostājies pret likumīgajiem RLB 1938.gada statūtiem, viņš apkauno sava tēva gaišo piemiņu!

    Nepatīkami apzināties ari Jāņa Streiča glumo kolaboracionista dabu. Kad viņam izstāstīju par Rīgas Latviešu Biedrības 1938.gada statūtu nozīmi latviešu tautas dzīvē, viņš noliedza tos, būdams viltus biedrības KGBiskais priekšnieks. Pretstatā viņam Aloizs Brenčs ļoti augsti vērtēja atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības kolektīvo latvisko darbību pēc 1938.gada likumīgo statūtu atjaunošanas Māmuļā.
    No kino ļaudīm VISSAJŪSMINĀTĀKAIS par Māmuļas darbu pēc atjaunošanās bija Pauls Butkēvičs. Iebraucis no Maskavas Latvija, viņš viesojās Māmuļā, iepazinās ar atjaunotās biedrības darbību un priecājās par mūsu sasniegumiem, priecājās par katru mirkli, ko pavadīja latviskajā svētnīcā – MĀMUĻĀ.

    Patīkami apzināties kultūras cilvēku atzinību un pretīgi sajust KOMUNISTU un KGBistu pretlatvisko, zvērisko attieksmi.

    Latvijā ļaudis dalās 3 daļās. Pretlatviskie nezvēri, muļķi un apzinīgie.

    Pirmā grupa ir neliela, privileģēta un noziedzīga!
    .
    .
    .
    Admins
    Jānis Stradiņš no mātes puses ir krievžīds un tāpēc jau ģenētiskā līmenī neieredz “gaismu” !

  5. Eņģelītis. saka:

    Vai ir kāds,kurš NAV sastapies ar ārstu -sadistu?

  6. Pēteris saka:

    Valdim Freimantālam:

    Kā stāstīja kinorežisors Arnis Akmeņlauks, Jānis Streičs, apzinoties, ka bez vissavienības finansējuma nevarēs īstenot lielus kinoprojektus, Maskavā esot augstām amatpersonām lūdzis, lai Latvijai nedod neatkarību … .Tā Akmeņlaukam stāstījuši maskavieši.

  7. Tautas viedoklis saka:

    Intresanti, ko tauta saka par L.Inkina bezgalgaro tiesu? Intuicija saka, ka tas ir cirks un nekad reali notiesats vins netiks, bet skaitisies par tautas varoni un vares vest 4.maija rezima saulainaja virziena

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Pašam Latvijas valsts prezidentam ir jānes atbildība par to, ka tautai liegtas tiesības TURPINĀT savu, 1992. gada 18. jūlija kopsapulcē atjaunoto likumīgo 1938. gada statūtu paredzēto, darbību Māmuļā – Rīgas Latviešu Biedrībā.

    Algota amatpersona bez atbildības ir tukša vieta!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *