Lasītājs. Tikai fakta konstatācija

Ļoti interesanti bija palasīt arhīvu un konstatēt, ka izteiktās šaubas un vājās cerības uz “nacionāļu” vienīgo vadonīti r. dzintaru un uz VL – NA vadību ir izrādījušās L. Grantiņam pravietiski precīzas !
Papētiet paši, kas lasa šo vietni, piem. šo seno LRTT publikāciju: https://tautastribunals.eu/?p=6970 un sapratīsiet analoģiju. Mūsu patriotiskākā un reiz arī lielākā tautas daļa cerēja un ticēja, ka nacionāļu vadoņi patiesi cels latvisku Latviju, ka veicinās demokrātiski DDD un, ka BEIDZOT mūsu varonīgo senču zeme būs brīva no pretīgo barbaru – okupantu milzu varzas ! Un, ka sodāmie kangari būs nomesti no ienesīgajiem amatiem un sazagtais šiem atkritumiem būs atņemts un atdots viņu apzagtajai tautai. Bet viss notiek otrādi, kangari un to atvases 30.gadu garumā aizņem arvien ietekmīgākus un ienesīgākus amatus kopīgi ar okupantiem, kas tiek bezgala nodevīgi un pilnīgi prettiesiski naturalizēti pilsoņos. Un caur kangaru varas un partiju, arī NA dāvināto tiem pilsonību, okupanti saņem tiesības: lemt, apzagt un izrīkot no tiem smagi cietušo Latvijas tautu, noziedzīgajiem varturiem pat fiktīvi nemēģinot noskaidrot Latvijas īsteno pilsoņu viedokli. Nekaunīgi neprasot tautai caur referendumu piešķirt tikai lojālajiem no okupantu milzu bara mūsu Latvijas pilsonību !

Šie varnešu nodevīgie viepļi pagaidīs, kamēr naturalizēto okupantu skaits sasniegs, vai pārsniegs pamatiedzīvotāju skaitu un tad ar bezgala šodien nicināmajiem masu mēdijiem, ar milzu pompu šie nelieši uzrīkos referenduma cirku, lai pasaulei izbazūnētu par savas prettautiskas nodevības “likumīgumu”.

Par šo pasaulei neredzamo, tiem noslēpto baiso genocīdu un faktisku latviešu tautas garīgu un mentālu iznīcināšanu ir visiem Latvijas patriotiem, ar mūsu draugiem un sabiedrotajiem jāziņo it visur pasaulē, visos iespējamajos veidos, visos mēdījos un visās instancēs, kur vien tas iespējams ! Vienlaikus arī jāatbalsta, jāpalīdz ukraiņu tautai tās smagajā un nevienlīdzīgajā cīņā ar gadsimta garumā kremļa deformētajiem krievu zombijiem – asinskāriem, ļauniem cilvēkveidīgajiem lopiem uniformās, lai tuvinātu drosmīgo ukraiņu tautas uzvaru pār arī mūsu mūžseno naidnieku, izcilu pretekļu, slepkavu, zagļu un briesmoņu ordu !

LRTT

Atkal un atkal jāatceras(jāievieto rakstā) Ļeva Tolstoja sacīto par krieviem.

Kas attiecas uz maniem pareģojumiem, tad es tāpat kā viss lielais vairums sākuma noticēju šiem viltus “patriotiem”, bet laicīgi atjēdzos. Bet neko darīt, labāk vēlāk nekā nekad to atzīt.

Ticība cilvēkiem ir laba lieta, jo bez tās mums nedzīvot. Šajā gadījuma runa jau vairs nav par “ticīgajiem”, bet pašiem nac. varoņiem: kas viņus sagaida ? Meli nevar ilgt mūžību, par tiem jāmaksā ! Kāda cena ir nodevībai, nevienam nav jāpaskaidro. Kas attiecas tieši uz dzintaristu nodevību, tad tā ir desmitkārtīga. Viņi ar savām salkanajām runām ielīda daudz cietušā latvieša sirdī un ieperēja tajā nāvīgu stafilakoka bacili. Daudzi vēl šodien tic šīm glumajam preteklim- dzintaram no M. Fulfsona “cilts”. Radījumi ar hazārisko gēnu, nav pieskaitāmi pie cilvēku rases.

Vislielākā traģēdija slēpjas tajā, ka Dievs nepiedod arī lētticīgajiem. Īstenība jau nav runa par kaut kādu mistisku Dievu, bet par pašu primitīvāko ESĪBAS LIKUMU: “Ko sēji, to arī pļausi”. Te vairs nestrādā Sātana vārsmas, ka Dievs ir MĪLESTĪBA. Būs jāsaņem sods par sekām. Bija tas apzinīgi vai neapzinīgi, tas LIKUMAM neinteresē.

Sātana “vārsma”, ka Dievs ir mīlestība, ir visīstākās lamatas lētticīgajiem- tiek netieši pasacīts: dari taču ko gribi, jo Dievs ir mīlestība un tev viss taps piedots… , bet īstenība ir tieši pretēja.

Šeit mēs redzam NA īsto seju Parādnieka “formātā”. Viņš ir kopā ar Rihardu Bunku, kurš ir visīstākais un asiņainākais latviešu tautas ienaidnieks. Par to Liecina arī Astrīda Babāne. Visi šeit redzamie ir L. Grantiņa “krimināllietas” autori ! Noziedznieki Vītoliņš, Bunka un Parādnieks.

Šeit, šajā video, mēs skaidri redzam, ka Parādnieks ir VDD(DP) vadīts un stūrēts latviešu tautas kangars. Tas nozīmē arī to, ka visa NA viena vienīga provokatoru banda. Runa ir par vadību, bet ne apmuļķoto ierindas latvieti.

Un, vai šis mirklis nenorāda, kuriem kalpo dižie “NACIONĀLISTI, TAUTAS SIRDSAPZIŅA ?”

31,01.23

You may also like...

8 komentāru

  1. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=nwPWx8DYTPA -Правы ли страны Балтии, изгоняющие “имперцев”?

    Visai interesanti, kā šie “labie krievi”, nabadziņi, sūdzas par sliktajiem baltiešiem, negribot atbildēt par masveidīgo, vismaz 25 gadus ilgušo klusējošo atbalstu varai, demonstrējot visai kremļa bandas rīcībai savu aklo, acīmredzami arī izdevīgo visam piekrišanu!

  2. Пизда Нестроевая saka:

    Дико ржачный сайт.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā: Čļen Bunka !

  3. AG saka:

    Bija laiki, kad Linardiņš bija gatavs Raiviītim pipelīti atsūkāt, tāpat kā tagad Bordāniņan… :)))

  4. Manda saka:

    Dievam tuvāks cilvēks jūtas mīlestībā. Un pat ja arī Dievs ir mīlestība, tas nenozīmē, ka neliešiem un liekuļiem kaut kas tiks piedots, tāpat vien. Karmas likums māca, ko sēsi, to pļausi, ļaunais vienmēr saņems sodu, agri vai vēlu…..Te redzams, kā čekisti un viņu atvases, sagrābuši varu Latvijā, caur NA, nosaka, kurš piedalīsies Leģionāru piemiņas pasākumā. Ak, kā viņi loca šo dienu, šurpu, turpu, izmanto savos mērķos leģionārus, viņu bērnus un mazbērnus. Tas ir vairāk kā nelietīgi….Bez cieņas, pret R.Dzintaru un Parādnieku.

  5. Pārmaiņas saka:

    Kolaboracionista vieplis visā krāšņumā, tādi nevar būt uzticam ne svešiem, ne savējiem, jo kalpo vienīgi naudai un personīgam izdevīgumam. Kad nauda beidzās, tie spējīgi gvelzt uzticību pilnīgi pretējā virzienā. Nešaubos, ka Latvijā arī tādu būs vesels lērums un attaisnojumi nodevībai visneticamākie.
    https://youtu.be/HrSBG10SZys

    Zirnekļi burkā. Sāk nodot cits citu.
    (par Donbasu 2014.gadā)
    https://youtu.be/ZqS7zyqgCh0

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Tad nu Briedim kļūstot par Pasaules chempi blakus nostājās uz ringa tieši šis spīdeklis Dzintars. Tā teikt nostājās, lai iemūžinātu sevi blakus chempja sviedriem gribēdams izcelt sevi. Tieši to arī norāda iz tautas Briedim, lai tu nespēlētu līdzi šiem nozelojamiem judasiem, kas grib no tevis iz mālēt nacionālo varoņa tēlu. Slava Ukrainai? Tad nu arī Ukrainā to Banderivsinas tēmu rada tādi paši nacionālie izdzimteņi kādi ir Raivi Dzintari un Ināras Mūrnieces. Kopīgi veidojot satanistu teātri, lai tu uzķērtos uz pats savām emocionālām sajūtām, kad viņi spēlē ar aizgājušā laika foto bildītēm. Tāda slimība īpaši ir novērojama Ulmanisma tēla pielūgsme, ko kultivē arī Grantins. Tad nu arī tanī laikā Latvijā bij pilns ar čekistiem un tā vara visa bij viņu uzraudzīta ieskaitot jūsu mīļo Ulmani. Jēkabpils nosliksana? Vai kāds ir pārskaitījis kaut centu labdarība Jēkabpils iedzīvotājiem? Skuju! Zināms, ka tās pilsētas vai pareizāk ciema nosaukums ir par godu german zhidu izdzimtenim un dzīvo tanī pārsvarā zhidu jaukteni kuru senči ir ielīdusi tieši tanī laikā, kad hercogs taisīja saimnieciskās afēras ar rietumu valstīm laikā, kad tās savstarpēji karoja. Vai jums nav žēl Jēkabpils iedzīvotāju? Izrādās patiesībā jums bij intrese aizbraukt paskatit dabas katastrofu, ko tā izraisījusi par jūsu pašu Ulmaņa laikā uzcelto HES. Sovieti tikai turpināja pildīt savu kungu norādījumus un arī šodien Ukrainā notiekošais ir satanistu iestudēts teātris. Protams mirst cilvēki! Prieksh jums ir arī sagatavots savs teātris, kur arī būs jāmirst nacionālā varoņa tēlu iemantojot. Tevi sodīs 13.martā Grantin! Reiz ejot pa mācības ielu Rīgā ieraudzīju izkārtni Bunkurs 13! Nu bleg, ka iesaus paskatit, kas pa žīdiem tur strādā? Ieejot tanī protams izkārtnes militārā stilā ar latvisko patriotismu, bet man bij intrese tomēr paskatit kādus zābakus izturīgus, lai var ložņāt i pa purviem, i tā, ka kāda mauka uzkāpjot uz tiem man pirkstus ne saspiež. Ta izlīda no aizkulises kāds nacionāli parliecinatais ar chajas krūzi rokās. Tas bij Raivim kolēģis un es viņam par žīdiem sāku masēt, bet viņš pilnībā visam piekrīt, ko saku arī tam, ka norādīju par Ukrainas vēsturē latviešu sūdiem. Tikai viņš sak, ka viņš nav Nacionālās partijas biedrs, bet startē no viņu apvienības tāpēc, ka citas variācijas nav. Tā teikt, ka man piedirst uz viņa nostāju nacionālā jūdaisma partijā, bet zābaki bij Made in Germany. Stāvot Rīgas centrālajā tirgy pie kvasa ar krūzi rokas kāds krievs īpaši no pētīja, ka atkal viņam pēc fashista izskatos! Tā teikt, ka tas bij laiks, kad jau nevarēja nesaprast to, ka viss iet uz karu neglābjami.

  7. Par antilatvisko lopu! saka:

    AG 2023. gada 1. februāris 13.07
    Bija laiki, kad Linardiņš bija gatavs Raiviītim pipelīti atsūkāt, tāpat kā tagad Bordāniņan… :)))

    Vai tiešām šis jēli pretīgais dzīvnieks AG uzstājas citur kā latviešu nacionālists, tā smagi un redzams ļoti pārdomāti diskreditējot latviskuma nacionālo ideju??!

  8. Par 4.maija salašņām-slimajiem vadibā saka:

    https://www.delfi.lv/news/national/politics/kirsteina-paustajam-nav-likumiska-pamata-kaprans-versas-saeimas-etikas-komisija.d?id=55186020&com=1&reg=1&no=0&s=1

    Petručio
    02.02.2023 15:21:33

    Kiršteins ir viens no sakarīgākajiem Saeimas deputātiem. Viņam bija ļoti laba uzstāšanās Saeimas ārpolitikas debatēs.
    Libertārisms
    02.02.2023 15:37:56

    Augstskolu pārpludināšana ar sarkano profesūru jau bija viens no pirmajiem neomarksistu soļiem jaunās pasaules celšanā. Nav jēga satraukties par Latviju, kur kreisās idejas valdīja vienmēr. Bet pat ASV, kura bija brīvības citadele, dažu paaudžu laikā ir pārvērsta par kaut ko vājprātīgu. Tieši pateicoties jaunajām paaudzēm, kurām kaprāni iepotē totalitarismu un marksisma idejas jau skolā un augstskolā.

    dbbt71koj2eu6x
    02.02.2023 16:07:18

    “Privātā Dzīve” publikācijā “Ko darīt ar Gloriju?” Kiršteins norāda: “Grevcovas izteikumi ir nepieauguša cilvēka šļupsti, salīdzinājumā ar to, ko pat ārpus Latvijas robežām stāsta mūsu profesori. [..] Sākumā jātiek galā ar Austeru, Hanovu, Kaprānu… [..] Ja viņus izlidinātu no augstskolām, būtu daudz lielāks labums.” —– tas ir godīga cilvēka. pie tam, par brīnumu – deputāta atklāts viedoklis par noziedzīgo, lienošo liberizāciju visur, bet īpaši neoliberāļu smadzeņu skalotavās-mācību iestādēs!
    ——————————————————————-
    Kirsteinu zilirozaa slimnieki ar lideejiem un kremliniem tandemaa grib “noeest”, lai nekur vairs nebuutu atklaati savas domas izsakosi publiski cilveeki. Sabiedriiba stulbi turpina kluseet un lauj perverso supermazaakumam tos izniicinaat pa vienam!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *