Pabriks: Mums jāgatavojas partizāņu karam !

“Mums ir jāgatavojas partizāņu karam,” saka Pabriks !

Pabriks jau tas pats žīd- masons vien ir, par ko runā šis krievu RUNASVĪRS.

Uz visiem jautājumiem dod atbildi katra “elites” pārstāvja bankas KONTA Nr. un sadzīves apstākļi !  Kādā veidā A. Pabriks E. Levits un K. Kariņš ir kļuvši tik turīgi, ja viņu bagātība rakstāma ar 7tiņ-ciparīgu skaitli ? Viennozīmīgi- ZOGOT ! Tas viss noticis- ļaunprātīgi izmantojuši ieņemamo amatu ! Visi trīs ir “aizvelkami” uz TRIBUNĀLU un pakarami ! Tas arī notiks !

Foto: Vai tad viņu izskats neatgādina ko jefiņveidīgu- astrālus viepļus ?

Pabriks mums stāsta, ka jāgatavojas partizāņu karam. Tā ir vistīrākā politiskā sabotāža, kuru veic šis Ciānas kalps. Par cilvēku viņš nav uzskatāms un tāpēc nekas cilvēcīgs viņam nav piemērojams. Interesanti būtu zināt, pret ko tad mēs partizāņosimies ? Ja nu vienīgi, tad pret tādiem pabrik- izkārnījumiem, kuri veic starptautiska mēroga sabotāžas pret latviešu etnosu. Un, ne jau  bez iemesla viņi- latviešu tautas bendes, veica mācības: kā aizstāvēt uzbrukumu “Rīgas pilij”!

Militārās mācībās(atver) izspēlēta pūļa ielaušanās prezidenta pilī

Par pūli taču 4. maija valdošā banda dēvē tautu ! Un,- būtu tomēr jāuzdod jautājums: kāpēc šis “pūlis” uzbrūk PREZIDENTA PILIJ ? Vai ne tāpēc, ka visi šie PREZIDENT-PILISTI ar Pabriku priekšgalā, ir aplaupījuši tautu līdz pēdējam santīmam ?! Tādi Pabriki- visi tie, kuri pēc Atmodas bijuši pie SILES, ir jānosit kā aptrakuši meža zvēri !

Vai tad tas nav žīd- čekistu- cionistu ārprāta noziegums, ka aktīvās Atmodas aizsācēju grib aizbāzt aiz restēm, ka viņam ierodoties savā Tēvzemē uzbrūk hazāržīda Mežvieta komandēta DP varza, lauž kaulus un atsaka med- palīdzību ? Un tik iedomājieties, šī kroplā izdzimteņu varza mūs gatavos kaut kādam mistiskam partizāņu karam !

Nu nē, jāsaka šiem sātanistiem: tauta(ieskaitot mani) pie pirmās izdevības apšaus jūs pirmos !

NĀVI 4. MAIJA SARKANAJAI NOZIEDZNIEKU BANDAI !

17.01.20 L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Un atkal M. Hadsons!?
    Tas ir viens no retajiem, kurš patiesi novērtē situāciju Latvijā .
    Domājat, ka varturi nesaprot kāduļaunumu ir nodarījuši?Jebkurā tiesiskā valstī viņi jau sen būtu saņēmuši to, ko Grantiņš saka… Un drīz jau tas piepildīsies…

  2. Raitis saka:

    Šis draņķis solīja,ka Latvijas armija savas dzīvības nežēlošot,tātad,tā jau būtu noupurēta.Atliek upurēt pārējos-tautu partizānu karā,kad Latvija mudž no okupantiem.Vai šis iedomīgais izkritums var paskaidrot,kāpēc ielas,iestādes,visa sabiedriskā telpa ir smacējoši pilna ar okupantiem un to pēctečiem?Kur man būtu jāsāk partizānot,ar savu māju,ielu,armijas štābu?Ar 9.maiju,vai 11.oo jaungada svinībām?Ar kuru pilsētu?

    Lai jūs 1000-kārt nolādēti! Es ticu,ka tā būs,un būs arī partizānu karš pret kangariem!

  3. Pārmaiņas saka:

    Neatceros vairs kas bija runātājs raidījumā, iespējams viņu aizsardzības ministrs, kurš priecājās, ka K.Ulmaņa “kļūda” vairs neatkārtosies. Jo redz tagad jebkurš komandieris varot pieņemt lēmumu pielietot ieročus, negaidot pavēli no augšas, tiklīdz tas saskatījis apdraudējumu.
    Tikai maza nianse, izgrozīts ir zvērests un komandieriem jāaizstāv “likumīga” valdība un pastāvošā iekārta, nevis tauta un zeme šī, kā bija vecajā zvērestā.
    Tā kā pūlim, par ko šie pašpasludinātie deģenerāti dēvē latviešu tautu, tiešām var iznākt aiziet pagrīdē un pretoties “visu zemju proletāriešiem” ar partizānu metodēm.

  4. >> 2020. gada 17. Januar um 20.46 Uhr saka:

    likumīgie zagļi noilgojušies pēc “dzelteno vestu”
    varianta…
    Viens nezināmais – kurš būs tas komandieris
    un pret kuriem viņš pavēlēs iet ?

  5. Armands saka:

    Es sen norādu, ka konflikta situācijā ir jāiet šaut nost kaimiņš nr. 6,bet man saka latviski runājošie, ka jāsadzīvo draudzīgi ar russkijiem. Tikai paši russkijie runā atklāti, ka šaus mums virsū. A šo valsti pienāksies tīrīt pilnīgi visu un ar šaušanu būs ja nodarbojas, jo atstāt vēl dzīvus tos izdzimtenus nozīmē sadzīvot ar smirdoņa m.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *