No kā baidās visi šie šolci, makroni, dragi u. c. no šīs salašņu šlakas ?

Gan Vācija, gan francija, gan Itālija baidās no tā, ka ukraiņi uzvarēs ! Vai jūs zināt kāpēc ?

Tāpēc, ka šīs valstis, ar savu koruptīvo varas eliti, ir iejauktas ne tikai genocīdā pret Austrumeiropas valstīm, bet visu pasauli. Ja karā uzvar ukraiņi, tad tiks darīts viss, lai krievija(slepkavu un izdzimteņu tauta/ zeme) tiktu “aizvilkta” uz STARPTAUTISKO TRIBUNĀLU !

“Un tad tikai VISS SĀKSIES !” Liecībās visi šie Rietumu tarakāni tiks izvilkti gaismā ! Tad arī redzēsim, cik cieši visi šeit pieminētie sadarbojušies ar slepkavniecisko krievu valsti ! Vācijai, Francijai un Itālijai būs jāsēž uz viena apsūdzēto sola ar putinisko krieviju ! Izraēla izrādīsies, ka ir nekas vairāk, kā tā pati krievija. Tāpēc arī šodien šī valstu TROIKA- pluss Izraēla, uzstājas, lai tiktu nekavējoties veiktas miera sarunas un palīdzētu putinam “saglabāt seju” ! Tikai asinssuņi un tādi, kuri noziegušies pret cilvēci, ko tādu var pieprasīt ! Vai JŪS sapratāt- viņi vēlas “saglabāt seju” tam, kurš 21. gadsimtā veic ārprāta genocīdu pret ukraiņu tautu- slepkavo civiliedzīvotājus un bombardē pilsētas ! Lūk, tā arī ir dilemma visiem šiem šolciem, merkelēm, berluskoņiem, makroniem…, kas neļauj vairs naktīs mierīgi gulēt !

Katru dienu šie VECĀS EIROPAS parazīti sazvanās ar putinu !!! No šo trīs+ Izraēla cionistu puses, tiek bloķētas ieroču piegādes Ukrainai ! Šie TRĪS, ar kremļa palīdzību ES ietvaros, ir veikuši Austrumeiropas valstu izlaupīšanu- rūpnieciskā potenciāla likvidēšanu ! Latvieši cionistiem- komunistiem ir vajadzīgi tikai kā patērētāji un lētais darbaspēks ! Latvijas demogrāfiskā un ekonomiskā situācija tam ir spilgts pierādījums ! Vai tad Latviju ES nepārstāv 100% komunisti un čekas sadarboņi ? Vai visi šie godmaņi, vaideres, kalnietes, šadurski, ždānokas, mamīkini dombrovski…, kuri atrodas ES, ir latviešu tautas aizstāvji ? Nē, viņi ir mūsu tautas bendes, kuriem vieta ir CILPAS GALĀ !

Visi tie, kuri centušies aizstāvēt latviešu tautu, ir ar R. Bunkas & A. Borovkova KANTORA palīdzību, noslepkavoti !

Vai visļaunākajā murgā ir iespējams iedomāties, ka aktīvās Atmodas aizsācēju, TZO īpašnieku, H- 86 dibinātāju L. Grantiņu šodienas varas pārstāvji jau vairāk kā desmit gadus cenšas “aizbāzt” aiz restēm ?  

Būtu smieklīgi iedomāties, ka L. Grantiņu vēlas tiesāt latviešu tauta !!!

Un,- cik reizes šie kroplie “tautieši”, ar Dzintaru priekšgalā, ir centušies noslepkavot L. Grantiņu ?

Kas tad ir šie leviti, pabriki, kariņi, godmaņi, savicki, lembergi, borovkovi, dzintari, parādnieki, urbanoviči… ? Šiem pasaules atkritumiem nav vairs paredzēta vieta JAUNAJĀ LAIKMETĀ ! Viņu visu vieta ir NIRNBERGA-2 ar finišu karātavās !  

Slava Ukrainai !

Nāvi krievu okupantiem un Latvijas varas KLIĶEI !

Dievs, svēti Latviju !

29.05.22

You may also like...

8 komentāru

  1. novērotājs saka:

    Kas tā par Nürnbergu,kur katrs otrais pretī nāk nigeris? Vai tā Vācija par Vāciju saucama maz vairs? Tiem,kas Eiropu un Vāciju tiktāl noveduši,arī ir vieta uz sola blakus Putinam! Un turpat arī karaliskajām cilvēkēdāju dinastijām!

  2. Citas Pārmaiņas! saka:

    Viss pareizi gan cien. L.Grantiņa kunga rakstā, gan videosižetā teiktais!
    Kādā mājas lapā bija šāds viedoklis un gandrīz tieši par tēmu:

    “ES un tās cionistu ielikteņiem vadītāju amatos ir nederīga stipra un neatkarīga Ukraina ar patstāvīgi domājošiem, kaujās rūdītiem vadoņiem valsts militāro un civilo resoru vadībā. Valsts Eiropā, kas izies no kara kā visstiprākā militārā ziņā, ar pašpietiekamiem dabas un rūpnieciskiem resursiem, pacels Ukrainu stiprākās valsts Eiropā statusā, un tas biedē šo cionistu ielikteņus gejiskās Eiropas vadītāju amatos. Jo tādu neatkarīgu, karā uzvarējušu lielvalsti nevarēs, kā Baltiju, īpaši Latviju, pakļaut, pazemot, izlaupīt un apspiest. Nevarēs piebeigt tās pilsonisko kustību, veselīgo, konservatīvo cilvēku vēlmi pēc patiesas brīvības un neatkarības 4.maija kliķes uzspiestās brīvvalsts imitācijas vietā. Ukraina radīs cionistu vadoņiem, cilvēknīdēju bandai ar visādiem dženderistiem milzu problēmas ar pretdabiskās orientācijas uzspiešanu ukraiņu tautai, kā “labāko un progresīvāko”, veselo, normālo  cilvēku dabiskās orientācijas,  tradicionālo – konservatīvo uzskatu vietā! Tāpēc rietumu cionistu marionetes cenšas nedot vajadzīgo skaitu ieroču, nenosedz Ukrainas debesis un cer, ka ukraiņu drosmīgāko karotāju skaits tiks no putina bandītu – okupantu bandas samazināts tik ļoti, ka tie varēs uztiept savus pretdabiskos likumus un savu perverso izdzimteņu dzīves veidu, kā tas izdevies tiem vecajā, morāli iznīcinātajā Eiropā!E.P.”

  3. Artūrs Malta saka:

    Vēlēšanu kopas „Mēs Paši” PROGRAMMA 14. Saeimas vēlēšanām.
    Vēlēšanu kopa „Mēs Paši”, deputātu – kandidātus mūsu sarakstam izvirza paši vēlētāji savos vēlēšanu iecirkņos. Lai Satversme darbotos, gatavosimies vēlēšanām, atbilstoši Latvijas valsts Satversmei un Vēlēšanu likumam! Kopa uzskata, ka ir jāatjauno Latvijas valsts Likumu kopu. Jāievēro Satversme, kā arī jāatsakās no visām LPSR mantotām iestādēm un likumiem. Tas ir tiesiskas valsts un sociāla taisnīguma priekšnoteikums. Tad varēs darbotos princips:
    „VIENS LIKUMS- VIENA TAISNĪBA un VIENĀDAS IESPĒJAS VISIEM!”
    Programmas pamatuzdevumi ir atjaunot:
    – Latvijas valsts likumus par pagastiem; apriņķiem, ministrijām, sabiedriskām organizācijām, Latvijas Banku, Valsts Kontroli, Pavalstniecības, Valodas un Kredīta likumus.
    – 9 ministrijas: Ārlietu; Iekšlietu; Rūpniecības, enerģētikas, tirdzniecības un finansu; Kara; Zemkopības; Izglītības; Satiksmes; Tieslietu; Labklājības.
    – 516 pagastus un 19 apriņķus;
    – 7 sabiedriskas organizācijas: tas ir Lauksaimniecības; Tirdzniecības un rūpniecības; Amatniecības; Darba; Profesiju; Literatūras un Mākslas kameras, Latvijas Aizsargu Organizāciju (LAO), kā Policijas palīgus un Sabiedriskā Tirgus pamatus – Turību;
    – norēķinu sistēmu, izmantojot iekšējiem norēķiniem latu ar noteiktu vērtību, kā etalonu, kas bija spēkā līdz 1940.gada 17.jūnijam un tas ir 1 lats = 5,7 grami zelta;
    – Zemesgrāmatas zemes saimniekiem – 273 642 īpašniekiem.
    Atjaunojot Latvijas valsts tiesiskos pamatus ir iespēja tikt vaļā no ārējiem parādiem, kurus radīja līdzšinejā valdošā kliķe. Tas nozīmē, ka ņēmtie kredīti pārkāpjot Satversmi, Latvijas valstij un mums nav saistoši!
    Pārtraukt pašreizējo parādu sloga atmaksu no Latvijas valsts budžeta, tā ietaupot katru dienu no kredītprocentiem ap 6,5 miljoni eiro!
    Atcelt valdošās kliķes darbību Latvijas teritoriālajā plānošanā šodien, kas ir apzināta krāpšana vai nekompetences izpausme.
    Budžeta izdevumi ir jāplāno atbilstoši tautsaimniecības reāli noslogojumu summām. Tautsaimniecības atveseļošana iespējama vienīgi ar ilgstoši stabiliem un maziem nodokļiem uzņēmējiem. Atjaunot Latvijas valsts iedibināto kārtību, saimnieks un pagasts pats rūpējās par savu labklājību. Nodokļus iekasē uz vietas. Likums par pašvaldībām liedz tām nodarboties ar uzņēmējdarbību, tērējot valsts budžetu. Pagasta, aprinķa ierēdņi rūpēsies par ražošanas attīstību, kā tas bija līdz 1940.gada. 17.jūnijam. Budžetu veido: Ienākuma nodoklis strādājošiem – 30% no algas. Uzņēmums maksā – peļņas nodokli – 15%. Iekasēto nodokļu sadalījums no pašvaldībām varētu būt šāds: – aprinķim 30%; Aprinķis no sava ienākuma maksā valdībai – 70%. Atjaunojot Valsts iekārtu, var samazināt ierēdņu skaitu 15,8 reizes. Tas dod iepēju ietaupīt vairāk nekā 1,5 miljardi eiro budžetā, no kā varēs maksāt sociālo pabalstu mēnesī – 250 eiro katram bērnam, skolēnam, studentam un sociāli aprūpējamam. Bērna mātei maksāt auklītes algu 593 eiro mēnesī līdz bērna 4 gadu vecumam. Atbrīvotie ierēdņi varēs darboties atjaunotajos un jaunajos ražošanas uzņēmumos, kā arī zemnieku saimniecībās. Priekšlikumus, piedāvājumus un ierosinājumus varat sūtīt uz vēlēšanu biroja adresi: Daugavas ielā 28, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167.Tālrunis: 26347783, E-pasts: zemnieks@latnet.lv Vēlēšanu kopa „Mēs Paši”.
    P.S. Ja piekrītat programmai un esi gatavs pildīt – nāc par Saeimas deputātu!

  4. S. to A.Malta saka:

    Man programma šķiet pieņemama. Tikai kā Jūs domājat atrisināt parādu slogu , ar to atsaukšanos uz Satversmi būs problemātiski , jo tad sekos drošības jautājums , kuru jau arī pieminēja 40 miljonu sakarā.Neitralitāte mums nespīd , jo to tūlīt izmantos Krievija.Mēs joprojām esam starp dzirnakmeņiem ,tāpat visas Baltijas valstis. Varbūt nākotnē būtu jāizveido Baltijas valstu savienība(Polija , Lietuva ,Latvija,Igaunija… Ukraina ?)

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Te nu tu pats norādi, ka viņi darīs visu iespējamo, lai Ukraina nepastāvētu, kā valsts. Veļi!? Kārtējo reizi neliek miera veļi un atnāk kāds skolas biedrs, kas priekš teicamniekiem bij zolids puika, bet satiekot pirms gadiem kādu klases biedreni uzzināju, ka viņš savos ziedu laikos aizgājis tai saulē ar vēža kaiti! Kur tā kaite ķer īpaši jaunus atstājot bērnus vienatnē? Modernā pārtika! Kādā nesaprotamā laika koridorā nonācis, ka no ēnainās puses aiz muguras skrien kāds jaunietis i skrien no cita laikmeta pretī gaismai. Savdabīgi, ka es nekad viņu neesmu dzīvē sastapis, bet es viņu pazīstu pēc soļiem, kā tā var būt? Skriedams man garām ieblavos viņa virzienā – Jersikiet tas esi tu? Jersikietis deva apliecinošu zīmi, bet viņš nedrīkstēja atbildēt, jo bija no cita laikmeta un aizskrēja nozudot gaismas staros, tad pēkšņs dūriens mugurā un es pamodos ar churam, kas tieši tanī apvidū spieda, ka šausmīgi sagribējās mizst. Vēsturiski, kas ir Franki un germani? Visus viņus virzīja tie paši finansētāji pret senču zemēm, kā pēcteči finansēja zhidu revolūciju! Galija un Francija? Tā nu runā, ka Galijas ļaudis pēc savas būtības bij Slāviem tuvakas, kas tie paši Kelti kuri ieplūda Prussia no Romas nakdami. Roma un tās iedzīvotāji šodiena ir krasi atšķirīgi tāpat, kā Zemgalieši un zidgaliesi! Nu i rūpnieciski Russijas imperija sākas no kura gala? Rīga un tās apvidus bij rūpnieciski atistitas, kā Russijas imperija tā arī Soviet times. Darba spēks? Kur to ņemt, ja vietējie ir zemkopji? Polijas 1Lielvalsts telpā! Kam tā maisija visu vairāk?

  6. Mēs rīdzinieki saka:

    Raksta Malta:Jāievēro Satversme, kā arī jāatsakās no visām LPSR mantotām iestādēm un likumiem. Tas ir tiesiskas valsts un sociāla taisnīguma priekšnoteikums. Tad varēs darbotos princips:
    „VIENS LIKUMS- VIENA TAISNĪBA un VIENĀDAS IESPĒJAS VISIEM!”
    ================
    Kas par murgiem, kādas vienādas tiesības kāds viens likums visiem, kādiem visiem un kādas tiesības??! Puse valsts joprojām pilna ar naidpilniem okupantiem, īpaši RIga, par Latgali pat nerunājot!!! Viņu lielākā daļa – kremliskā zagļu un laupītāju masa neievēro viselementārākos likumus, viņiem nav sirdsapziņas un nav kauna sajūtas, bet ir neremdināma alkatība, dzīvniecisks naids pret visu nekrievisko pasauli un psiholoģiski tie ir kremļa zombēti darbarīki dumpjiem un teroram. Un tas vēl nesen skaidri izpaudās 9.maija simtu tūkstošu okupantu masas pļēgurošanā Rīgas viducī, pie sava sarkano fašistu staba, svinot otreizējo latviešu moku ceļa sākumu!
    Un šo milzīgo pretlatvisko masu “naivais” Malta pat nepiemin, vai nav dīvaini?! Kaut tieši okupantu masas dēļ viņa programma ir neiespējams feiks, jo krievi to neievēros, pat nelasīs, bet dod iespēju Maltam balotēties un uzreiz “aizmirst” šo diženo programu veiksmīgas ievēlēšanas gadījumā un dos iespēju saņemt deputāta algu veselus veselus gadus?!Par to vērts pamuldēt un pasolīt debesmanu naivajiem onkulīšiem un tantiņām, bet atkal mukt, ja tie jautās par dekolonizāciju un okupantu idiotisko, nodevīgo masu naturalizāciju Latvijas valsts pilsoņībā. Nē, nekad ne skaņas no Maltas par šo tā karjeras un labklājības nākotnei tik bīstamo tēmu!
    Pasacījis būtu godīgi Malta, ka cer izmantoto apdulināto dalībnieku ziedoto naudu tikai savas personas reklāmai, savai labklājībai, tā tiekot Saeimā deputāta krēslā. Un tad, uz to naivo rēkina reizēm pamuldēties publiski, kā dižens, cienīgs un jau tad labi pārticis vadonis to viņa apdulināto nabagu mini pulciņā!

  7. ES saka:

    Čekists Malta mācīs LATVIEŠUS uz galda dirst un kā jāsmērē sviestmaize.

  8. AG saka:

    Labi, ka Bordāns gan ir pret tavu tiesāšanu! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *