R. Brunera atbilde “Lasītājs”(L. Grantiņa atbilde…)

R. Brunera atbilde “Lasītājs”

Kāpēc es izsakos piesardzīgi un lietoju “padomiski maigus izteicienus par krieviski orientēto daļu”? Tāpēc, ka dzīvoju ārzemēs. No mana viedokļa nebūtu ētiski izvirzīt radikālus priekšlikumus un lietot asus izteicienus. Man ir tikai ierobežota atbildība, ja manis teiktais noved pie rīcības, kas izraisa sekas Latvijā.

Vai no “psrs iebrucēju un kolonistu lielā skaitā Latvijā joprojām esošās daļas ir jābaidās”? Baidīties nevajag, bet izturēties ar piesardzību vajadzētu gan. Viņi patlaban ir pārāki par latviešiem gan materiālā ziņā, gan gara spēkā. Pēdējais faktors ir pats svarīgākais. Tas rodas no pārliecības, ka viņiem pieder kontrole pār Latviju. Pārdaugavas pieminekļa novākšana viņiem būs smags, kā saka, “demoralizējošs” trieciens.

Gara spēka nozīmi mēs redzam Ukrainā. Lai gan ukraiņi militārā ziņā ir vājāki, viņi pamazām gūst virsroku. Ukraiņi cīnās par savu zemi, bet krieviem nav nekādas ideoloģijas.

Ko darīt ar “okupantu pūļiem, kurus vēl papildus nelietīgi aktīvi naturalizē, dodot iespēju kremlim veidot savas spēka struktūras drošības dienestos, armijā, policijā un valsts civiliestādēs”? Okupantus izvest nav vienkārši. Par to katrs var pārliecināties pats, mēģinot izvest kādu no tiem. Viņi savulaik tika ielikti ar tālredzīgu mērķi tādā veidā, lai viņu izvešana nebūtu iespējama, nepārkāpjot starptautiskās tiesības.

Kā jau esmu rakstījis, mans plāns bija pārņemt augstāko varu un spēka struktūras ar prezidenta institūcijas palīdzību. Var palasīt piemēram šeit https://tautastribunals.eu/?p=61628 . Attiecībā uz valsts dienestiem tas nozīmē tīrīšanu. Attiecībā uz privātiem uzņēmumiem un citām barotavām, tas nozīmē sankcijas. Tāpat kā pašreiz dara ASV attiecībā uz Krieviju: ierobežojumi uzņēmējdarbībai, represijas no VID ar nodokļu uzrēķiniem utml., banku kontu saldēšana .. īsumā, aizgriezt kanālus, pa kuriem viņi barojas. Tad droši vien paši aizbrauks no Latvijas.

Vēl gribētu papildināt attiecībā par politiķiem, augstākajiem ierēdņiem un specdienestu darbiniekiem. Cilvēki sagaida ka viņi atkal “apmetīs kažoku”. Te vajadzētu saprast, kā darbojas minēto īpatņu organisms, jo “kažoka mešana” ir fizioloģiski determinēts process.

Minētie īpatņi uztver briesmas ar muguras smadzenēm. Nelielā galvas smadzeņu daļā koncentrējas binārs pieraksts ar informāciju, ko saņem no attiecīgajiem receptoriem.

Šī informācija attiecas uz galvenajiem dzīvību ietekmējošiem faktoriem: es uzbrūku / es bēgu; es ēdu / mani ēd; es dominēju / mani pakļauj; es p-su / mani p-s; es iegūstu / es zaudēju un līdzīgi.

Kad kontrolsumma pa esošo un sagaidāmo negatīvo iznākumu pārsniedz kritisko, īpatņa organismā notiek klikšķis.

No mūsu viedokļa tā ir “kažoka pārmešana”, kad īpatnis sāk darboties pretējās formācijas interesēs. No paša īpatņa viedokļa, viņš ir samainījis vietām pārsvarā esošos “mīnusus” ar mazākumā esošajiem “plusiem”, savas eksistences turpināšanai.

Man pārmet, ka esmu auksti formāls, bet uzdotie jautājumi ir emocionāli piesātināti. Tiešām, sekojošo jautājumu būtība ir grūti uztverama. Acīmredzot, iestājies emocionāls pārsātinājums.

Tāpēc gribētu nobeigt ar acīm redzamo atziņu, ka neesmu ne prezidents, ne burvis, ne svētais. Man personiski nav pa spēkam apturēt migrantu naturalizāciju, es nespēju pārvērst ūdeni vīnā, nespēju izskaust Kremļa aģentus, pabarot tautu ar pāris zivīm un veikt līdzīgus, neapšaubāmi derīgus darbus.

R. Bruners: RB – LRTT pielikums “Pirms atbildu Lasītājam, maza piebilde attiecībā uz personiskiem apvainojumiem un lamāšanos. Dotajā video ir lamas, un tas ir normāli. Sašauj agresora tanku un lamājies vesels. Turpretim ķēzīties, sēžot uz dīvāna nevajadzētu, tā ir liela atšķirība.”

Šo LIELKALIBRA apvainojošo komentāru es saņēmu par papildus informāciju pie raksta “Lasītājs. Draudzīgs jautājums Brunera kungam”:

https://www.youtube.com/watch?v=iGDrdHuRdyk&t=3s

Tas ir viss, kas palicis pāri no smirdošajiem krievu- putiniskajiem izdzimumiem ! Lai viņi, šie krievu okupanti, nolādēti mūžu mūžos. Viņu “kiriļickajiem” pēctečiem nav vieta Latvijā. Tiesiskā dekolonizācija un 100%tīga patriekšana no Latvijas ! Visa civilizētā pasaule atsakās ar viņiem sadarboties. Viņu ražotās preces tiek izmestas no veikaliem ! Un iegaumē, latviet, ka okupants un viņa pēctecis nevar būt ne labs, ne slikts. Viņš ir un paliek okupants, kurš ir jāpatriec ar visu viņa “Pārdaugavas čļenu” !”

Neskatoties uz visu, es šo komentāru apstiprināju, jo uzskatīju, ka tas man un i- vietnei nevar kaitēt. Neapstiprinu tikai tos, kas rakstīti perversas izklaides dēļ. Arī tos, kas aģitē pret veselo saprātu, bet tādi rakstītāji pēdējā laikā ir ļoti maz…, jo saprot, ka raksta veltīgi. Izņēmums ir AG…, kāpēc, par to jau esmu rakstījis. Brunera kunga “emocionālo” komentāru arī jau biju gandrīz aizmirsis. Bet izlasot Viņa atbildi “Lasītājs”, sapratu, ka “ūdens ir daudz dziļāks”, kā tas pirmajā brīdī liekas:”Minētie īpatņi uztver briesmas ar muguras smadzenēm. Nelielā galvas smadzeņu daļā koncentrējas binārs pieraksts ar informāciju, ko saņem no attiecīgajiem receptoriem…(un tālāk līdz beigām).”

 To, ka Brunera kungs domā savādāk, mani tas neuztrauc. Ir dažādība un tas viss piederas demokrātijai. Vietne ir kontrastaināka  un tas ir labi. Es nekad Viņam neesmu uzdrošinājies ko aizrādīt, kur nu vēl tik stipri “kritizēt” (praktiski nolamāt). Un tagad konkrēti, kas attiecas uz mani. Mana “ķēzīšanās sēdot uz dīvāna…”   Es nekad neesmu sēdējis uz dīvāna un ķēzījies. Tas ir abstrakts jēdziens un tāpēc paskaidroju: es vienmēr rakstu ar savu īsto vārdu un tas nekādā gadījumā nav pieskaitāms pie ķēzīšanās(domāts jau ir cits vārds). Es nekad neesmu Brunera kungam aizrādījis, ka Viņš nostājās “dzelteno vestu” pusē, jo zinājām, ka šīs “vestes” tiek finansētas no Maskavas. Neesmu arī “aizrādījis”, ka biedrs A. Gobzems ir vistiešākā veidā saistīts ar VDK darboņiem,- ar Maskavu. Šis nelietis kopā ar čekistu- slepkavu Borovkovu pieprasīga L. Grantiņa izdošanu, lai sodītu par “LIKUMĪGĀS VALSTS VARAS GĀŠANU” !

Protams, ja kāds ir no Gobzema KLANA, tam nepatiks, pat nāvīgi nepatiks, ja es krievu okupantus nolādēšu un sacīšu, ka šiem civilizācijas atkritumiem Latvijā nav vietas.

Protams, ka Brunera kungam ir “nāvīgs” apvainojums par to, ka es esmu definējis: visas Baznīcas ir Sātana roku darbs un ticīgais nekad nevar būt BRĪVS CILVĒKS. Ticīgais vienmēr kalpos savam SAIMNIEKAM un, kas ir saimnieks, tikko minēju. Kas attiecas uz Latvijas krieviem: Viņi šeit atrodas nelikumīgi pēc visiem starptautiskiem LIKUMIEM ! Bija okupācija, bija jānotiek deokupācijai. Viņi tika Latvijā atstāti kā vairogs čekistu varai. Tas drīz tiks labots.

Otrkārt: 99% viņi ir Latvijas valsts sabotieri- nodevēji. Iegūstot pilsonību viņi ZVĒRĒJA, ka latviešu valoda ir vienīgā valsts valoda ! Un, ko šie padibenes darīja REFERENDUMĀ PAR VALODU ? Neba es viņus taisu par mēsliem, bet viņi paši sevi par tādiem ir pataisījuši. Un, ko šie kroplie izdzimumi šodien dara Ukrainā ? Un, tāpēc, Brunera kungs, es vēlreiz atkārtošu: LAI VIŅI NOLĀDĒTI NO LAIKU SĀKUMA LĪDZ LAIKU BEIGĀM ! Ja kāda tauta vairāk par 80% ir par KRIM NAŠ, tad atlikušie 20% dzēšas un iestājas KOLEKTĪVĀ ATBILDĪBA !

Iespējams, Brunera kungs, ka Jūs kā cilvēks, to nevēlējāties sacīt, bet Jūsu IEKŠĒJAIS SAIMNIEKS to lika. Kas Jums no dzimšanas pietrūkst, Sirdsapziņu taču RADĪTĀJS bija ielicis šūpulī, tad kāpēc jāmeklē Tās aizstājējs- jākrīt ceļos vai jāsit galva pret grīdu ? Vēl būtu daudz kas sakāms, bet, lai paliek… . Neskatoties uz visu, Jūs esiet gaidīts šajā i- vietnē.

Veiksmi Jums !

Slava Ukrainai, nāvi krievu okupantiem !

28.02.02

You may also like...

7 komentāru

  1. Cīņubiedri saka:

    Biju gribējis R.B. atbildēt un iztirzāt sīkāk, viņa dīvaini piesardzīgos okupantu rīcības un būtības apzīmējumus, īpaši ņemot vērā viņa drošo atrašanos kaut kur ārzemēs, kā to R.B. pats uzsver! Ja tā jāpiesargājas, pie tam izsakoties bezgala korekti, pat tik “korekti”, ka liekas, ka “Saskaņas” deputātu lasām, nevis R.B., tad ko darīt? Kā tad laipot, izgrozīties reāli uz vietas reāli apdraudētajiem patriotiem no krievu okupantu lamām un draudiem savās mājās Latvijā, ja vēlas citu valdības politiku, ja vēlas latvisku Latviju? Un kāpēc tā jājūtas latvietim dzimtenē?!Bet tas viss teksts atkrita, izlasot šo Grantiņa kunga atbildi R.B., jo viss galvenais ir ticis pateikts un nekas nav vairs piebilstams!

  2. RB saka:

    Atvainojos Grantiņa kungam par izteicienu attiecībā uz dīvāna ķēzīšanos. Parasti atturos no tā, lai mācītu citus dzīvot. Šoreiz laikam nostrādāja kara efekti, ko ņemu pie sirds.

    Atvainojos arī tiem LRTT lasītājiem, ja esmu kādu aizskāris.

    Gribētu uzdot jautājumu, kas tieši apvainojošs bija tekstā “Minētie īpatņi uztver briesmas ar muguras smadzenēm. Nelielā galvas smadzeņu daļā ..”. Tas attiecas uz valstu vadības un augstākās nomenklatūras pāstāvju iekšējā procesora darbību. Nedomāju, ka Grantiņa kungam vai citiem LRTT rakstošiem cilvēkiem būtu ar to kāds sakars.

    Dzeltenās vestes, iespējams, sāka finansēt no Maskavas noslēguma posmā, kad vajadzēja rīkot provokācijas. Tas notika Francijā, un tur klāt bija arī krievi, spriežot pēc video. Tomēr īstajām dzeltenajām vestēm ar Krievijas valdību nav nekāda sakara. Tās radās un darbojās tieši tā, kā esmu rakstījis.

    Gobzemu atbalstu tikai viņa sakarā ar protestu organizēšanu pret kovidafēras genocīdu. Aktīvi atbalstīt viņu netaisos, mana attieksme ir neitrāla.

    Es atbalstu ticību, jo lielajam vairumam cilvēku tas ir vienīgais garīgās attīstības ceļš.
    .
    .
    .
    Admins
    Nu nevar, Brunera kungs, visu “uzgrūst” karam. Svarīgās lietās katrs vārds ir jākontrolē. Ņemot apvainojošo komentāru un rakstu kopumā, šis teksts:“Minētie īpatņi uztver briesmas ar muguras smadzenēm. Nelielā galvas smadzeņu daļā ..”———-ir visvairāk piemērots man. Ja pirmo tekstu uzskatīju par emociju uzplūdumu(kaut gan tas nedrīkstēja notikt no Jūsu puses), tad jau nākošais, kur runa par smadzenēm, ir dziļi analizēts naida- apvainojuma piesātināts. Tas aizskar līdz kaulu smadzenēm… . Bet, ka jau sacīju, variet arī turpmāk izmantot šo vietni. Nekad pie Jūsu rakstiem komentārus nelikšu. Šoreiz bija izņēmums. Kā atceraties, es ar Priedīša kungu gribēju līdzīgu sadarbību, bet viņš necieta ne mazāko “citādu domu”, kaut arī to izsacīju pilnīgi neatkarīgi no viņa rakstiem… . Jūs esiet sakarīgs cilvēks, tā kā problēmas no manas puses nebūs. Ja gribat manu nostāju par Jūsu rakstiem: Es pieņemu tādu Latviju, kādu gribat izveidot, bet ar šodienas “politisko materiālu”, tas nav panākams un vismazāk jau ar tādu “gobzemu”. Veiksmi Jums !

  3. RB - Admins saka:

    Man ļoti žēl, bet Jūs esiet parpratis manis rakstīto. Iet runa par “bazālo gangliju”. Tas ir neliels, blīvs smadzeņu orgāns, kurš atbild par izdzīvošanas refleksu un saistītajiem refleksiem – ēšanu, bailēm, agresivitāti, dzimumtieksmi.

  4. Info un dažādas patriotu uzrunas okupantu zemei saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=tPGR5DNPdX0   –  Обращение подполковника ВДВ запаса к белорусским военным 

    https://www.youtube.com/watch?v=SlmSA4oIHbg   -ОЛЯ ПОЛЯКОВА из пылающего Киева!БОМБЯТ города!

    https://www.youtube.com/watch?v=Vu5xvEYO0NY   – Обращение Украинских офицеров спецназа к братьям-афганцам из РФ
    https://www.youtube.com/watch?v=853k4m06JeM  –   Россия ОКУПАНТ. Это уже всем ясно! Но этого не скажут по ТВ в РФ
    https://www.youtube.com/watch?v=Vx5IMHiSn-g  –   Доктор Комаровский ОБРАТИЛСЯ к Соловьёву и Скабеевой
    https://www.youtube.com/watch?v=c-DpvgAYJ18  –  ИТОГИ ПЯТОГО ДНЯ ВОЙНЫ. Бомбежка запрещенным оружием

  5. Aelita saka:

    Es labi saprotu Grantiņa aizdomas. Ja cilvēks ir piedzīvojis vajāšanu, arī pastāvīgus ķengājošus komentārus, tad katru negatīvu izteikumu var uztvert kā sev tēmētu. Man arī tā gadās. (Par to dīvānā ķēzīšanos es arī nodomāju – vai tik tas nav domāts man? :)
    Bet par tiem “kažoku pārmetējiem” un viņu muguras smadzenēm – tur bija skaidrs, par tiem bijušajiem kompartijas funkcionāriem, kas pārmeta kažokus otrādi, kļuva par jaunās iekārtas vadītājiem un ideologiem, bet pie nākamās varas maiņas atkal mestu kažokus atpakaļ un glaimotu jaunai varai – tas tak nekādi nebija teikts par Grantiņu un tiem, kas pastāv uz saviem uzskatiem. Tas tā, manuprāt.
    Par to nelaimīgo vakcinēšanos – daudzi cilvēki, arī izglītoti, cik zinu, nepieder pie Gobzema vai Šlesera kompānijas, bet nevakcinējas paši savu iemeslu dēļ.
    Un jā, mēs jutāmies diskriminēti, nevar ne ieiet veikalā ziemas zābakus nopirkt, ne arī saņemt pensionāru pabalstu kom. maksājumiem. Bet vakcinētie tāpat saslimst un arī nomirst, un aplipina citus. Nebija taisnīgi.

  6. RB - Aelita saka:

    Šo fizioloģiju vajadzētu saprast ikvienam, kurš tiecas noskaidrot varas noslēpumus. No tā var izriet, kā darbojas varas mehānisms un kādi “cilvēki” (īpatņi) nonāk pie varas.

    Bieži runā par “reptiloīdu” varu. Patiešām, reptīļu smadzenes ir tieši tādas. Muguras daļa + ganglijs galvā. Vairāk nekā nav. “Varnešu” uzvedība ir pārsteidzoši līdzīga reptīļu uzvedībai. Ja saprotam fizioloģisko būtību, tad arī viņu motivācija ir skaidra.

    Saprotam arī veiksmes un panākumu atslēgu: nolaid sevi līdz bāzes refleksu līmenim (kļūsti par datoru) un padodies esošajai varai. Tev instalēs programmu, kura turpmāk tevi vadīs. Tava virzība būs atkarīga no tā, vai spēsi izpildīt dotos uzdevumus.

    Tevi motivēs uzdevumu izpildei ar vienkāršu konfektes / pātagas metodi. Par veiksmīgu uzdevuma izpildi saņemsi konfekti – materiālos labumus (labāk ēdīsi), sabiedrisko statusu, atzinību, popularitāti (varēsi dominēt) un iespējas bagātināt dzimumdzīvi.

    Cilvēka iespējas ievērojami pārsniedz minēto “reptīļu” uzvedības noslēgto loku. Tāpēc arī rakstu un aicinu cilvēkus pievērsties savām neizmantotajām iespējām.

    Tomēr “reptīļu” koncepts strādā daudz labāk. Tie saka “mēs tev dosim reālu varu, reālu naudu un īpašumu, un varēsi darīt visu ko vēlies. Bet tas RB tikai muld”.

  7. ... saka:

    Islamisti un reptilji nav seviski stradigi. Tapat ka,ir tautas,kas civilizaciju celj, un tautas,kas to gremde.
    Viss ir likumsakarigi. Tikai MULD ja, bet tas nav parsteigums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *