Lasītājs. Draudzīgs jautājums Brunera kungam

“Līdz ar to zūd attaisnojums arī ansambļa eksistencei. Ja gatavojamies to nojaukt, tad jārēķinās ar krieviski orientētās daļas pretestību. Mums būtu jāatrod pašapziņa un miers, lai argumentēti paskaidrotu mūsu motīvus. Šī betona izstrādājuma turpmāka atrašanās pilsētas centrā nav pieļaujama sakarā ar krievu armijas statusa izmaiņu. Jauno agresora armijas statusu ir noteicis šīs armijas virspavēlnieks.”

Šī, no raksta izceltā vieta liek pajautāt autoram, vai ir normāla brīvā, neatkarīgā nacionālā valstī šāda “rēķināšanās”, izteikta ar izcili padomiski maigo izteicienu par “krieviski orientēto daļu” ?! Vai no šīs, no psrs iebrucēju un kolonistu lielā skaitā Latvijā joprojām esošās daļas ir jābaidās, kā to var saprast no autora piesardzīgā teksta?
Un tad ir jautājums R.Bruneram: ko darīt pēc viņa parāta ?

Vai uzskatīt, ka 30 gadus pēc mistiskās neatkarības pasludināšanas, kad visi latviešu tautas nodevēji, komunistu vadošie draņķi-kangari un to atvases, ne mazāk pretīgi kolaboranti, ir veikuši “labu” darbu, nesaprotami atstājot “atbrīvotā” valstī okupantu pūļus ? Un kurus vēl papildus nelietīgi aktīvi naturalizē, dodot iespēju kremlim veidot savas spēka struktūras drošības dienestos, armijā, policijā un valsts civiliestādēs – vai ir pareizi pēc jūsu prāta ?

Vai jebkurš normāls, pie veselā saprāta esošs cilvēks tā darītu savā mājā, vai pieturētu iebrukušos bandītus un to atvases un vēl tiem lūgtu saņemt ne tikai atslēgas no pusdzīvokļa, bet arī orderi uz pusi īpašuma ? Vai šādu cilvēku kāds visā pasaulē varētu atrast ?

Un atbildi jūs labi ziniet – NE !

Tad kāpēc mūsu nacionālajā valstī ir jāpiecieš okupantu milzu bandas orģijas 9.maijā latviešu valsts galvaspilsētā ? Un kāpēc vispār mums ir jāpiecieš šo PSRS pilsoņu barus savās mājās, nevis, izmantojot kremļa agresoru doto iespēju, uzbrukumu Ukrainai, lai beidzot rīkoties kā garīgi normālam saimniekam savā mājā un pārtraukt neģēlīgo un Latvijas tautu pazemojošo pretiesisko PSRS iebrucēju – migrantu naturalizāciju ?

Ne tikai pārtraukt, bet arī pārskatīt jau naturalizēto okupantu sarakstus, labi zinot kremļa aģentu, arī iebrucēju – privātpersonu izmantoto amatpersonu kukuļošanu, kā normu, tiekot pie pilsonības pretlikumīgā kārtā pat pēc pašas 4.maija kliķes likumiem. Brunera kungs, vai tas nebūtu patriotiski un saprātīgi, izmantojot visas pasaules atbalstu un sašutumu par krievu armijas un putina administrācijas noziegumu – uzsākto barbarisko karu mūsdienu Eiropā ?

E.P.

28.02.22

LRTT pielikums

Tas ir viss, kas palicis pāri no smirdošajiem krievu- putiniskajiem izdzimumiem ! Lai viņi, šie krievu okupanti, nolādēti mūžu mūžos. Viņu “kiriļickajiem” pēctečiem nav vieta Latvijā. Tiesiskā dekolonizācija un 100%tīga patriekšana no Latvijas ! Visa civilizētā pasaule atsakās ar viņiem sadarboties. Viņu ražotās preces tiek izmestas no veikaliem ! Un iegaumē, latviet, ka okupants un viņa pēctecis nevar būt ne labs, ne slikts. Viņš ir un paliek okupants, kurš ir jāpatriec ar visu viņa “Pārdaugavas čļenu” !

You may also like...

8 komentāru

  1. Pirms atbildu Lasītājam, maza piebilde attiecībā uz personiskiem apvainojumiem un lamāšanos. Dotajā video ir lamas, un tas ir normāli. Sašauj agresora tanku un lamājies vesels. Turpretim ķēzīties, sēžot uz dīvāna nevajadzētu, tā ir liela atšķirība.

  2. Odze. saka:

    Lasitajs neko smagaku par vardu ,,drankis,, – nav teicis. Un vina teksts ir saturigs, pamatojumiem pilns, un atsaucas uz visu Savas Tautas-
    latviesu- parstavja moralo noskanojumu! Vina apraksts ir dziva un atbildiga cilveka emociju attelojums vardos. Vinjs nav vienaldzigs un nav
    auksti formals – ka Bruners.
    Un Bruners ir liekulis . Bruners apmelo Lasitaju par lamasanos… bet LASITAJS NELAMAJAS !

    Agresorvalsts ZOMOGI ir jaiznicina !
    .
    .
    .
    Admins
    Brunera kunga sacītais neattiecas uz LASĪTĀJU, bet gan uz adminu.
    Es tādu kritiku neuzskatu par nepieņemamu.
    Viss ir OK !
    Protams, ka “maza” pretruna šajā komentārā ir, bet viss ir DEMOKRĀTIJAS IETVAROS.

  3. Pārmaiņas saka:

    Atvainojos, ka teksts okupantu valodā, bet nezināt ienaidnieka valodu ir bīstami dzīvībai.
    —–
    Но, будь уверен, мой правнук при встрече с твоим, СКАЖЕТ: ТЫ РУССКИЙ ? ОКЕЙ. ИДИ НАХУЙ.
    https://youtu.be/gZYeUBby9ZQ

  4. Brunera kungam saka:

    Odze. 2022. gada 28. februāris 12.16
    Lasitajs neko smagaku par vardu ,,drankis,, – nav teicis. Un vina teksts ir saturigs, pamatojumiem pilns, un atsaucas uz visu Savas Tautas-
    latviesu- parstavja moralo noskanojumu! Vina apraksts ir dziva un atbildiga cilveka emociju attelojums vardos. Vinjs nav vienaldzigs un nav
    auksti formals – ka Bruners.
    Un Bruners ir liekulis . Bruners apmelo Lasitaju par lamasanos… bet LASITAJS NELAMAJAS !

    Agresorvalsts ZOMOGI ir jaiznicina !
    ============
    Tāds ir arī mūsu priekštats par dzīvu un aktuālu reakciju uz notiekošo!

  5. Pārmaiņas saka:

    Vairāk par visu ienīstu melus un liekulību, kas sevī slēpj citus mērķus. Rid Bruner, vai arī tajā gadījumā, ja kremlis būtu okupējis Kijevu, jūs tagad aicinātu nogāzt okupācijas fallu un risināt Abrenes jautājumu ? …….dzēsts…….

    Kategoriski iestājos pret netaisnību, kura vienreiz jau tika mums uzspiesta, 90.gadu prihvatizācija un okupantu naturalizācija. Reparācijas par okupācijas 50 gadiem ir jāsaņem cietušās valsts piederīgajiem un viņu mantiniekiem, nevis okupantiem un okupantu atvasēm. Tādēļ deokupācija un dekolonizācija, kam nekavējoši seko repatriācija ir vienīgais instruments, kā agresorvalsts pilsoņus nodalīt no cietušās puses. Tā vairs nav tikai mana prasība, bet būs visu PSRS okupēto teritoriju uzstādījums. Lūk pie kā būtu jāstrādā pirmām kārtām, tikai es neesmu jurists, bet par vēlēšanām varēs domāt pēc dekolonizācijas un kolaboracionistu vai citādu neliešu apcietināšanas.
    no 1:48 ANONIMUS hakeru prasība.
    https://youtu.be/WLUg8jF1wE0

  6. avotiņš saka:

    Labs raksts.Tā vien gribas draudzīgi pajautāt RB,kāpēc uz Mēness ir nozuduši dinozauri? Tikai drauzīgi. Jau iepriekš pateicos par atbildi,lai arī kāda tā būs.

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Augstās kultūras vārdā jāmāk sadzīvot i ar okupantu atvasēm, kas kaimiņos bļauj, ka Staļins par maz latviešus apsavis, i jāsadzīvo ar pezdorastizacijas sludinātājiem. Kaimiņš nr. 6 kādu rītu atskaņo uz pilnu klapi Soviet himnu aicinot mani iet ārā, ko viņš ar to man ir gribējis pateikt? Tai pašā laikā kādu vecīti vecumdienas palīdzēju grutuma pieskatīt kurš visu dzīvi izdienejis Soviet armija. Tā teikt Staļina laikā audzināts Kgbeshniks pēc tēva izcelsmes polis, bet māte latviete dzemdības mira un savu dēlu uzticēja turīgaj Vidzemes sievietei kurai dzemdības nomira dēls. Tā teikt vecīša stāsts ir īsts tautas stāsts, kas viss viņam sēdēja asinīs. Mātei Latvijas laika zeme piederēja 100 hektāri, ko viņas dzimta kopa vairāk par gadu simteni. Karš noskira brāļus 1944.gadā un māte ar vecāko brāli bij spiesti bēgt uz Ameriku! Tēvu komunisti atstāja dzīvu, jo nozīmīgs rūpnīcas vadītājs bijis. Tā nu arī tēvs viņam Latvijas armija bij virsnieks un karavīrs viņiem ģenētiski sēd iekšā, kā brālis Amerikā armija tā pats Soviet armija devās paši bez uzaicinājuma! Vien vīrs norādīja, ka par šīm elementāri saprotamam lietām par kurām mēs spriedelē viņu Staļina laikā nošautu! Tad nu šie okupantu smwrdelwni atļaujas izkliegt, ka Staļins par maz latviešus apsavis, bet es taisnīgi nedrīkstu norādīt pasaulei, ka vien pateicoties vācu armijas vīriem mani senči palika dzīvi. Tas pats Kgbeshniks splaudijas par Sovietu armijniekiem, kas ienāca Latvijas republika un splaudijas ladejoties, jo bij par ko. Tās lietas, kas jacaumal caur dvēseli bij smagas! 88 gadā Dies bij žēlīgs satikties brāļiem Rīgā pie Latvijas karoga, ko bij noņēmuši no masta mātes sētā, kad ienāca Soviet armija. Tad viņi to karogu restorānā izmantoja par galda autu un smagi dzēra šņabi, ka oficianti protams brīnījušies. Tomēr vīram arī savas varas būtībai vēl bij tad, kad liekus jautājumus kgbesnikiem ne uzdeva. Nu i vīrs vien apliecināja, ka mācoties kara skolā neoficiāli krievu virsnieki apstiprināja bez anglosakšu palīdzības un aukstās ziemas viņiem būtu bijis beigas. Tomēr tais kara tēmās ir slēpts no latviešiem ļoti īpaši svēts stāsts un slēpj līdz šaj baltaj dienai. Slēpj i komunistu izdzimteņi, i latviesu nacionalisti! Komunistiem īpaši latvieši derdzas, kad sāk runāt par vēsturisko problēmu. Davajtje nebudjem o proslom a budjem govoritj o segodnesnem dnje! A segodnja opjatj na ulice 9.maija. ru vsem lgu i sru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *