Pārmaiņas. Aizstāvot okupantus un krievu kopienu, mēs pakļaujam sevi korupcijai un apzagšanai

Noklausījos šonakt J.Švecu N°153, kas patīkami iepriecināja, ka pasaule beidzot ir sapratusi Krievijas un krievu melīgo un asinskāro dabu un pieņēmusi graujošas sankcijas pilnīgi visās jomās. Tāpat arī nepieciešamība izrevidēt krievu kopienas visās pasaules valstīs, kaut gan tur ir krievi ieradušies leģitīmi, atšķirībā no Latvijas okupantiem.
Piespiedos un noklausījos ANO konferenci, kur arī bija vienota vairākuma nostāja, ja neskaita krieva ārprāta melus un Ķīnas savādo nostāju, nu jā un dažas krievijas marionetes.
– Tālāk, kas tad notiek mūsu pašu zemē, dzirdam pacilājošus stāstus kā un ko vajadzētu darīt un principā teiktais ir pareizs un vajadzīgs, tikai ticību nerada fakts, kuri to stāsta. Bordānu ieskaitot visi joprojām okupantus uzskata par savējiem (par ko nešaubos), tāpat kā publiskie oratori un rakstu autoriem ir tā pati sīkā iezīmīte, nekādā gadījumā neaiztikt krievu kopienu. Nojauksim pieminekli, skolas tikai latviešu valodā, atgūsim Abreni un dzīvosim laimībā, tikai neaiztieciet krievu okupantus, tie ir mūsējie.
Redzēsim kā sankcijas nonākušas līdz Latvijai atklāsies, ka nav ne autodetaļu, ne pārtikas un daudz kā cita, tāpat kā Krievijā. Ir noticis vēsturē vēl nebijis gadījums, kad Šveice, Monāko un citas naudas mazgātuves pievienojušās sankcijām, iznīcinās no ārpuses (varbūt) šeit ieperināto kārtību, tikai ne paši uz vietas. Nožēlojami.
Kā sakāmvārdā, “sit savējos, lai svešie baidās”.
Raķešu trieciens pa Harkovu, kur dzīvo 90% krievu, kas banderoviešu “iebaidīti” nesagaidīja tankus ar ziediem, kremļa izpratnē, tie neizpildīja savus krieva pienākumus.

Aizstāvot okupantus un krievu kopienu, mēs pakļaujam sevi korupcijai un apzagšanai, ļaujam saglabāt čekistu/komunistu varu, apdraudam sevi un apdraudam arī viņus ar iespējamu raķešu triecienu. Un viss tikai tādēļ, ka nevēlamies paši būt savas zemes saimnieki un dzīvot tiesiskā valstī. Okupācijas gadi laikam atradinājuši. Tas ir kaut kāds Stokholmas sindroms, vai kā, kad palīdzību sniedz visa pasaule, ir iespēja, bet upuris ne par ko.

LRTT

Viss nav tik bēdīgi kā Tu apraksti. Šodien, no valdības puses, runāt par okupantu izdzīšanu, kad visus amatus ieņem bijušie čekisti, būtu neprāts. Viss DRĪZ beigsies, kad Ukraina patrieks putiniskos izdzimumus. Mums ir jāsaprot, ka arī Krievija un Putins nav visa ļaunuma sakne. Tā ir Izraēla. Un, kā zinām, Izraēla ir dibināta nelikumīgi, apejot visus ANO “likumus”. Pasaulē jāvalda Tiesiskumam un TAS arī valdīs. Kāds būs nākotnē izraēliešu status, grūti pasacīt…

01.03.22

You may also like...

6 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Pasaule pateica skaidri un gaiši, kamēr vietējie mankurti vēl liedzas un mēģina pārkrāsoties. Kā savulaik sacīja Linards G., jūsu nodevību vislabāk apliecinās jūsu konti un naudas plūsmas tajos.
    Русский значит НАХУЙ
    https://youtu.be/AAaKC6XhI6k

  2. Fakts saka:

    Aizstāvot ne tikai okupantus, bet arī Aivaru Lembergu, Andri Šķēli, Gunti Rāvi, Aināru Šleseru un citus smagos noziegumos apsūdzētos, mēs pakļaujam sevi korupcijai un apzagšanai

    «Austeres nopirku, mīdijas, āti, lasi… Pirku visu, ko neesmu ēdis vairāk nekā gadu. Cietumā bija nopērkams tikai kaut kāds lasis vakuumā. Diezgan pasāļš. Bet man patīk tāds viegli, viegli iesālīts. Uzreiz vakarā ietaisīju, un šodien jau ēdu,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta bijušais Ventspils mērs Aivars Lembergs.

    Kaut komunists Aivars Lembergs aizrītos!

  3. Mēs arī tā domājam! saka:

    šķiet, mums Latvijā ir radies sabiedrotais no krievijas vides:

    https://www.youtube.com/watch?v=6pEz8W8qpmM&list=PLz6nQBt0lOPAfTpM5CpQwKzvo7bVnXOVK – Битва за свободу 2022: введение

  4. Arī no Pārdaugavas saka:

    Par šo “Pārmaiņu” tekstu esam “Par” abām rokām! Hmm…bet, vai te publicējas divas “Pārmaiņas”, tā pirmā vienmēr bezkompromisa asi, godīgi un redzīgi raksta, bet tā nesen lasītā “Pārmaiņas’ likās no pavisam citas mīklas cepta?! Te rakstīts, kā domā viss vairākums patriotu un ir lieliski pausts:

    “– Tālāk, kas tad notiek mūsu pašu zemē, dzirdam pacilājošus stāstus kā un ko vajadzētu darīt un principā teiktais ir pareizs un vajadzīgs, tikai ticību nerada fakts, kuri to stāsta. Bordānu ieskaitot visi joprojām okupantus uzskata par savējiem (par ko nešaubos), tāpat kā publiskie oratori un rakstu autoriem ir tā pati sīkā iezīmīte, nekādā gadījumā neaiztikt krievu kopienu. Nojauksim pieminekli, skolas tikai latviešu valodā, atgūsim Abreni un dzīvosim laimībā, tikai neaiztieciet krievu okupantus, tie ir mūsējie.”

    Šiem vārdiem nekas nav piebilstams, tik precīzi tie raksturo šodienas (“šodienu” un jau 30.gadu garumā) pie varas esošos latviešu tautas nodevējus – kangarus, mankurtus un no psrs iebrukušos, omulīgi ieperinātos un aptekalētos maskētos naidniekus – vilkus aitādās (vai, pardon – Latvijas armijas, policijas, specienestu formās)!
    Ja mēs kļūdāmies, tad lai tie, kas tā nedomā, nosauc “mūsu” VIENU partiju, vai “mūsiu’ VIENU ministru, kas ir iestājies par latviešu tautas pazemošanas, iznīcināšanas pārtraukšanu, par krievu iebrucēju – migrantu dekolonizāciju un šo psrs okupantu prettiesiskās naturalizācijas pārtraukšanu un pārskatīšanu??? Tāda nav un nav bijis, jo varturi – komunistu, čekistu varza nekad pie varas tādu nepielaistu, bet tos retos, kas tomēr centās to darīt atklāti un publiski, kas centās kalpot Latvijai, nevis savam makam un vēderam, tādi pazuda, sākumā kaut tik no publiskās aprites. Vai pēkšņi atteicās no darbības politikā, tika fiksi notiesāti, pazuda bez pēdām vai mistiski pēkšņā nāvē mira. Jo, kamēr asiņaina neliešu un zagļu, okupantu un perverso tirliņu banda valda, tā arī būs! Kamēr klausīgu, stulbu un mantkārīgu iztapoņiu – marionešu valdība akli pildīs minētās bandas pavēles, tēlojot demokrātiju un likumību, tikmēr Latvijā nekad pie varas nebūs godīgi, nacionāli un patriotiski vadītāji. Un kamēr apspiestā, apzagtā tauta to visu diendienā, gadu no gada pieļaus, tikmēr nekas nemainīsies!

  5. dievturis Skolnieciņš saka:

    2022. gada 24. februārī Krievijas Federācija iebruka Ukrainas Republikā. Sākās karš. Šis ir nepieļaujams agresijas akts. Šo Krievijas rīcību nedrīkst piedot. Krievija ir agresorvalsts. Diktators Vladimirs Putins nodemonstrēja savu patieso seju visai pasaulei. Ukrainai iet sūri. Ukrainai ir vajadzīga mūsu palīdzība. Aicinu ikvienu cilvēku, kura sirdī mīt dievišķā gaisma un ticība labajam, aizlūgt visvareno Pērkonu – Debesu Tēvu par Ukrainu un ukraiņu tautu. Kopš tālas senatnes Dievs Pērkons ir debesu kārtības uzturētājs. Pērkoņtēvs ir taisnīgs un godīgs. Labu viņš atalgo ar labu, bet ļaunu viņš atalgo ar ļaunu. Iedegsim savā mājā uz palodzes divas svecītes: vienu zilu, otru dzeltenu. Uzvilksim kaklā Pērkoņkrustu. Skaitīsim lūgšanu Pērkonam – Debesu Tēvam 7 reizes. Lūgšana Dievam Pērkonam Ukrainas un ukraiņu atbalstam: «Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi pielūdzu un godāju! Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi pielūdzu un godāju! Uzklausi manu lūgšanu, uzklausi visas tautas lūgšanu. Pasargā Ukrainu no austrumiem uz rietumiem, no dienvidiem uz ziemeļiem. Pasargā Ukrainu no sumpurņiem un ļaundariem. Atvairi iebrucējus ar savu milnu! Atvairi iebrucējus ar saviem zibeņiem! Sasper visus sumpurņus un ļaundarus ar trejdeviņiem zibeņiem! Svētī Ukrainas zemi. Svētī ukraiņu tautu. Pērkoņtēv, sit savas bungas! Pērkoņtēv, sper savus zibeņus! Dāvā Ukrainas aizstāvjiem, Ukrainas varoņiem drosmi! Dāvā ukraiņiem drosmi un gribasspēku. Atvairi no Ukrainas naidniekus. Pasargā ukraiņu tautu! Lai Pērkoņkrusts griežas! Lai Austras koks zeļ un plaukst! Lai Pērkons dārd un debesis rīb! Slava Ukrainai! Slava varoņiem! Lai godāts visvarenais Pērkons – Debesu Tēvs kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir!».
    Ar Pērkoņtēva svētību, dievturis Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    #24.02.2022. #dievturi #dievturība #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #DievsPērkons #Ukraina #SlavaUkrainai! #karš #karšUkrainā #Skolnieciņš

  6. язычник Сколниециньщь saka:

    24. февраля 2022. года Российская Федерация беспричинно напала на Украинскую Республику. Этому акту агрессии нет прощения. Россия — это страна агрессор. Диктатор Владимир Путин показал своё истинное лицо всему миру. Украине нужна наша помощь. Призываю каждого человека, в чьем сердце течём божественный свет и вера в добро, произнести молитву Богу Перуну за здравие Украины и украинцев. Издавна Бог Перун был защитником Киева. Сила великого громовержца – Бога Перуна – безгранична. Его молнии пронзали небеса и вершили небесное правосудие. Добро воздавалось добром, а зло воздавалось злом. Чтобы произнести молитву Перуну, необходимо на шею надеть перуницу (коловрат), зажечь две свечечки – одну синею, а другую жёлтую – и произнести молитвенные слова семь раз. Молитва Богу Перуну за здравие Украины и украинцев: «Отче наш Перуне, трижды славен будь! Твоя сила правит миром как в Прави, так и в Яви. Твои молнии сверкают небесными огнями. Обрати свой взор на землю сию. Ниспошли на нас своё благословенье. И даруй страждущим свою благодать. Защити нас внуков Твоих, всех светлых перуничей. И услышь наши молитвы. Защити земли Киевские! Защити Украину. Защити украинцев. Верши небесное правосудье. И отчисти Землю Матушку от нелюдей. Защити всех добрых людей. Яко Ярила – Солнце дарует нам свет, тако, Отче наш Перуне, даруй нам защиту.». Как только догорят свечи, двенадцать раз произносятся слова: «Перун – Огнекудрый! Да защитит сила Твоя Украину и украинцев от Коляды, до Коляды! Ибо сила Твоя и воля Твоя у нас в крови.». В доме можно установить идол Бога Перуна и его изображение на бумаге.
    С благословением Бога Перуна, язычник Сколниециньщь
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Слава Украине! Героям слава!
    #24.02.2022. #родноверы #родноверие #Перун #БогГромовержец #БогПерун #Перун–НебесныйОтец #Украина #СлаваУкраине! #воина #ВойнаНаУкраине #Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *