VID- Valsts Izlaupītāju Dienests(cionistu programma)

LRTT: VID nepilda Valsts Ieņēmuma Dienesta darbības, bet gan KORIĢĒ VALSTS IZLAUPĪŠANU !

Lasi un brīnies !

https://www.apollo.lv/7195800/neka-personiga-miris-kriminalprocesa-

pret-vid-darbinieku-iesaistits-uznemejs?fbclid=IwAR2sQzbWYlFDVCWS9IfDaQfUM_

rbnuAtdxmiLuB4fRLiyQNk8bD6d7BOcIc

Vai tad jūs domājat, ka ES spice nezin, kā tiek izlaupīta LATVIJA ?

Zin un turpina atbalstīt šo izlaupīšanu. Vienīgie, kuri ir pacēluši trauksmi, tie ir ASV pretkorupcijas dienesti, ar kuriem ir sācis sadarbību Tieslietu ministrs Jānis Bordāns. Mēs esam šodien liecinieki, kā visa veco čekistu laupītāju banda, ar Lembergu priekšgalā, vaino J. Bordānu visās “valsts” neveiksmēs ! Protams, šiem izdzimumiem VALSTS asociējas ar viņu personīgo kabatu. Mēs redzam, līdz kādam absurdam var “nokrist” čekistu pārvaldītā “tiesnešu saime”, ka Lembergam no cietuma attālināti tiek dotas tiesības vadīt Vetspils domi.

Kad parastajam mirstīgajam cietumā nedrīkst būt telefons, tad simtiem miljono valsts izlaupītājam tiek iekārtots birojs ar interneta pieslēgumu. Un kā nu ne, pats ģen-pro. J. Stukāns ir atklāti mūsu superdemokrātiskajā valstī paziņojis, ka: LEMBERGAM VAJADZĒTU LIKT MIERU ! Vai par šo paziņojumu pats Stukāns nebūtu “jāaizmet” aiz restēm ?

Šeit raksta fragmenti, kas par VID “fīrerieni” Ievu Jaunzemi bija publicēti šajā vietnē 2019. gadā.

Noslēgumā lasāms viņas pašas komentārs par rakstu un kāda cita komentētāja atbilde viņas komentāram !

2019.gada 23.jūlijā, deputāts Aldis Gobzems savā Facebook lapā publicēja ierakstu, kas padarījis trakus jau simtiem latviešus. Viņš atklāj pāris interesantus faktus par VID ğenerāldirektori Ievu Jaunzemi un viņas ienākumiem.

Ar ierakstu arvien straujāk un aktīvāk dalās Facebook lietotāji. Tas ir ieraksts par naudu, ko VID ģenerāldirektore saņēmuši pēc bērna piedzimšanas. Tas bija vēl laikā, kad valūta Latvijā bija nevis starptautiskais eiro, bet pašu lats. Iespaidīgi jau vien ir ģenerāldirektores alga – nedaudz vairāk kā 13,6 tūkstoši latu. Jau tas cilvēkus padarīja ļoti dusmīgs. Galvenokārt, tāpēc, ka parastiem iedzīvotājiem jāpelna minimālā alga, kamēr šeit pārmērīgi milzīga alga par gandrīz tādu pašu darbu. Jāsaka, ka milzīgā alga šajā situācijā vēl bija mazums. Cilvēkus šokēja dažādi it kā pabalsti, kurus viņa saņēmusi. Viss skan loģiski, jo pabalsti ir ierasta lieta, bet šie pabalsti ir nenormāli milzīgi. Piemēram, bērna piedzimšanas pabalsts vien ir 12564 lati. Cilvēki tāpēc arī ir dusmīgi, jo nevienam taču tādu summu nemaksā, kad piedzimst bērns. Bonusā vēl maternitātes pabalsts 9355 latu apmērā un vecāku pabalsts 5803 latu apmērā. Kopā gandrīz 30 tūkstoši latu par to, ka piedzima bērns? Cilvēki ir šokā un ļoti dusmīgi par šādu notikumu un uzskata to par atklātu ņirgāšanos pret iedzīvotājiem. Paralēli šiem tūkstošiem ir vēl mazi pabalsti šai kundzei dažu simtu apmērā. Pārrēķinot uz eiro, kundze par bērna piedzemdēšanu saņēmusi nedaudz vairāk kā 44,5 tūkstošus eiro. Protams ja vēl neskaita algu nedaudz vairāk kā 13 tūkstošu apmērā. Tīri tā neko, vai ne?

Alaisa 2019. gada 29. jūlijs 20.20(Labot)

1. Ko Aldis Gobzems un viņa Facebook ieraksta pārpublicētājs vēlas ar šo rakstu panākt? Izlasāma ir tikai ķengāšanās. Starp citu, kas ir raksta autors?
2. Izsmiet cilvēka izskatu vai tautību ir zemiski. Ko I.Jaunzeme konkrēti ir izdarījusi, lai raksta autors pamatoti drīkstētu viņu tā nopulgot? Un, ja viņš nevar konkrēti to norādīt, tad – kā viņu pašu saukt?
3. Vai saņemt lielu atlīdzību pats par sevi ir noziegums? Citur ne, bet Latvijā, kā izskatās pēc autora attieksmes – jā. Ja tā, tad kādu ziņu autors sūta jauniem cilvēkiem, kuri plāno iegūt labu izglītību, taisīt karjeru un saņemt lielu algu? Vai viņiem ir vērts to darīt Latvijā, ja, iekļūstot augstos amatos un kļūstot par māminām vai tēviem, kuri dodas bērna kopšanas atvaļinājumā, viņi tiks šādā veidā noķengāti?
4. Vai A.Gobzems un viņa līdzjutējs, raksta autors, rosina atgriezties pie 2000.gadu sākuma bērnu pabalstu sistēmas, kad sievietēm maksāja vienādu bērnu pabalstu neatkarīgi no apdrošināšanas iemaksu algas (valsts politika – “Bērnu radīšana un uzturēšana – tā ir pilsoņu privāta problēma”)? Vai varbūt pie sistēmas līdz 2007.gadam, kad pabalstu maksāja jau atkarībā no apdrošināšanas iemaksu algas, bet ne vairāk kā LVL 352 (valsts politika – “Veicināt dzimstību ar lielākām māmiņalgām un legālu nodarbinātību, bet nepārcensties”)? Vai atgriezties pie 2010., 2011.gada krīzes laika māmiņalgu ierobežojumiem? Vai citu valstu ekonomisti, eksperti arī atzītu, ka šobrīd Latvijā ir tāda pati ekonomiskā krīze? Vai ierobežojumu atjaunošana veicinās jaunu sieviešu izglītošanos, karjeru, legālu nodarbinātību Latvijā, nodokļu ieņēmumus no šīs legālās nodarbinātības, bērnu dzimstības pieaugumu?
5. Ja pieņemtu kādu no iepriekšējiem noteiktajiem scenārijiem, vai ar atpakaļejošu datumu plānots panākt, lai I.Jaunzeme atmaksāt šo māmiņalgu valsts budžetā? Vai šāda plāna īstenošana veicinās pilsoņu paļaušanos uz Latvijas valsti? Jūs gribētu, lai šādi izrīkojas ar jums, lielie bļāvēji, vai jūsu meitu?
6. Tiešām interesants ieraksts ir par bērna piedzimšanas pabalstu, kuru izmaksājusi Konkurences padome.Uz kāda pamata izmaksāts šis vienreizējais, tiešām lielais pabalsts – darba koplīgums, vienreizējs ministra lēmums, pašas padomes lēmums? Vai tas raksta autoru vispār interesē?
7. Vai citas Konkurences padomes darbinieces arī saņēmušas līdzīgus vienreizējus pabalstus?
8. Vai citu pielīdzināma līmeņa amata valsts pārvaldes iestāžu darbinieces arī toreiz saņēma līdzīga apmēra vienreizējus pabalstus? Ja jā, tad – vai ir nepieciešami ierobežojumi? Vai atkal – ar atpakaļejošu datumu šie vienreizējie pabalsti tiks konfiscēti?
9. Pārējās izmaksas sakarā ar bērna piedzimšanu – vai nu maksā cietu summu visām māmiņām vienādi, vai atkarībā no apdrošināšanas iemaksu algas. Par to daļu, kas atkarīga no apdrošināšanas iemaksu algas, – vai I.Jaunzeme ir saņēmusi pareizi aprēķinātu “māmiņalgu”? Varbūt ir pierādījumi par VSAA amatpersonas piekukuļošanu nepamatoti palielinātas māmiņalgas aprēķināšanai? Vai sieviete, kura ar saviem nodokļiem vairākus gadus ir uzturējusi vairākus pensionārus, nav pelnījusi saņemt atbilstošu māmiņalgu vienu gadu?
10. Vai raksta autors ir plānojis vērsties pret visām lielo māmiņalgu saņēmējām vienādi, vai tikai pret valsts amatpersonām? Vai tikai pret viņa “nežēlastībā kritušajām”? Tad no viņa ķengām ir pasargātas tikai nepilngadīgās māmiņas, bezdarbnieces, nabadzīgās mazo algu saņēmējas, alkoholiķes, narkomānes…
11. Ja tā, tad – varbūt neņemt viņu galvā?…
.
.
.
Admins
Šī raksta autors labprāt iesēdinātu tādu Jaunzemi aiz restēm par valsts izlaupīšanu milzu apmēros ! Jaunzeme ir deģenerāts, kuram ar cilvēku nav nekas kopīgs !

Anonīms 2019. gada 30. jūlijs 4.13(Labot) Alaisa sacītais nav savienojams ar valsts eksistences jēgu un elementāru cilvēciskumu, kāds parasti piemīt saprātīgām būtnēm. Šādus egoistiskus indivīdus valsts varai un amatiem nedrīkstētu pat tuvumā pielaist.
 Saki lūdzu Alaisa, tev taču ir vienalga kādā valstī dzīvot, galvenais lai tev būtu labi un būtu nauda, daudz nauda, bet par apkārtējiem nospļauties. Tās taču slaucējas un trauku mazgātājas bez izglītības, tie ceļu strādnieki un namdari, kuri tavā izpratnē neko nav pelnījuši pat ne laicīgi saņemt savus nopelnītos grašus, jo jāuztur tādas “Alaisas” kam nepieciešama nepārtrauktā izaugsme, vairāk un vairāk, nauda nauda nauda.

10.03.21

You may also like...

4 komentāru

  1. Valija saka:

    Šodien intervijā Stukāns sacīja,ka liecinieku aizdomīgās nāves,Ventspils Miesnieka lietā,nēesot īpašas vērības vērti.
    Ar Latviju ir tāpat kā esot ar krievu dvēseli-ar prātu netuvoties;tas par miesnieku ar kompjūteru.

  2. Anonīms saka:

    Nu ja! Pončiki? Tā nu velkot lenti turpu šurpu pārdomās par laikiem, kad vēl nesenā pagātnē lielākā daļa dzīvoja ne pa visam sūdīgi, bet šodien dzīvo reāli sūdīgi man lien galvā Jāņa vecāsmātes biezpiena Pončiki! Sapircies akcijas ollivas eļļu domāju, ko uztaisīt? Davaj, ka uztaisīšu biezpiena poncikus ar kuriem Jānis negribēja dalīties! Tad nu You tube saskatījies receptes izmēģināšu kādu. Pirmo reizi uztaisot viss sanāk, bet man neapmierina, ka nav pietiekami mīksti. Davaj, ka pishaus pets sava prāta klāt tai mīklai to, kas acu priekšā! Otrās sanāca super kūstošas, ka man arī negribējās ne ar vienu dalīties, bet pirmos sasmereju ar krēmu un aizlaidu sabiedrības ledusskapī, ko nezin kāpēc izdomājuši izlikt pirms pasaules gala? Nu i laidos pakaļ biezpienam uz veikalu, bet vajag sataisīt kalnu poncikus. Ieraudzīju Zemaitijas kilogramu, bet nezin kāpēc man aizdomas? Kāpēc tam vienmēr ir akcija, ka tik nav patiesībā kāds sūds? Pagājušo vasar braucot ar chulji uz Lietuvu viņam vaicāju. Bleg, kur ir govis? Ne Latvijā, ne Lietuvā nav redzamas govis, bet mēs taču redzam pilnus plauktus piena produkcijas? Piena pulveris! Tā nu taisot no tā Zemaitijas biezpiena poncikus viss jau sanāk, kā pēc receptes, bet man visu laiku jautājumi rodas, kur ir biezpiena smarža, kā tas biezpiens pārvēršas pie cepšanas kaut kāda nesaprotamā struktūrā? Kad bija Murminsh, tad radās konditorejas fishka ar to Zemaitijas nopirkto biezpienu. Saldais kārtojums, ko sākotnēji nodomāju nosaukt – Trīs vīri Daugavā. Tomēr tas melnbaltais kaķis grozoties man apkārt radīja domu, ka tas biezpiena kārtojums varētu saukties par godu manam super kakim. Kārtojums tāds melnbalts un kaķis melnbalts, ka kaķiem tak patīk piens! Nu i sācis pētīt tos biezpiena poncikus pēc iz cepšanas man acu priekšā rodas jautājums, kas tie par plastmasas gabaliņiem tajos? Nu es saprotu, ka biezpiens var pārvērsties par sieru, bet tomēr izmantojot biezpienu cepšana tādus plastmasa gabaliņus es neesmu redzējis! Nu blin, tad aizvilkos uz staciju uzlādēt telefonu un kāds aiz muguras jautā. Tev arī nava kur palikt? Nu ja! Vien ieturēju ar vīru sarunu un viņam nav vēl 40, bet meklējot darbu Jelgavā šim vienīgā vieta palikšanai ir stacija. Tad nu pirms kāda laika iedevis sievai pļauku, bet šī sarakstījusi policijai nelietības un tie uz laiku viņu iebāzuši durka. Sazalojusi un saspricejusi! Nakts laikā stacija ciet un vīram jāmeklē kāpņu telpas. Nu vien noteicu, ka sīkuma kādā var palīdzēt ar siltu ūdeni un kādu kumosu, bet lielās lietās man nav īpašas spējas palīdzēt. Tad nu uzladejis telefonu tajā YouTube vesels lērums filmu par augu tauku industriju. Nu to zinām, ka lielveikala plaukti pie grūsti ar sūdiem, kas nesmird, bet tās šausmas, ko tik vien no tiem augu taukiem nesmauc! Tad nu viņi ir tik nekaunīgi, ka vairs neraksta par biezpienu, ka tas ir biezpiena izstrādājums. Vien tik jauc to plastelinu ar piena pulveri! Nu i vēl man citi biezpieni, Annele, Smiltene, Jaunpils. Pēc struktūras un smaržas ne ar ko neatšķiras un smaržas drīzāk vispār nava. Sāku testēt līdzīgi pēc You tube filmiņām. Nu kaut kādas pārvērtības nav dabiskas visiem tiem biezpieniem un Annele atradu divus baltus plastelina kamolus, kas nebij pilnvērtīgi sajaukušies ar tiem piena pulveriem. Nu i lūk, tad kāda tu esi leišu maukele Annele! Tad nu blin, ko darīt ar kalnu sacepto ponciku? Tak mans zernu trakts jau tā nav ideāls un plastmasu ēst tak tam nevajag piedāvāt! Sabiedrības ledusskapis? Tas arī nav zolidi, ka citiem dotu ēst plastmasa gabaliņus. Mja! Sēdi un brīnies uz to ponciku kalnu, kas sasmērēti ar sviestu. Nu tas tak vēl varētu būt ne sajaukts ar to palmu plastelinu? Kāda maucība, ka gribas saēsties ar baudu, lai kārtīgi saceļas un pie maukām, bet te nu bija braljukasi – govnjukasi! Fofenes salīdzinājumā ar šo indi ir vēl paradīze, tad zini vismaz, ja visur apkārt līķu kalni, tad apēdot tādu fofeni iestājas ziedoši paradīzes lauki. Kad veikalos uz plauktiem tirgo sātana sūdus oficiāli, tad gan nav labi un slikti klājas Jānim, kad Jaizmiz un jaizdirs ir no sevis vakardienas sūdi. Ja M is – Ja M iz – Jam īss-James, jā arī Dzeimsam Bondam džems nav augstā kvalitātē, kad tas šauj pie starptautiskām meitenēm.

  3. Aiva saka:

    Labais joks – I.Jaunzeme – sieviete, kas ar saviem nodokļiem vairākus gadus ir uzturējusi vairākus pensionārus – viņai taču algu maksā no budžeta? Pati taču neražo labumus, no kā veidojas valsts budžets? Un tad pensionāriem, kuru pensijas ir zem 100€ ir jāsaka paldies tiem, kam tiek tās lielās algas no tā paša “katla”!
    Viņa gan laikam pati sev tādu algu nav noteikusi, to jau tie no finanšu ministrijas regulē? Tāpat kā tiem parādu piedzinējiem, lai netaisa nelikumīgas šeptes.
    Anonīmais, daudz par to plastmasu nebēdā, tak jau tā nafta tāpat ir dabīgs produkts, radies zemes dzīlēs no visiem beigtiem augiem un dzīvniekiem.
    Es neprotu tā profesionāli datorā dot norādes, bet paprasiet Guglei – dobroe delo vmeste- kā cilvēki izdzīvo, var kurināt arī ar plastmasu.

  4. Aiva saka:

    Laboju – skatiet youtube dobroe delo – otshelnik…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *