Lasītājs. Kāda nedrīkst būt Latvija(pārmaiņām būt)

 Laiks, kad svešie varu sagrābuši, bet degradētā krievu бидло tādus atbalsta ar abām rokām (redz īsteni savējie, paši laupa un citiem to neliedz)

Стуктура совкового сионизма.

Šo materiālu vajadzētu pārtulkot latviski, ievietojot attiecīgus ģīmjus un iznāktu labs materiāls pamatskolas nobeiguma programmai – „kāda nedrīkst būt mūsu Latvija“.
Mans viedoklis, ka jebkurā valstī varai jābūt tikai un vienīgi pamattautas pārziņā. Visi pārējie ir tikai pavalstnieki vai ārvalstnieki, kuriem valsts garantē (vai negarantē) elementārās cilvēktiesības.
Tikai nacionāla valsts var radīt patiesas mākslas, arhitektūras un citas vērtības, bet multikulturālisms radījis vienīgi perversijas, parazītismu un parādus. Teorētiski Latvija Ulmaņlaikā bija bagātāka par šodienas Ameriku, jo – mums tomēr bija ievērojams budžeta pārpalikums un sāka veidoties zelta rezervju uzkrājumi, bet multikulturālajai Amerikai tik vien kā triljonu parādi, kādos manuprāt nav iespējams iedzīt patriotiski izglītotu, nacionāli vienotu tautu. Tieši tāpēc tiek īstenota tautu sajaukšanas programma un degradēta izglītības sistēma, lai žīdiem būtu garantēta valstu likumīga izlaupīšana un valstu iedzīšana neatdodamos parādos. To viegli panākt caur pilsonību ieguvušiem svešiniekiem – nodevējiem un klejotājiem, kam seko nevalstisko organizāciju finansējums no svešām valstīm. Tāpēc arī uz Ameriku es skatos neviennozīmīgi, bet nodalu labo un taisnīgo no bankžīdu manipulācijām ar turienes valdību un partijām.

Gribot to vai nē, bet 4.maija kliķei nācās iedot pilsonību arī Latvijas pamatiedzīvotājiem, tādēļ bija jāizveido smieklīgā procedūra – drošības dienesti !!! izvērtēšot „PILSOŅU“ ievēlētā PILSOŅA, atbilstību amatam. Tas nozīmē, ka valsts pamatos jau iestrādāta koncepcija, ka daļa pilsoņu (latvieši nekomunisti, nezagļi, nemeļi) būs mūsdienu režīma ienaidnieki un bīstami esošajai tumsas varai, tātad nevēlami ieņemt amatus, ja jau gala vārds ir slepenu dienestu slepeniem protokoliem !!!

Šo pašu koncepciju pierāda arī pārveidotais zemessardzes zvērests (lasīt vecais un jaunais) kurā tad šim sargam vairs nav jāsargā valsts un tauta, bet gan „likumīgā vara“.

Nezinu vai varu var saukt par likumīgu, ja tā nelikumīgām metodēm tikusi pie varas.
————-
Šeit atradu praktiski identisku skatījumu uz valsts ekonomiko jautājumu risinājumiem, kā to savulaik bija izstrādājis izcilais latviešu ekonomists Kārlis Balodis (wikipēdija)

Ko tādu esošā vara nekad nepieļautu, jo globālajām korporācijām pašpietiekama Latvija nestu ievērojamus zaudējumus, tādēļ mūs baida ar Krieviju. Tas nav domāts, ka saskaņai taisnība, ka nevajag baidīties, bet to, ka mūsu nepaklausības gadījumā kremlis tiktu uzrīdīts fiziskai Latvijas pārmācīšanai. To taču visi redzam, ka Krievijas ekonomika un valsts kā tāda, tiek iznīcināta tieši tādām pašām metodēm un likumu pantiem kā Latvija, tātad ienaidnieks ir viens un tas pats. Tikai mēs atrodamies nedaudz citā statusā, tādēļ mazliet vaļīgāks valgs. To, ka saskaņas runasvīrs Zarins stāsta it kā pareizas lietas, nebūt nenozīmē, ka viņi tā arī darīs. Nākošais aspekts, uz vēsturiskā fona, mēs it kā būtu ieinteresēti Krievijas sabrukumā, vienīgi tas būtu pareizi jānoformulē – sistēmas iznīcināšanā, nevis cilvēku un ekonomikas iznīcināšanā. Tas manuprāt rada pat reālus draudus no bandu uzbrukumiem Latvijas pierobežai un iespējams arī tālāk.
Un visbeidzot, atcerēsimies vienmēr un visur, ka žīdu galvenais trumpis ir melot un sēt naidu starp tautām, bet tas savukārt nozīmē, ka okupācijas sekas netiek likvidētas apzināti, lai eksistētu cilvēk „materiāls“ naida kurināšanai.

Kā jau viss pie mums ir apgriezts ar kājām gaisā, tā arī deokupācijas jautājumam tiek piekabināta nacionālā naida nots, lai gan patiesībā, tas ir tikai un vienīgi tiesiskuma jautājums, kurā ieguvēji būtu abas puses.
Bet tad jau nesanāktu iecerētās rebes globalizēšanā un Zāra var Joski patriekt pie velniem kā rezultātā sabrūk visa, gadsimtiem būvētā sātanistu ideoloģija.
Ne velti pasaulē runā, ka pārmaiņas sākšoties tieši Baltijā.

Lai nu kā būtu, vienīgi vēlētos, lai tās notiek nosvērti, mierīgi ar gudru un zinošu cilvēku neapgāžamiem pierādījumiem par plānveida uzbrukumu pasaules tautām un apzinātu to ekonomisko iznīcināšanu.

04.12.18

You may also like...

4 komentāru

  1. Laimonis saka:

    Banksteru kliķe nesodīti rullē.
    Tāpēc, ka upuriem ir sirdsapziņa un goda jūtas !

    Lai cīnītos pret viņiem, acīmredzot, jāiemācās viņu nelietības, kuras jāvērš pret viņiem pašiem.

  2. Pārmaiņām būt saka:

    Tieši to viņi grib panākt, lai mēs izmisumā nolaižamies līdz viņu līmenim un tad varētu ar kaujas saucieniem uz lūpām, mūs legāli iznīcināt.
    Vai neievērojat kā aktivizējušies meli un puspatiesības valsts TV un radio. Daļai veco ļaužu un lauku apvidos nav cita informācijas avota, tāpēc sekas neizbēgami izjūtam pie vēlēšanu urnām.
    Kaut vai tas kā šodien radio1 apgaismoja par streiku Francijā, pilnīgi riebj klausīties, tāpat kā varai riebj patiesība.
    .
    .
    .
    Admins
    Lūk, šei man arī vien “patiesības” cīnītājs pielipis:

    “LLA
    109.40.3.87

    Linard, Tu tiešā esi miļķis? Ko Tev ir nodarījuši žīdi? Ko Tev viņi ir izdarījuši kā tauta? Tava lapele smird no šiem saukļiem:“žīds“, „krievžīds“ u.c. Tu pats to padari nenopietnu.
    Viena tauta nevar būt vainīga pie kaut kā. Tad jau latviešus salīdzinājumā ar igauņiem varētu saukt par stukaču tautu”
    Makrons ir cionistu fīrers, kuram var iznākt stāties tribunāla priekšā”:
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=JMhKUYYZ3kA

  3. .... saka:

    būs “labais cilvēks” no Krakovas ?

  4. to - 2018. gada 6. Dezember um 0.50 Uhr saka:

    tieši ar tādiem pat vārdiem mūs visu laiku ir “brīdinājuši un apelējuši pie saprāta” tie, kuri paši tam uzspļāva…
    Tā, kā vari necensties !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *