Mels Gibsons: Holivudas hanibālisms(un Latvijas “brāļi”)

Atvērt tēmu- KLIK uz foto

Latvijā tas notiek tāpat kā Holivudā. Visu to ārprātu kontrolē divas čekistu bandas- LJB & LJA, proti, Rihards Bunka & Aivars Borovkovs. Komunisms bija maskēts jūdaisma totalitārisms– atklāts un brutāls sātanisms. KGB(MOSSAD) ir mūsu civilizācijas visdrausmīgākais “vampīrs” ! Mossad vadītājs no 1952. līdz 1963. gadam bija Isers Harels, kurš savus jaunības gadus bija pavadījis Latvijā. Un tieši šie vampīri valda pār mūsu Dzimteni ! Neviens, pilnīgi neviens latvietis neatrodas šodienas Latvijā PIE TEIKŠANAS ! Asinssuņi- Borovkovs un Bunka nav latvieši… , viņi arī nav identificējami kā cilvēki. Neaizmirsīsim, ka bijusī prokurore Biruta Loze bija uzrakstījusi informāciju par karikatūržīdu- čekistu Borovkovu un dažas stundas pirms informācijas nodošanas sabiedrības apskatei, tika brutāli noslepkavota, bet vaina uzvelta cilvēkam, kuram ar visu šo noziegumu nav pilnīgi nekāda sakara. Biruta Loze arī ir sacījusi, ka: “GODAVĪRU SKRASTIŅU “pataisīja par pederastu” !  Kuri tad viņu pataisīja par tādu, netika pasacīts. Daudz izdomas jau nav jāpieliek, lai saprastu, kuri tie bija, kas ģenerālprokuroram Skrastiņam pie dzeramā piebēra attiecīgu “pulveri” un pēc tam PAREIZĀ POZĀ UN VIDĒ nofotografēja, lai pēc tam šantažētu viņu- piespiežot strādāt savā labā.   Tā ir jau šeit pieminētā banda(Borovkovs & Bunka), kuras pirmsākumi meklējami I. Godmaņa apsardzes vienībā, kuras dibinātājs ir mongoloīdiskā izskata latviec- čekas virsnieks Andris Bunka- Riharda Bunkas audžutēvs. Kā redzam, tad sātanisma groži tiek nodoti pareizajās rokās.

Šo sātanistu bandu varam redzēt šajā rakstā:

LRTT & H- 86 ir  iesniedzis ziņojumu Tieslietu ministrijai, lai tiktu izskatīta Bunkas & Borovkova noziedzīgā darbība. Cerēsim, ka jaunais ģenerālprokurors uzskatīs par lietderīgu ciešu sadarbošanos ar Tieslietu ministru Jāni Bordānu, kurš ir atklāti paziņojis, ka jāpadzen no valsts iestādēm bijušie čekisti un komunisti !

LRTT & H- 86 iesniegums Tieslietu un Iekšlietu ministriem

 LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

Latvijas CTAG H- 86L.Grantiņš. I. Aparnieks. V. Freimantāls. O. Migla

15.07.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Maiss ir caurs. saka:

    Kāpēc tie necilvēki tā dara? Tāpēc,ka viņiem nav savas energijas.
    Kāpēc viniem nav enerģija? Tāpēc,ka viņi NAV savienoti ar Mūžīgo Enerģiju.
    Kas ir Mūžīgā Enerģija? Tas ir Radītājs,visa tā kas redzams un neredzams.
    Vai Radītājs radījis arī necilvēkus? Ja,VIŅŠ radījis arī necilvēkus.
    Tad kāpēc necilvekiem Nav arī Radītaja Enerģīja?Tapec,ka ,,tie,, ir Radītāja

    NODEVĒJI !!!

    Cilvēkiem,kas Nav Nodevēji ir enerģija,kuru ,,tie,,paniski spiež laukā. Kā mentāli,
    tā brutāli…

    Viss ir būvēts tikai VIENA IEMESLA DĒĻ.
    Šis Iemesls ir – LAI VIŅU ĶĶĶĶĒNIŅŠ BŪTU APVELTĪTS AR ŠO ENERGIJU!

    Bet tikai pamuļķis ,kas arī ir necilvēks,nesaprot,ka tas NAV IESPĒJAMS…

    Un tikai tāpec Pasaule vēl aizvien piedzīvo slepkavības,karus,laupīšanas,
    melu straumi,vēstures slēpšanu,cietumus,moku kambarus un NECILVĒKUS,kas
    katru dienu ir aizņemti ar šo rūpalu un domā tikai par TO!

  2. ? saka:

    „Saeimas ārkārtas vēlēšanas 1940. gada 14.-15. jūlijā kļuva par vienu no Latvijas vadības soļiem, lai leģitīmi iestātos PSRS sastāvā,” šādi mūs apsveic Krievijas vēstniecība Latvijā, atzīmējot apkaunojošo dienu, kad svešas valsts armijas klātbūtnē cilvēkus dzina ievēlēt „tautas saeimu”. Kāpēc par mūsu Latvijas un vēstures apkaunošanu klusē Valsts prezidents Egils Levits? Tas ir pārāk nenozīmīgs fakts?

  3. RB - ? saka:

    Vārds vietā

  4. Armands saka:

    Ikdienas dzērāji uzdzer viskijam pa virsu Coca – 6ola un arī ir satanistu rituāla sastāvdaļa.

  5. NO saka:

    Labais žīds Gibsons un sliktie žīdi holivudā?! NEVIENAI CITAI TAUTAI PASAULĒ NAV TRADĪCIJĀS NOSLEPKAVOTO NEŽĪDU BĒRNU ASIŅU DZERŠANA. Mels Gibsons arī ar sava žīdiskā dzenuļa murgiem ir “aplaimojis” cilvēci. Savā filmā: “KRISTUS CIEŠANAS” viņš mērķtiecīgi vaino Jēzus nāvē romiešus un neizpauž,ka Jēzu krustā piesita paši žīdi-Hēroda karavīri. Tāpat Gibsons savā pretīgajā filmā ļauj žīdu skatītājiem patīksmināties par Jēzus ciešanām. Viņš Dievadēlu pazemo,pazemina parādot to parasta laucinieka sižetos,ļaujot Bībeli nelasījušiem uzskatīt,ka Kristus tikai tāds nevarīgs dumpinieks vien bijis. Gibsona “celšana saulītē” ļoti izskatās pēc labā čekista Ādamsona slavēšanas un sliktā čekista Bojāra pelšanas,savā laikā. Kaut gan tie abi bija viena kaluma un viena un tā paša kunga vergi,kā visi žīdi ir Sātana dzimuma un patiesība nav viņos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *